Di ste j.ebači, vidim da sam vam nedostajo pa vas krenulo sa zelenom bojom
Single:
Miami-Boston under 179,5 @ 1.85
Niska je margina, a ni statistika ne ide baš u prilog opkladi jer većina međusobnih susreta u posljednje dvije godine je otišla preko margine. Ali ima jedna jako bitna stvar koja će po meni prevladati: Bostonu su utakmice na mali broj poena jedina šansa. I to su jasno dali do znanja i medijima. Trudiće se da vrše preciznu egzekuciju u napadu sa jako malo rizika jer definitino ne žele dopustiti Heatu lake poene iz kontre. To je doduše puno lakše reći nego učiniti, ali tu je Rondo koji bi trebao diktirati tempo utakmice. Sami Celticsi definitivno ne mogu puno zabiti (under 85,5 gostiju je možda i pametnije odigrati), a ako uspiju natjerati Heat da igra half-court napade onda ni domaći nemaju previše opcija u napadu.
Ostalo (double, triple, ticket, sistem, još razmišljam):
Dwyane Wade over 25,5 @ 1.85
Zadnje 3 utakmice je odigrao sjajno, posljednju je išao preko 40. U ovoj seriji ima itekako povoljan match-up u Ray Allenu koji nije sposoban da ga kvalitetno brani. A s obzirom da je Bradley out za očekivati je da dosta minuta igra upravo protiv Allena. Eh sad, s obzirom da očekujem malo poena i spor tempo, to automatski znači da bi i Wade trebao imati manje lakih poena. No mislim da će upravo Wade ubaciti većinu tih poena koje Miami i ubaci iz kontre jer je uvijek prvi u offside-u, a vrlo lako bi mogao i Allenu uzeti koju loptu i lagano poentirati ako ovaj bude kreirao iz driblinga kako je radio protiv Sixersa. I samopouzdanje mu je sigurno na visokom nivou, što znači više pogođenih šuteva (a mislim da će ih imati dosta otvorenih), dakle po meni itekako vrijedi odigrati.
Paul Pierce under 19,5 @ 1.85
Pierce zaista ima težak zadatak u ovoj seriji. Na njemu će se mijenjati LBJ i Shane Battier, izvrsni defanzivci, vuče neku povredu, umoran je i tako to. I još jedna stvar: Boston će u napadu sigurno najviše igrati preko Ronda i Garnetta (kao što je uostalom i dosada radio, samo što bi sad mogli još i više) jer upravo njih dvojica imaju povoljne match-up-e. To Pierce-a uglavnom pretvara u spot-up šutera za 3 poena, a on to definitivno nije. U ovom playoff-u je već igrao tu rolu, u onim prvim utakmicama protiv Sixersa, i nije se proslavio. On mora biti agresivan da bi zabijao, a ne vjerujem da će coach Doc to tražiti od njega u ovoj seriji. Time gubi i jedno od svojih glavnih oružja, sposobnost da iznudi slobodna bacanja, dakle vrlo vjerovatno under. Da dodam i da će dosta energije trošiti u odbrani u pokušajima da zaustavi James-a.
I naravno, sretno!
Btw, Garcia-Lopez je danas izgubio samo zbog toga što sam i ja prepisao taj par, inače bi to Leyton uredno pogodio