Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Tino-Sven Sušić

Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
- MikaHakinen
- Kontakt:
Inace, svi su nam fudbaleri koji su u i oko reprezentacije ostvarili extra transfere i igraju u najacim ekipama Evrope.Rusilac je napisao/la:I jos ako napravi transfer.Tragedija ce biti kad ga i pored svega ne napravi a mi ispusili sve sto si nabrojao.Cartman je napisao/la:Ma ako nekim cudom ode, odigrat ce 5 utakmica i onda ce ga odyebat. Inter je klub sa oko 20 igraca na posudbi u drugim klubovima.rishaaa je napisao/la:E imate se čemu radovat... Govoru trenera koji je našeg najboljeg igrača zakuco za klupuŠta će tek Sušiću uradit
http://en.wikipedia.org/wiki/Inter_Milan#Out_on_loan" onclick="window.open(this.href);return false;
Ali bilo kakva liga jaca od Hrvatske je ogroman uspjeh za ovog panja. Reprezentacija je platila debaklom na SP-u i vjerovatno propustenim EP-om da bi ovaj napravio transfer. Hvala ti Safete.
I jos mazohisti uzivaju.
Spektakl jarane.
Sve strsne ekipe tipa Stouk, negdje onaj po Rusiji igra, onaj jedan po super jakom Kievu iz Verone, ona dva u Hoffenhajmu koji je vrh Njemackog fudbala, jedan od nasa dva jedina napadaca u super jakom Stutgartu, Misimovic clan super jakog kineskog ligasa, Medunjanin u ekipi koja je tik iza Reala i Barccelone...
I da, Tino Susic krivac za debakl na SP, krivac za lose ove kvalifikacije

Tinu su oni nigerijci prolazili kao noz kroz puter, Tino je fulao penal protiv Cipra, Tino je primio one amateske golove, Tino nije trcao i oznojio dres, Tino je glumio manekena po terenu....

TINO SUSIC, NABIJAC KOMPLEKSA!!!
Joj panike, dream team je na okupu. Zar je moguće da od svih naših reprezentativaca, antitalenat igra u najvećem klubu.
1. Internazionale FC
2. prazno mjesto
3. prazno mjesto
4. prazno mjesto
5. Roma
6. Everton
7. Man City
8. Leverkusen
itd, itd...
1. Internazionale FC
2. prazno mjesto
3. prazno mjesto
4. prazno mjesto
5. Roma
6. Everton
7. Man City
8. Leverkusen
itd, itd...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Oslabio si. Ovo trollanje je previse i za tebe. City je manji klub i od Leverkusena i Schalkea. Pa sta? Gleda se kvalitet. Inter je trenutno katastrofa sto i ovaj moguci transfer potvrdjuje.Virtu4l je napisao/la:Joj panike, dream team je na okupu. Zar je moguće da od svih naših reprezentativaca, antitalenat igra u najvećem klubu.
1. Internazionale FC
2. prazno mjesto
3. prazno mjesto
4. prazno mjesto
5. Roma
6. Everton
7. Man City
8. Leverkusen
itd, itd...
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 05 jan 2015, 15:50, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Da ja objasnim svoj animozitet prema Svenu,da ne bude zabune.
U najkracem,raspise se konkurs za mjesto u profitabilnoj drzavnoj firmi,jedno mjesto a pet kandidata,cetiri imaju sve reference a peti ima amidzu na polozaju i nikako ne zasluzuje prednost prije ovih cetvoro.
Uprkos svemu dobija posao.
E sad,on u vremenom nesto kao i nauci,stekne iskustvo i ljudi pocnu pricati,pa dobro,nije los toliko,zasluzuje on to sad.
A sta je sa onih cetiri koji nikad nisu dobili sansu a trebali su?Da li bi oni bili bolji od njega,postigli vece rezultate?Da li bi firma imala vece koristi od njih nego od njega?
Takav rezon nije ispravan i ja ga ne mogu prihvatiti a mislim ni svaki cestiti covjek.
Zao mi je ali mnogima treba bas ovako,rasclaniti na najprostije faktore.
To je moj problem sa Svenom,drugih nemam.
U najkracem,raspise se konkurs za mjesto u profitabilnoj drzavnoj firmi,jedno mjesto a pet kandidata,cetiri imaju sve reference a peti ima amidzu na polozaju i nikako ne zasluzuje prednost prije ovih cetvoro.
Uprkos svemu dobija posao.
E sad,on u vremenom nesto kao i nauci,stekne iskustvo i ljudi pocnu pricati,pa dobro,nije los toliko,zasluzuje on to sad.
A sta je sa onih cetiri koji nikad nisu dobili sansu a trebali su?Da li bi oni bili bolji od njega,postigli vece rezultate?Da li bi firma imala vece koristi od njih nego od njega?
Takav rezon nije ispravan i ja ga ne mogu prihvatiti a mislim ni svaki cestiti covjek.
Zao mi je ali mnogima treba bas ovako,rasclaniti na najprostije faktore.
To je moj problem sa Svenom,drugih nemam.
Joj pljuski. Tino us'o u drustvo odabranih.Virtu4l je napisao/la:Joj panike, dream team je na okupu. Zar je moguće da od svih naših reprezentativaca, antitalenat igra u najvećem klubu.
1. Internazionale FC
2. prazno mjesto
3. prazno mjesto
4. prazno mjesto
5. Roma
6. Everton
7. Man City
8. Leverkusen
itd, itd...
Kodro Barca
Balja Real
Braco Bayern i Juve
Tino Inter
Hibic Atl Madrid
Svi ostali ispod.

