FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ReX
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ReX » 08 jul 2021, 20:09

Teren je u veoma losem stanu, vidi se cak i na TVu kada se neki igrac snima iz blizine.. :oops: Ovako iz velike udaljenosti izgleda lijepo.

Koliki limit ce biti za navijace kad je u pitanju liga posto ovi maltene ispunisi cijeli istok, zapad i sjever veceras.
Zadnja izmjena: ReX, dana/u 08 jul 2021, 20:11, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦

timpramosavePla
Kontakt:

Post Postao/la timpramosavePla » 08 jul 2021, 20:10

Joj **** li im familiju od golmana do predsjednika.
Sta nam uradise.

Protiv Borca hoce li pustiti publiku?

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 08 jul 2021, 20:11

timpramosavePla je napisao/la:
08 jul 2021, 20:10
Hoce, samo ce definisati nas divni kanton sljedece sedmice koliko i pod kojim uslovima.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

timpramosavePla
Kontakt:

Post Postao/la timpramosavePla » 08 jul 2021, 20:15

LjoZee je napisao/la:
08 jul 2021, 20:11
Hoce, samo ce definisati nas divni kanton sljedece sedmice koliko i pod kojim uslovima.
Joj kakav ce to biti izazov za upravu, valja ulaznice isprintati

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 08 jul 2021, 20:20

Joj **** li im familiju od golmana do predsjednika.
Sta nam uradise.

Bice bolje kad se Amar vrati i dovede svoje !

:mrgreen:
Mjau !

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 08 jul 2021, 20:28

slika

Europa na Grbavici a nije Zeljo !
Mjau !

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 08 jul 2021, 20:50

Za sve vas koji ste vec skinuli gace za iducu sezonu i najavljujete grcevitu borbu za opstanak, jel vi vidite ovu bruku veceras od strane nase kreme BH fudbala? Pa ako cemo se sa ovakvom brukom od kandidata za titulu boriti za opstanak onda bolje da nas izbace u kantonalnu odma.

Sto vise vrijeme ide to vise vjerujem u borbu za Evropu, ili barem gornji dio tabele u najgorem slucaju.
(naravno nakon sto nas Borac napuni iduci vikend ja cu spasti na zemlju opet ali do tada... :D )
@igrajlopte 🐦

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 08 jul 2021, 20:59

Dobar je teren, nije kao na Camp Nou ali nije ni kao na Tušnju.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 08 jul 2021, 21:03

Raif Zeba potpisao za Coloraine :crazy:

WOLF20
Kontakt:

Post Postao/la WOLF20 » 08 jul 2021, 21:06

Jao na sta lici plava podloga iza gola, pa **** mu majku zar je problem promijeniti istu?
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”

Manijakdolopate
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdolopate » 08 jul 2021, 21:08

WOLF20 je napisao/la:
08 jul 2021, 21:06
Jao na sta lici plava podloga iza gola, pa **** mu majku zar je problem promijeniti istu?
Ljudino mi nemamo da platimo za kotizacije djeci da igraju a ti bi podloge mijenjao.

WOLF20
Kontakt:

Post Postao/la WOLF20 » 08 jul 2021, 21:11

Manijakdolopate je napisao/la:
08 jul 2021, 21:08
WOLF20 je napisao/la:
08 jul 2021, 21:06
Ljudino mi nemamo da platimo za kotizacije djeci da igraju a ti bi podloge mijenjao.
Ja bi sve redom mijenjao, ako nisu sposobni da namaknu pare onda fino noga...Ovo je bruka na sta smo spali.

Muki15
Kontakt:

Post Postao/la Muki15 » 08 jul 2021, 21:36

Teren je dobar,ne znam šta trabunjate,ima i njemu 3 godine ali je u ekstra stanju
....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 08 jul 2021, 21:48

:urnebes:

Muki da ti nije ko profil hakovo..

Naravno da je teren u solidnom stanju.. Bude problema tu i tamo ali i ne moze biti kakav je bio prije dvije godine.. Jos godinu dvije neka izdrzi i mijenjati travu.. Nije to toliko skupo..
Pročepit će negdje.

Muki15
Kontakt:

Post Postao/la Muki15 » 08 jul 2021, 21:50

ReX je napisao/la:
08 jul 2021, 20:50
Za sve vas koji ste vec skinuli gace za iducu sezonu i najavljujete grcevitu borbu za opstanak, jel vi vidite ovu bruku veceras od strane nase kreme BH fudbala? Pa ako cemo se sa ovakvom brukom od kandidata za titulu boriti za opstanak onda bolje da nas izbace u kantonalnu odma.

