pa sta ti ja govorim ...kao sto vi imate azmira tako i mi imamo dvojicu velikih begovca i musiju... a mi se necemo udruziti sa ciganima iz rudara kada bi odmah ispali... i samo da ti nesto kazem-pogledaj malo sastav mladosti pa ces vidjeti da je to daleko najjaca ekipa u ovoj ligi...i dobro nam dosli iduce godine...SaltCityAttack je napisao/la:amar009 je napisao/la:koji si ti idiot... sta ima mladost sa ovim penalom...pa ni tvoja sloboda nebi usla da nije bilo cire i azmira...pogledaj malo raspored mladosti pa ces vidjeti da svi iz vrha dolaze u dk. a sto se tice para mladost nema para za kupovinu...i a ta tvoja sloboda ce takodje ispasti sljedece godine.. vidimo se...SaltCityAttack je napisao/la:Dobro smo mi izasli iz ove lige..ja se divim ljudima iz Buhaca kako trpe svo vrijeme gledaju kako im klub igra ovdje..pa pazi ti penala hhaha majku ebo covjek se zalet I udario u igraca Buducnosti i penal...Bjezi **** im Mladost mater i pare njihove...ispadaju odmah prve godine iz PL dzaba su ulozili te novce
Oca svog nazivaj idiotom ..moja Sloboda sto je ispadala ispadala je ..osim ako nam Azmira ne otjeraju..vi ste ekipa koja moze biti godinu u PL i fajront posebno kad se skrati liga...
jedino ako se ujedinite sa Rudarom mozete bit duze ..Sloboda je imala prosle godine u proljetnom dijelu sezone najacu ekipu to su pokazali protov Jedinstva..ali smo prosle godine imali ekipe koji su trosili pare kao i vi da udju u ligu i sam odabir sudija i svega je to pokazao i kad smo s pravom kartonirani dok nismo rekli stop..naravno da smo i mi placali kad su to radili drugi...nego sretno vama na ulasku u PL ali tesko cete tu opstati
FK Budućnost Banovići
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Budućnost Banovići
E musiću smradu jedan, pozavidili bi ti kantonalni suci. Žao mi je najviše zbog igrača, par njih je poslije susreta pustilo i suzu... Ipak je skroz ružno da se serija od 13 utakmica zaredom bez poraza prekida na ovakav način.
No, idemo još jače do kraja sezone, ovako kao do sada pa šta bude. Utakmica sezone nam je u Kaknju, pa ćemo vidjeti, ako sve bude čisto da se nadigravamo k'o ljudi.
PS.
Mujka se ipak ne može kriviti, ove sezone nas je mnogo puta izvukao, i bez njegovih intervencija sigurno bi na svom kontu imali znatno manje bodova. Desi se i najboljima, idemo dalje.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Strašne 2 akcije jučer dovoljne za pobjedu nad Gradinom. Oba krila po jednu asistenciju.
Nisu odavno odigrali bolju utakmicu na domaćem terenu.
Gradina skroz tanka, ne znam kako je Ribić onako propao, nekad je on bio "veliki talenat".
Nek' ovaj mlađašni moderator koji ne zna pozdravit podsvjedoči o svemu navedenom. 
Gradina skroz tanka, ne znam kako je Ribić onako propao, nekad je on bio "veliki talenat".
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Sljedeca destinacija RODOČ. Ovdje nam 3 boda puno znaci, samo pobjeda dolazi u obzir i nadati se da ce Mladost kiksati obje utakmice u gostima taman da ih marnemo u pola njihovog sela
Ljumani, SVI U RODOČ !
Ljumani, SVI U RODOČ !
1947!
Ljumani_Banovici je napisao/la:Sljedeca destinacija RODOČ. Ovdje nam 3 boda puno znaci, samo pobjeda dolazi u obzir i nadati se da ce Mladost kiksati obje utakmice u gostima taman da ih marnemo u pola njihovog sela![]()
Ljumani, SVI U RODOČ !
To rođeni, ne daj se papcima
-
kakanjac62
- Kontakt:
Prvo Vi cete izgubit od Branitelja to je logicno jer vi nemate kvalitet da pobjedite dole nemojte se zanosit bez veze.Ato sto kazes da cete nekoga marnut u pola njegovog sela samo pokazuje koliko si papak.Cime cete vi marnut Mladost .Bar ste izborili opstanak ove godine tako da ne cekate zadnji voz kao I prosle .Prema tome budi zadovoljan sto ste jos u prvoj ligi.Premijer Lige vi necete vidjet jos zadugo pored Bratstva I Radnickog a kamoli Jedinstva .Ljumani_Banovici je napisao/la:Sljedeca destinacija RODOČ. Ovdje nam 3 boda puno znaci, samo pobjeda dolazi u obzir i nadati se da ce Mladost kiksati obje utakmice u gostima taman da ih marnemo u pola njihovog sela![]()
Ljumani, SVI U RODOČ !
