Koliki limit ce biti za navijace kad je u pitanju liga posto ovi maltene ispunisi cijeli istok, zapad i sjever veceras.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Hoce, samo ce definisati nas divni kanton sljedece sedmice koliko i pod kojim uslovima.
Bice bolje kad se Amar vrati i dovede svoje !timpramosavePla je napisao/la: ↑08 jul 2021, 20:10Joj **** li im familiju od golmana do predsjednika.
Sta nam uradise.
Protiv Borca hoce li pustiti publiku?
Ja bi sve redom mijenjao, ako nisu sposobni da namaknu pare onda fino noga...Ovo je bruka na sta smo spali.Manijakdolopate je napisao/la: ↑08 jul 2021, 21:08Ljudino mi nemamo da platimo za kotizacije djeci da igraju a ti bi podloge mijenjao.
ReX je napisao/la: ↑08 jul 2021, 20:50Za sve vas koji ste vec skinuli gace za iducu sezonu i najavljujete grcevitu borbu za opstanak, jel vi vidite ovu bruku veceras od strane nase kreme BH fudbala? Pa ako cemo se sa ovakvom brukom od kandidata za titulu boriti za opstanak onda bolje da nas izbace u kantonalnu odma.
Sto vise vrijeme ide to vise vjerujem u borbu za Evropu, ili barem gornji dio tabele u najgorem slucaju.
Nije, posudili smo im Raifa i Edina za ovu utakmicu jer ljudi nemaju doktore ili bar nisu dosli sa njima.
Pa kod nas je vise furka doci u crnoj majici
Ma standardno nase, iz krajnosti u krajnost. To sto liga nosi ime Premijer Liga, ne znaci da jeste engleska Premijer Liga haha. Pa mi i sa ovom ekipom sto trenutno imas (da se ne pojacas nikako) imas zagarantovano mjesto u sredini tabele. Sve je to u pet dek opet kako god sagledas.Muki15 je napisao/la: ↑08 jul 2021, 21:50ReX je napisao/la: ↑08 jul 2021, 20:50Za sve vas koji ste vec skinuli gace za iducu sezonu i najavljujete grcevitu borbu za opstanak, jel vi vidite ovu bruku veceras od strane nase kreme BH fudbala? Pa ako cemo se sa ovakvom brukom od kandidata za titulu boriti za opstanak onda bolje da nas izbace u kantonalnu odma.
Sto vise vrijeme ide to vise vjerujem u borbu za Evropu, ili barem gornji dio tabele u najgorem slucaju.
Ne možeš ljudima "utubiti" u glavu nikako da je naša liga iz godine u godinu sve lošija i lošija,pa evo večeras bh. Dinama kako se proveo sa amaterskim klubom iz Moldavije (uz svo poštovanje), Zrinjski sve bacio na mlade igrače kao i mi,kako je Aluminij ugašen tako su i oni ali opet nekukaju kao mi,Široki sve mladi igrači,isto nemaju para pa ne kukaju,Sloboda,Leotar,Radnik,Posušje,Rudar većinom će biti ispod nas,Široki-Zrinjski to je tu negdje isto
Ali brate ovdje kad uđeš kad vidiš pesimizma,kad vidiš kuknjave,povraća ti se....
Prošle sezone su htjeli juniore i sad kad su došli juniori sad žele veterane,pa ja ne znam jel bolje gledat Gasala,Furakovića,Malića i Mekić ili Lendrića,Miličevića,Erića...
Skupština se raspustila,tražili su da se raspusti i kad se raspustila opet kukaju,pa kako više ugoditi majka mu stara
Evo bira ae nova skupština zašto nenadati se da će doći dobri ljudi Željovci?
@braco to najbolje razumije,jeidni lik ovdje što nekuka i uvijek ima dobre i zanimljive postove
Nismo Real ali nismo vala ni talasika koliko se ovdje to potencira