Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Arsenal
Ne moze Roma ozvaniciti Gervinjov transfer jer trenutno imaju previse igraca izvan EU, cekaju valjda da se oslobodi mjesto. Tako sam ja cuo.
de barem lozite malo manje ofirnoHenderson je napisao/la:Kasniš.hanniz je napisao/la:Haj' evo da ja budem prvi reds koji vam čestita na dovođenju Suareza.Još kad bi Fellainia doveli, mogli biste se boriti i za titulu, a možda i već sad možete, ko zna...
Ja sam davno čestitao, čak i sliku postavio sa dresom broj 11.

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- frankqqqqq
- Kontakt:
Jadan ti Bog Suarez i Gundogan u istoj ekipi

Nije loženje, možda nisi u toku al Suarez je prije par sati dao intervju za Guardin u kojem je rekao da želi da ide iz Liverpoola jer su mu oni tako obećali i da će podnijeti transfer request ako ga ne puste dobrovoljno.
Pokaži sad klasu Rodgerse Brendanu o kojoj si toliko pričao.

- frankqqqqq
- Kontakt:
**** ga dan imaš citate šta će ti više. Čak je i sky objavio na oficijelnom twitteru kud ćeš daljenedim1993 je napisao/la:jel ima video momci ?

Ne. Pisani intervju je bio, uostalom koji će ti qrc video za jedne od najpouzdanijih novina u Velikoj Britaniji. 

- calcio
- Kontakt:
Pustice ga...... u Real ili negdje drugo. Da bi ga prodali direktnim konkurentima onda normalno da nece biti sretni i ako Wenger stvarno zeli Sulju onda ce ga to kostati.JW10 je napisao/la:Nije loženje, možda nisi u toku al Suarez je prije par sati dao intervju za Guardin u kojem je rekao da želi da ide iz Liverpoola jer su mu oni tako obećali i da će podnijeti transfer request ako ga ne puste dobrovoljno.
Želim ići tamo gdje ću igrati Ligu Šampiona,a već postoji klub koji me želi i koji mi nudi tu mogućnost,” rekao je Suarez. “Rekao sam menadžeru da želim napustiti klub.
"Optužuju me za manjak lojalnosti,ali prošle godine sam odbio transfer u jedan veliki klub i ostao sam u Liverpoolu. Tada su mi obećali da ako ne izborimo Ligu Šampiona da mogu napustiti Liverpool.
"Optužuju me za manjak lojalnosti,ali prošle godine sam odbio transfer u jedan veliki klub i ostao sam u Liverpoolu. Tada su mi obećali da ako ne izborimo Ligu Šampiona da mogu napustiti Liverpool.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
koje ste vi budale. Vjerujete da je Arsenal završio neki transfer a nema na arsenal.com
suosjećam sa vama
suosjećam sa vama
Vođa zna.
Kako će ga pustiti u Real kad se Real ne interesuje za njega ?calcio je napisao/la:Pustice ga...... u Real ili negdje drugo. Da bi ga prodali direktnim konkurentima onda normalno da nece biti sretni i ako Wenger stvarno zeli Sulju onda ce ga to kostati.JW10 je napisao/la:Nije loženje, možda nisi u toku al Suarez je prije par sati dao intervju za Guardin u kojem je rekao da želi da ide iz Liverpoola jer su mu oni tako obećali i da će podnijeti transfer request ako ga ne puste dobrovoljno.
Ne prdi.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Sad znam kako je Unitedovim navijačima bilo, strava gotivan osjećaj čitat ove članke, odmarat i čekat potvrdu
. Mislim da ćemo ga dovesti, moramo, il sad il nikad.

Zadnja izmjena: frankqqqqq, dana/u 07 avg 2013, 01:14, ukupno mijenjano 1 put.
- calcio
- Kontakt:
Prdi ti vodja.JW10 je napisao/la:Kako će ga pustiti u Real kad se Real ne interesuje za njega ?calcio je napisao/la:Pustice ga...... u Real ili negdje drugo. Da bi ga prodali direktnim konkurentima onda normalno da nece biti sretni i ako Wenger stvarno zeli Sulju onda ce ga to kostati.JW10 je napisao/la:Nije loženje, možda nisi u toku al Suarez je prije par sati dao intervju za Guardin u kojem je rekao da želi da ide iz Liverpoola jer su mu oni tako obećali i da će podnijeti transfer request ako ga ne puste dobrovoljno.
Ne prdi.
Nemoj biti siguran da Real nije zainteresovan. pogotovo sada kada se pocelo pricati o zahtjevima za transfer. I nije samo Real u pitanju, ima jos klubova. Poenta je da ce ga radije prodati nekome ko im nije konkurencija.
I ja nikako ne mogu zamisliti Wengera da plati 50 miliona za nekog igraca a toliko ce vjerovatno kostati Suljo.
- arsengunner
- Kontakt:
- frankqqqqq
- Kontakt:
Izvini ali kojem klubu to treba napadač? Arsenal je jedini pokazao interes, Juventus ne vjerujem da ima namjeru da ga dovodi, a kamo li pare, nije niko u Liverpulu lud da one rate prima, Real koji je potencijalni kupac se yebe oko Balea i dovest će ga, Bayern završio sa prelaznim rokom, United nema namjeru da ga dovodi, Chelsea isto, ko će?
sve to na stranu,sam ja nikako nisam za ovo podjebavanje od strane pojedinaca,transfer nije ni blizu,mozda ga i ne bude,ko zna,samo neki od topnika su dobro pretjerali pojedinim komentarima 

- arsengunner
- Kontakt:
Koji je zadnji rekord sto se tice Arsene-ovog transfera??
Pogledajte tu cifru i ovu koja se nudi za Suareza i sve ce vam biti jasno.
Toliko da neko izvali kome je rekord mozda 20 milki funti je presmijesno i u isto vrijeme zalosno od strane navijaca da to ocekuju.
Pogledajte tu cifru i ovu koja se nudi za Suareza i sve ce vam biti jasno.
Toliko da neko izvali kome je rekord mozda 20 milki funti je presmijesno i u isto vrijeme zalosno od strane navijaca da to ocekuju.
Samo WENGER istina je!!!
na stranu sve, al komentari tipa ovoga
da l' je moguće da se Arsenal ovoliko potcjenjuje u ponižava, eto da l' je **** moguće
I can understand if he go's to Real Madrid or Bayern, but Arsenal?? there basically the same level as Us, except for they got a few more lucky results than us last season.
da l' je moguće da se Arsenal ovoliko potcjenjuje u ponižava, eto da l' je **** moguće
Vođa zna.
oko bejla se muti jos podosta,ronaldo i ekipa i nisu bas za njegov dolazak kako sam cito zadnjih par dana,svasta ce se jos ovde iskomplikovat,a real ako ponudi neke pare mogo bi luis tamo vrlo lahko,dok ne bude potvrdjeno vise nikom ne vjerujem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.