KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

bosnas_
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la bosnas_ » 16 jun 2009, 12:57

slavko je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:Pasalic u Slaviji,konacno,momak je stvarno propaganda od nekog talenta,neka se sada dokazuje u prvoj ligi,njega smo znaci prekrizili za sva vremena,konacno!
Bosna ima jako dobar tim,bolji nego kad su igrali Ikonic,Ovcina,Djordjevic! samo ljubomoran i zlonamjeran covjek,koji se usput registruje na danasnji dan,samo sa ciljem da prosipa svoju ljubomoru moze konstatovati da je ovaj tim Bosne slab! e to druze nece proci,mars ti svog pulena podrzavati u Lukavici,a Bosnu-nekadasnjeg evropskog prvaka ostavi objektivnim navijacima!
Uprava radi sjajno,jos samo jedan pley i to je to! Bice Bosna opet sampion!

ti dobijaš lovu od uprave da ih hvališ.samo još da počneš da skandiraš naprjed uprava a ne bosna.
zlonamjerne komentare mrkonjicseljaka ne komentiram! ja sam najveci kriticar uprave kada oni rade lose,a kada rade dobro prvi sam da to pohvalim i cestitam na uspjesnim potezima! To sto je Bosna institucija za sve sporstke klubove u drzavi BIH a posebno u manjem bh entitetu,nekoga dovodi u ogroman bijes i tugu,ali sta se moze,dodji u Sarajevu da ti pokazemo sta su ljudi i sta je zivot! Ipak razumijem, ljubomora je cudo!
Gazi Bosno gazi!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 16 jun 2009, 12:59

@ bosnas

majstore ne obaziri se na te komentare, ljudi rade odlican posao,niko nije kriv ostalim sto mi za par dana imamo sklopljenu ekipui sto cemo biti jaci nego prethodnih sezona....nema potrebe samo ignorisi....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

slavko
Kontakt:

Post Postao/la slavko » 16 jun 2009, 13:16

bosnas_ je napisao/la:
slavko je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:Pasalic u Slaviji,konacno,momak je stvarno propaganda od nekog talenta,neka se sada dokazuje u prvoj ligi,njega smo znaci prekrizili za sva vremena,konacno!
Bosna ima jako dobar tim,bolji nego kad su igrali Ikonic,Ovcina,Djordjevic! samo ljubomoran i zlonamjeran covjek,koji se usput registruje na danasnji dan,samo sa ciljem da prosipa svoju ljubomoru moze konstatovati da je ovaj tim Bosne slab! e to druze nece proci,mars ti svog pulena podrzavati u Lukavici,a Bosnu-nekadasnjeg evropskog prvaka ostavi objektivnim navijacima!

ti dobijaš lovu od uprave da ih hvališ.samo još da počneš da skandiraš naprjed uprava a ne bosna.
zlonamjerne komentare mrkonjicseljaka ne komentiram! ja sam najveci kriticar uprave kada oni rade lose,a kada rade dobro prvi sam da to pohvalim i cestitam na uspjesnim potezima! To sto je Bosna institucija za sve sporstke klubove u drzavi BIH a posebno u manjem bh entitetu,nekoga dovodi u ogroman bijes i tugu,ali sta se moze,dodji u Sarajevu da ti pokazemo sta su ljudi i sta je zivot! Ipak razumijem, ljubomora je cudo!
Gazi Bosno gazi!
gazi upravo gazi

koji si ti papak

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 16 jun 2009, 13:32

slavko da si bio tu malo duze mozda i ne bi lupao te gluposti a ovako zacepi i ne dosađuj
You are someone else I am still right here

dnalydal
Kontakt:

