Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Evo evo hejtera ,pa čekali smo vas gdje ste dosad bili ?? nije ovdje isto bez vas.
@ZlatnaKanta u iščekivanje velikog derbija ,naravno da se on nada itekako i misli da će njegov Bayern da pobijedi ,mora svoju nervozu negdje ispoljiti a zna da Bayern sutra ima šanse da pobijedi ko i Liverpool da igra LP sljedeće sezone
A podršku mu daje ,pogodite ko ---> navijač kluba koji je bez titule već 7 godina i došao on kao nešto provocirati.
@Antififa
Pa kako nisi upućen ? Flanagan je namjerno napravio onu grešku ,kako nisi vidio kad je Doni rekao igraču Blackburna bježi u ovu stranu da te oborim ,pa penal NEPLANIRANO odbranjen i onda taj gol Yakubu koji je bio sam
kako nisi vidio da Jones kaže Yakubuu bježi tamo da te napucam ,pa dok je lopta bila u zraku uzviknu mu sad ću je ispustit pa ti uzmi i daj gol ,samo što ga obori opet NEPLANIRANO.ne ide sve uvijek kako planiraš šta ćeš jbg.
@ZlatnaKanta u iščekivanje velikog derbija ,naravno da se on nada itekako i misli da će njegov Bayern da pobijedi ,mora svoju nervozu negdje ispoljiti a zna da Bayern sutra ima šanse da pobijedi ko i Liverpool da igra LP sljedeće sezone

A podršku mu daje ,pogodite ko ---> navijač kluba koji je bez titule već 7 godina i došao on kao nešto provocirati.

@Antififa
Pa kako nisi upućen ? Flanagan je namjerno napravio onu grešku ,kako nisi vidio kad je Doni rekao igraču Blackburna bježi u ovu stranu da te oborim ,pa penal NEPLANIRANO odbranjen i onda taj gol Yakubu koji je bio sam

You'll never walk alone.
Ovo je strasno.Unisti vas ovaj Kenny.
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
kenny vaci bellamya bruka si lik bezveze 

You are someone else I am still right here
- Liverpool8
- Kontakt:
Caroll opasniji po nas gol nego njihov. 

Maxi je ljut ko puska sto ga je ovaj izveo iz igre, Kenny mora da ide 

Čeka se završetak sezone onda slijedi jedan šut u dupe KK dovoljno je uradio ove sezone.belefront je napisao/la:Maxi je ljut ko puska sto ga je ovaj izveo iz igre, Kenny mora da ide
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Liverpool8
- Kontakt:
Ne znam bas, iako je istina da je ovo katastrofa sa 43 boda do sada. Ali koga dovesti?belefront je napisao/la:Maxi je ljut ko puska sto ga je ovaj izveo iz igre, Kenny mora da ide
Nekako mi se cini da bi i Hodgson ostvario isti ovaj rezultat na kraju...
Mozda i boljiLiverpool8 je napisao/la:Ne znam bas, iako je istina da je ovo katastrofa sa 43 boda do sada. Ali koga dovesti?belefront je napisao/la:Maxi je ljut ko puska sto ga je ovaj izveo iz igre, Kenny mora da ide
Nekako mi se cini da bi i Hodgson ostvario isti ovaj rezultat na kraju...

-
- Kontakt:
Caroll 

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- Liverpool8
- Kontakt:
Carolla za predsjednika!!!!! Kakav Tores, kakvi bakraci.
Zadnja izmjena: Liverpool8, dana/u 10 apr 2012, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Caroll yebote hljeb ! 

nije valjda 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Čekaj je li se neko šali ili je Carroll postigao gol. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Boga ti poljubim pa je li moguce da je pogodio glavom
LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
Evo kazu nasli lijek za sidu.
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.