Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
izostanci:
Fredrikstad v Viking
Fredrikstad: Dure, Elyounoussi, Hussain, Holm, Valencia
Viking: Bjordal, Gyan, Nevland, Edmundsson, Jakobsen
Seongnam v Bunyodkor (AFC Champions League)
Seongnam: Jovancic
Bunyodkor: Soliev, Karpenko
Boa v Atletico PR
Boa: Neylor
Atletico PR: Heracles, Baier, Guerron
Fredrikstad v Viking
Fredrikstad: Dure, Elyounoussi, Hussain, Holm, Valencia
Viking: Bjordal, Gyan, Nevland, Edmundsson, Jakobsen
Seongnam v Bunyodkor (AFC Champions League)
Seongnam: Jovancic
Bunyodkor: Soliev, Karpenko
Boa v Atletico PR
Boa: Neylor
Atletico PR: Heracles, Baier, Guerron
Bet Info Team
Neznam stvarno ja sam trpao over bolje da ti nekazem uplatu reci ces da nisam normalan prema mojoj statistici mora biti koseva XD, ako budu igrali revolveraskidijabola je napisao/la:Di ste j.ebači, vidim da sam vam nedostajo pa vas krenulo sa zelenom bojom![]()
Single:
Miami-Boston under 179,5 @ 1.85
Niska je margina, a ni statistika ne ide baš u prilog opkladi jer većina međusobnih susreta u posljednje dvije godine je otišla preko margine. Ali ima jedna jako bitna stvar koja će po meni prevladati: Bostonu su utakmice na mali broj poena jedina šansa. I to su jasno dali do znanja i medijima. Trudiće se da vrše preciznu egzekuciju u napadu sa jako malo rizika jer definitino ne žele dopustiti Heatu lake poene iz kontre. To je doduše puno lakše reći nego učiniti, ali tu je Rondo koji bi trebao diktirati tempo utakmice. Sami Celticsi definitivno ne mogu puno zabiti (under 85,5 gostiju je možda i pametnije odigrati), a ako uspiju natjerati Heat da igra half-court napade onda ni domaći nemaju previše opcija u napadu.
Ostalo (double, triple, ticket, sistem, još razmišljam):
Dwyane Wade over 25,5 @ 1.85
Zadnje 3 utakmice je odigrao sjajno, posljednju je išao preko 40. U ovoj seriji ima itekako povoljan match-up u Ray Allenu koji nije sposoban da ga kvalitetno brani. A s obzirom da je Bradley out za očekivati je da dosta minuta igra upravo protiv Allena. Eh sad, s obzirom da očekujem malo poena i spor tempo, to automatski znači da bi i Wade trebao imati manje lakih poena. No mislim da će upravo Wade ubaciti većinu tih poena koje Miami i ubaci iz kontre jer je uvijek prvi u offside-u, a vrlo lako bi mogao i Allenu uzeti koju loptu i lagano poentirati ako ovaj bude kreirao iz driblinga kako je radio protiv Sixersa. I samopouzdanje mu je sigurno na visokom nivou, što znači više pogođenih šuteva (a mislim da će ih imati dosta otvorenih), dakle po meni itekako vrijedi odigrati.
Paul Pierce under 19,5 @ 1.85
Pierce zaista ima težak zadatak u ovoj seriji. Na njemu će se mijenjati LBJ i Shane Battier, izvrsni defanzivci, vuče neku povredu, umoran je i tako to. I još jedna stvar: Boston će u napadu sigurno najviše igrati preko Ronda i Garnetta (kao što je uostalom i dosada radio, samo što bi sad mogli još i više) jer upravo njih dvojica imaju povoljne match-up-e. To Pierce-a uglavnom pretvara u spot-up šutera za 3 poena, a on to definitivno nije. U ovom playoff-u je već igrao tu rolu, u onim prvim utakmicama protiv Sixersa, i nije se proslavio. On mora biti agresivan da bi zabijao, a ne vjerujem da će coach Doc to tražiti od njega u ovoj seriji. Time gubi i jedno od svojih glavnih oružja, sposobnost da iznudi slobodna bacanja, dakle vrlo vjerovatno under. Da dodam i da će dosta energije trošiti u odbrani u pokušajima da zaustavi James-a.
I naravno, sretno!
Btw, Garcia-Lopez je danas izgubio samo zbog toga što sam i ja prepisao taj par, inače bi to Leyton uredno pogodio

