A sta ako npr Slavija pobjedi sve do kraja eto ti odma 40 bodovajovanmaksimovic je napisao/la:jeste... i celik je... jer ovi dole medjusobno igraju (vitez-slavija, borac-vitez) pa sami sebi i drugima oduzimaju bodove... nemoguce je da svi dole preteknu celik i mladost...bojler je napisao/la:Kako je to Mladost matematicki osigurala opstanak joj ludih novinara upm
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
u svakoj mogucoj kombinaciji ova dva dva medjusobna susreta i svih ostalih pobjeda ekipa koje se bore za opstanak (vitez, borac, slavija, olimpik), celik i mladost nikako ne mogu biti ispod crte, jer bi u najgore slucaju mogli imati isti broj bodova ko olimpik a i celik i mladost imaju bolji medjusobni skor s njima...bojler je napisao/la:A sta ako npr Slavija pobjedi sve do kraja eto ti odma 40 bodovajovanmaksimovic je napisao/la:jeste... i celik je... jer ovi dole medjusobno igraju (vitez-slavija, borac-vitez) pa sami sebi i drugima oduzimaju bodove... nemoguce je da svi dole preteknu celik i mladost...bojler je napisao/la:Kako je to Mladost matematicki osigurala opstanak joj ludih novinara upm
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
-
ultra gitano
bojler je napisao/la:A sta ako npr Slavija pobjedi sve do kraja eto ti odma 40 bodovajovanmaksimovic je napisao/la:jeste... i celik je... jer ovi dole medjusobno igraju (vitez-slavija, borac-vitez) pa sami sebi i drugima oduzimaju bodove... nemoguce je da svi dole preteknu celik i mladost...bojler je napisao/la:Kako je to Mladost matematicki osigurala opstanak joj ludih novinara upm
Joj mene u pm ja ne gledam ispred ove ja samo poredim Slaviju i Mladost a u pm hahahahahah (Y) a budale
Halalite ljudi preveslo sam se
Ne mogu oni ispasti jer je sezona pocela neparnom godinom. Nikada nisu ispali kad sezona pocne neparnom godinom tako nece ni sada.bojler je napisao/la:Joj mene u pm ja ne gledam ispred ove ja samo poredim Slaviju i Mladost a u pm hahahahahah (Y) a budale![]()
Nad tobom sunce najljepše sja
Bice ovde ludnice do zadnje minutepinoglavi je napisao/la:Ne mogu oni ispasti jer je sezona pocela neparnom godinom. Nikada nisu ispali kad sezona pocne neparnom godinom tako nece ni sada.bojler je napisao/la:Joj mene u pm ja ne gledam ispred ove ja samo poredim Slaviju i Mladost a u pm hahahahahah (Y) a budale![]()
Jos ce i Zeljko Joksimovic odrzati koncert.PipiDugaCarapa je napisao/la:Inače, Popović je istakao da finale posljednje sezone “Zvezda Granda” treba biti održano u Sarajevu, jer je prošle godine bilo u Makedoniji.
– U odluku da finale bude održano u Sarajevu sigurni smo 90 odsto. Ne mogu ništa stoprocentno potvrditi, jer još nismo sigurni u datum, budući da je Ramazan od 5. juna do 5 jula. S tim u vezi, dvoumimo se oko termina održavanja finalne večeri, tako da je u opticaju nekoliko datuma. Ipak, otkriću da se kao najvjerovatniji termin održavanja finala pominje 16. juli i to na veleljepnom stadionu “Koševo” – objasnio je Popović.
Oj tuge.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bar će se nešto desiti u gradu, kada već niti jedna ekipa iz glavnog grada neće nastupiti u EL.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
i onda pricaju to je kao njihov stadion...Muerte je napisao/la:Jos ce i Zeljko Joksimovic odrzati koncert.PipiDugaCarapa je napisao/la:Inače, Popović je istakao da finale posljednje sezone “Zvezda Granda” treba biti održano u Sarajevu, jer je prošle godine bilo u Makedoniji.
– U odluku da finale bude održano u Sarajevu sigurni smo 90 odsto. Ne mogu ništa stoprocentno potvrditi, jer još nismo sigurni u datum, budući da je Ramazan od 5. juna do 5 jula. S tim u vezi, dvoumimo se oko termina održavanja finalne večeri, tako da je u opticaju nekoliko datuma. Ipak, otkriću da se kao najvjerovatniji termin održavanja finala pominje 16. juli i to na veleljepnom stadionu “Koševo” – objasnio je Popović.
