Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

bojler
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la bojler » 02 maj 2016, 12:54

jovanmaksimovic je napisao/la:
bojler je napisao/la:Kako je to Mladost matematicki osigurala opstanak joj ludih novinara upm
jeste... i celik je... jer ovi dole medjusobno igraju (vitez-slavija, borac-vitez) pa sami sebi i drugima oduzimaju bodove... nemoguce je da svi dole preteknu celik i mladost...
A sta ako npr Slavija pobjedi sve do kraja eto ti odma 40 bodova

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 02 maj 2016, 12:57

bojler je napisao/la:
bojler je napisao/la:Kako je to Mladost matematicki osigurala opstanak joj ludih novinara upm
jeste... i celik je... jer ovi dole medjusobno igraju (vitez-slavija, borac-vitez) pa sami sebi i drugima oduzimaju bodove... nemoguce je da svi dole preteknu celik i mladost...
u svakoj mogucoj kombinaciji ova dva dva medjusobna susreta i svih ostalih pobjeda ekipa koje se bore za opstanak (vitez, borac, slavija, olimpik), celik i mladost nikako ne mogu biti ispod crte, jer bi u najgore slucaju mogli imati isti broj bodova ko olimpik a i celik i mladost imaju bolji medjusobni skor s njima...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

ultra gitano

Post Postao/la ultra gitano » 02 maj 2016, 12:58

bojler je napisao/la:
:facepalm: pa onda valjda Vitez ili Borac ispada logično :lolno:

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 02 maj 2016, 12:59

Joj mene u pm ja ne gledam ispred ove ja samo poredim Slaviju i Mladost a u pm hahahahahah (Y) a budale :lol: :lol: Halalite ljudi preveslo sam se

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 02 maj 2016, 13:10

bojler je napisao/la:Joj mene u pm ja ne gledam ispred ove ja samo poredim Slaviju i Mladost a u pm hahahahahah (Y) a budale :lol: :lol: Halalite ljudi preveslo sam se
Ne mogu oni ispasti jer je sezona pocela neparnom godinom. Nikada nisu ispali kad sezona pocne neparnom godinom tako nece ni sada.
Nad tobom sunce najljepše sja

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 02 maj 2016, 13:12

pinoglavi je napisao/la:
bojler je napisao/la:Joj mene u pm ja ne gledam ispred ove ja samo poredim Slaviju i Mladost a u pm hahahahahah (Y) a budale :lol: :lol: Halalite ljudi preveslo sam se
Ne mogu oni ispasti jer je sezona pocela neparnom godinom. Nikada nisu ispali kad sezona pocne neparnom godinom tako nece ni sada.
Bice ovde ludnice do zadnje minute

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 02 maj 2016, 13:16

PipiDugaCarapa je napisao/la:Inače, Popović je istakao da finale posljednje sezone “Zvezda Granda” treba biti održano u Sarajevu, jer je prošle godine bilo u Makedoniji.

– U odluku da finale bude održano u Sarajevu sigurni smo 90 odsto. Ne mogu ništa stoprocentno potvrditi, jer još nismo sigurni u datum, budući da je Ramazan od 5. juna do 5 jula. S tim u vezi, dvoumimo se oko termina održavanja finalne večeri, tako da je u opticaju nekoliko datuma. Ipak, otkriću da se kao najvjerovatniji termin održavanja finala pominje 16. juli i to na veleljepnom stadionu “Koševo” – objasnio je Popović.

Oj tuge. :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Bar će se nešto desiti u gradu, kada već niti jedna ekipa iz glavnog grada neće nastupiti u EL. :kafa:
Jos ce i Zeljko Joksimovic odrzati koncert.

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 02 maj 2016, 13:21

Muerte je napisao/la:
PipiDugaCarapa je napisao/la:Inače, Popović je istakao da finale posljednje sezone “Zvezda Granda” treba biti održano u Sarajevu, jer je prošle godine bilo u Makedoniji.

– U odluku da finale bude održano u Sarajevu sigurni smo 90 odsto. Ne mogu ništa stoprocentno potvrditi, jer još nismo sigurni u datum, budući da je Ramazan od 5. juna do 5 jula. S tim u vezi, dvoumimo se oko termina održavanja finalne večeri, tako da je u opticaju nekoliko datuma. Ipak, otkriću da se kao najvjerovatniji termin održavanja finala pominje 16. juli i to na veleljepnom stadionu “Koševo” – objasnio je Popović.

