FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Dzoni
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Dzoni » 07 jul 2014, 19:37

anelbavarac je napisao/la:@OA Dokle se stiglo sa transferom Di Marie u Bayern :?:
Jesu se dogovorili :?:
Kroos + 50 miliona eura i vodite Di Mariu. :mrgreen:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 jul 2014, 19:51

Navodno se sad povezujemo i sa Manolasom, Grckim stoperom.
E jesu spekulacije danas navalile. :hmmmmm:

slika

Hojbjerg je takodjer danas krenuo sa radom.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 07 jul 2014, 20:46

I Guardioli je jasno da nista od Riberya nema, znaci Alibaba na njegovo mjesto a ovaj mali na beka :cool:
Kroos ce sigurno otici, ali opet ako osvoje švabe biti ce tu nagovora da ostane, pa valjda mu se malo patriotizma probudi :mrgreen: :hmmmmm:
Thiago je takodjer fragilan, vise ga nema nego sto ima, tako da vrhunske veznjake moramo barem pokusati zadrzati.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 07 jul 2014, 20:48

Dzoni je napisao/la:Kroos + 50 miliona eura i vodite Di Mariu. :mrgreen:
Ti kao vrsni poznavaoc fudbala/nogometa bi trebao znati da Bayern nikada ne preplacuje igrace tako da... :mrgreen:
Evo ti jos jedan primjer, Kroos trazio 10mil. godisnje za produzetak ugovora,(istu placu imaju Lahm i Ribery), sto uprava Bayerna bez pogovora odbila.
Mogu ti reci da nije iskljuceno da Kroosa gledamo u Minhenu do kraja ugovora, jer nisam siguran da ce mu Real dati placu preko 7 mil.

PS. Jel vrijeme da skinem avatar? :mrgreen:

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 07 jul 2014, 20:51

Takodjer mislim da je ovaj Juan iz Valensije dosao kao jedna dobra podrska za Riberya,kad odmara ili kad je ozljedjen.
Zadnja izmjena: isakovich, dana/u 07 jul 2014, 21:14, ukupno mijenjano 1 put.
VOLIM BAYERN

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 07 jul 2014, 21:04

sagitarius je napisao/la:
S-Y-L-A-R je napisao/la:Nisam ga pratio nešto puno, ima li ko da kaže više informacija? Kakav je?I ma li potencijala?
Da se slučajno ne planira i Alaba u vezu :urnebes:
Kao istinski navijace Valencie, koji ni utakmice ne propusti mogu ti reci da je mali jedan od najveci talenata u Spaniji , ne bi me cudilo da na EURO2016 igra umjesto Jordi Albe, kojeg je u Valenciji zamjenio nakon odlazka istoga u Barcelonu..Brz, tehnicki dobro potkovan!Valencija ga olahko pustila mozda i greska sto se ranije nije produzio ugovor, al i on je sam cekao novog vlasnika Valencie kako bi imao vecu platu naravno, kada je dosao novi vlasnik sigurno je i dobio ponudu Bayern i realno ko bi odbio Bayerna a platu ce sigurno imati istu ili mozda vecu u Bayernu..Nemojte da vas iznenadi ako Alaba zavrsi na klupi..
:thumbup:

Bye,Bye Contento :cool:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

OfficialAgent
Kontakt:

Post Postao/la OfficialAgent » 07 jul 2014, 21:20

Dzoni je napisao/la:
anelbavarac je napisao/la:@OA Dokle se stiglo sa transferom Di Marie u Bayern :?:
Jesu se dogovorili :?:
Kroos + 50 miliona eura i vodite Di Mariu. :mrgreen:

nista gluplje nisam procitao duze vrijeme ali tipicno za madridistu tako da :puke: :puke: :puke:

:kralj:
Van Gaal: “To work as a manager for Manchester United, the biggest club in the world, makes me very proud.This club has big ambitions; I too have big ambitions. Together I’m sure we will make history.”

OfficialAgent
Kontakt:

Post Postao/la OfficialAgent » 07 jul 2014, 21:44

Rummenigge on Arturo Vidal: "We do not want to have players like him in Bayern Munich."

Van Gaal: “To work as a manager for Manchester United, the biggest club in the world, makes me very proud.This club has big ambitions; I too have big ambitions. Together I’m sure we will make history.”

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 07 jul 2014, 22:30

Kakva smo samo institucija pa mi moramo biti presretni sto imamo Bayern da ga volimo, nigdje nikakvih spekulacija i onda BUM mlad momcic za male pare sleti u avliju, kad vecina velikih timova dovodi neke igrace bruji pola evrope i novinari djaba samo trose tintu par mjeseci, a mi iz vedra neba pa po momcini, prije malisa dobi 18-ku na ledjima nego sto se novinari uhvatise za pero. Ma gigant samo takav.

