English Premier League

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

VivaLaStella
Kontakt:

Re: English Premier League

Post Postao/la VivaLaStella » 10 okt 2023, 19:10

Poslanik je rekao da ce teroristicka organizacija hamas ispaliti hiljade raketa na izrael i tako zanijetiti vlastitu dzenazu?
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege

L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17

qaa18

Post Postao/la qaa18 » 10 okt 2023, 20:30

Marsal je napisao/la:
10 okt 2023, 18:50
Brokula je napisao/la:
10 okt 2023, 18:18
Marsal je klasican primjer momka ispranog mozga po pitanju nekih stvari.
Da je negdje na zapadu vjerovatno bi govorio kako su Srbi bili u pravu i borili se za opstanak protiv zlih muslimana u Bosni 90ih.

Naci jedan video jedne ubijene osobe i prozvati cijelu religiju i gotovo 2 milijarde ljudi, a s druge strane i on i svi mo generalno smo zmirili na decenije sistematskog istrebljenja istih tih videa i hiljade svirepih ubistava
Jebli te Arapi, a i ti njih jarane. Dok su Arapi, tačnije Palestinci šurovali sa Srbima i kad je Jaser Arafat otvoreno pozvao Slobodana Miloševića da dođe u posjetu upravo su Izraelci bili ti koji su mu zaprijetili da ni ne pomišlja na nešto takvo inače će biti uhapšen i sproveden u ICTY.

Dalje, upravo su Izraelci ti koji održavaju spomen na Srebrenicu i malo-malo podsjete Europu i na naša stradanja. Mislim da je upravo nedavno bila organizovana neka tribina o Srebrenici iza koje su stojali baš Jevreji i ona Britanska fondacija za Srebrenicu.

Biti uz Izrael je hiljadu puta pametnije nego biti uz Arape koji bi sutra i tebe klali jer nisi dovoljno musliman za njih. Jako savezništvo Albanije je upravo razlog što imaju skoro 2.5 države.

Palestinci me ne zanimaju ni najmanje baš kao što mi njih nismo zanimali.

Stalo mi je do BiH kao cjelovite države, a tu nam hiljadu puta više znači Izrael kao saveznik nego ovi lojavi neuki arapi kojima je vrh galamit Allahu Ekber po cesti i vuć' tijelo mlade žene i paradirat sa njim. Kakvi vjernici, alal ćufte :bow:

A ko ne shvata da su Jevreji nakon 2. svjetskog rata morali dobit svoju državu nek ne pali kompjuter i portale više.

🇮🇱 do kraja!
Hajd kad si tolika manga i majstor za tastaturom prosetaj kraj bosanke s tom zastavom koju kacis, hajd majstore prodji, da vidimo kolika damu imas, hajd majstore.
Lahko je psovat i sirit muda na forumu, prosetaj mangupe kraj bosanke sa izrelskom zastavom, hajd mangupe, da vidimo tu psihologiju.
CPOJ

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 10 okt 2023, 20:48

Yebena ova rep. pauza, valja još izdržati. :mrgreen:

Unknown3
Kontakt:

Post Postao/la Unknown3 » 10 okt 2023, 21:15

Šta od teme napravi onaj plačljivi žutalj iz Ukrajine ... Poslije Jordi Albe, sada imam novog najomraženijeg igrača na svijetu = plačljivi Zinchenko :puke:
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 10 okt 2023, 22:01

I found freedom. Losing all hope was freedom.

VivaLaStella
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaStella » 10 okt 2023, 22:36

qaa18 je napisao/la:
10 okt 2023, 20:30
Marsal je napisao/la:
Brokula je napisao/la:
Da je negdje na zapadu vjerovatno bi govorio kako su Srbi bili u pravu i borili se za opstanak protiv zlih muslimana u Bosni 90ih.

Naci jedan video jedne ubijene osobe i prozvati cijelu religiju i gotovo 2 milijarde ljudi, a s druge strane i on i svi mo generalno smo zmirili na decenije sistematskog istrebljenja istih tih videa i hiljade svirepih ubistava
Jebli te Arapi, a i ti njih jarane. Dok su Arapi, tačnije Palestinci šurovali sa Srbima i kad je Jaser Arafat otvoreno pozvao Slobodana Miloševića da dođe u posjetu upravo su Izraelci bili ti koji su mu zaprijetili da ni ne pomišlja na nešto takvo inače će biti uhapšen i sproveden u ICTY.

Dalje, upravo su Izraelci ti koji održavaju spomen na Srebrenicu i malo-malo podsjete Europu i na naša stradanja. Mislim da je upravo nedavno bila organizovana neka tribina o Srebrenici iza koje su stojali baš Jevreji i ona Britanska fondacija za Srebrenicu.

Biti uz Izrael je hiljadu puta pametnije nego biti uz Arape koji bi sutra i tebe klali jer nisi dovoljno musliman za njih. Jako savezništvo Albanije je upravo razlog što imaju skoro 2.5 države.

Stalo mi je do BiH kao cjelovite države, a tu nam hiljadu puta više znači Izrael kao saveznik nego ovi lojavi neuki arapi kojima je vrh galamit Allahu Ekber po cesti i vuć' tijelo mlade žene i paradirat sa njim. Kakvi vjernici, alal ćufte :bow:

A ko ne shvata da su Jevreji nakon 2. svjetskog rata morali dobit svoju državu nek ne pali kompjuter i portale više.

