OTNYS_YNWA je napisao/la:Jesam, taj sam. Pa dodaj me u raju majka mu stara, ne grizem.Da vidiš kako se @hodža i ja ubijamo pjesmama.

Ma ionako ti i sad vidim zid.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
OTNYS_YNWA je napisao/la:Jesam, taj sam. Pa dodaj me u raju majka mu stara, ne grizem.Da vidiš kako se @hodža i ja ubijamo pjesmama.
Pa ja mislio ti jbtOTNYS_YNWA je napisao/la:Sean Faris.Nafurali me da liči na mene.
De ljudi probajte skontati kako se stavlja private na slike, novi fejs je u pitanju.
Kod starog sam znao napamet, sada se ne znam pokrenuti.
Good night.OTNYS_YNWA je napisao/la:Hajde laku noć prijatelji, ne mogu ja više...
Ima jadnika, povazda. I ja sam se preporodio od prije par dana. Mislio sam da nisam nikom privlačan, kad eto ti nje...HZ_ilidzaa je napisao/la:Jahaci imal vasVeceras sam se ljujno u jednu djevojku , prvi put nakon osmog razreda
U Reini vcs bio odlican dernek
kasnije sam nastavio pogadjte gdje
Ja sam odmah krenuo u akciju i dogovorio u subotu izlazak ...insider je napisao/la:Ima jadnika, povazda. I ja sam se preporodio od prije par dana. Mislio sam da nisam nikom privlačan, kad eto ti nje...HZ_ilidzaa je napisao/la:Jahaci imal vasVeceras sam se ljujno u jednu djevojku , prvi put nakon osmog razreda
U Reini vcs bio odlican dernek
kasnije sam nastavio pogadjte gdje
Kako nisu , jedan od najljepsih osjecaja u zivotu je onaj poslije treninga ...Ma milina. Meni je teretana postala kao droga , vjeruj mi da patim kad ne idem u teretanu.insider je napisao/la:Ma kad su to mišići bili bitni? Ja ovih novih generacija. Gdje su nestale serenade pod prozorima?![]()
Neki novi klinci...
Drž' se ti djevojke, nema ljepše blagodati. Istina, dolaze s tim i razočarenja, ali s godinama se navikneš.
Navikao sam na neka sitna razočarenja, ali kada je ova jedna u pitanju zaista mi teško pada. Zbog njenog problema da se zaljubi sada patimo oboje, ali šta je tu je .. Život ide dalje.insider je napisao/la: Drž' se ti djevojke, nema ljepše blagodati. Istina, dolaze s tim i razočarenja, ali s godinama se navikneš.
Ybg, naš'o sam novu. Sale me nafur'o.legenda reala je napisao/la:Dobro jutro Jimi![]()
Pa šta ti rade te cure ,slomiše te![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.