Oj tuge.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bar će se nešto desiti u gradu, kada već niti jedna ekipa iz glavnog grada neće nastupiti u EL.
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Ma buncaju
Meni je najjače bilo kako su se primili na one nebuloze oko koncesije na stadion Koševo i na Kusturicinu priču vezanu za investitora koji će gurniti 100 miliona eura u izgradnju stadiona. Ne svi naravno, ali pojedinci su baš znali pretjerati.jovanmaksimovic je napisao/la:i onda pricaju to je kao njihov stadion...
Zna se čiji je stadion Koševo i ko upravlja sa njim. Za FKS je najbolja opcija kupovina zemljišta i lagano iz temelja...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
slobodnjak
- Kontakt:
Vitez ide u Prijedor gdje moze dosta uraditi.Borac dvije gostuje i pitanje mogu li kvalitetom tu boda uzeti.Radniku ne treba ni protiv njih ni Slavije.Ni Rudaru ne treba.Znači da Vitez MORA riješiti opstanak prije posljednjeg kola u Bluci.
Ključna utaknica za sve je Vitez -Slavija koja ako hoće opstati u najmanju ruku MORA dobiti Radnika i tražiti šansu u Vitezu...
Kad se sve sabere i oduzme Slavija je u najgoroj poziciji...Još zadnju igraju sa Željom kome će ta utakmica po svemu sudeći za glavu trebati...
Realno je da Vitez uzme 4-6 bodova do kraja ,Slavija 3 i Borac 3-4...Najvjerovatnija opcija je da će Borcu trebati pobjeda nad Vitezom koji će zadnje kolo već biti siguran i nadati se da Slavija neće uzeti Želju...
Ono što još u nekoj kombinaciji može biti bitno je da Slavija ima bolji duel od Borca...
Ključna utaknica za sve je Vitez -Slavija koja ako hoće opstati u najmanju ruku MORA dobiti Radnika i tražiti šansu u Vitezu...
Kad se sve sabere i oduzme Slavija je u najgoroj poziciji...Još zadnju igraju sa Željom kome će ta utakmica po svemu sudeći za glavu trebati...
Realno je da Vitez uzme 4-6 bodova do kraja ,Slavija 3 i Borac 3-4...Najvjerovatnija opcija je da će Borcu trebati pobjeda nad Vitezom koji će zadnje kolo već biti siguran i nadati se da Slavija neće uzeti Želju...
Ono što još u nekoj kombinaciji može biti bitno je da Slavija ima bolji duel od Borca...
Oni i dalje vjeruju da je njihov kampVirtu4l je napisao/la:Meni je najjače bilo kako su se primili na one nebuloze oko koncesije na stadion Koševo i na Kusturicinu priču vezanu za investitora koji će gurniti 100 miliona eura u izgradnju stadiona. Ne svi naravno, ali pojedinci su baš znali pretjerati.jovanmaksimovic je napisao/la:i onda pricaju to je kao njihov stadion...
Zna se čiji je stadion Koševo i ko upravlja sa njim. Za FKS je najbolja opcija kupovina zemljišta i lagano iz temelja...
Naravno da je njihov.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma naivni pitari, pusti ih ba.Muerte je napisao/la: Oni i dalje vjeruju da je njihov kamp
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Jasta jeVirtu4l je napisao/la:Naravno da je njihov.
Samo polahko...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pravi debilijoker90 je napisao/la:Ma naivni pitari, pusti ih ba.Muerte je napisao/la: Oni i dalje vjeruju da je njihov kamp
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ovog vjerovatno pile nafilovao u ovaj mali mozak na onom tamo forumu, pa dosao da prosipa istu pricu ko onaj sto je pricao dok je bio ovdje.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Onda je Chelsea ruski klub. Sve sto neko nesto napravi dobro u ovoj drzavi nekome smeta, pogotovo kad je komsija u pitanju.
Ja ja i tako je svizac zamotao čokoladu.joker90 je napisao/la:Ovog vjerovatno pile nafilovao u ovaj mali mozak na onom tamo forumu, pa dosao da prosipa istu pricu ko onaj sto je pricao dok je bio ovdje.
Vjeruj sta hoces vrijeme ce sve pokazati.
Ako imas sta konkretno, reci odmah, a ove sifrovane poruke nisu zanimljive ni djeci. Ovaj zna o kampu, onaj @kyrgios zna sta je inspekcija nasla kod nas, ali isto nece da kaze, nego nam objavi Cecinu pjesmu i kaze ima u njoj to sto su nasli, samo da pazljivo slusamo. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.