HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Sad bi se mi trebali nasmijati???krovo je napisao/la:pozdrav sa stadiona, čuje li se navijanje na istocnoj obali?
Cuje se kod mene ko kad ste mi uvijek na kiti xD
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
jest moj je, ja ga jučer kupio, o čemu ti ba pričaš, pogledaj uslove kod drugih a pogledaj kod nas, i opet ima kakvih takvih rezultata, pa taj isti Zrinjski je izbacio Tobol koji ima 10 x bolje uslove, bio ravnopravan sa Bragom i Slovanom, pa Sarajevo je prošle godine extra igralo, Slavija izbacila Dance, pa znaš li ti kolike budžete imaju izraelci i kakvo je dole vrijeme bilo eto ti igraj kvalifikacije i dok si god takav serator obračati ću ti se takoKONGO je napisao/la:@ ronaldo9
Sa tobom nisam razgovarao, i ne obracaj mi se tako jer nije ovo tvoj vlastiti forum ! Znam da istina boli, al' sta ces to ti je BHPL.
- KB-TM87
- Kontakt:
Haj Veležovac ne seri, a ionako će u trećem pretkolu doći neko velikog ranga 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
4-1
ma bice tu jos golova ide se do 10 tke
samo ljudi dajte kakav link ako ima prijenosa igdje da i mi vidimo deracinu 

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Ti znas dobro da nikog ne smijes da vrijedjas ? Hoces da ti posaljem pravila foruma, ako zelis ostati na fourmu budi kulturan. Uvijek se najlakse vadit na uslove, a kad Angola ode na SP ili SJ.K to nije senzacija. Samo nama trebaju uslovi biti perfektni da bi nesto uradili, molim vas.ronaldo9 je napisao/la:jest moj je, ja ga jučer kupio, o čemu ti ba pričaš, pogledaj uslove kod drugih a pogledaj kod nas, i opet ima kakvih takvih rezultata, pa taj isti Zrinjski je izbacio Tobol koji ima 10 x bolje uslove, bio ravnopravan sa Bragom i Slovanom, pa Sarajevo je prošle godine extra igralo, Slavija izbacila Dance, pa znaš li ti kolike budžete imaju izraelci i kakvo je dole vrijeme bilo eto ti igraj kvalifikacije i dok si god takav serator obračati ću ti se takoKONGO je napisao/la:@ ronaldo9
Sa tobom nisam razgovarao, i ne obracaj mi se tako jer nije ovo tvoj vlastiti forum ! Znam da istina boli, al' sta ces to ti je BHPL.
Eto imaju ih Hrvati, Maksimir se raspada a klub danas dobi 9 miliona od transfera Mandze. Svi BH klubovi od kraja rata pa u sljedecih 50 godina nece poslovat na takav nacin. Jer mi ne znamo, nije to za nas. Za nas je kramp i motika

Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
pogledaj malo stadione u Angoli pa pričaj nešto, a znaš li ti u kakvim oni kvalifikacijama igraju, pola Angole se školuje i igra u Portugalu, a i taj isti Dinamo ima jake veze i dobre uslove, ako je za tebe krampa brate izvoli na njivu šta ćeš na forumu
ronaldo9 je napisao/la:pogledaj malo stadione u Angoli pa pričaj nešto, a znaš li ti u kakvim oni kvalifikacijama igraju, pola Angole se školuje i igra u Portugalu, a i taj isti Dinamo ima jake veze i dobre uslove, ako je za tebe krampa brate izvoli na njivu šta ćeš na forumu
Ne nije za mene, al' jeste za 99% amatera sto ganjaju loptu po BH livadama.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
Bravo Zrinjski.Svaka cast.U 3 kolu dolazi jaka ekipa,vi ovim prolazom jos 90.000 eurica pa onda jos jedno kolo,pa prodaja karti.Tako se to radi.
utakmica dobra,vrijeme grozno za gledat,a kamoli za igrat gol su nam dali slucajno cak mislim da je bio auto-gol.a i nas glupi mentalitet cim smo poveli 4-1 posli se zajebavat,cirkusat a bilo je tu jos prilika samo sto nisu iskoristene....
-
- Kontakt:
Alipasino je napisao/la:Bravo Zrinjski.Svaka cast.U 3 kolu dolazi jaka ekipa,vi ovim prolazom jos 90.000 eurica pa onda jos jedno kolo,pa prodaja karti.Tako se to radi.
Ocekivano, ali i zasluzeno, svaka cast
Ni momenta nisam sumnjao da cete dominirati i rijesiti ovo kako spada, sada se vec polako moze razmisljati o trecem pretkolu... 

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Moze li mi neko objasniti otkud ekipa iz San Marina u drugom pretkolu? Hvala!
Pobednici kupa i automatski igraju 2 predkolo,koliko sam ja shvateo.Borac! je napisao/la:Moze li mi neko objasniti otkud ekipa iz San Marina u drugom pretkolu? Hvala!
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- sarajlija89
- Kontakt:
jel mozete Juventusa izvuci sutra ili ste nosioci u 3. kolu????
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ma sega, izvuci nekakve amatere u 2 pretkolu i onda se hvaliti. Ali polako, doci ce im opet Slovan pa ce fasovati petarduBorac! je napisao/la:Moze li mi neko objasniti otkud ekipa iz San Marina u drugom pretkolu? Hvala!

Djaba se radujete sutra UEFA izbacuje sve predstavnike BiH iz euro-kupova!!! 

1 Liverpool
14 Odense
20 Rapid Wien
28 Maritimo
29 Banik
eto kazu da su nam to moguci protivnici sutra u izvlacenju,al nije to sigura ajd nek neko provjeri na uefinoj stranici ko se bolje razumije...
14 Odense
20 Rapid Wien
28 Maritimo
29 Banik
eto kazu da su nam to moguci protivnici sutra u izvlacenju,al nije to sigura ajd nek neko provjeri na uefinoj stranici ko se bolje razumije...
Jeb... kolega,takva drzava,izgleda da cemo kao i vi ljeta naredna provoditi u pripremnim utakmicama sa Braniteljem i Capljinom!drH je napisao/la:Djaba se radujete sutra UEFA izbacuje sve predstavnike BiH iz euro-kupova!!!

HSK Zrinjski Mostar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.