English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Meno nije jasno kako se mogu velicat izraelci ili neko palestince kad obe "ekipe" rade zle stvari.
Kopka me samo sto palestince osudjuju a izrael prolazi kap herojska nacija a ne zna se ko je gori po zlocinima.
Evo zinchenko podrzava izraelce i svima je OK
Citam Mia Khalifa podrsku dala palestincima i odmah ugovore s njom prekidaju i slicno.
Pa arsenal je pravi primjer sa el neniem i zinchenkom
Kopka me samo sto palestince osudjuju a izrael prolazi kap herojska nacija a ne zna se ko je gori po zlocinima.
Citam Mia Khalifa podrsku dala palestincima i odmah ugovore s njom prekidaju i slicno.
Jel tvrdis da ovo citirani nije napisano na temi epl?VivaLaStella je napisao/la: ↑10 okt 2023, 16:40Osuđujete ubijanje nevinih palestinaca, a nevine žrtve s druge strane nazivaš narkomanima sa rejva
To je licemjerje level Pink televizija/Happy
Kome se obracas na temi epl kad napises ovo,nego onima koji su na temi epl?
Hoces reci da ovo napisano na temi epl se odnosi na citav forum jel?
Ti si lazno optuzio ljude koji su na ovoj temi da favoriziraju jednu stranu a likuju na zrtve druge strane,a nijedan clan ove teme to nije napisao. Cim si to rekao, za mene znaci da si slagao na ljude, prisio si im da pripadaju necemu sto oni nisu rekli, pridruzio si ih da navijaju za nesto sto oni nisu rekli,SLAGAO SI NA NJIH JARO.
MOZES SE VADITI KOLIKO HOCES, ALI SLAGAO SI.
CPOJ
Ma jaro, ja sam se samo referisao na prije dan postavljeno o Ozilu i Elneniju i sad O zincenku, niko nije pomenuo zrtve ni jedne ni druge. Al eto neki se nadjose. Ko zna radi ceg.soxx je napisao/la: ↑10 okt 2023, 17:31Meno nije jasno kako se mogu velicat izraelci ili neko palestince kad obe "ekipe" rade zle stvari.
CPOJ
- VivaLaStella
- Kontakt:
smiri se druze nisi kod bakira u 60 minutaqaa18 je napisao/la: ↑10 okt 2023, 17:31Jel tvrdis da ovo citirani nije napisano na temi epl?VivaLaStella je napisao/la: ↑10 okt 2023, 16:40Osuđujete ubijanje nevinih palestinaca, a nevine žrtve s druge strane nazivaš narkomanima sa rejva
Ti si lazno optuzio ljude koji su na ovoj temi da favoriziraju jednu stranu a likuju na zrtve druge strane,a nijedan clan ove teme to nije napisao. Cim si to rekao, za mene znaci da si slagao na ljude, prisio si im da pripadaju necemu sto oni nisu rekli, pridruzio si ih da navijaju za nesto sto oni nisu rekli,SLAGAO SI NA NJIH JARO.
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17

Ti si se referirao sa pogrdnim nazivima za covjeka koji je na strani Izraela i vrijeđao si ga povodom toga.qaa18 je napisao/la: ↑10 okt 2023, 17:34Ma jaro, ja sam se samo referisao na prije dan postavljeno o Ozilu i Elneniju i sad O zincenku, niko nije pomenuo zrtve ni jedne ni druge. Al eto neki se nadjose. Ko zna radi ceg.soxx je napisao/la: ↑10 okt 2023, 17:31Meno nije jasno kako se mogu velicat izraelci ili neko palestince kad obe "ekipe" rade zle stvari.
Samim tim znamo na koju si stranu orijentiran.