Sto vise vrijeme ide to vise vjerujem u borbu za Evropu, ili barem gornji dio tabele u najgorem slucaju.
(naravno nakon sto nas Borac napuni iduci vikend ja cu spasti na zemlju opet ali do tada... :D )

Ne možeš ljudima "utubiti" u glavu nikako da je naša liga iz godine u godinu sve lošija i lošija,pa evo večeras bh. Dinama kako se proveo sa amaterskim klubom iz Moldavije (uz svo poštovanje), Zrinjski sve bacio na mlade igrače kao i mi,kako je Aluminij ugašen tako su i oni ali opet nekukaju kao mi,Široki sve mladi igrači,isto nemaju para pa ne kukaju,Sloboda,Leotar,Radnik,Posušje,Rudar većinom će biti ispod nas,Široki-Zrinjski to je tu negdje isto
Ali brate ovdje kad uđeš kad vidiš pesimizma,kad vidiš kuknjave,povraća ti se....
Prošle sezone su htjeli juniore i sad kad su došli juniori sad žele veterane,pa ja ne znam jel bolje gledat Gasala,Furakovića,Malića i Mekić ili Lendrića,Miličevića,Erića...
Skupština se raspustila,tražili su da se raspusti i kad se raspustila opet kukaju,pa kako više ugoditi majka mu stara
Evo bira ae nova skupština zašto nenadati se da će doći dobri ljudi Željovci?
@braco to najbolje razumije,jeidni lik ovdje što nekuka i uvijek ima dobre i zanimljive postove

Nismo Real ali nismo vala ni talasika koliko se ovdje to potencira
....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾

Muki15
Kontakt:

Post Postao/la Muki15 » 08 jul 2021, 22:06

slika

Inače ovaj klub je iz mog grada,obilježavaju 50 godina postojanja pa tražili da igraju sa nama,lijepa gesta 🙂
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 08 jul 2021, 22:07

Ja nmg prezalit sto kod nas nema furke da dolazimo u plavim dresovima ili bar majicama. Vidi kako je lijepo vidjet navijace Veleza.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 08 jul 2021, 22:08

TMmanija2012 je napisao/la:
08 jul 2021, 21:03
Raif Zeba potpisao za Coloraine :crazy:
Nije, posudili smo im Raifa i Edina za ovu utakmicu jer ljudi nemaju doktore ili bar nisu dosli sa njima. :D
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

WOLF20
Kontakt:

Post Postao/la WOLF20 » 08 jul 2021, 22:09

godrina je napisao/la:
08 jul 2021, 22:07
Ja nmg prezalit sto kod nas nema furke da dolazimo u plavim dresovima ili bar majicama. Vidi kako je lijepo vidjet navijace Veleza.
Pa kod nas je vise furka doci u crnoj majici :( ko da nam je crna glavna boja.

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 08 jul 2021, 22:28

Muki15 je napisao/la:
08 jul 2021, 21:50
ReX je napisao/la:
08 jul 2021, 20:50

Ne možeš ljudima "utubiti" u glavu nikako da je naša liga iz godine u godinu sve lošija i lošija,pa evo večeras bh. Dinama kako se proveo sa amaterskim klubom iz Moldavije (uz svo poštovanje), Zrinjski sve bacio na mlade igrače kao i mi,kako je Aluminij ugašen tako su i oni ali opet nekukaju kao mi,Široki sve mladi igrači,isto nemaju para pa ne kukaju,Sloboda,Leotar,Radnik,Posušje,Rudar većinom će biti ispod nas,Široki-Zrinjski to je tu negdje isto
Ali brate ovdje kad uđeš kad vidiš pesimizma,kad vidiš kuknjave,povraća ti se....
Prošle sezone su htjeli juniore i sad kad su došli juniori sad žele veterane,pa ja ne znam jel bolje gledat Gasala,Furakovića,Malića i Mekić ili Lendrića,Miličevića,Erića...
Skupština se raspustila,tražili su da se raspusti i kad se raspustila opet kukaju,pa kako više ugoditi majka mu stara
Evo bira ae nova skupština zašto nenadati se da će doći dobri ljudi Željovci?
@braco to najbolje razumije,jeidni lik ovdje što nekuka i uvijek ima dobre i zanimljive postove

Nismo Real ali nismo vala ni talasika koliko se ovdje to potencira
Ma standardno nase, iz krajnosti u krajnost. To sto liga nosi ime Premijer Liga, ne znaci da jeste engleska Premijer Liga haha. Pa mi i sa ovom ekipom sto trenutno imas (da se ne pojacas nikako) imas zagarantovano mjesto u sredini tabele. Sve je to u pet dek opet kako god sagledas.

Ono jeste steta sto se odma na pocetku igra protiv prvog favorita za titulu i onda ide neugodnoj Tuzli, ali kad bi se nekako moglo ostati neporezano iz ta prva dva kola, mogli bi u nastavku napraviti dobru seriju.

Moram priznati da sam do sada bio veliki borac protiv ovog novog Ceferinovog miki maus takmicenja, ali kad sagledam mnoge od ovi rezultata veceras vidi se zasto su napravili ovaj treci rang..
@igrajlopte 🐦

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: shminka i 75 gostiju.