Post Postao/la dnalydal » 16 jun 2009, 13:38

hahahahahahahahahahaha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ne vidim kakve veze ima to što sam se registrovao danas......a nisi mogao fulati više, kada si napisao da mi je Pašalić pulen. hahahha pa ja bukvalno prezirem njegovu "igračku veličinu" i nije mogla biti bolja vijest za mene danas kada sam doznao da ide u Slaviju.....što jest jest, i da je valjao čemu, od onakve jalijaške face garantovano ne može normalan igrač nastati :mrgreen: Nego, sada ozbiljno.....ja sam stvarno uvjeren da Jovanović nije ništa bolji od Đorđevića, a pogotovo ne Ćešković od Ikonića, koji nam je zadnje dvije sezone bio bukvalno jedini igrač sposoban da nas drži u egalu sa jačim protivnicima :mrgreen: ...dok je Bajić po mom mišljenju dosta lošiji igrač od Ovčine, ako zanemarimo lošu formu koju je pokazao u play-offu... Ja nemam na koga biti ljubomoran, a pogotovo ne na upravu Bosne, jer većih nesposobnjakovića od njih teško da ćep naći u ozbiljnom sportu. lijepo me čudi kako je Vukoičić pristao da nastavi raditi ovdje, pa mi to i ulijeva neku nadu da je stvarno na pomolu sastavljanje jakog tima i da će u narednom periodu ipak doći par ozbiljnih igrača, što ni Ćešković, ni Mahalbašić, ni Adamović, ni Bajić zasigurno nisu....

A borba za titulu je po meni neuspjeh. Bosna, sa tradicijom koju ima, bi trebala imati minimalno osiguranu titulu već na početku sezone (mod edit: bez politike i vrijedjanja Sirokog Brijega) Bosna mora ciljati na više.....da se takmiči sa Cibonom, Zvezdom i Partizanom....sve ispod toga je neuspijeh......

slavko
Kontakt:

Post Postao/la slavko » 16 jun 2009, 13:45

fera je napisao/la:slavko da si bio tu malo duze mozda i ne bi lupao te gluposti a ovako zacepi i ne dosađuj
jos jedan papak

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 16 jun 2009, 13:57

dnalydal je napisao/la:

Ne vidim kakve veze ima to što sam se registrovao danas......a nisi mogao fulati više, kada si napisao da mi je Pašalić pulen. hahahha pa ja bukvalno prezirem njegovu "igračku veličinu" i nije mogla biti bolja vijest za mene danas kada sam doznao da ide u Slaviju.....što jest jest, i da je valjao čemu, od onakve jalijaške face garantovano ne može normalan igrač nastati :mrgreen: Nego, sada ozbiljno.....ja sam stvarno uvjeren da Jovanović nije ništa bolji od Đorđevića, a pogotovo ne Ćešković od Ikonića, koji nam je zadnje dvije sezone bio bukvalno jedini igrač sposoban da nas drži u egalu sa jačim protivnicima :mrgreen: ...dok je Bajić po mom mišljenju dosta lošiji igrač od Ovčine, ako zanemarimo lošu formu koju je pokazao u play-offu... Ja nemam na koga biti ljubomoran, a pogotovo ne na upravu Bosne, jer većih nesposobnjakovića od njih teško da ćep naći u ozbiljnom sportu. lijepo me čudi kako je Vukoičić pristao da nastavi raditi ovdje, pa mi to i ulijeva neku nadu da je stvarno na pomolu sastavljanje jakog tima i da će u narednom periodu ipak doći par ozbiljnih igrača, što ni Ćešković, ni Mahalbašić, ni Adamović, ni Bajić zasigurno nisu....

A borba za titulu je po meni neuspjeh. Bosna, sa tradicijom koju ima, bi trebala imati minimalno osiguranu titulu već na početku sezone, jer takmičenje sa Lišticom i Dodikom je dno dna samo po sebi. Bosna mora ciljati na više.....da se takmiči sa Cibonom, Zvezdom i Partizanom....sve ispod toga je neuspijeh......
kao prvo nemoj pricati nista o jovanovicu jer uopste ne znas o kakvom se igracu radi,jer si cuo za njega tek nedavno...a vidjet ces da li je bolji od djordjevica,a kao drugo ceskovic nije doveden da mijenja ikonu nego ce seha zauzeti goranovo mjesto,a ovaj ce cekati s klupe znaci solidan back - up....bajic je losiji od elvira samo po asistencijama i trojkama,a sve ostalo je bolji,skocniji,bolje igra ledjima, bolje gradi reket,bolje igra odbranu,elvir je sve igrao na iskustvo,iako se slazem da je elvir odigrao nlb na odlicnom nivou....

