http://sportsport.ba/bh_fudbal/nestorov ... 127433,,,i" onclick="window.open(this.href);return false; ko je sada KRIV za lošu selekciju nogometaša,,,,,,,SIGURNO nije kriv g.Mikic ,,,,,,,,MIKIC pod urgentno na funkciju DIREKTORA KLUBA a onaj ko je dvodio anonimce tj.trenera koga bolan poznaje samo bliža familija u makedoniji treba oterati jer je upravo taj da kažem treneer dao prijedlog za neke nogometaše za koje je FK RUDAR ipak bio vjeliki izazov.Naravno TREBA NEKO da odgovara ko je napalio basaricu da može biti VJELIKI I USPJEŠNI SP.DIREKTOR I ubacio ga u klub a čovjek nije ni MAČKU šutnuo u životu.Dosta je bilo zezanja jer navijači to ne zaslužuju a I sam grad Prijedor voli nogomet I zato pamet u glavu I ČISTKA ,,,,,,,,Vastecija_GSE je napisao/la:Ma Basara je samo pijun...Pokusava on tu kao nesto da uradi a onda kad ne ide on se urolja ko kreten i napise debilne tekstove na internetu. Sve to treba rastjerati ali posto se godinama 1-2 puta po sezoni smjenjuju ljudi na tim pozicijama meni se cini da nama nema spasa...Mi smo stoka Prijedorska i mjesto nam je u 1. RS!
FK Rudar Prijedor
Re: FK Rudar Prijedor
Ja mislim da sa nicka pabizo pišu dva čovjeka... Basara i Gavran

K0MT je napisao/la:Ja mislim da sa nicka pabizo pišu dva čovjeka... Basara i Gavran![]()

Vastecija_GSE je napisao/la:Ma Basara je samo pijun...Pokusava on tu kao nesto da uradi a onda kad ne ide on se urolja ko kreten i napise debilne tekstove na internetu. Sve to treba rastjerati ali posto se godinama 1-2 puta po sezoni smjenjuju ljudi na tim pozicijama meni se cini da nama nema spasa...Mi smo stoka Prijedorska i mjesto nam je u 1. RS!
ali prije lige RSa basaru poslati u 3 lijepe...u bl vise nema osobe sa kojom moze kafu da popije.
a raspored vam je prejebeno tezak! nestoroviceve izjave kako je ekipa slaba i da neki ne zasluzuju da budu u RP mi se ne svidjaju jer bojim se da vec sad stvara odstupnicu za eventualni neuspjeh i ispadanje iz lige.
Budimo realni, ovisimo o Borcu, jedino Borac kad bi nas pustio u BL da uzmemo sva tri boda ostali bi u ligi... Pod hitno nam treba gostojuca pobjeda inace od opstanka nema nista 
U Mostar napasti odma nemamo sta izgubiti igrati sa tri napadaca makar primili 5 komada... Nema se sta tu vise cekati! Uvijek igramo dobro kod Veleza

U Mostar napasti odma nemamo sta izgubiti igrati sa tri napadaca makar primili 5 komada... Nema se sta tu vise cekati! Uvijek igramo dobro kod Veleza

? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
to ce se tesko desiti, najiskrenije govoreci.
Bojim se da ste u pravu,,,i zasluzni trener koji se vratio u rudar je nivoa znanja druge lige [ali je zasluzan iako osim tog kraja niko za njega nije cuo], zato trazi opravdanje, menja napadaca za napadaca protiv mladosti koja se nabila u svoj sesnaesterac, a treba dati gol,,,trazi tehniku po ocajnoj podlozi, umjesto da prilagodi igru igracima koje ima i terenu koji je trenutno takav. Mi tesko primamo gol, ali nema spica koji ga moze dat. Bojim se da je nas rudar u prvih cetiri utakmica, uprolecnog djela ,cetiri odigrane krajem godine, ispustio priliku da osigura opstanak, sada je tesko,sada su protivnici sam vrh, mada ruku na srce sudija je zasluzan sto je rudar osvojio samo bod, a igraci koji su dosli, nisu placeni da bi dosli,nema u rudaru para zato [zasto , ne zelim da nagadjam],pruzaju maksimum,a pojedinci su bolji od vjecine koji su letos selektirani i standardni,sada nema nazad,to je sto je,ali bojim se tesko je...ima nade, ekipa koja celiku uzme bod, a u gostovanju u sarajevu izgubi minimalno ima nade..moramo vjerovati,,,
Moramo vjerovati do kraja ,ja se iskreno nadam da ćemo ostati,što se utakmica tiče i tog puštanja,jedina ekipa koja će pustiti i sa kojom se može dogovoriti je Željo u zadnjem kolu,ako osigura titulu do tad ,pošto je Rudar u jako dobrim odnosima sa Željom,e sad draže bi mi bilo da mi prije zadnjeg izborimo opstanak ,ali vidjećemo,ako Bog da i sledeće godine da gledamo našeg Rudara u Premijer ligi 

-
- Kontakt:
Ljudi...99% smo ispali iz lige. Sta se sve mora sloziti da bi mi ostali. Do kraja mora da rade telefoni i bankovni racuni.
O bodovima u BL? Tu ce biti svega.Zeljo i bodovi mozda kao uzme titulu priije tog kola. A sto se tice ovog indijanca pabizza , drugar po 126 put pises iste stvari pa samo da ti kazem da smo mi svi vec shvatili sta hoces da kazes i ciju pricu vuces. Basara je mentol ali nije covjek koji je usrao sve. On samo dize ruku kad mu se kaze kao i vecina u klubu i to shvatite. Postoje tu ljudi za koje nikad niste culi nit cete cuti i nisu vise oni bitni nego kako ce se pregurati ovo jos malo sto je ostalo.

