Kroos + 50 miliona eura i vodite Di Mariu.anelbavarac je napisao/la:@OA Dokle se stiglo sa transferom Di Marie u Bayern![]()
Jesu se dogovorili

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Kroos + 50 miliona eura i vodite Di Mariu.anelbavarac je napisao/la:@OA Dokle se stiglo sa transferom Di Marie u Bayern![]()
Jesu se dogovorili
Ti kao vrsni poznavaoc fudbala/nogometa bi trebao znati da Bayern nikada ne preplacuje igrace tako da...Dzoni je napisao/la:Kroos + 50 miliona eura i vodite Di Mariu.
sagitarius je napisao/la:Kao istinski navijace Valencie, koji ni utakmice ne propusti mogu ti reci da je mali jedan od najveci talenata u Spaniji , ne bi me cudilo da na EURO2016 igra umjesto Jordi Albe, kojeg je u Valenciji zamjenio nakon odlazka istoga u Barcelonu..Brz, tehnicki dobro potkovan!Valencija ga olahko pustila mozda i greska sto se ranije nije produzio ugovor, al i on je sam cekao novog vlasnika Valencie kako bi imao vecu platu naravno, kada je dosao novi vlasnik sigurno je i dobio ponudu Bayern i realno ko bi odbio Bayerna a platu ce sigurno imati istu ili mozda vecu u Bayernu..Nemojte da vas iznenadi ako Alaba zavrsi na klupi..S-Y-L-A-R je napisao/la:Nisam ga pratio nešto puno, ima li ko da kaže više informacija? Kakav je?I ma li potencijala?
Da se slučajno ne planira i Alaba u vezu
Dzoni je napisao/la:Kroos + 50 miliona eura i vodite Di Mariu.anelbavarac je napisao/la:@OA Dokle se stiglo sa transferom Di Marie u Bayern![]()
Jesu se dogovorili
bavaracmujo je napisao/la:Kakva smo samo institucija pa mi moramo biti presretni sto imamo Bayern da ga volimo, nigdje nikakvih spekulacija i onda BUM mlad momcic za male pare sleti u avliju, kad vecina velikih timova dovodi neke igrace bruji pola evrope i novinari djaba samo trose tintu par mjeseci, a mi iz vedra neba pa po momcini, prije malisa dobi 18-ku na ledjima nego sto se novinari uhvatise za pero. Ma gigant samo takav.
OfficialAgent je napisao/la:bavaracmujo je napisao/la:Kakva smo samo institucija pa mi moramo biti presretni sto imamo Bayern da ga volimo, nigdje nikakvih spekulacija i onda BUM mlad momcic za male pare sleti u avliju, kad vecina velikih timova dovodi neke igrace bruji pola evrope i novinari djaba samo trose tintu par mjeseci, a mi iz vedra neba pa po momcini, prije malisa dobi 18-ku na ledjima nego sto se novinari uhvatise za pero. Ma gigant samo takav.
jaka igraca pa da o njemu bruji pola europe![]()
![]()
![]()
Valencia sporting director Francisco Rufete is hoping the club can fend off interest in Juan Bernat after the left-back was linked with Manchester United and Napoli.
***Sky Sport
Saurman je napisao/la:OfficialAgent je napisao/la:bavaracmujo je napisao/la:Kakva smo samo institucija pa mi moramo biti presretni sto imamo Bayern da ga volimo, nigdje nikakvih spekulacija i onda BUM mlad momcic za male pare sleti u avliju, kad vecina velikih timova dovodi neke igrace bruji pola evrope i novinari djaba samo trose tintu par mjeseci, a mi iz vedra neba pa po momcini, prije malisa dobi 18-ku na ledjima nego sto se novinari uhvatise za pero. Ma gigant samo takav.
jaka igraca pa da o njemu bruji pola europe![]()
![]()
![]()
Valencia sporting director Francisco Rufete is hoping the club can fend off interest in Juan Bernat after the left-back was linked with Manchester United and Napoli.
***Sky Sport
OfficialAgent je napisao/la:
klasican nacin povezivanja sa drugim klubom da se izvuce sto veca lova
![]()
Saurman je napisao/la:OfficialAgent je napisao/la:
klasican nacin povezivanja sa drugim klubom da se izvuce sto veca lova
![]()
Saurman je napisao/la:U zemlji slijepih jednooki je kralj.
Hvala bogu, Bild je prvo pisao da smo trazili 20M a sad pise 30M. Mislim da su dobre pare za igraca sto samo jos ima jednu godinu ugovora nazad.Bild: Kroos will earn 12M at Madrid, 5 year contract. Madrid are willing to pay 25M, we are holding out for 30M.
Trenutno korisnika/ca: HerrMarkusen i 4 gosta.