Sto dalje NFSBiH iz Sarajeva, dosta su Pilav i kompanija pustili korijene.svrakino1921 je napisao/la: ↑07 jul 2021, 14:59Po ustaljenoj praksi koju je uveo novi predsjedik Vico Zeljković, seminari neće biti održani u Sarajevu, ali ni u Trening-kampu FSBiH u Zenici, nego u Tesliću.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
- Shategabri
- Kontakt:
Ne bitno je to paša moi.svrakino1921 je napisao/la: ↑07 jul 2021, 14:59Po ustaljenoj praksi koju je uveo novi predsjedik Vico Zeljković, seminari neće biti održani u Sarajevu, ali ni u Trening-kampu FSBiH u Zenici, nego u Tesliću.
Amiđa se vratio, ćao Vico ćao vozdrica.
Koševo Zapad
- svrakino1921
- Kontakt:
Ja bih volio da se vrati gosp.TanShategabri je napisao/la: ↑07 jul 2021, 15:01Ne bitno je to paša moi.svrakino1921 je napisao/la: ↑07 jul 2021, 14:59Po ustaljenoj praksi koju je uveo novi predsjedik Vico Zeljković, seminari neće biti održani u Sarajevu, ali ni u Trening-kampu FSBiH u Zenici, nego u Tesliću.
Da sredite Kosevo

- Shategabri
- Kontakt:
svrakino1921 je napisao/la: ↑07 jul 2021, 15:03Ja bih volio da se vrati gosp.TanShategabri je napisao/la: ↑07 jul 2021, 15:01Ne bitno je to paša moi.svrakino1921 je napisao/la: ↑07 jul 2021, 14:59Po ustaljenoj praksi koju je uveo novi predsjedik Vico Zeljković, seminari neće biti održani u Sarajevu, ali ni u Trening-kampu FSBiH u Zenici, nego u Tesliću.
Da sredite Kosevo
![]()

Koševo Zapad
- Tristan
- Kontakt:
Jel se vraca i punac?
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
- Meraak1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
KOMPLEKSI...
3,2,1... SAD!!!
3,2,1... SAD!!!
- Shategabri
- Kontakt:
Punac je imaginarna ličnost koju je izmislio onaj kamiondžija iz TC.
Koševo Zapad
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Sjećaš se kako ono Sisoje reče, ovo je ajfon, on ima memorije...Shategabri je napisao/la: ↑07 jul 2021, 15:12Punac je imaginarna ličnost koju je izmislio onaj kamiondžija iz TC.
- Shategabri
- Kontakt:
Ma bježi, ne mogu da vjerujem da je lik koji ima uspješan biznici u AmeriKi ispao onako smiješan i neozbiljan.MaroonBjelave je napisao/la: ↑07 jul 2021, 15:16Sjećaš se kako ono Sisoje reče, ovo je ajfon, on ima memorije...Shategabri je napisao/la: ↑07 jul 2021, 15:12Punac je imaginarna ličnost koju je izmislio onaj kamiondžija iz TC.
Još je onda ko i bio u dobrim odnosima s nama, al proradi seljakluk i napravi onaj cirkus u loži.
Koševo Zapad
Dokad cete 'vako zivit. Cekajuci kad ce neki malezijac ili vijetnamac da se smiluje? Nije ovo odrzivo, evo bice bolje godinu-dvije, rezultati nece ispratiti jer ce Vico odraditi svoje u PL i opet kuknjava i trazenje novog azijata.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
- Shategabri
- Kontakt:
Pa jel ti misliš da će dovijeka biti na vlasti ovi političari što vas sad guraju?
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Kakva kuknjava? Ili imas covjeka iza sebe koji se pita za sve-pumpa novac i izvlaci novac iz kluba ili imas Zelju kojeg lokalne kabadahije i sitni interesi unistavaju. I mozemo i ovako ili imas nacionalni predznak koji pumpa novac sa svojim firmama dok si im interesantan ili imas raju koja moze pokriti sitno a i u toj raji ima kukolja koji ce gledati svoje interesa (kod vas jos nije se to desilo jer gospodin sa novcima koji se pita kod vas drzi stvari pod kontrolom i iskoristava euforiju koja ce splasnuti istog trena ako sledece godine ne odete u evropu).
To su solucije!
Kad čitaš ove komentare iz Vrapčića rek'o bi čovjek da je Velež održiv ko Bayern bokte.
Funkcionisanje s investitorom je itekako održivo samo što nam je klub pun maloumnih idiota koji bi znali kako spičkat 100 miliona da im daš priliku, znam ja nas, hebo ti nas.
Funkcionisanje s investitorom je itekako održivo samo što nam je klub pun maloumnih idiota koji bi znali kako spičkat 100 miliona da im daš priliku, znam ja nas, hebo ti nas.
Feđa i Edis Kusturica po ko zna koji put spasavaju Sarajevo.
Ne kontas da nas svi guraju, sve "probosanske" partije. Pogledaj malo bolje nije SDA, nego i SDA i SPD i Nasa Stranka i pizde materine. Neki ce uvijek biti na vlasti.Shategabri je napisao/la: ↑07 jul 2021, 15:21Pa jel ti misliš da će dovijeka biti na vlasti ovi političari što vas sad guraju?
Al nije to tako jednostavno. Dole je sad jaka lokalna zajednica tako da ide uz pomoc ovih naravno jer nista ne ide bez toga u nas.
Jeste li to promjenili te maloumne idiote onda?hazarder je napisao/la: ↑07 jul 2021, 15:27Kad čitaš ove komentare iz Vrapčića rek'o bi čovjek da je Velež održiv ko Bayern bokte.
Mora da boli, yebote mora da boli! 

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dočekaću i to valjda. Ničija nije do zore gorjela.Bliss je napisao/la: ↑07 jul 2021, 15:30Jeste li to promjenili te maloumne idiote onda?hazarder je napisao/la: ↑07 jul 2021, 15:27Kad čitaš ove komentare iz Vrapčića rek'o bi čovjek da je Velež održiv ko Bayern bokte.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.