raja je li rakic otisao,ja vjerujem da nije jer je muha otisao,jos samo suljagic a klincu,camcu,andjelicu dati sansu,i samo jos taj pley da nam dodje,ne ocekujem spektakularno ime,jer nam ne treba jer zlaja drzi sve konce u svojim rukama.....

Ostalo je samo ime.....

slavko
Kontakt:

Post Postao/la slavko » 16 jun 2009, 14:04

dnalydal je napisao/la:

A borba za titulu je po meni neuspjeh. Bosna, sa tradicijom koju ima, bi trebala imati minimalno osiguranu titulu već na početku sezone, jer takmičenje sa Lišticom i Dodikom je dno dna samo po sebi. Bosna mora ciljati na više.....da se takmiči sa Cibonom, Zvezdom i Partizanom....sve ispod toga je neuspijeh......
barem neko normalan

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 16 jun 2009, 14:10

slavko, jos jednom nazovi nekoga papkom i ides na hladjenje
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

High

Post Postao/la High » 16 jun 2009, 14:13

FIno je to da se uprava trudi,da dovodi nove igrace,ali znamo koliko ce biti tesko zadrzati iste .Nadam se da se nece desavati slicno kao sto je to uvijek bilo,da igrac(i) poslije veoma kratkog vremena napustaju redove Bosne.
Gotovo da je praksa da njih nekoliko budu samo za jedno takmicenje,da se ekipa previse mijenja.Trebalo bi se poraditi na tome da vecina njih ostane.
Iskreno,volio bih opet vidjeti N.Williamsa u KK Bosni,jer je meni zanimljiv ali i koristan igrac.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 16 jun 2009, 15:51

Ja bi Rakica ostavio,ali pod uslovom da produzi ugovor na jos godinu-dvije! jer nema logike da ga sada forsiramo i da na kraju sezone ode!..
Bajic je po meni puno bolje rjesenje od Ovcine,jer je on pred penziju i igra kao baba neka! Ovcina i Ikonic su glavni krivci zasto je Bosna u finalu izgubila titulu od Sirokog,i drago mi je sto su oni nasi bivsi igraci!
Bice Bosna opet sampion!

kobe
Kontakt:

Post Postao/la kobe » 16 jun 2009, 15:52

Moje zelje za pojacanja su(koliko znam kontaktirani su od starne nase uprave BILI-ali izgleda da cekaju draft i bolje ponude):
1.Stefan Stojčić,1989-bek
2.Aleksandar Mitrovic,1990-bek

dnalydal
Kontakt:

Post Postao/la dnalydal » 16 jun 2009, 16:00

Nadajmo se da Vukoičić zna šta radi....ne liči mi na njega da je ostao ovdje, a da nema nikakve vizije i nikakvih ambicija. Uostalom ovaj Ćešković je doveden na njegov zahtjev, pa mu valjda nađe neku solidnu epizodnu ulogu. Činjenica je da je ekipa u stanju kakvom je sada, tu rame u rame sa domžalama i širokim, možda zagrebom, da se bori za predzadnje mjesto u NLB, tek toliko da ne ispadne. Pojačanja su neophodna na tri od pet pozicija u timu (play, nisko krilo i centar)...ali pojačanja u pravom smislu riječi, a ne Ćeškovići, Mahalbašići, Zimići i slični popunjavači rupa i smetljarske minutaže......mada ne mislim ni da je Šehović sposoban izgurati sam na svojoj poziciji i raditi ono što je radio Ikonić zadnje 2 sezone. I da, gledao sam mnogo puta Jovanovića ove sezone i svjestan sam njegovih kvaliteta, ali valjda vam je jasno da to što je Đorđević završio u Olimpiji (a ne npr. Jovanović) nešto i govori. Nije košarka samo zabiti 6 trica.....ima igrača koji zabiju 0 poena, a opet odrade puno veći posao od onih koji hrane košarkaške duduke koji su većina na tribinama bilo koje dvorane i kojima se poznavanje košarke sastoji otprilike u rečenici "...em ga što je dao dvicu, a ne tricu..."

