Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Arnelinho
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Arnelinho » 10 apr 2012, 21:54

Doni je isključen?

Gibbs je napravio kiks u daleko važijoj utakmici (polufinale ili četvrtfinale Lige prvaka vs United) pa sam stao u njegovu zaštitu. Isto tako sam stao u zaštitu Chamberlaina, kada ga je Wenger zamjenio (opet protiv Uniteda).

Flanagan je daleko, al' daleko najtalentovaniji igrač Liverpoola (i u rangu svih najvećih talenata- po meni) i ja mu predvidjam sjajnu karijeru, zato ne bih volio da se ovo odrazi na njegovoj karijeri.

Ispravka: Evo sad vidim zbog čega i ovo se dešava svakome, ybg, za mene ništa strašno. Za mene je Doni krivlji za crveni, jer je imao izbor.

Edit 2X. radi gramatike. :lol:
Zadnja izmjena: Arnelinho, dana/u 10 apr 2012, 21:55, ukupno mijenjano 1 put.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 10 apr 2012, 21:54

Svakom se desi onakva greška ,desila se i Gerrardu ,desila se i Enrikeu tako da ...
You'll never walk alone.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 10 apr 2012, 21:55

Maxi najbolji igrač prvog poluvremena, pa onda Carrol ( oduzeo lotu u kaznenom i dodao je do Skrtela, ostatak akcije znate a imao je i velikog uticaja kod drugog gola ) a na trećem mjestu je Jones ( odbrana penala ).
Flano pokazuje da još nije dovoljno zreo za EPL ( zbog njega smo izgubili 3 boda protiv Sunderlanda a i danas je bio katastrofalan ).
Šta sada? Mislim da bi trebao Hendo vani a unutra Enriqe. Zadovoljan sam i sa bodom u ovoj utakmici, jer poznavajući ovu mladost na terenu ne mogu održati prednost.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 10 apr 2012, 21:59

Hendersona odmah prekomandovati na desnog beka. Yebo i Johnsona i Kellya. :mrgreen:

Dosta dobra utakmica, tako nekarakteristično kada Liverpool igra. Ovo me zasada samo ovo yebe na kladari. :x Upucat ću se ako samo na ovom padnem.

Najviše mi je drago zbog Jonesa. Nakon što mu je sin preminuo, ovako debitirati za Liverpool u ligi... Ima Boga!

@Arnelinho

Joj i ti i Flanagan... Meni je Kelly duplo bolji igrač od njega na desnoj strani, iako je po vokaciji štoper. Flanno ima neki potencijal al' djeluje nekako mutavo. Istina, zna odigrati više od pristojnog. Al' što kažeš, ne treba mu ovo nabijati na nos, dešava se i najboljima. Samo se stvari mogu pogoršati što se tiče njega a ova utakmica ionako nije značajna za Liverpool.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 10 apr 2012, 22:01

Lagano se povući u 16, gurnuti Bellamyja naprijed i napucavati lopte.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 10 apr 2012, 22:02

Arnelinho je napisao/la:Doni je isključen?

Gibbs je napravio kiks u daleko važijoj utakmici (polufinale ili četvrtfinale Lige prvaka vs United) pa sam stao u njegovu zaštitu. Isto tako sam stao u zaštitu Chamberlaina, kada ga je Wenger zamjenio (opet protiv Uniteda).

Flanagan je daleko, al' daleko najtalentovaniji igrač Liverpoola (i u rangu svih najvećih talenata- po meni) i ja mu predvidjam sjajnu karijeru, zato ne bih volio da se ovo odrazi na njegovoj karijeri.

Ispravka: Evo sad vidim zbog čega i ovo se dešava svakome, ybg, za mene ništa strašno. Za mene je Doni krivlji za crveni, jer je imao izbor.

