de umij se BogatiQUARESMA 18<<< je napisao/la:Premiership je dovoljansamo da se onako osvoji kao 2009/2010 sezone, osvajanje ima vecu draz, ovako kako United osvojio nije to to

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
de umij se BogatiQUARESMA 18<<< je napisao/la:Premiership je dovoljansamo da se onako osvoji kao 2009/2010 sezone, osvajanje ima vecu draz, ovako kako United osvojio nije to to
Bez uvrede, ne pamtis ti neke nizove titula Chelsea pa da mozes pricati koji je bolji od kojeg.QUARESMA 18<<< je napisao/la:Premiership je dovoljansamo da se onako osvoji kao 2009/2010 sezone, osvajanje ima vecu draz, ovako kako United osvojio nije to to
U cemu je "minimiziran" United s time sto je osvojio par sedmica prije kraja sezone prvenstvo?Rooney88 je napisao/la:Bez uvrede, ne pamtis ti neke nizove titula Chelsea pa da mozes pricati koji je bolji od kojeg.QUARESMA 18<<< je napisao/la:Premiership je dovoljansamo da se onako osvoji kao 2009/2010 sezone, osvajanje ima vecu draz, ovako kako United osvojio nije to to
To trenutno, bez sekunde prepotentnosti, moze jedino United u Engleskoj + stariji navijaci Liverpoola. Opet ponavljam, bez uvrede.
Malo glupo, zar ne? Porediti koja je titula sladja od koje kao da vam ispadaju iz vitrine i nemate pojma sta s njima pa se nekih treba odreci a neke postaviti na vidno mjesto.![]()
Opet je ovo bio pokusaj minimiziranja Uniteda. Dakako, opet nije uspio.
Najbolje brani nogama,bolje od svih drugih golmana..trxel je napisao/la:
Pa ovaj momak izrasta u zvjer..
Ala rukometni golman.Narin je napisao/la:Najbolje brani nogama,bolje od svih drugih golmana..trxel je napisao/la:
Pa ovaj momak izrasta u zvjer..
To me ne bi uopste iznenadilo od SAF-a al nadam se da ce Moyes dovesti pojacanje gdje nam je potrebnije.nyxem je napisao/la:na kraju će dovest još jednog odbrambenog, a veznog može i Jones igrati
Dodjiiiiii.All the news about my renewal with Real Madrid are false.
Ili Monaco ili UnitedCartman je napisao/la:Ronaldo na twitteru:
Au,počelo je počelo..Cartman je napisao/la:Ronaldo na twitteru:
Kako se nasmija i pobježe šmekerski haha..neo je napisao/la:http://www.foxsportsasia.com/videos/#?videoId=982050
Alcantara refuses to discuss United links with swmile
Dobro prica engleski, jos jedan plus
E ovakvi su mi najmrži, eno Teveza živi toliko godina u Engleskoj, hebeš me ako zna dvije rečenice sastaviti ispravno.Narin je napisao/la:Mislim da čak bolje zna i od Andersona koji je ovdje bruku godina,a nikad engleski nije naučio..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.