🇮🇱 do kraja!
Hajd kad si tolika manga i majstor za tastaturom prosetaj kraj bosanke s tom zastavom koju kacis, hajd majstore prodji, da vidimo kolika damu imas, hajd majstore.
Lahko je psovat i sirit muda na forumu, prosetaj mangupe kraj bosanke sa izrelskom zastavom, hajd mangupe, da vidimo tu psihologiju.
Što i ti ne odeš oslobodit Palestinu?
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege

L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 10 okt 2023, 23:37

Marsal je napisao/la:
10 okt 2023, 15:25
https://x.com/rudhranandu/status/171099 ... 82288?s=20

To su ti palestinski humanitarci koji ubijaju turiste i paradiraju ih ko divlju krmad.

Islam religija mira 🥶
retardinjo, svrstavas citav narod u istu grupu s ovom teroristickom grupom.

jel znas idiote zasto **** koriste cluster municiju? tata te jbo rtdni

ps.
admine moze ban na 7 dana da

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 11 okt 2023, 00:01

Ima li iko da stavi sudije pod kontrolu jer ovo postaje ozbiljan cirkus?
Liverpulov gol nije mogao biti priznat jer se pravila moraju postovati
Kovacic nije dobio crveni jer je bolje ne postovati pravila zarad utakmice???
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 11 okt 2023, 00:11

Marsal je napisao/la:
Brokula je napisao/la:

🇮🇱 do kraja!
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :bih:

morsecode
Kontakt:

Post Postao/la morsecode » 11 okt 2023, 00:13

Cekaj, jel ovo tema o politickoj situaciji na bliskom istoku, ili forum gdje je tematika premier liga :crazy:

Izgleda ove sezone ce sva 3 tima iz Championshipa nakon samo jedne sezone nazad. Kad se zadnji put to desilo ?
Bournemouth mi izgleda nesto kao yo-yo klub, Norwich v2.

Navijaci Totenhema i Arsenala su se opet nafurali, mogu do Aprila :D

Mislim da ce Kompany biti 1. menadzer koji dobija sack, ili on ili Heckingbottom.
"To je jednostavno SARAJEVO"

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 11 okt 2023, 00:47

Pa ima smisla da jednom kažeš da nisi htio overreact ali zašto drugi put?

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 11 okt 2023, 01:53

AlanSmith14 je napisao/la:
10 okt 2023, 21:15
Šta od teme napravi onaj plačljivi žutalj iz Ukrajine ... Poslije Jordi Albe, sada imam novog najomraženijeg igrača na svijetu = plačljivi Zinchenko :puke:
Daleko najmrži igrač u ekipi. Da ne zaboravim i Havertza naravno.
Brokula je napisao/la:

U pitanju je epski bolesnik, a imao je potencijala da bude sasvim korektan momak. Ovdje su institucije zakazale s obzirom da ovakvim slučajevima treba da bude pružena stručna pomoć i njega.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 11 okt 2023, 06:46

Zinchenko kad je izjavio da ne moze u rat zbog porodice i da je nema kako bi isao dobio je hejtera ko niko.
Umjesto samovda je sutio me bi mu niko rijec rekao

emir_

Post Postao/la emir_ » 11 okt 2023, 08:03

:urnebes:

4-IN-A-ROW

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 11 okt 2023, 08:25

Kakvi jadnici :urnebes:
Haj nek je i Paaland nešto uradio za svoj tim taj dan.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 11 okt 2023, 08:46

Ako nista bar se mozemo sloziti da je City klub koji osvaja varanjem I kupovinom sudija

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 11 okt 2023, 10:38

Šef Sudijske komisije (PGMOL) Howard Webb priznao je da je Arsenal oštećen u derbiju protiv Manchester Cityja pošto je Mateo Kovačić zaslužio direktan crveni karton.

Kovačić nije isključen nakon žestokog starta nad Declanom Riceom u jednom od najvećih derbija današnjice u engleskom nogometu. Sudije su gledale VAR snimak i nikome nije jasno kako hrvatski nogometaš nije isključen.

Sada se o svemu oglasio Howard Webb, nekada najpopularniji engleski sudija koji je trenutno na čelu PGMOL-a. Priznao je da je arbitar Michael Oliver donio pogrešnu odluku, posebno jer je Hrvat imao žuti karton u tim trenucima.

"Ovo je bio užasan start i uvjeren sam da je Oliver pokazao crveni karton u tom trenutku, VAR bi ga prihvatio odmah. Kada razmisli o tome, shvatit će da ga je trebao isključiti", rekao je Webb.
Kad igraš protiv Citya ili kad im se dovoljno približiš jedino na što sigurno možeš računati osim izlaska sunca je zvanično izvinjenje Sudijske organizacije.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 11 okt 2023, 12:02

Orny objasnio jasno i elokventno. Imas takvu ozbiljnu organizaciju poput sudijske i oni se zovu nadimcima ko da su jarani na pecanju. Takodjer i cinjenica da je sve i jedan sudija sa sjevera, vecinom iz okruga Mancestera
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 12 okt 2023, 12:14

:salut:

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.