Edit 2X. radi gramatike. :lol:
nije samo ta greska u pitanju nego je napravio par grubih prekrsaja na startu i bio vec na ivici crvenog
You are someone else I am still right here

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 10 apr 2012, 22:04

@Bertrand: Pa šta ću jadan ,kad mi najdraže igrače Liverpoola "ne volite". :lol:

Meni od svih Liverpoolovih igrača je najdraži Kuyt, jer momak grize na terenu (istina sada nešto slabije), pa onda Flanagan. John(atan) ima nekakvu žustrinu, bori se na terenu, nikad ga nisam vidio da spava i mene je od tekme protiv Arsenala (ako se ne varam to mu je bio debi?) impresionir'o.

@fera: Aha, okay. Kako ti veliš. Ipak nisam uspio ogledati svih 45 minuta, al' ajd držimo palčeve za narednih 45. ;)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 10 apr 2012, 22:05

Flanagan je dobio žuti, bio na ivici crvenog i krivac za penal. Sasvim dovoljno da on krene put svlačionice. Vrijeme radi za njega. Sigurno da će ako ništa biti sasvim pristojan igrač, a možda izraste i u klasnog ako bude imao sreće da ga kuje pravi trener.

U nastavku izbaciti Carrolla, ubaciti Aurelia i završen problem. Iskreno, zaželio sam se vidjeti ovog Brazilca u crvenom dresu. Nek' i Enrique malo odmori. Što zbog loše forme, što zbog meča sa Evertonom.
FK Pjetlovi

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 10 apr 2012, 22:06

Ko je 3.golman Liverpoola ?
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 10 apr 2012, 22:07

ANTIFA ! je napisao/la:Ko je 3.golman Liverpoola ?
Brad Jones
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 10 apr 2012, 22:17

Carlo je napisao/la:Lagano se povući u 16, gurnuti Bellamyja naprijed i napucavati lopte.
ma ja bi bellamya izbacio nije mi nesto veceras na nivou. nek ubaci suareza da se on malo istrci :D
dobar shelvey danas, samo da je jos dodao bellymyu sad...

trebao je i ovom dati crveni :D smijesan penal :mrgreen:
Zadnja izmjena: fera, dana/u 10 apr 2012, 22:21, ukupno mijenjano 1 put.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 10 apr 2012, 22:21

e ovo je sad glupost :evil:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 10 apr 2012, 22:23

kako prodajete utakmice ove zadnje to je bruka i sramota :)
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 10 apr 2012, 22:24

Srce mi stalo kad je vadio karton,neće valjda reko crveni ,ko bi branio u tom slučaju ? :?

:lol: :lol: :lol:
Komedija ,majke mi.
You'll never walk alone.

belefront

Post Postao/la belefront » 10 apr 2012, 22:24

Trebao je jos i Jones crveni dobiti, kao da vam nije dosta belaja :/
Zadnja izmjena: belefront, dana/u 10 apr 2012, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 10 apr 2012, 22:24

LenBias je napisao/la:kako prodajete utakmice ove zadnje to je bruka i sramota :)
treba nam para za pojacanja :D bilo bi nepravedno prema blackburnu da samo njih pobjedimo pa im moramo bar bod dati da ne ispadnu zbog nas :mrgreen:

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 10 apr 2012, 22:25

"Utješi me doktore svaka ti se dala, necu vise ja da budem dezurna budala - Djaba meni pare sve, djaba mečka,djaba stan kad ja nisam normalan" :mrgreen: - reče Kenny

Lolerpool :D
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 apr 2012, 22:26

Kako je krenulo Liverpool će sezonu završiti na 15 mjestu. :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 10 apr 2012, 22:27

Saurman je napisao/la:Kako je krenulo Liverpool će sezonu završiti na 15 mjestu. :mrgreen:
Mole se Bogu :mrgreen:
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 10 apr 2012, 22:27

VolimLiverpool je napisao/la:Srce mi stalo kad je vadio karton,neće valjda reko crveni ,ko bi branio u tom slučaju ? :?

:lol: :lol: :lol:
Komedija ,majke mi.

Upravo :lol:
Saurman je napisao/la:Kako je krenulo Liverpool će sezonu završiti na 15 mjestu. :mrgreen:
Nek neko izbaci tabelu,da pogledam bodove, vise me ni ovo ne bi cudilo
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Lekqqq1921 i 8 gostiju.