Privilegovano društvo

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
feniksptica je napisao/la: ↑22 feb 2024, 21:56A ko nas ima pjesmu s ovom muzikom i koja je ne mogu se sjetit nešto
Kakva pjesmaNirton je napisao/la: ↑22 feb 2024, 22:08feniksptica je napisao/la: ↑22 feb 2024, 21:56A ko nas ima pjesmu s ovom muzikom i koja je ne mogu se sjetit nešto
ubuduće čitaj cijeli tekst a ne samo naslov. Lažni iskaz je zato što je rekao da je promijenio telefon na koji su ga zvali, a kasnije se utvdilo da nije mijenjao. Dakle, predmet lažnog iskaza je telefon, a ne činjenice vezano za nuđenje novca.avenija je napisao/la: ↑22 feb 2024, 21:21Kloc Zenički optuzio da ga je SDA htjela kupiti za 3 miliona, lazni iskaz javno, svi ga hvalili, mali se sjebao. Sipa hopa cupa, sve slagao, hajmo čelija. Na tim temeljima je izglasana nametnuta vlada kerova i narkodilera iz Dubaija.
Novaliću vodi nas iz zatvora. Bolje ćes nego Niksic sa slobode.
LegendKiller je napisao/la: ↑22 feb 2024, 23:35ubuduće čitaj cijeli tekst a ne samo naslov. Lažni iskaz je zato što je rekao da je promijenio telefon na koji su ga zvali, a kasnije se utvdilo da nije mijenjao. Dakle, predmet lažnog iskaza je telefon, a ne činjenice vezano za nuđenje novca.avenija je napisao/la: ↑22 feb 2024, 21:21Kloc Zenički optuzio da ga je SDA htjela kupiti za 3 miliona, lazni iskaz javno, svi ga hvalili, mali se sjebao. Sipa hopa cupa, sve slagao, hajmo čelija. Na tim temeljima je izglasana nametnuta vlada kerova i narkodilera iz Dubaija.
Pa sta je tu cudno, kod nas bolan ne mozes postenog insana naci.Judd je napisao/la: ↑22 feb 2024, 20:49Je li iko upratio ovo oko bivola Kenana Uzunovića? Kad se sjetim njegovih bljuvotina kako je odbio 3 miliona evra koje mu je neko nudio. Kae Senad tada 'Vidi se da si pošten momak'
6 mjeseci kasnije, SIPA upada u Kenine privatne odaje. Ne znam samo što i Konakovića ne pretresu malo? Vjerovatno će i to biti uskoro.
i ti samo naslove čitaš i to sa zelenom dioptrijom. Fino su rekli da ja lažni iskaz zbog telefona, lik lagao da je promijenio telefon, nigdje ne stoji da je lažni iskaz za nuđenje novca, za nuđenje novca istraga traje, kao što vidiš, vidjćemo na kraju šta će tiJudd je napisao/la: ↑22 feb 2024, 23:39
Genije, tužilaštvo je utvrdilo da nema nigdje snimljenog razgovora o navodno ponuđena 3 miliona te da taj snimak ne postoji iako je bivol tvrdio da to ima. Objasni kako to nije vezano za navodno nuđenje novca. Za šta je vezano onda?![]()
Lik je bacio patku, pa zna se čijem nagovoru, o odbijenih 3 miliona i sad će dobiti po nosu zbog toga
Po običaju, kada nemaš pojma o čemu pričaš, ti napišeš (i ne samo ti, ima još genijalaca poput tebe) da sam ja SDALegendKiller je napisao/la: ↑22 feb 2024, 23:44i ti samo naslove čitaš i to sa zelenom dioptrijom. Fino su rekli da ja lažni iskaz zbog telefona, lik lagao da je promijenio telefon, nigdje ne stoji da je lažni iskaz za nuđenje novca, za nuđenje novca istraga traje, kao što vidiš, vidjćemo na kraju šta će tiJudd je napisao/la: ↑22 feb 2024, 23:39
Genije, tužilaštvo je utvrdilo da nema nigdje snimljenog razgovora o navodno ponuđena 3 miliona te da taj snimak ne postoji iako je bivol tvrdio da to ima. Objasni kako to nije vezano za navodno nuđenje novca. Za šta je vezano onda?![]()
Lik je bacio patku, pa zna se čijem nagovoru, o odbijenih 3 miliona i sad će dobiti po nosu zbog toga
nigdje ja nisam napisao da si ti SDA. Samo sam rekao da sve čitaš zelenom dioptrijom, ali drago mi je da si se sam prepoznaoJudd je napisao/la: ↑22 feb 2024, 23:48
Po običaju, kada nemaš pojma o čemu pričaš, ti napišeš (i ne samo ti, ima još genijalaca poput tebe) da sam ja SDA![]()
Dakle, genijalče, tužilaštvo KSa spominje taj telefon jer je bivol tvrdio da u telefonu ima snimak tog razgovora kada su mu nuđena 3 miliona.Utvrđeno je ta je to laž i da snimak ne postoji a da telefon postoji. Dakle, lagao je i da je promijenio telefon i da ima snimak. Nemamo šta vidjeti, SIPA ga pretresa, šta imamo još vidjeti?
![]()
Šta se meni desi pa ostavim post ovdje medju mentolima i djecom **** me svak redom u glupu glavurduLegendKiller je napisao/la: ↑22 feb 2024, 23:35ubuduće čitaj cijeli tekst a ne samo naslov. Lažni iskaz je zato što je rekao da je promijenio telefon na koji su ga zvali, a kasnije se utvdilo da nije mijenjao. Dakle, predmet lažnog iskaza je telefon, a ne činjenice vezano za nuđenje novca.avenija je napisao/la: ↑22 feb 2024, 21:21Kloc Zenički optuzio da ga je SDA htjela kupiti za 3 miliona, lazni iskaz javno, svi ga hvalili, mali se sjebao. Sipa hopa cupa, sve slagao, hajmo čelija. Na tim temeljima je izglasana nametnuta vlada kerova i narkodilera iz Dubaija.
Uzas, ubjedljivo najgora polufinala u Europi.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 58 gostiju.