Olimpik Sarajevo

ekran
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la ekran » 09 maj 2012, 21:17

Ma bravo kraljevi. Može se i jare i pare. Jare donese Harba, a pare pune tribine.

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 09 maj 2012, 21:20

slogauskoplje je napisao/la:sve olimpik nema navijaca, a pun stadion :shock:

jos se i navijalo:

slika
MA sta vam je ovo su vukovi nova navijacka skupina na bh sceni :D
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 09 maj 2012, 21:23

Upavo sam cestitao Zeljki titulu je red da cestitam i Olimpiku zasluzeni plasman u kvalifikacije za ligu Evrope :D :mrgreen:
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 09 maj 2012, 21:24

DETALJ SA OTOKE. BIO JE TO 92. MINUT

slika

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 10 maj 2012, 09:03

slika slika
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 10 maj 2012, 12:12

ekran je napisao/la:DETALJ SA OTOKE. BIO JE TO 92. MINUT

slika
:lol: :lol: jaka
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 10 maj 2012, 12:27

ekran je napisao/la:DETALJ SA OTOKE. BIO JE TO 92. MINUT

slika
Jest da me pogađa direkcione u herciku ali dobra je slika... 8-) :) :mrgreen: jbg
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

hordas'87
Kontakt:

Post Postao/la hordas'87 » 10 maj 2012, 17:51

vidovitadjemila je napisao/la:Upavo sam cestitao Zeljki titulu je red da cestitam i Olimpiku zasluzeni plasman u kvalifikacije za ligu Evrope :D :mrgreen:
Ligu Evrope mogu sanjati.

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 10 maj 2012, 18:56

Bravo momci. Nakon niza losih igara, jucer smo izgledali puno bolje na terenu i zasluzeno slavili protiv komsija. Cestitao bih im na fer i korektnoj utakmici, kao i navijanju i zahvalio sto su napunili Otoku. Olimpic je izgradio svoj dom i nadam se da ce ovaj stadion postati neosvojiva tvrdjava za sve ekipe PL BiH. Sada mi je tek zao sto nismo obezbjedili ulazak u Evropu, iako za to imamo jos matematickih sansi, ali mnogi rezultati se trebaju poklopiti. Jedina nadam nam je da Sarajevo ne dobije licencu, u sto cisto sumnjam, a i nebih volio da preko necije grbace idemo u Evropu.

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 10 maj 2012, 19:01

Vidim da se sve više javlja navijača Olimpica, ima li možda šanse i da se kakva navijačka grupica formira?

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 maj 2012, 19:05

Olimpic bi vrlo lahko mogao u Ligu Europe kao četvrti, jer Torpedo nije dobio licencu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 10 maj 2012, 19:05

hordas'87 je napisao/la:
vidovitadjemila je napisao/la:Upavo sam cestitao Zeljki titulu je red da cestitam i Olimpiku zasluzeni plasman u kvalifikacije za ligu Evrope :D :mrgreen:
Ligu Evrope mogu sanjati.
Zivi bili pa vidili.Ako se vi jos nadate onda nemam rjeci... ;)
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 10 maj 2012, 19:27

Edol je napisao/la:Vidim da se sve više javlja navijača Olimpica, ima li možda šanse i da se kakva navijačka grupica formira?

Ima naznaka o tome.

@vidovitadjemila - Pa brate što nas ne voliš? Čemu uvijek neka skepsa vezano za nas? ;)

BlueBoy1921
Kontakt:

Post Postao/la BlueBoy1921 » 10 maj 2012, 19:31

suhakrpa je napisao/la:Bravo momci. Nakon niza losih igara, jucer smo izgledali puno bolje na terenu i zasluzeno slavili protiv komsija. Cestitao bih im na fer i korektnoj utakmici, kao i navijanju i zahvalio sto su napunili Otoku. Olimpic je izgradio svoj dom i nadam se da ce ovaj stadion postati neosvojiva tvrdjava za sve ekipe PL BiH. Sada mi je tek zao sto nismo obezbjedili ulazak u Evropu, iako za to imamo jos matematickih sansi, ali mnogi rezultati se trebaju poklopiti. Jedina nadam nam je da Sarajevo ne dobije licencu, u sto cisto sumnjam, a i nebih volio da preko necije grbace idemo u Evropu.
Ja bih volio da se to desi pa da anamooni crknu od muke to su i zaslužili :lol:

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 10 maj 2012, 19:35

BlueBoy1921 je napisao/la:
suhakrpa je napisao/la:Bravo momci. Nakon niza losih igara, jucer smo izgledali puno bolje na terenu i zasluzeno slavili protiv komsija. Cestitao bih im na fer i korektnoj utakmici, kao i navijanju i zahvalio sto su napunili Otoku. Olimpic je izgradio svoj dom i nadam se da ce ovaj stadion postati neosvojiva tvrdjava za sve ekipe PL BiH. Sada mi je tek zao sto nismo obezbjedili ulazak u Evropu, iako za to imamo jos matematickih sansi, ali mnogi rezultati se trebaju poklopiti. Jedina nadam nam je da Sarajevo ne dobije licencu, u sto cisto sumnjam, a i nebih volio da preko necije grbace idemo u Evropu.
Ja bih volio da se to desi pa da anamooni crknu od muke to su i zaslužili :lol:
Nije to preko ničije grbače. Ako su Željo, Široki, Zvijezda, Borac, Velež i Olimpic mogli raditi mjesecima na licenci, mogli su i oni. Znači sve po zakonu, pa ko može, može. Po meni, ako bilo ko van roka dobije licencu, trebaju svi ovi klubovi podnijeti tužbu protiv NS BiH, jer ne može nekome rok biti mart, a nekome maj.

Ali pustimo to. Ko nema licencu neka brine. Danas je baš osvanuo divan dan. Inače Harba je igrao sa napuklom kosti ruke jučer, Pliska još nije spreman, Kapić i Bučan su bili na klupi zbog povreda, a Zolj je zbog sudara u utakmici protiv Veleža bio van ekipe. Naravno, igraju drugi i pobijede. Tako je to kada imaš više od 4 igrača ;)

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 11 maj 2012, 01:10

Vidjeh na snimku kad je U-17 repka igrala na Otoci da su mijenjali travu uz tribinu, gdje zapravo i nije bilo trave, skoro zemlja; kad to uradiše, sa Veležom kad su igrali čini mi se da nije bilo urađeno ili ja nisam primijetio?!
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 11 maj 2012, 09:51

BolanBolan je napisao/la:Vidjeh na snimku kad je U-17 repka igrala na Otoci da su mijenjali travu uz tribinu, gdje zapravo i nije bilo trave, skoro zemlja; kad to uradiše, sa Veležom kad su igrali čini mi se da nije bilo urađeno ili ja nisam primijetio?!
Dobro si vidio prijatelju. Ponovo je postavljena trava tamo gdje se nije primila, da tako kažem. Posebno je bio sporan taj dio o kojem govoriš jer je tu došlo do nekih oštećenja prilikom gradnje tribine. Sada je to sređeno i čeka se da vegetacija uradi svoje pa da bude još bolje. Uglavnom nije samo da se čeka vegetacija, stalno se radi na terenu.

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 11 maj 2012, 10:41

neslažem se da je Olimpik uopšte bio bolji od Sarajeva. Jesi li ti bio na utakmici? ja jesam pa znam šta govorim. Olimpik je počeo napadati u 80oj minuti a dotle je čuvao 0-0 i bilo bi tako da nije nesretnog gola. a sad što Sarajevo nazna dati gol to je naš problem.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 11 maj 2012, 11:49

Edol je napisao/la:Vidim da se sve više javlja navijača Olimpica, ima li možda šanse i da se kakva navijačka grupica formira?
Mnogi vjerovatno ne znaju da je Olimpik nekada imao grupu navijaca,doduse u manjem broju,ali su ipak
bili koliko-toliko organizovani,čak su imali udruzenje sa sjedistem na A.P.a finansirala ih je uprava kluba.
Radili su se tada i transparenti,bilo je baklji,malo su im šalovi smijesno izgledali,al' dobro...forza knor
F.K.SARAJEVO

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 11 maj 2012, 13:56

Bistrik je napisao/la:
neslažem se da je Olimpik uopšte bio bolji od Sarajeva. Jesi li ti bio na utakmici? ja jesam pa znam šta govorim. Olimpik je počeo napadati u 80oj minuti a dotle je čuvao 0-0 i bilo bi tako da nije nesretnog gola. a sad što Sarajevo nazna dati gol to je naš problem.
Pa dobro, svako ima svoje vidjenje i misljenje. Napisao sam da smo jucer na terenu izgledali bolje nego u prethodnim utakmicama, a kada vi vec neznate dati gol, mi znamo i to kada najvise treba.

@ivan.balic

Slazem se da se Sarajevo moralo vise potruditi oko licence i slazem se da van roka niko ne treba da dobije licencu, ali nekako bi mi draze bilo da smo uspjeli izboriti poziciju koja "direktno" vodi u Evropu.

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.