Oj tuge. :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Bar će se nešto desiti u gradu, kada već niti jedna ekipa iz glavnog grada neće nastupiti u EL. :kafa:
Jos ce i Zeljko Joksimovic odrzati koncert.
i onda pricaju to je kao njihov stadion... :kafa:
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 02 maj 2016, 13:23

Ma buncaju

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 maj 2016, 13:34

jovanmaksimovic je napisao/la:i onda pricaju to je kao njihov stadion... :kafa:
Meni je najjače bilo kako su se primili na one nebuloze oko koncesije na stadion Koševo i na Kusturicinu priču vezanu za investitora koji će gurniti 100 miliona eura u izgradnju stadiona. Ne svi naravno, ali pojedinci su baš znali pretjerati.

Zna se čiji je stadion Koševo i ko upravlja sa njim. Za FKS je najbolja opcija kupovina zemljišta i lagano iz temelja...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 02 maj 2016, 13:42

Vitez ide u Prijedor gdje moze dosta uraditi.Borac dvije gostuje i pitanje mogu li kvalitetom tu boda uzeti.Radniku ne treba ni protiv njih ni Slavije.Ni Rudaru ne treba.Znači da Vitez MORA riješiti opstanak prije posljednjeg kola u Bluci.
Ključna utaknica za sve je Vitez -Slavija koja ako hoće opstati u najmanju ruku MORA dobiti Radnika i tražiti šansu u Vitezu...
Kad se sve sabere i oduzme Slavija je u najgoroj poziciji...Još zadnju igraju sa Željom kome će ta utakmica po svemu sudeći za glavu trebati...
Realno je da Vitez uzme 4-6 bodova do kraja ,Slavija 3 i Borac 3-4...Najvjerovatnija opcija je da će Borcu trebati pobjeda nad Vitezom koji će zadnje kolo već biti siguran i nadati se da Slavija neće uzeti Želju...
Ono što još u nekoj kombinaciji može biti bitno je da Slavija ima bolji duel od Borca...

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 02 maj 2016, 13:52

Virtu4l je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:i onda pricaju to je kao njihov stadion... :kafa:
Meni je najjače bilo kako su se primili na one nebuloze oko koncesije na stadion Koševo i na Kusturicinu priču vezanu za investitora koji će gurniti 100 miliona eura u izgradnju stadiona. Ne svi naravno, ali pojedinci su baš znali pretjerati.

Zna se čiji je stadion Koševo i ko upravlja sa njim. Za FKS je najbolja opcija kupovina zemljišta i lagano iz temelja...
Oni i dalje vjeruju da je njihov kamp

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 maj 2016, 13:54

Naravno da je njihov.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 02 maj 2016, 13:54

Muerte je napisao/la: Oni i dalje vjeruju da je njihov kamp
Ma naivni pitari, pusti ih ba. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 02 maj 2016, 13:56

Virtu4l je napisao/la:Naravno da je njihov.
Jasta je
Samo polahko...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 maj 2016, 13:56

joker90 je napisao/la:
Muerte je napisao/la: Oni i dalje vjeruju da je njihov kamp
Ma naivni pitari, pusti ih ba. :kafa:
Pravi debili
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 02 maj 2016, 13:59

Ovog vjerovatno pile nafilovao u ovaj mali mozak na onom tamo forumu, pa dosao da prosipa istu pricu ko onaj sto je pricao dok je bio ovdje.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 02 maj 2016, 14:04

Onda je Chelsea ruski klub. Sve sto neko nesto napravi dobro u ovoj drzavi nekome smeta, pogotovo kad je komsija u pitanju.

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 02 maj 2016, 14:10

joker90 je napisao/la:Ovog vjerovatno pile nafilovao u ovaj mali mozak na onom tamo forumu, pa dosao da prosipa istu pricu ko onaj sto je pricao dok je bio ovdje.
Ja ja i tako je svizac zamotao čokoladu.
Vjeruj sta hoces vrijeme ce sve pokazati.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 02 maj 2016, 14:16

Ako imas sta konkretno, reci odmah, a ove sifrovane poruke nisu zanimljive ni djeci. Ovaj zna o kampu, onaj @kyrgios zna sta je inspekcija nasla kod nas, ali isto nece da kaze, nego nam objavi Cecinu pjesmu i kaze ima u njoj to sto su nasli, samo da pazljivo slusamo. :urnebes:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.