Po svemu osim nase gre , zanimace nas i slavija, koja po meni nema neku ekipu, a ima tezak raspored,,,travnik kupuje i kupuje,,,oni su resili svoj problem,,nadam se da ce mo uzjeti bodove, travniku , vitezu,,a zeljo ima sanse da nas pogleda, ostalo .......a kod borca sve je moguce...sta je sa igracem koji nije anoniman, igracem herevena,brazilcem,cistim spicem, kazu ima pravo zaigrat tek protiv sarajeva, treba neko gol dati..
U zadnja 3 kola 9 bodova ladno. 

- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
U pravu si. Rudar je znao dobro odigrat u Mostaru. Vasa jedina sansa je da se otvorite. Velez je ekipa koja se voli nadigravati. S bunkerom mozete jedino do boda a taj bod vam je ravan porazuPrijedor je napisao/la:Budimo realni, ovisimo o Borcu, jedino Borac kad bi nas pustio u BL da uzmemo sva tri boda ostali bi u ligi... Pod hitno nam treba gostojuca pobjeda inace od opstanka nema nista
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Ništa se nece složiti I vi odoste u rang niže.Pisacu još 1260 puta iste stvari.Predlog mene INDIJANCA je MIKICA za SP.DIREKTORA a zamolit g.Gavrana da se vrati,,,,,,,,,,,,,,,,,znaci bolan imate NEVIDLJIVU UPRAVU-fino I zato ste u problem,,,,,odoh u nabavku a vi se polako počnite pakovat,,,,,,znate gde ,,,,,,,,,,,MIKICU KRALJU I LEGENDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO,veli mi jaran da se najbolja kava ispija u lokalu kod M.....Vastecija_GSE je napisao/la:Ljudi...99% smo ispali iz lige. Sta se sve mora sloziti da bi mi ostali. Do kraja mora da rade telefoni i bankovni racuni.O bodovima u BL? Tu ce biti svega.Zeljo i bodovi mozda kao uzme titulu priije tog kola. A sto se tice ovog indijanca pabizza , drugar po 126 put pises iste stvari pa samo da ti kazem da smo mi svi vec shvatili sta hoces da kazes i ciju pricu vuces. Basara je mentol ali nije covjek koji je usrao sve. On samo dize ruku kad mu se kaze kao i vecina u klubu i to shvatite. Postoje tu ljudi za koje nikad niste culi nit cete cuti i nisu vise oni bitni nego kako ce se pregurati ovo jos malo sto je ostalo.
Haha ovo sam i sam mislio . Prvo napada i prijeti ispadanjem iz lige pa onda zeli srecu i zeli pobjede i opstanak . Jeb. ga pabizo odluci se gdje ces na koju stranu . Nemoj i ti kao Uprava Rudara "vuci" na dvije strane .K0MT je napisao/la:Ja mislim da sa nicka pabizo pišu dva čovjeka... Basara i Gavran![]()
Sto se ti ce neko spomenu bodove u BL od toga nema nista odmah da kazem . Prije bi Borac dao bodove Slaviji ili cak Travniku nikad Rudaru to da se zna . Ovaj novi/stari trener kao i svi ostali prva izjava ostajemo sigurno a onda nakon prve utakmice na celu tim je katastrofa u prevodu . Ne bi me iznenadilo da i on nakon druge trece utakmice nestane pa opet Zera ti preuzmi . Rece Nestor neki ne zasluzuju biti u prvih 11 - pa ajde mjenjaj ako boga znas dok jos ima kakve takve nade . Stavi neke klince neka se barem bore za sljedecu sezonu gdje vec to bilo .

"Zašto dovesti Mesija ili Ronalda kada imate Zlatana? "
-
- Kontakt:
Hahahaha....pabizo je napisao/la: MIKICU KRALJU I LEGENDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO,veli mi jaran da se najbolja kava ispija u lokalu kod M.....
- zivinaajkula
- Kontakt:
Zna li netko koji je najbolji plasman Rudara od kada se igra premijer liga?
sloboda govora i pravda za sve!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!
Mislis pozicija na tabeli na kraju sezone?zivinaajkula je napisao/la:Zna li netko koji je najbolji plasman Rudara od kada se igra premijer liga?
2009/10 - Pozicija broj 10
2010/11 - Pozicija broj 9
2011/12 - Pozicija broj 10
2012/13 - Pozicija broj 10
? &
-
- Kontakt:
A tu cijelu sezonu smo bili do mozda 3-4 kola pred kraj medju realnim konkurentima za Evropu ,ali eto nije bilo para i jbg
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
-
- Kontakt:
Jos smo i zadnje kolo kuci pobijedili Zelju 3:2...kakva je to utakmica bila. Dzafa zabio sva tri. Poslije takvog napadaca tesko je ista ocekivati slicno.rudarprijedor je napisao/la:A tu cijelu sezonu smo bili do mozda 3-4 kola pred kraj medju realnim konkurentima za Evropu ,ali eto nije bilo para i jbg
Sta se dogodilo sa Dzafom jeli zna ko ? Gdje sad igra ?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Zašto dovesti Mesija ili Ronalda kada imate Zlatana? "
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bing [Bot], Mostarska i 43 gosta.