1946
Znači slažeš se sa mnom da je Inter najveći klub od nabrojanih. I da bi u ovom slučaju Tino bio reprezentativac koji igra u navjećem klubu. Naravno da se slažeš.Cartman je napisao/la:Oslabio si. Ovo trollanje je previse i za tebe. City je manji klub i od Leverkusena i Schalkea. Pa sta? Gleda se kvalitet. Inter je trenutno katastrofa sto i ovaj moguci transfer potvrdjuje.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Čuj Virte... pa to samo troler može napisat... Tino nit je potpisao za Inter,nit se zna hoce li potpisati... A on ga je već stavio u Inter
Znači frajer nikad nije bio ni na stadionu Intera,al' kod Virte je već igrač Intera

Pa hajde evo morat' cemo se sloziti do daljnjega da je i suma (bas kao i sam transfer do jucer) izmisljena...Cartman je napisao/la: Ko kaze da ce ga platit 5 miliona? Na osnovu cega ce bankrotirani Hajduk to trazit? I da, Saphir Taider je placen 5,5 miliona eura pa je sada u Sassulu na posudbi.
Nego velis Taider igra u Sassoulo-u. A gdje je ono taj klub, u seriji A ili se varam? Meni to skroz pase... Neka sutra Tino posude u isti klub i neka igra u istom i nikakav problem... Kada Zukanovic igra u osrednjem klubu u Italiji, onda se pale sva zvona (s pravom, doduse) zato sto nije u repki, a ti sada tu s podsmijehom gledas na igranje u nekom Sassoulo-u... Dvostruki arsini, kao i obicno...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Klekni makedonac, ako si ikada i ustajao 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
E moj Virto,pazi sta pises... Vec si se jednom opeko o Sušića starijeg,pazi da te opet ne zadesi sudbina k'o prije par mjeseci,pa da ti bude : Bjež' te pete,p.osrat će vas guzica
Ako je neko kleknuo do sada,to si vazda bio ti,i to vise puta,zato ti je bolje da i ostaneš dole 

Kad naslijedi Tino 27-icu od Pandeva.Virtu4l je napisao/la:Klekni makedonac, ako si ikada i ustajao

1946
- DonCorleone
- Kontakt:
Head je napisao/la:Kad naslijedi Tino 27-icu od Pandeva.Virtu4l je napisao/la:Klekni makedonac, ako si ikada i ustajao

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Može i 2+7,Head je napisao/la:Kad naslijedi Tino 27-icu od Pandeva.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
To nema nikakav znacaj. Leeds je veci klub od Citya, treba li Dzeko tamo prec? Inter je 11. klub Serie A. Kraj price.Virtu4l je napisao/la:Znači slažeš se sa mnom da je Inter najveći klub od nabrojanih. I da bi u ovom slučaju Tino bio reprezentativac koji igra u navjećem klubu. Naravno da se slažeš.Cartman je napisao/la:Oslabio si. Ovo trollanje je previse i za tebe. City je manji klub i od Leverkusena i Schalkea. Pa sta? Gleda se kvalitet. Inter je trenutno katastrofa sto i ovaj moguci transfer potvrdjuje.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 05 jan 2015, 16:00, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- Nerminovic
- Kontakt:
Kad ga Tino uvali s 30 metara protiv Milana, ima forum da se zaustavi 