Po prvi put reko ajd ispratit cu odlicnu je analizu napisao Leyton za Garciu i padezz na dva tiketa hahaha
...Leytone sutra jedan WIN da se popravi dojam

La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Evo jedan prijedlog iz drito od narko-kladioničara. Prestanite se kladit, gu... nešto !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Citizen-X
- Kontakt:
I bi Svjetlo
Miami Boston 46:46 HT

....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Šta's igro tOčno?Citizen-X je napisao/la:I bi Svjetlo![]()

Teniseri, ajde jbt koliko možete spavat'

Leytone, ajd da se vadimo

Soeda - Tursunov 1 @1,40
Dima ima osam vezanih poraza, zadnji put je pobijedio prošle godine u prvom kolu St. Petersburga. Čini mi se da je popustio sa servisom, a kao takav je bezopasan. Soeda je odigrao nekoliko mečeva na zemlji, bio solidan u Dusseldorfu. Može on do pobjede.
Schiavone F. - Date Krumm (+6,5) 1 @1,85
Schiavone je napokon počela igrati tenis. Osvojila je Strasbourg bez izgubljenog seta. Sad ide na redovnu mušteriju, Date Krumm, protiv koje još nije izgubila niti set. O Date Krumm sve znamo, 1970. godište, ali još uvijek igra. Zemlja joj je najslabija podloga, teško će ona nešto uraditi u ovom meču. Ovaj meč otvara teren Philippe Chatrier, znači da će biti direktan prenos na ES. Ko do sada nije gledao Date Krumm, predlažem mu da pogleda ovaj meč, jer je Kimiko posljednja od 'svoje vrste'.
Tipsarević - Querrey 1 @1,20
Janko je pobijedio sve meče u Dusseldorfu, tako da ovdje dolazi u dobroj formi. Ove godine je uglavnom gubio od dobrih igrača, a Querrey je već duže vrijeme u banani.
@3,09
Dima ima osam vezanih poraza, zadnji put je pobijedio prošle godine u prvom kolu St. Petersburga. Čini mi se da je popustio sa servisom, a kao takav je bezopasan. Soeda je odigrao nekoliko mečeva na zemlji, bio solidan u Dusseldorfu. Može on do pobjede.
Schiavone F. - Date Krumm (+6,5) 1 @1,85
Schiavone je napokon počela igrati tenis. Osvojila je Strasbourg bez izgubljenog seta. Sad ide na redovnu mušteriju, Date Krumm, protiv koje još nije izgubila niti set. O Date Krumm sve znamo, 1970. godište, ali još uvijek igra. Zemlja joj je najslabija podloga, teško će ona nešto uraditi u ovom meču. Ovaj meč otvara teren Philippe Chatrier, znači da će biti direktan prenos na ES. Ko do sada nije gledao Date Krumm, predlažem mu da pogleda ovaj meč, jer je Kimiko posljednja od 'svoje vrste'.
Tipsarević - Querrey 1 @1,20
Janko je pobijedio sve meče u Dusseldorfu, tako da ovdje dolazi u dobroj formi. Ove godine je uglavnom gubio od dobrih igrača, a Querrey je već duže vrijeme u banani.
@3,09
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Gasquet - Zopp (+8,5) 2 @1,80
Zoppa sam pratio neko vrijeme i izgleda da mu forma ide uzlaznom putanjom. Prošao je kvalifikacije bez izgubljenog seta. Gasquet je sigurno apsolutni favorit, ali čisto sumnjam da će cijeli meč odigrati na najboljem nivou, on uvijek protivniku ponudi kakvu-takvu šansu svojim glupostima. Mislim da Zopp ovdje može i do seta...
Zoppa sam pratio neko vrijeme i izgleda da mu forma ide uzlaznom putanjom. Prošao je kvalifikacije bez izgubljenog seta. Gasquet je sigurno apsolutni favorit, ali čisto sumnjam da će cijeli meč odigrati na najboljem nivou, on uvijek protivniku ponudi kakvu-takvu šansu svojim glupostima. Mislim da Zopp ovdje može i do seta...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Evo da i ja nekad napisem analizu, nek nam je sa srecom 
Brann II - Jerv 1 2,25
Brann pobjedjuje na domacem terenu, u gostima gubi i tako igra po pravilu,
dok je Jerv slabije plasiran na tabeli i u zadnje 2 tekme je primio 8 golova.
S obzirom na ovo, kvota je vrlo primamljiva.
Gravelines - Cholet(+6,5) 2 1,85
Ovo igram cisto na osnovu medjusobnih duela. Statistika kaze da u 10 duela ova 2 tima u kojima je
Gravelines bio domacin, samo u jednom je Gravelines pobjedio sa vise od 7 razlike.
Vojvodina - Partizan(-8,5) 1 1,90
Slicno kao i prosli par. Ove dvije ekipe igrale su 4 puta u Novom Sadu, omjer je 2-2 s tim da je Partizan pobjedjivao sa 2 i 4 poena razlike. Jos da kazem da je u prvom mecu ove serije u Beogradu,Partizan
pobjedio 10 razlike, te smatram da je sansa za ovaj tip sasvim realna.
Real M.(75,5) Manje 1,85
Ocekujem da Caja pobjedi, mada mi se ova oklada vise dopada. U dvije tekme kod kuce Real je postizao
71 i 73 poena, te u zadnjih 5 gostovanja kod Caje nisu presli ovu granicu.

