Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Estudiantes L.P. - Arsenal Sarandi 2 2/2 ili 1/2
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ništa sitno a?Citizen-X je napisao/la:kontam veceras na boston zalozit 50 eura ha jaruga?mandraX je napisao/la:![]()
![]()

Ja Bgm' ne bih, iskreno

Ne znam jaruga, mislim da bi se ipak ponovo trebao konsultovati sa ljepšom polovinom 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
harry_90 je napisao/la:Estudiantes L.P. - Arsenal Sarandi 2 2/2 ili 1/2
sad sam gledao harry nijednom ih nije arsenal u gostima pobjedio ...
@citizen-X
A nema me drug, bio banovan 7 dana zbog neke glupe rasprave na NBA temama. MIslim niđe veze, valjda forum i jest za rasprave al et. Zato su ovi moderatori zaduženi za Kladionicu zakon
A što se tiče tekme, iskreno ne znam ko bi mogao pokriti hendikep. Puno je faktora, obe ekipe imaju neke svoje prednosti. Boston je izgledo očajno kroz veći dio playoff-a, a i umorni su. S druge strane, imaju pozitivan omjer u regularnoj sezoni (2 pobjede u aprilu), a imaju i Ronda i Garnetta koji imaju ogromnu prednost s obzirom na igrače koji će ih čuvat. Tako da sam to ipak ostavio po strani i odlučio se za ove koševe, to mi je najprivlačnije bilo. Ako bih baš moro birat igro bi na Miami hendikep, al eto sva sreća pa ne moram.
A nema me drug, bio banovan 7 dana zbog neke glupe rasprave na NBA temama. MIslim niđe veze, valjda forum i jest za rasprave al et. Zato su ovi moderatori zaduženi za Kladionicu zakon

A što se tiče tekme, iskreno ne znam ko bi mogao pokriti hendikep. Puno je faktora, obe ekipe imaju neke svoje prednosti. Boston je izgledo očajno kroz veći dio playoff-a, a i umorni su. S druge strane, imaju pozitivan omjer u regularnoj sezoni (2 pobjede u aprilu), a imaju i Ronda i Garnetta koji imaju ogromnu prednost s obzirom na igrače koji će ih čuvat. Tako da sam to ipak ostavio po strani i odlučio se za ove koševe, to mi je najprivlačnije bilo. Ako bih baš moro birat igro bi na Miami hendikep, al eto sva sreća pa ne moram.
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
vevericabimbereket je napisao/la:ma probaj ti hrabri onda x ba,kvota 15,ako padnes,da ti bar nije zao,nisi bio ni blizu bekana:PCitizen-X je napisao/la:
bolje je upast hrabro na 4.5 nego ko bekan na 1.15
dobro ti je čovjek rekao..vakat je da dođe X

FORZA MARŠAL !!!
dr.van nostrand je napisao/la:Sta velis @dijabola za hendikep, +8,5 na Celticse.
meni se svidja, mislim da nije toliko Miami dominatniji.
Igrali su 4 puta u reg. sezoni i tri puta je slavio Boston.
ova tri na neku sicudijabola je napisao/la:Di ste j.ebači, vidim da sam vam nedostajo pa vas krenulo sa zelenom bojom![]()
Single:
Dwyane Wade over 25,5 @ 1.85
Paul Pierce under 19,5 @ 1.85
I naravno, sretno!

valjda bude sta
dijabola razocara me sad s tim hendikepom na miami

FK Sloboda Tuzla
Ma prva sedmica na Grand Slam turnirima je obično dobra za hendikepe i over/under, npr. mislim da danas niko od velikih favorita nije pokrio hendikep... Roger, Novak, Tomas, Vika... a baš su ih momački zacijenili, Novaku su dali 11,5... što je previšeLeyton je napisao/la: Lose danas,dobro me zaj.ebao Garcia
Od sutra mijenjamo taktiku

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mislim da je smrad predao ne meč lopti!Leyton je napisao/la: Bogomolov-Clement 2 2,00-Americko-Rusko gov.no odigralo pet setova,al nije moglo jos jedan gem pa da izgubi ko covjek,nego poletio predati
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- zlatniljiljan
- Kontakt:
upravo tako,clement imao advantage na njegovu servuVirtu4l je napisao/la:Mislim da je smrad predao ne meč lopti!Leyton je napisao/la: Bogomolov-Clement 2 2,00-Americko-Rusko gov.no odigralo pet setova,al nije moglo jos jedan gem pa da izgubi ko covjek,nego poletio predati
- Citizen-X
- Kontakt:
dijabola je napisao/la:@citizen-X
A nema me drug, bio banovan 7 dana zbog neke glupe rasprave na NBA temama. MIslim niđe veze, valjda forum i jest za rasprave al et. Zato su ovi moderatori zaduženi za Kladionicu zakon![]()
nije moje da ti prdoklacim cini mi se da si stariji co'ek al se bezveze zajbavat i ulazit u rasprave sa nekim bubuljicavim budalama nema smisla a vala ni svrhe... tako da zajebi...
a rusko g0vn'0 me syebalo podobro jer sam imao brejk na okladi i supcina preda.... dabogda ne dobio jos 10 meceva zaredom.
ne sumnjam da je velika vjerovatnoca u X medjutim u zadnjih 5-6 meceva su vec jedan odigrali tako da je malo previse da bude jos jedanhodža je napisao/la:
dobro ti je čovjek rekao..vakat je da dođe X
ahahahahaha blondavanga rekla na majami sestra joj isto rekla majami a sta mi mlada kaze uvijek bude obrnuto. mozda je danas ipak u pravuVirtu4l je napisao/la:Ne znam jaruga, mislim da bi se ipak ponovo trebao konsultovati sa ljepšom polovinom