OfficialAgent
Kontakt:

Post Postao/la OfficialAgent » 07 jul 2014, 22:33

bavaracmujo je napisao/la:Kakva smo samo institucija pa mi moramo biti presretni sto imamo Bayern da ga volimo, nigdje nikakvih spekulacija i onda BUM mlad momcic za male pare sleti u avliju, kad vecina velikih timova dovodi neke igrace bruji pola evrope i novinari djaba samo trose tintu par mjeseci, a mi iz vedra neba pa po momcini, prije malisa dobi 18-ku na ledjima nego sto se novinari uhvatise za pero. Ma gigant samo takav.

jaka igraca pa da o njemu bruji pola europe :lol: :lol: :lol:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 07 jul 2014, 22:39

OfficialAgent je napisao/la:
bavaracmujo je napisao/la:Kakva smo samo institucija pa mi moramo biti presretni sto imamo Bayern da ga volimo, nigdje nikakvih spekulacija i onda BUM mlad momcic za male pare sleti u avliju, kad vecina velikih timova dovodi neke igrace bruji pola evrope i novinari djaba samo trose tintu par mjeseci, a mi iz vedra neba pa po momcini, prije malisa dobi 18-ku na ledjima nego sto se novinari uhvatise za pero. Ma gigant samo takav.

Valencia sporting director Francisco Rufete is hoping the club can fend off interest in Juan Bernat after the left-back was linked with Manchester United and Napoli.

***Sky Sport
:kafa:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

OfficialAgent
Kontakt:

Post Postao/la OfficialAgent » 07 jul 2014, 22:41

Saurman je napisao/la:

Valencia sporting director Francisco Rufete is hoping the club can fend off interest in Juan Bernat after the left-back was linked with Manchester United and Napoli.

***Sky Sport

klasican nacin povezivanja sa drugim klubom da se izvuce sto veca lova

povratakotpisanih
Kontakt:

Post Postao/la povratakotpisanih » 07 jul 2014, 22:48

Odlično, znao sam da se ganja ovaj Bernat, jer nas novi tehnički direktor Reschke je bio u Valenciji neki dan da to dogovori. Najvjerovatnije pokušavamo dovesti i Keylora Navasa iz Levantea kao drugog golmana. Takođe se navodno pregovara i sa Liverpoolom oko zamjene Shaqirija i Cautinha.
Već duže vrijeme se radi na dovođenju Cuardada koji bi igrao desnog beka a Lahm prešao u sredinu a Martinez bi igrao stopera, ali Firoentina hoće previše love. Tako da je moguće da kupimo nekog stopera tipa Manolas ( alternativa za Boatenga) da Martinez ostane u sredini i Lahm na desnom beku što je jeftinija varijanta.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 07 jul 2014, 22:54

slika

OfficialAgent
Kontakt:

Post Postao/la OfficialAgent » 07 jul 2014, 22:56

Saurman je napisao/la:

slika

dobar si ali bez argumenata protiv kralja transfera OfficialAgenta :salut:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 07 jul 2014, 22:57

U zemlji slijepih jednooki je kralj.

OfficialAgent
Kontakt:

Post Postao/la OfficialAgent » 07 jul 2014, 23:01

Saurman je napisao/la:U zemlji slijepih jednooki je kralj.

:tokralju:

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 08 jul 2014, 00:20

Bild: Kroos will earn 12M at Madrid, 5 year contract. Madrid are willing to pay 25M, we are holding out for 30M.
Hvala bogu, Bild je prvo pisao da smo trazili 20M a sad pise 30M. Mislim da su dobre pare za igraca sto samo jos ima jednu godinu ugovora nazad.

Samo nije tako jeftino Real Madridu, vidi sad matematike.

Znaci ako ce Kroos zaraditi 12M.

30M za transfer + 12M * 5 godina ugovor = 90M

Odakle vam pare majku vam...

Hajde sad da poredimo sa Thiago.

25M za transfer + 4,5M * 5 godina ugovor = 47,5M

Tako se to radi. :opaopa:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 08 jul 2014, 00:28

Agente

jel to nekakav saw pa se treslo gdje ce i sta ce, kazu decki sa pdfa valencije da je igracina i ja cu da vjerujem u to a ti oficiraj negdje drugo a nas pusti da uzivamo. Zdravo

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 jul 2014, 01:25

Moze 30 miliona, sasvim velika cifra s obzirom da je Kroos u zadnjoj godini ugovora.
Samo da se sto ranije rijesi ova saga pa da se mi okrenemo nekim drugim imenima a Kroosu da pozelimo srecu u Realu. :salut:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: HerrMarkusen i 4 gosta.