Brann II - Jerv 1 2,25
Brann pobjedjuje na domacem terenu, u gostima gubi i tako igra po pravilu,
dok je Jerv slabije plasiran na tabeli i u zadnje 2 tekme je primio 8 golova.
S obzirom na ovo, kvota je vrlo primamljiva.
Gravelines - Cholet(+6,5) 2 1,85
Ovo igram cisto na osnovu medjusobnih duela. Statistika kaze da u 10 duela ova 2 tima u kojima je
Gravelines bio domacin, samo u jednom je Gravelines pobjedio sa vise od 7 razlike.
Vojvodina - Partizan(-8,5) 1 1,90
Slicno kao i prosli par. Ove dvije ekipe igrale su 4 puta u Novom Sadu, omjer je 2-2 s tim da je Partizan pobjedjivao sa 2 i 4 poena razlike. Jos da kazem da je u prvom mecu ove serije u Beogradu,Partizan
pobjedio 10 razlike, te smatram da je sansa za ovaj tip sasvim realna.
Real M.(75,5) Manje 1,85
Ocekujem da Caja pobjedi, mada mi se ova oklada vise dopada. U dvije tekme kod kuce Real je postizao
71 i 73 poena, te u zadnjih 5 gostovanja kod Caje nisu presli ovu granicu.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Opet cu ti reci nemas pojma,ostavi se kladjenjaCitizen-X je napisao/la:
kontam veceras na boston zalozit 50 eura ha jaruga?![]()
![]()

Eto jaruga,ovako se igra kladionicaEmir ZENICA je napisao/la:Kavcic Blaz-Hewitt Lleyton vise gemova u prvom setu (mislim da ce biti vise od 9.5) 1,85
Seppi Andreas-Davydenko Nikolay 2,manje gemova u prvom setu (manje od 9.5 vjerovatno) 2,50 i 1,85
Serra Florent-Lopez Feliciano 2 1,50
Giraldo Santiago-Falla Alejandro 2 2,70
Clement Arnaud-Bogomolov Alex Jr. 2 1,80
Mathieu Paul-Henri-Phau Bjorn 1 1,40
Niculescu Monica-Bratchikova Nina 1, manje gemova 1,20 i 1,85
King Vania-Voskoboeva Galina 1 2,20
Petrova Nadia-Benesova Iveta 1 1,50
Cornet Alize-Zheng Jie 2 2,70
Martic Petra-Krajicek Michaella 1,vise gemova 1,40 i 1,85
Vinci Roberta-Arvidsson Sofia 1 1,50
Hsieh Su-Wei-Pennetta Flavia 2 1,30
Ovo cu kombinirati !
Vinci Roberta-Arvidsson Sofia 1 1,50
Petrova Nadia-Benesova Iveta 1 1,50
Mathieu Paul-Henri-Phau Bjorn 1 1,40
Niculescu Monica-Bratchikova Nina 1 1,20
50 KM !