-
realancojk
- Kontakt:
Blago tebikakanjac62 je napisao/la:Prvo Vi cete izgubit od Branitelja to je logicno jer vi nemate kvalitet da pobjedite dole nemojte se zanosit bez veze.Ato sto kazes da cete nekoga marnut u pola njegovog sela samo pokazuje koliko si papak.Cime cete vi marnut Mladost .Bar ste izborili opstanak ove godine tako da ne cekate zadnji voz kao I prosle .Prema tome budi zadovoljan sto ste jos u prvoj ligi.Premijer Lige vi necete vidjet jos zadugo pored Bratstva I Radnickog a kamoli Jedinstva .Ljumani_Banovici je napisao/la:Sljedeca destinacija RODOČ. Ovdje nam 3 boda puno znaci, samo pobjeda dolazi u obzir i nadati se da ce Mladost kiksati obje utakmice u gostima taman da ih marnemo u pola njihovog sela![]()
Ljumani, SVI U RODOČ !
Neko voli meso, neko voli kupus. U biti svi mi volimo sarmu.
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)
A Mladost bogme posjeduje nevjerovatan kvalitet. U izvođenju penala, naravno.kakanjac62 je napisao/la:Prvo Vi cete izgubit od Branitelja to je logicno jer vi nemate kvalitet da pobjedite dole nemojte se zanosit bez veze.Ato sto kazes da cete nekoga marnut u pola njegovog sela samo pokazuje koliko si papak.Cime cete vi marnut Mladost .Bar ste izborili opstanak ove godine tako da ne cekate zadnji voz kao I prosle .Prema tome budi zadovoljan sto ste jos u prvoj ligi.Premijer Lige vi necete vidjet jos zadugo pored Bratstva I Radnickog a kamoli Jedinstva .Ljumani_Banovici je napisao/la:Sljedeca destinacija RODOČ. Ovdje nam 3 boda puno znaci, samo pobjeda dolazi u obzir i nadati se da ce Mladost kiksati obje utakmice u gostima taman da ih marnemo u pola njihovog sela![]()
Ljumani, SVI U RODOČ !
Nagledali smo se mi Premijer lige, k'o niko u ovoj ligi.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
kakanjac62 je napisao/la:Prvo Vi cete izgubit od Branitelja to je logicno jer vi nemate kvalitet da pobjedite dole nemojte se zanosit bez veze.Ato sto kazes da cete nekoga marnut u pola njegovog sela samo pokazuje koliko si papak.Cime cete vi marnut Mladost .Bar ste izborili opstanak ove godine tako da ne cekate zadnji voz kao I prosle .Prema tome budi zadovoljan sto ste jos u prvoj ligi.Premijer Lige vi necete vidjet jos zadugo pored Bratstva I Radnickog a kamoli Jedinstva .Ljumani_Banovici je napisao/la:Sljedeca destinacija RODOČ. Ovdje nam 3 boda puno znaci, samo pobjeda dolazi u obzir i nadati se da ce Mladost kiksati obje utakmice u gostima taman da ih marnemo u pola njihovog sela![]()
Ljumani, SVI U RODOČ !
1947!
Dobro ba banovicani sta ste se toliko nalozili. Igrajte, borite se pa eto brzo ce te i gostovati u nasem selu pa imate priliku da uzmete i bodove.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sve ok, sve za pet, nadigravamo se pa ko koga, k'o i u Banovićima. Nadam se da nećete zaboraviti onaj aplauz vašim igračima i skandiranje navijačima na kraju. Da ne bude k'o prošle sezone.
Prosle sezone nama je gorilo a i Vasi su se brate seljacki ponijeli, ali to zaboravljeno i ne treba se vracati na to. Vi ce te sigurno biti korektno i docekani i ispraceni kao i svaka ekipa koja je gostovala kod nas, a naravno i mi smo u Banovicima ljudski docekani. Samo se nadam da ce i Ljumani doci da uvelicaju tekmu, i naravno neka pobjedi bolji.
Pozz
Pozz
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Vi se stvarno brzo nalozite na zaje.banciju.