- wadethegreat
- Kontakt:
Ne vjerujem da iko velica nekoga tu nego da ljudi jednostavno znaju historiju konflikta.
Svaki rat je prljav ali jedna strana je uvijek prljavija.
Stotine gorih videa ima gdje se svasta radilo Palestincima...
Ne znam ni sto uopste diskutujete o tome ovdje ili postavljate kada neki igrac objavi podrsku nekoj strani.
Sve virtue signalling...
Svaki rat je prljav ali jedna strana je uvijek prljavija.
Stotine gorih videa ima gdje se svasta radilo Palestincima...
Ne znam ni sto uopste diskutujete o tome ovdje ili postavljate kada neki igrac objavi podrsku nekoj strani.
Sve virtue signalling...
O kakvom ti miru pricas? De malo pojasni? Islam oštro osuđuje ovo paradiranje koje su radili pripadnici Hamasa.
Islam nije neka pacifisticka religija pa da ljudi trpe sve I svašta I da okrenu drugi obraz.
Znaci ako kazem za baketa da je picka jer je bio u bunkeru ja sam se svrstao na stranu agresorā.Rosicky je napisao/la: ↑10 okt 2023, 17:39
Ti si se referirao sa pogrdnim nazivima za covjeka koji je na strani Izraela i vrijeđao si ga povodom toga.qaa18 je napisao/la: ↑10 okt 2023, 17:34Ma jaro, ja sam se samo referisao na prije dan postavljeno o Ozilu i Elneniju i sad O zincenku, niko nije pomenuo zrtve ni jedne ni druge. Al eto neki se nadjose. Ko zna radi ceg.soxx je napisao/la: ↑10 okt 2023, 17:31Meno nije jasno kako se mogu velicat izraelci ili neko palestince kad obe "ekipe" rade zle stvari.
Samim tim znamo na koju si stranu orijentiran.![]()
Ako kazem da je patetika plakanje za rodjenom zemljom i izvlacenje na osnovu djeteta a sunarodnici bez igdje icega ginu to sam se svrstao na stranu rusije?? A znas koliko su na mene skocili navijaci celsija kad sam celsi proglasio ruskoagresorskim klubom i poslao ga nahui.
Ali ne zna, ne zna ribica , s pamcenjem ribice nista o tome.
Ne zna ni da je arsenal opomenuo ozila i elnenija zbog "politickih" poruka, ali zna da sam na strani palestine jer sam kritikovao gnjidu od covjeka.
CPOJ
I da dodam, to si rekao da mrzis citav narod, medju tim narodom ima i fin broj krscana, taj narod je semitski narod, i ta tvoja kvalifikacija sve govori o kakvom se necovjeku radi. Dalje ne moramo!Rosicky je napisao/la: ↑10 okt 2023, 17:39
Samim tim znamo na koju si stranu orijentiran.![]()
CPOJ
Smiri se ti, laž koju si izrekao neka te progoni.VivaLaStella je napisao/la: ↑10 okt 2023, 17:38smiri se druze nisi kod bakira u 60 minutaqaa18 je napisao/la: ↑10 okt 2023, 17:31Jel tvrdis da ovo citirani nije napisano na temi epl?VivaLaStella je napisao/la: ↑10 okt 2023, 16:40Osuđujete ubijanje nevinih palestinaca, a nevine žrtve s druge strane nazivaš narkomanima sa rejva
CPOJ
Ti stvarno imas problem sa čitanjem a i rezonovanjem stvari. Ako te neko dira to vec nije mir i naravno da ne trebaš to trpiti.
Marsal je klasican primjer momka ispranog mozga po pitanju nekih stvari.
Da je negdje na zapadu vjerovatno bi govorio kako su Srbi bili u pravu i borili se za opstanak protiv zlih muslimana u Bosni 90ih.
Naci jedan video jedne ubijene osobe i prozvati cijelu religiju i gotovo 2 milijarde ljudi, a s druge strane i on i svi mo generalno smo zmirili na decenije sistematskog istrebljenja istih tih videa i hiljade svirepih ubistava
Da je negdje na zapadu vjerovatno bi govorio kako su Srbi bili u pravu i borili se za opstanak protiv zlih muslimana u Bosni 90ih.
Naci jedan video jedne ubijene osobe i prozvati cijelu religiju i gotovo 2 milijarde ljudi, a s druge strane i on i svi mo generalno smo zmirili na decenije sistematskog istrebljenja istih tih videa i hiljade svirepih ubistava
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ja sam mislio ti mu hoces nesto drugo objasnit
Islam nikada nije bio vjera mira ,islam se od prvog dana širio sabljom , tako su došli do juga Francuske ,držali Andelus 700g , osvojili Sjevernu Afriku, pobjedili Perziju i Bizantiju, isto tako su napadani sa istoka od Mongola , pa od Križara itd i u svemu tome radila je sablja, ne zna islam za mir od 7st., to samo ovdje neuke hodže s minbera prosipaju nebuloze
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Kako god da gledas, to vjera mira je nikakva definicija IslamaMquc je napisao/la: ↑10 okt 2023, 18:16Ti stvarno imas problem sa čitanjem a i rezonovanjem stvari. Ako te neko dira to vec nije mir i naravno da ne trebaš to trpiti.
Ni ova previranja na istoku neće spriječiti Olivera i ekipu da idu na freelancing u UAE.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Jel moguće o čemu vi na ovoj temi raspravljate?
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
- Marsal
- Kontakt:
Jebli te Arapi, a i ti njih jarane. Dok su Arapi, tačnije Palestinci šurovali sa Srbima i kad je Jaser Arafat otvoreno pozvao Slobodana Miloševića da dođe u posjetu upravo su Izraelci bili ti koji su mu zaprijetili da ni ne pomišlja na nešto takvo inače će biti uhapšen i sproveden u ICTY.Brokula je napisao/la: ↑10 okt 2023, 18:18Marsal je klasican primjer momka ispranog mozga po pitanju nekih stvari.
Dalje, upravo su Izraelci ti koji održavaju spomen na Srebrenicu i malo-malo podsjete Europu i na naša stradanja. Mislim da je upravo nedavno bila organizovana neka tribina o Srebrenici iza koje su stojali baš Jevreji i ona Britanska fondacija za Srebrenicu.
Biti uz Izrael je hiljadu puta pametnije nego biti uz Arape koji bi sutra i tebe klali jer nisi dovoljno musliman za njih. Jako savezništvo Albanije je upravo razlog što imaju skoro 2.5 države.
Palestinci me ne zanimaju ni najmanje baš kao što mi njih nismo zanimali.
Stalo mi je do BiH kao cjelovite države, a tu nam hiljadu puta više znači Izrael kao saveznik nego ovi lojavi neuki arapi kojima je vrh galamit Allahu Ekber po cesti i vuć' tijelo mlade žene i paradirat sa njim. Kakvi vjernici, alal ćufte

A ko ne shvata da su Jevreji nakon 2. svjetskog rata morali dobit svoju državu nek ne pali kompjuter i portale više.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Mi bošnje smo vrhunac inteligencije I nadaleko poznati kroz historiju po nasoj pomoci svijetu da ide u napredak I imamo legitimno pravo da druge zovemo neukima
- Marsal
- Kontakt:
Da su pametni, a ne neuki, ne bi se našli u situaciji u kojoj jesu. Isto kao i mi.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.