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
šta mislite bi l' moglo proć':
Litvanija-Rusija 2
Milano-Pesaro 1
Vojvodina-Partizan 2
Haase-Dodig 1
Litvanija-Rusija 2
Milano-Pesaro 1
Vojvodina-Partizan 2
Haase-Dodig 1
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
šta reć, nije ni lošedijabola je napisao/la: Single:
Miami-Boston under 179,5 @ 1.85
Niska je margina, a ni statistika ne ide baš u prilog opkladi jer većina međusobnih susreta u posljednje dvije godine je otišla preko margine. Ali ima jedna jako bitna stvar koja će po meni prevladati: Bostonu su utakmice na mali broj poena jedina šansa. I to su jasno dali do znanja i medijima. Trudiće se da vrše preciznu egzekuciju u napadu sa jako malo rizika jer definitino ne žele dopustiti Heatu lake poene iz kontre. To je doduše puno lakše reći nego učiniti, ali tu je Rondo koji bi trebao diktirati tempo utakmice. Sami Celticsi definitivno ne mogu puno zabiti (under 85,5 gostiju je možda i pametnije odigrati), a ako uspiju natjerati Heat da igra half-court napade onda ni domaći nemaju previše opcija u napadu.
Ostalo (double, triple, ticket, sistem, još razmišljam):
Dwyane Wade over 25,5 @ 1.85
Zadnje 3 utakmice je odigrao sjajno, posljednju je išao preko 40. U ovoj seriji ima itekako povoljan match-up u Ray Allenu koji nije sposoban da ga kvalitetno brani. A s obzirom da je Bradley out za očekivati je da dosta minuta igra upravo protiv Allena. Eh sad, s obzirom da očekujem malo poena i spor tempo, to automatski znači da bi i Wade trebao imati manje lakih poena. No mislim da će upravo Wade ubaciti većinu tih poena koje Miami i ubaci iz kontre jer je uvijek prvi u offside-u, a vrlo lako bi mogao i Allenu uzeti koju loptu i lagano poentirati ako ovaj bude kreirao iz driblinga kako je radio protiv Sixersa. I samopouzdanje mu je sigurno na visokom nivou, što znači više pogođenih šuteva (a mislim da će ih imati dosta otvorenih), dakle po meni itekako vrijedi odigrati.
Paul Pierce under 19,5 @ 1.85
Pierce zaista ima težak zadatak u ovoj seriji. Na njemu će se mijenjati LBJ i Shane Battier, izvrsni defanzivci, vuče neku povredu, umoran je i tako to. I još jedna stvar: Boston će u napadu sigurno najviše igrati preko Ronda i Garnetta (kao što je uostalom i dosada radio, samo što bi sad mogli još i više) jer upravo njih dvojica imaju povoljne match-up-e. To Pierce-a uglavnom pretvara u spot-up šutera za 3 poena, a on to definitivno nije. U ovom playoff-u je već igrao tu rolu, u onim prvim utakmicama protiv Sixersa, i nije se proslavio. On mora biti agresivan da bi zabijao, a ne vjerujem da će coach Doc to tražiti od njega u ovoj seriji. Time gubi i jedno od svojih glavnih oružja, sposobnost da iznudi slobodna bacanja, dakle vrlo vjerovatno under. Da dodam i da će dosta energije trošiti u odbrani u pokušajima da zaustavi James-a.