Ja sam Vam prvi skandirao i dao aplauz u Banovicima prosle polusezone. Docekani i ispraceni sasvim korektno. Cak je bilo i zajednickog navijanja na kraju utakmice, a Ljumani ce doci. To je sigurno.
Ja sam Vam prvi skandirao i dao aplauz u Banovicima prosle polusezone. Docekani i ispraceni sasvim korektno. Cak je bilo i zajednickog navijanja na kraju utakmice, a Ljumani ce doci. To je sigurno.
1947!
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Jutros već u 10h puna kladionica vaših igrača...rokaju Bingo 
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Delija danas zabio u porazu od Branitelja (2-1) i vjerovatno kraju našim nadanjima što se Premijer lige tiče. Ona krađa u S. Mostu na kraju će biti presudna i naše gluposti na početku prvenstva.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Ne postoji covjek u Banovicima da ne igratepsija je napisao/la:Jutros već u 10h puna kladionica vaših igrača...rokaju Bingo
1947!
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Sad je na gosp.Kukicu sve. Da li ce odrijesiti kesu i zavrsiti sve vidjet cemo u nastavku. Bez njega mislim da smo sad izgubili svaku sansu.
1947!
Aferim momcima na borbi i zalaganju danas, da su i kiksali niko im nakon onakve partije ne bi prigovorio. Opet su nam poslali nekog smećara da pokuša napraviti lakrdiju, al' na njihovu žalost naši momci su poslije svih kontroverznih odluka igrali još borbenije. Biće na snimku situacija kada čist penal nije sviran za nas, ne znam samo zašto ono nije svirano, nepropisno igranje rukom doslovno pred sudijom. Al' dobro na snimku će se vidjeti najbolje, možda i griješim, ali čisto sumnjam. Od Goražda sam očekivao puno više, barem da imaju trunku discipline u ekipi, no to je u principu ista ona 'seljačka' ekipa od prije par godina. Stalno provociranje naših igrača, (pre)gruba igra koja nije bila sankcionisana, sve te stvari koje iritiraju sve one koji prisustvuju meču. Momcima još jednom svaka čast na današnjoj pobjedi, borba se i dalje nastavlja, iako sam očekivao da već ispadnemo iz utrke za Premijer ligu.
Što se crvenih kartona tiče, naš je apsolutno čist i tu nema dileme, iako je u toj situaciji i igrač Goražda mogao hladno dobiti crveni. Ali situacija koja je prethodila crvenom jeste za 3. kantonalne lige. Što se crvenog kartona Goražda sredinom 2. poluvremena tiče, po mom mišljenju malo prestrogo, mislim da je mogao progledati kroz prste, ali klasična kompenzacija za ranije odluke.
Što se crvenih kartona tiče, naš je apsolutno čist i tu nema dileme, iako je u toj situaciji i igrač Goražda mogao hladno dobiti crveni. Ali situacija koja je prethodila crvenom jeste za 3. kantonalne lige. Što se crvenog kartona Goražda sredinom 2. poluvremena tiče, po mom mišljenju malo prestrogo, mislim da je mogao progledati kroz prste, ali klasična kompenzacija za ranije odluke.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Drugi zuti je dobio onaj celaviLjumanM95 je napisao/la:Aferim momcima na borbi i zalaganju danas, da su i kiksali niko im nakon onakve partije ne bi prigovorio. Opet su nam poslali nekog smećara da pokuša napraviti lakrdiju, al' na njihovu žalost naši momci su poslije svih kontroverznih odluka igrali još borbenije. Biće na snimku situacija kada čist penal nije sviran za nas, ne znam samo zašto ono nije svirano, nepropisno igranje rukom doslovno pred sudijom. Al' dobro na snimku će se vidjeti najbolje, možda i griješim, ali čisto sumnjam. Od Goražda sam očekivao puno više, barem da imaju trunku discipline u ekipi, no to je u principu ista ona 'seljačka' ekipa od prije par godina. Stalno provociranje naših igrača, (pre)gruba igra koja nije bila sankcionisana, sve te stvari koje iritiraju sve one koji prisustvuju meču. Momcima još jednom svaka čast na današnjoj pobjedi, borba se i dalje nastavlja, iako sam očekivao da već ispadnemo iz utrke za Premijer ligu.
1947!
Ma znam ko je u pitanju, desni bek, al' mislim da je preoštro bilo. Jedino ako mu nije upamtio 2-3 slična faula pa zbog toga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.