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Amigo ovo nisu moje misli vec portala M.rcato. Zato ako neko grijesi to nisam ja ja sam samo prenio sta oni pisu.Ajax je napisao/la:Ovdje grijesis druze. Pretjeruje i jedna i druga strana. Oni koji govore da nema interes Intera, Seville i Bordeauxa ( Chelsea i Arsenal naravno nema ) kao i ovi drugi nazvao bi ih Papetovci koji na silu zele da naprave veceg igraca od TSS nego sto to on trenuto jeste. Nebi li bar djelomicno bili upravu za sva ona njihova prosla pisanja i "procjene" o nekim igracima i potezima tadasnjeg selektora.dubrovnik je napisao/la:Sevilla diže na 5,5 milijuna eura, ali je Sušić odabrao Intera
Sevilla je bila spremna na hazard, podići ljestvicu i do 5,5 milijuna eura(!?) za Sušića, ali igrač je već odabrao Inter i samo se čeka da se sve perfektuira, dan poslije Tri kralja, ali i nastupa Intera kod Juventusa, kad su svi okupirani velikom utakmicom.
Inter je već posudio Nijemca Lukasa Podolskog od Arsenala, pa je u utorak “derby d’Italia”, stoga je srijeda taj datum pregovora, 7. siječnja kad će Miki Rapaić doći u Milano i sastati se s Pierom Ausilijom, sportskim direktorom Intera da se stave potpisi. Očekuje se da tu bude i delegacija Hajduka. Inter će dati za prvu ruku odmah 700-800 tisuća eura Hajduku kao prvu ratu i onda se dalje dogovarati oko statusa Sušića za ukupnih pet milijuna eura.
Jučer je Mateo Kovačić na pressici govorio je i o Sušiću: - Jako je dobar, mlad, napreduje krupnim koracima. Meni se strašno dopada kao igrač, ali o poslovima “mercata” nije moje da govorim.
Podolski je na probnom roku od šest mjeseci, a pokušava se isto sa Xherdanom Shaqirijem, Švicarcem s Kosova koji je u redovima Bayerna najčešće na klupi za pričuve. A Sušić?
- Sevilla se ne treba truditi, njena konkurencija svladana je, u glavi Sušića samo je Inter – poruka je s mercato-portala.
Najbitnije je kakvu ce minutazu imati u buducem klubu a ne ime - kluba. Normalno je da ce standardni reprezentativac selekcija ucesnice SP imati ponude takvih klubova. Pravo pitanje je dali ce on biti jedan od 15-16 igraca Intera, Seville ili ce biti rezerva. Ako Inter kupi jos Sahiqirija ja ne vidim da bi se TSS bas naigrao u Interu. Nego bi igrao maksimalno kao Hajrovic u Galatasarayu ( koji je i pocinjao neke utakmice lige prvaka ) ako i toliko.
Sto se tice Podolskog i Shaqirija to isto grijesis. Nebitno i ako su ih posudili za pola godine. Oni dolaze da igraju i oni ce odigrati vecinu utakmica od pocetka. I ako zadovolje ( vjerovatno hoce ) tada ostaju u klubu i potpisiju pravi ugovor. To je sasvim drugaciji slucaj nego kod Tina. TIno treba da gleda sta je najbolje za njega a to je da izabere klub iz liga5 gdje ce igrati vise manje standardno pod broj jedan pa onda sve ostalo,
- MikaHakinen
- Kontakt:
Germania ima svoje ljude u svim svjetskim portalima, kakvi mangupi

Ne treba, ali Tino treba u Internazionale. 18 puta prvak Italije, 3 puta prvak EvropeCartman je napisao/la:To nema nikakav znacaj. Leeds je veci klub od Citya, treba li Dzeko tamo prec?

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Samo zanimanje velikana kakav je Inter za igraca koji nije standardan u reprezentaciji treba da bude ponos za cijelu naciju.