Nema pada kod njega,jer je vec iskusan u ovom stilu igre.Zna on kako da se tempira na jednom kraju parketa, da bi bio ucinkovit na drugom.Sirovi brojevi ce uvijek biti tu.Pad mu samo moze biti vidljiv na procentima suta.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑27 dec 2019, 12:30Može li se reći da se Harden preforsirao sa ovim strašnim partijama na početku sezone, i da možemo očekivati veliki krah slijedećih par sedmica, ili je još prerano za takav zaključak?
Nije nikakav hejt, već gledam ovaj gore video gdje stoji na centru dok igrače pokušavaju da nešto timski odrade, uz to samo jedan FT, a i njega je profulao, naravno desi se.
Ali kako je krenuo u sezonu dalo se nagovijestiti da će se kad tad umoriti. Ne mora da znači da se to već dogodilo nakon jedne tekme, ali ja iskreno očekujem velik pad u toku sezone, gdje će "samo" biti oko 30ppg.
NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: NBA 2019/2020
Ma ja samo mogu misliti koliko njega Nervira ovo dupliranje
bukvalno ne mozes nista, iskljucen si iz tekme, jos 4 na 3 situacije tvoj haver vecinom fuli /zayebe 

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ne mora značiti da će se nešto odraziti na procentima, jer on i dalje može zabijatikad napada obruč.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑27 dec 2019, 12:54Nema pada kod njega,jer je vec iskusan u ovom stilu igre.Zna on kako da se tempira na jednom kraju parketa, da bi bio ucinkovit na drugom.Sirovi brojevi ce uvijek biti tu.Pad mu samo moze biti vidljiv na procentima suta.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑27 dec 2019, 12:30Može li se reći da se Harden preforsirao sa ovim strašnim partijama na početku sezone, i da možemo očekivati veliki krah slijedećih par sedmica, ili je još prerano za takav zaključak?
Nije nikakav hejt, već gledam ovaj gore video gdje stoji na centru dok igrače pokušavaju da nešto timski odrade, uz to samo jedan FT, a i njega je profulao, naravno desi se.
Ali kako je krenuo u sezonu dalo se nagovijestiti da će se kad tad umoriti. Ne mora da znači da se to već dogodilo nakon jedne tekme, ali ja iskreno očekujem velik pad u toku sezone, gdje će "samo" biti oko 30ppg.
Ja bi rekao da se to prije može primjetiti na pokušajima za 2pts odnosno napadanja obruča, jer kad si fizički "mrtav" onda ne napadaš toliko često, i automatski manje FT dobijas, može on naravno da nastavi da forsira šut za 3pts, ali onda će mu i procenti biti lošiji. Ovako kako je on usao u sezonu, nema teorije da može iznijeti čitavu godinu, plus su ratnici otvorili oči mnogim ekipama.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- Donnie Darko
- Kontakt:
Sjećaš se kad je tokom nekog od prijašnjih all star weeknda izjavio da bi volio da igra u ekipi koja igra napadačkim stilom Warriorsa od prije par godina?NEZALAGANJE je napisao/la: ↑27 dec 2019, 12:54Nema pada kod njega,jer je vec iskusan u ovom stilu igre.Zna on kako da se tempira na jednom kraju parketa, da bi bio ucinkovit na drugom.Sirovi brojevi ce uvijek biti tu.Pad mu samo moze biti vidljiv na procentima suta.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑27 dec 2019, 12:30Može li se reći da se Harden preforsirao sa ovim strašnim partijama na početku sezone, i da možemo očekivati veliki krah slijedećih par sedmica, ili je još prerano za takav zaključak?

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@Tracy Harden da uzima i 20 trojki po mecu to ce se opravdati Moreyevom matematikom.A od tih 20,on je spreman ubaciti 6-7 plus 10tak sl.bacanja i eto njega na 30+poena.Cim to vidis,ne mozes reci da je opao u igri.
@Donnie Naravno da se sjecam,jer kao on "jadnik" mora sam da nosi ekipu i ovakav stil igre HOU nikako nije njegova zelja.
To mi je ekvivalent price Jamesa iz zadnje 2-3 god kako ce igrati vise od lopte.
@Donnie Naravno da se sjecam,jer kao on "jadnik" mora sam da nosi ekipu i ovakav stil igre HOU nikako nije njegova zelja.

To mi je ekvivalent price Jamesa iz zadnje 2-3 god kako ce igrati vise od lopte.

Donnie Darko je napisao/la: ↑27 dec 2019, 12:01Vjerujem da je bolje gubiti od Warriorsa u kojima su njih dvojica, nego od Russella i euroligaške ekipice.

- Nail for Real
- Kontakt:
Bukvalno smo isto glasali, samo sam umjesto australijske prevare stavio masinu Beala
.

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
HejteruNail for Real je napisao/la: ↑27 dec 2019, 15:59Bukvalno smo isto glasali, samo sam umjesto australijske prevare stavio masinu Beala![]()
.

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Mislim da Simmons vise zasluzuje od Embiida ove godine. Kawhi ne zasluzuje zbog odmaranja. Umjesto Walkera bi mogli Dinwiddie ili Graham koji igraju odlicno i nose svoje ekipe.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Butler zaslužuje ali su ga stavili u frontcourt. Možda i ovako upadne kao starter jer Siakam će odsustvovati neko vrijeme.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
I meni je glupo to za Butlera bilo. Covjek je plej u Miamiu ove godine.
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
cuj ben letva da bude u prvoj petorci, onda nije dzanan daleko od nastupa na all staru
Tobias mora biti all star.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Slažem se. Fenomenalan je ove sezone, posebno u zadnjih mjesec dana. Odbrana mu je konstantna čitavu sezonu, dok je ofanzivno baš podigao nivo igre. Imao je užasan slump u novembru kada je promašio 23 trojke zaredom, ali nakon toga je već duži period konstantno dobar. Pronašao je svoja mjesta na terenu u ovom napadu (a to nije bilo nimalo lako), pogadja catch&shoot situacije, a posebno mi se svidja što nas individualnom kreacijom vadi iz situacija kada zašteka napad, slično Jimmyu prošle sezone.
Ako nastavi ovako tamo do izbora rezervi definitivno je All Star. S tim da ako Simmons ne bude izabran kao starter, onda će vjerovatno izabrati jednog od njih dvojice jer 3 bi bilo previše, posebno ako Sixersi ne budu barem 2. na Istoku u tom trenutku.
kuknjava
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Giannis, Jimmy i Embiid bi trebali biti starteri u FC na istoku. Siakam je odličan al Jimmy je bolji.
Sve najbolje igracino.Zach Randolph retires after 17 seasons

Nervozan je jer bogoca boli ckapi pa ne igra.

dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Dobar thread, da se malo podsjetimo

Jedan od omiljenih igrača

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.