Ma to moze taj levat samo sanjat!Elegant je napisao/la:Kad sinoc rece "sa ovakvom igrom domet Sarajeva je 6-7 mjesto u PL".
Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
04.10.2009 !!
Uz dužno poštovanje prema Sarajevu i Hordama možete i vi sanjat 6-7 mjesto.Ali nadam se jakom Sarajevu i da je ovo samo prolazna faza.sarajlija je napisao/la:Ma to moze taj levat samo sanjat!Elegant je napisao/la:Kad sinoc rece "sa ovakvom igrom domet Sarajeva je 6-7 mjesto u PL".
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
SARAJEVO SE VOLI I KAD GUBI I KAD VODI!
Ali sinoc Meluna kad sam vidio da puca odmah sam reko fula gotovo.
, a to jeli prolazna faza ostaje da vidimo sinoc se usrali ko pi..ke!, skinite dresove hinje jedne ne zaslujzuju da ga nose od koga su ispali.
Ali sinoc Meluna kad sam vidio da puca odmah sam reko fula gotovo.
04.10.2009 !!
"Kretanje je misaona imenica za igrace Sarajeva"
Koji car!
Koji car!
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
- BritishCore
- Kontakt:
bilo je jos izvala samo se ne mogu sjetiti hahaha zamisli njeg' i vugdalića sastavit da budu komentatori na derbiju ahhahha jedan vamo drugi tamo ahahahaha

"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Pa i sarajevo je nasa ekipa, zar ne ?JTS je napisao/la:jarane, slažem se da komentator treba biti za "našu" ekipu .. al' kad kažem navijački, mislim da je to bilo navijački kao navijač Sarajeva, a ne navijački kao da podržava "našu" ekipu
Covjek se samo unio u prijenos, nista vise
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Ma cojk je komentariso utakmicu koda ima sve one A, B, C, ž, NJ trenerske licence.Papastathopoulos je napisao/la:Pa i sarajevo je nasa ekipa, zar ne ?JTS je napisao/la:jarane, slažem se da komentator treba biti za "našu" ekipu .. al' kad kažem navijački, mislim da je to bilo navijački kao navijač Sarajeva, a ne navijački kao da podržava "našu" ekipu
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Covjek je dr.doc.prim.mag.dipl.ing. za onog suku kako god obrnes, tako da, vise volim njega slusati kako godklasik je napisao/la:Ma cojk je komentariso utakmicu koda ima sve one A, B, C, ž, NJ trenerske licence.Papastathopoulos je napisao/la:Pa i sarajevo je nasa ekipa, zar ne ?JTS je napisao/la:jarane, slažem se da komentator treba biti za "našu" ekipu .. al' kad kažem navijački, mislim da je to bilo navijački kao navijač Sarajeva, a ne navijački kao da podržava "našu" ekipu
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Maloprije komentator na ES2 hladno reče "Martin Schweinsteigera" (ili se meni tako učinilo). Mada, činjenica da na klupi BVB-a traži Santanu, koji je odveć član Schalkea, mi ne ulijeva povjerenje. 
prvo @claus nisam znao da si navijač Milana? vidi se da ti znaš šta su prave vrijednosti...Claus je napisao/la:Maloprije komentator na ES2 hladno reče "Martin Schweinsteigera" (ili se meni tako učinilo). Mada, činjenica da na klupi BVB-a traži Santanu, koji je odveć član Schalkea, mi ne ulijeva povjerenje.
drugo zar nisi upoznat sa kvalitetima Smiljana Banjca? Ja sam toliko pisao o njemu...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
molim te, to kvaliteti ili stavi pod italic ili pod navodnike
. čisto da ljudi n dolaze u zabunu.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Naravno da jesam. Poštujem i druge vrhunske klubove, ali Milan je Milan i tako će zauvijek biti.DANTES je napisao/la:prvo @claus nisam znao da si navijač Milana? vidi se da ti znaš šta su prave vrijednosti...Claus je napisao/la:Maloprije komentator na ES2 hladno reče "Martin Schweinsteigera" (ili se meni tako učinilo). Mada, činjenica da na klupi BVB-a traži Santanu, koji je odveć član Schalkea, mi ne ulijeva povjerenje.
drugo zar nisi upoznat sa kvalitetima Smiljana Banjca? Ja sam toliko pisao o njemu...
dvojac je zanimljiv... banjac je hmm nemam riječ da ga opišem..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Kaže ovaj na arena sportu(Sarajevo-Zrinjski) Karić i Osmanagić su trebali biti najistureniji u ekipi Sarajeva,ali ipak jesu

''Neka me mrze samo da me se boje''
- Consigliere
- Kontakt:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
On nije najbolji komentator za košarku,ja više volim slušati dvojac sa sportkluba.Istina je da najviše zna o košarci,ali to ga ne čini i najboljim komentatorom.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Majer je meni najbolji, generalno od svih nasih komentatora, a pogotovo kosarkaskih.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Consigliere
- Kontakt:
S obzirom da smo mislili da smo osudjeni na dvojac: Kemo-Borke, ovo je fantasticna vijest...LBJ MVP je napisao/la:On nije najbolji komentator za košarku,ja više volim slušati dvojac sa sportkluba.Istina je da najviše zna o košarci,ali to ga ne čini i najboljim komentatorom.
Fit Tony: I keep my friends close...
Ne bi bilo loše slušati i Vladu Majera sa komentatorske pozicije.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
avdić možda zna ići na živce ali je čovjek enciklopedija košarke
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.