ko pravi profic savjetovala mi je no-bet

....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Radi u interesu kućnog budžetaCitizen-X je napisao/la: ko pravi profic savjetovala mi je no-bet![]()

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Citizen-X
- Kontakt:
ma ni sad ne mogu da vjerujem da nije sponzorusa - ovdje su sve kurvešine za lovomVirtu4l je napisao/la:Radi u interesu kućnog budžetaCitizen-X je napisao/la: ko pravi profic savjetovala mi je no-bet![]()
moram i ja takvu 'nabaviti'

mozda ako naletim na kakvu da ti isporucim DHLom

jest da su promiskuitetne sve ali se štancaju svojski

Benneteau - Zverev 1 1,45
Tipsarević - Querrey 1 1,20
Berlocq - Rosol 1 1,20
A.Ramos - B.Paire 1 1,35
KVota:2.82
Nieminen-Andreev 2 2.10

Tipsarević - Querrey 1 1,20
Berlocq - Rosol 1 1,20
A.Ramos - B.Paire 1 1,35
KVota:2.82
Nieminen-Andreev 2 2.10

YES.WE.DID.
Nemoj meni slati, daću ti ja adresu od @legende, pa njemu pošalji. On još nije skinuo paučinu s' očiju 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
2,20 na Chelu protiv Baghdatisa. Jesmo li mi nedavno gledali Chelu protiv Ružnog, dobro je igrao?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Citizen-X
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Nemoj meni slati, daću ti ja adresu od @legende, pa njemu pošalji. On još nije skinuo paučinu s' očiju

otres'o ga ružni u RimuVirtu4l je napisao/la:2,20 na Chelu protiv Baghdatisa. Jesmo li mi nedavno gledali Chelu protiv Ružnog, dobro je igrao?
http://tennis.matchstat.com/index.php?C ... layer2=492" onclick="window.open(this.href);return false;
Preskaci to ,Chela gubi od "lijepog " koji se ne moze sastaviti na zemlji ,a Bagdatisa sam gledao u Rimu protiv Fogninija koji mu je odrzao lekciju tenisa ,tako da oba su nestabilna ,mada vidim raja po netu trpaju na Bagdatisa ,sto li ...Virtu4l je napisao/la:2,20 na Chelu protiv Baghdatisa. Jesmo li mi nedavno gledali Chelu protiv Ružnog, dobro je igrao?
A vide Chela vuce neku ozlijedu pa kontra njega valjda je to ..Papilon20 je napisao/la:Preskaci to ,Chela gubi od "lijepog " koji se ne moze sastaviti na zemlji ,a Bagdatisa sam gledao u Rimu protiv Fogninija koji mu je odrzao lekciju tenisa ,tako da oba su nestabilna ,mada vidim raja po netu trpaju na Bagdatisa ,sto li ...Virtu4l je napisao/la:2,20 na Chelu protiv Baghdatisa. Jesmo li mi nedavno gledali Chelu protiv Ružnog, dobro je igrao?
Kladio se sigurno na sebe, pa makar da vrati uloženo.Leyton je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Mislim da je smrad predao ne meč lopti!Leyton je napisao/la: Bogomolov-Clement 2 2,00-Americko-Rusko gov.no odigralo pet setova,al nije moglo jos jedan gem pa da izgubi ko covjek,nego poletio predati![]()
![]()
![]()
Nmgu da vjerujem![]()
Bas je djubre mater mu karam

Ne bi bio prvi put. Predaja meča na meč loptama bila je skoro na nekom Chalengeru. Igrali su Janowicz - Dančević. Janowicz imao 3 meč lopte, a Frank uzme opremu ne pozdravi se ni sa sudijom niti sa Janowiczem te izađe sa terena.

Znam da se Prodon na nekom turniru u Hrvatskoj kladio na sebe te isto tako na kontra meč loptama predao meč. Čini mi se da je igrao protiv Mesaroša.

Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.