Gledao sam sinoć zadnjih 15,20 minuta utakmicu Argentine i Ekvadora..Hajd što su skroz dominirali ovi iz Ekvadora u tim zadnjim minutama,a komentator kaže da su i čitavu utakmicu bili bolja ekipa,nego više me iznenadio Tony..Frajer je u zadnjih 10 minuta bez problema 3,4 puta proletio odbranu Argentine..Fakat je podsjetio na igrača od prije 2 sezone..Znači ove sezone dođe 1 na 1 i gleda šta će uraditi,a obično il vrati loptu il centrira kritično..Jučer je probijao onog beka Argentine kao da ga nema..Stalno ga pretrči uđe u sredinu i 3,4 puta je odlično centrirao..Sve lopte su mu išle u srce šesnaesterca,samo jedna po zemlji,ali i ta je odlična bila,povratna nekome iz Ekvadora na jedno 16,17 metara i ovaj šutirao,al blokiran udarac..Također je kornere izvodio i svaki mu je korner odličan bio mora se priznati,svaki skoro na glavu svog igrača..Ne znam,jest da me nervirao kao niko ove sezone,ali zna biti koristan igrač i bilo bi dobro ga zadržati..Više nekako vjerujem u njega nego u Younga,ne znam što..Vjerovatno radi fizičkih predispozicija,jer je stvarno kao tenk,kad krene kako treba,teško ga ko može uhvatiti ili dobiti u duelu,ali eto,limitiran je u nekim drugim segmentima igre..Ali opet kažem,ako bude igrao kao što je jučer,bit će bolje i za njega i za United i za nas.