i bi hendikep na miami

Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Turska-Bugarska 1 2,10
Turska gradi novi tim, sa dosta izmijenjenim sastavom od ranije.
Tu je mnogo mladjih igraca, igraca koji dolaze iz Super Lig, koji nemaju iskustva igranja za reprezentaciju, koji se ne poznaju bas tako dobro...ali zato i sluze ovakve ut.
Turska igra brzo, tecno, napadacki, lijepo ali i sa greskama u igri. Prave pripremne ut.
Bugarska je pobijedila u Amsterdamu Holandiju preokretom, strijelci su bili Popov i Mitsanski.
Trener Bugarske L.Penev je najavio danas izmijenjen sastav za ovu ut. u Salzburgu.
Danas ce vecina igraca biti mladji igraci, neiskusni koji dolaze domaceg prvenstva.
Za Bugrasku nece igrati glavni fudbaleri i najvece zvijezde.
Obje ekipe su neiskusne, prilicno mlade jer su fazi stvaranja i brusenja, trenutno rezultat za obje ekipe je u drugom planu.
Turska ima bolji napad i igra ofanzivnije i po meni su danas blizi pobjedi.
2,10 vrijedi.
Angola-FYR Macedonia X 3,10
Svidja mi se i vrijedi pokusati. (ko ovdje ocekuje golove
).
Angola spremno i odmorno docekuje goste koji su igrali "tesku" utakmicu protiv Portugala i ostvarili odlican rez. branili su se citavih 90 min. i uspjeli odbraniti nulu.
U ovoj ut. ce sigurno zaigrati nesto izmijenjen sastav, sto zbog utakmice prije samo 3 dana sto iz razloga sto Toschak zeli isprobati sto je moguce vise fudbalera u ovim prijateljskim ut.
Makedonci nisu pobijedili dugo nikoga, cak su izgubili ut. od Luxembourga (friendly 2:1). A ne ocekujem bas isti sastav kao protiv Portugala, jer se radi o manje atraktivnom protivniku, kao i cinjenica da je vecina tih igraca prilicno umorna.
Angola nije prosla u 1/4 finale CAF zbog losije gol razlike, a u grupi su upisali samo poraz od Obale Bj.
Radi se o prijateljskoj ut. iz koje obje ekipe ne zele izaci porazene, a vjerujem da bi bili zadovoljni sa jednim miroljubivim rezultatom.
Ut. se igra na neutralnom terenu u Estorilu, Portugal.
Turska gradi novi tim, sa dosta izmijenjenim sastavom od ranije.
Tu je mnogo mladjih igraca, igraca koji dolaze iz Super Lig, koji nemaju iskustva igranja za reprezentaciju, koji se ne poznaju bas tako dobro...ali zato i sluze ovakve ut.
Turska igra brzo, tecno, napadacki, lijepo ali i sa greskama u igri. Prave pripremne ut.
Bugarska je pobijedila u Amsterdamu Holandiju preokretom, strijelci su bili Popov i Mitsanski.
Trener Bugarske L.Penev je najavio danas izmijenjen sastav za ovu ut. u Salzburgu.
Danas ce vecina igraca biti mladji igraci, neiskusni koji dolaze domaceg prvenstva.
Za Bugrasku nece igrati glavni fudbaleri i najvece zvijezde.
Obje ekipe su neiskusne, prilicno mlade jer su fazi stvaranja i brusenja, trenutno rezultat za obje ekipe je u drugom planu.
Turska ima bolji napad i igra ofanzivnije i po meni su danas blizi pobjedi.
2,10 vrijedi.
Angola-FYR Macedonia X 3,10
Svidja mi se i vrijedi pokusati. (ko ovdje ocekuje golove

Angola spremno i odmorno docekuje goste koji su igrali "tesku" utakmicu protiv Portugala i ostvarili odlican rez. branili su se citavih 90 min. i uspjeli odbraniti nulu.
U ovoj ut. ce sigurno zaigrati nesto izmijenjen sastav, sto zbog utakmice prije samo 3 dana sto iz razloga sto Toschak zeli isprobati sto je moguce vise fudbalera u ovim prijateljskim ut.
Makedonci nisu pobijedili dugo nikoga, cak su izgubili ut. od Luxembourga (friendly 2:1). A ne ocekujem bas isti sastav kao protiv Portugala, jer se radi o manje atraktivnom protivniku, kao i cinjenica da je vecina tih igraca prilicno umorna.
Angola nije prosla u 1/4 finale CAF zbog losije gol razlike, a u grupi su upisali samo poraz od Obale Bj.
Radi se o prijateljskoj ut. iz koje obje ekipe ne zele izaci porazene, a vjerujem da bi bili zadovoljni sa jednim miroljubivim rezultatom.
Ut. se igra na neutralnom terenu u Estorilu, Portugal.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
Ljudstvo imal iko ovde da prati Baseball?
-
- Kontakt:
SINGLE: BEGU-REZAI TIP:2 (KV:2.55)
DOUBLE: MURRAY-ITO -9.5+ TIP:2(KV:2)
NIEMINEN-ANDREEV TIP:2 (KV:2.2)
CRVENA ZVEZDA-RADNICKI TIP:1 (KV:1.45)
TRIPLE: CAJA LABORAL-REAL MADRID TIP:1X (KV:1.54)
CZINK-KEOTHAVONG TIP:2 (KV:2.9)
CHUANG/DUSHE - HERCO/U.RADW TIP:2 (KV:2.5)
DOUBLE: MURRAY-ITO -9.5+ TIP:2(KV:2)
NIEMINEN-ANDREEV TIP:2 (KV:2.2)
CRVENA ZVEZDA-RADNICKI TIP:1 (KV:1.45)
TRIPLE: CAJA LABORAL-REAL MADRID TIP:1X (KV:1.54)
CZINK-KEOTHAVONG TIP:2 (KV:2.9)
CHUANG/DUSHE - HERCO/U.RADW TIP:2 (KV:2.5)
1921
Pavlyuchenkova - Arn 2 @ 3.50
Parmentier - U.Radwanska 2 @ 2.30
Parmentier - U.Radwanska 2 @ 2.30
Tomic B. - Giraldo S. 30.05.12 11:00 1,80 1,80 Jest da se tek sutra igra al me interesuje sto je ovolika kvota na Tomic-a? Skoro je odbio ovog Giraldo S. 2-1

