Virtu4l je napisao/la:Ima, uplatio 100 km, dobio 7 km.samirr je napisao/la:Namjestena utakmica u Mostaru. Velez - Sarajevo. Kazu okic noc ranije vidjen u kladionici imal kakve istine tu ?Besic je napisao/la:Zrinjski Mostar prvak .
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Tako smo i vas dobili, aa?hskzmostar je napisao/la:Bas bi bila fora kad bi Radnik osvojio Kup...nekako mislim da su ljudi i zasluzili,kako tuzlaci nemaju igru prema naprijed i sve im se svodi na to da netko padne na rubu 16 m da Zeba sutne a Radnik ima najbolju odbranu nekako tipujem na njih i vjerovatno ce i osvojit,po meni favoriti !
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Sve to dolazi zbog neznanja fb navijaca koji pogledaju na tabelu i misle da se Drina raspada, a u sustini su veoma fina ekipa ove polusezone, sto sam cesto pisao i prije nase utakmice s njima i mislim da bi itekako imali sansi za opstanak da su imali ovu ekipu od pocetka.GradKamena1 je napisao/la:Bola hajvani citam vec dva dana i ne vjerujem,da likovi namjeste za neku sicu a u igri im 550 000eura to je strasno sta sve neces procitat !Virtu4l je napisao/la:Sve sam čuo, ali da klub kojeg četiri pobjede dijele od prve titule u istoriji proda utakmicu, e to još nisam...
Vide idioti tabelu, "jooj Drina se raspada kako mi da od njih izgubimo ma mora da su prodali ne mogu drugacije izgubiti od njih "i eto ti razloga tih prica. Ostalo su oni sto su zbog ogorcenosti nasjeli na takvu pricu. I mene je sramota tih prica ali jbg.
Nad tobom sunce najljepše sja
-
GradKamena1
- Kontakt:
SLazem se sa tim da Drina igra dobro ovo proljece,da su malo ranije dosli sebi ostali bi sigurno !pinoglavi je napisao/la:Sve to dolazi zbog neznanja fb navijaca koji pogledaju na tabelu i misle da se Drina raspada, a u sustini su veoma fina ekipa ove polusezone, sto sam cesto pisao i prije nase utakmice s njima i mislim da bi itekako imali sansi za opstanak da su imali ovu ekipu od pocetka.GradKamena1 je napisao/la:Bola hajvani citam vec dva dana i ne vjerujem,da likovi namjeste za neku sicu a u igri im 550 000eura to je strasno sta sve neces procitat !Virtu4l je napisao/la:Sve sam čuo, ali da klub kojeg četiri pobjede dijele od prve titule u istoriji proda utakmicu, e to još nisam...
Vide idioti tabelu, "jooj Drina se raspada kako mi da od njih izgubimo ma mora da su prodali ne mogu drugacije izgubiti od njih "i eto ti razloga tih prica. Ostalo su oni sto su zbog ogorcenosti nasjeli na takvu pricu. I mene je sramota tih prica ali jbg.
Travnik bi se itekako mogao vratiti u igru ako pobijedi Slobodu u srijedu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
GradKamena1
- Kontakt:
hvala , nisam gledao.GradKamena1 je napisao/la:
-
GradKamena1
- Kontakt:
club21 je napisao/la:hvala , nisam gledao.GradKamena1 je napisao/la:
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
eeee,jahVirtu4l je napisao/la:Travnik bi se itekako mogao vratiti u igru ako pobijedi Slobodu u srijedu.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- SlevinKelevra
- Kontakt:
- sarajevo46
- Kontakt:
Evo jedna od mene nakon dugo vremena. Valjda nema greške

Siroki ima 52 bodasarajevo46 je napisao/la:Evo jedna od mene nakon dugo vremena. Valjda nema greške![]()
U igru protiv Pucareva...Virtu4l je napisao/la:Travnik bi se itekako mogao vratiti u igru ako pobijedi Slobodu u srijedu.
I kad gube i kad tuku uvjek vjerni svom Hajduku...
Virtu4l je napisao/la:Ima, uplatio 100 km, dobio 7 km.samirr je napisao/la:Namjestena utakmica u Mostaru. Velez - Sarajevo. Kazu okic noc ranije vidjen u kladionici imal kakve istine tu ?Besic je napisao/la:Zrinjski Mostar prvak .
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Po ovom rasppredu ja sam vec siguran da je Sarajevo najmanje 3,a mislim da smo blizu I 2 mjestasarajevo46 je napisao/la:Evo jedna od mene nakon dugo vremena. Valjda nema greške![]()
Samo Sarajevo
Osvajate.kanarinac je napisao/la:Po ovom rasppredu ja sam vec siguran da je Sarajevo najmanje 3,a mislim da smo blizu I 2 mjestasarajevo46 je napisao/la:Evo jedna od mene nakon dugo vremena. Valjda nema greške![]()
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Nemozemo ja sam ozb a ti kako hoces,a iskreno vi imate najmanje sanse za evropu,imate Celik koji ima super ekipu I koja nezna odavno za poraz I Imate u zadnjem.kolu davljenikaRokoko87 je napisao/la:Osvajate.kanarinac je napisao/la:Po ovom rasppredu ja sam vec siguran da je Sarajevo najmanje 3,a mislim da smo blizu I 2 mjestasarajevo46 je napisao/la:Evo jedna od mene nakon dugo vremena. Valjda nema greške![]()
Samo Sarajevo
-
samozeljo1987
- Kontakt:
Sloboda će zijanit sve tri utakmice do kraja, protiv drine je bio samo početak.Osvojit će kup i tako doci do Evrope a u ligi Zrinjski Zeljo i Sarajevo idu u Evropu...scenarij do kraja lige.
Na Musemiću je sada velika odluka, izaći u Travniku sa prvim timom i u finalu kupa biti umoran, rizikovati povrede i kartone, jer protiv Sarajeva mora igrati sa prvim timom,jer ako izgube od Sarajeva mogu biti i 4ti 5ti.A ako odustane od lige ništa mu ne garantira da može osvojiti Kup i tako u Evropu. Nije mu lako radi malog fonda igrača i sada je na njemu velika odluka, a premirani Travnik od tri četri kluba bi namučio i RM.
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
Moze abd da opet ubice zijanesamozeljo1987 je napisao/la:Sloboda će zijanit sve tri utakmice do kraja, protiv drine je bio samo početak.Osvojit će kup i tako doci do Evrope a u ligi Zrinjski Zeljo i Sarajevo idu u Evropu...scenarij do kraja lige.
Samo Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.