Nadam se da ce Andreev dobit da ne moram sutra igrat novi tiket

- dr.van nostrand
- Kontakt:
Fredrikstad-Viking 2 2,50 a.h 2 1,75
Fredrikstad je danas u problemima, losa je atmosfera u klubu, + finansijski problemi, jer su informacije takve da igraci nisu dobili platu, i jos su danas oslabljeni, ne igraju njihove najvece zvijezde i najbolji igraci (Dure, Hussain, Valencia i Tarik ElYounoussi).
Viking je prosjecna ekipa sa omjerom 4-2-5.
Kao gosti imaju 1-2-3, zadnju ut. kao gosti izgubili su kod Tromsa sa visokih 5:1. Tromso je jako daleko putovanje (putuje se busom) za sve ekipe tako da gosti imaju gore na sjeveru mnogo problema.Tromso je najbolja domacinska ekipa lige.
Vikingu se vracaju vazni fudbaleri Ornskov i Anier.
Viking nije nekakva posebno jaka ekipa ali u ovakvim okolnostima su u prednosti zbog svih problema koje trenutno ima domacin.
Obje ekipe igraju na prirodnoj travi tako da u tome segmentu niko nije u prednosti.
Fredrikstad je danas u problemima, losa je atmosfera u klubu, + finansijski problemi, jer su informacije takve da igraci nisu dobili platu, i jos su danas oslabljeni, ne igraju njihove najvece zvijezde i najbolji igraci (Dure, Hussain, Valencia i Tarik ElYounoussi).
Viking je prosjecna ekipa sa omjerom 4-2-5.
Kao gosti imaju 1-2-3, zadnju ut. kao gosti izgubili su kod Tromsa sa visokih 5:1. Tromso je jako daleko putovanje (putuje se busom) za sve ekipe tako da gosti imaju gore na sjeveru mnogo problema.Tromso je najbolja domacinska ekipa lige.
Vikingu se vracaju vazni fudbaleri Ornskov i Anier.
Viking nije nekakva posebno jaka ekipa ali u ovakvim okolnostima su u prednosti zbog svih problema koje trenutno ima domacin.
Obje ekipe igraju na prirodnoj travi tako da u tome segmentu niko nije u prednosti.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
Brann II - Jerv 29.5. 18:00 1 2,25
Real M.(75,5) 29.5. 20:45 Manje 1,85
Bugarska - Turska(s.t.) 29.5. 20:00 2 2,25
Angola - Makedonija(zg) 29.5. 19:00 0-2 1,65
Nadal - Bolelli 29.5. 15:00 1 1,01
Kvota: 15,61
Real M.(75,5) 29.5. 20:45 Manje 1,85
Bugarska - Turska(s.t.) 29.5. 20:00 2 2,25
Angola - Makedonija(zg) 29.5. 19:00 0-2 1,65
Nadal - Bolelli 29.5. 15:00 1 1,01
Kvota: 15,61
SAMO ČELIK !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.