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 16 jun 2009, 16:03

dnalydal je napisao/la:Nadajmo se da Vukoičić zna šta radi....ne liči mi na njega da je ostao ovdje, a da nema nikakve vizije i nikakvih ambicija. Uostalom ovaj Ćešković je doveden na njegov zahtjev, pa mu valjda nađe neku solidnu epizodnu ulogu. Činjenica je da je ekipa u stanju kakvom je sada, tu rame u rame sa domžalama i širokim, možda zagrebom, da se bori za predzadnje mjesto u NLB, tek toliko da ne ispadne. Pojačanja su neophodna na tri od pet pozicija u timu (play, nisko krilo i centar)...ali pojačanja u pravom smislu riječi, a ne Ćeškovići, Mahalbašići, Zimići i slični popunjavači rupa i smetljarske minutaže......mada ne mislim ni da je Šehović sposoban izgurati sam na svojoj poziciji i raditi ono što je radio Ikonić zadnje 2 sezone. I da, gledao sam mnogo puta Jovanovića ove sezone i svjestan sam njegovih kvaliteta, ali valjda vam je jasno da to što je Đorđević završio u Olimpiji (a ne npr. Jovanović) nešto i govori. Nije košarka samo zabiti 6 trica.....ima igrača koji zabiju 0 poena, a opet odrade puno veći posao od onih koji hrane košarkaške duduke koji su većina na tribinama bilo koje dvorane i kojima se poznavanje košarke sastoji otprilike u rečenici "...em ga što je dao dvicu, a ne tricu..."
Ovako razmisljaju neznalice,koji se usput registruju na danasnji dan kako bi omalovazavali veliki uspjeh uprave!
Procitan si lafe!

dnalydal
Kontakt:

Post Postao/la dnalydal » 16 jun 2009, 16:09

bosnas_ je napisao/la:
dnalydal je napisao/la:Nadajmo se da Vukoičić zna šta radi....ne liči mi na njega da je ostao ovdje, a da nema nikakve vizije i nikakvih ambicija. Uostalom ovaj Ćešković je doveden na njegov zahtjev, pa mu valjda nađe neku solidnu epizodnu ulogu. Činjenica je da je ekipa u stanju kakvom je sada, tu rame u rame sa domžalama i širokim, možda zagrebom, da se bori za predzadnje mjesto u NLB, tek toliko da ne ispadne. Pojačanja su neophodna na tri od pet pozicija u timu (play, nisko krilo i centar)...ali pojačanja u pravom smislu riječi, a ne Ćeškovići, Mahalbašići, Zimići i slični popunjavači rupa i smetljarske minutaže......mada ne mislim ni da je Šehović sposoban izgurati sam na svojoj poziciji i raditi ono što je radio Ikonić zadnje 2 sezone. I da, gledao sam mnogo puta Jovanovića ove sezone i svjestan sam njegovih kvaliteta, ali valjda vam je jasno da to što je Đorđević završio u Olimpiji (a ne npr. Jovanović) nešto i govori. Nije košarka samo zabiti 6 trica.....ima igrača koji zabiju 0 poena, a opet odrade puno veći posao od onih koji hrane košarkaške duduke koji su većina na tribinama bilo koje dvorane i kojima se poznavanje košarke sastoji otprilike u rečenici "...em ga što je dao dvicu, a ne tricu..."
Ovako razmisljaju neznalice,koji se usput registruju na danasnji dan kako bi omalovazavali veliki uspjeh uprave!
Procitan si lafe!
...a tako razmišljaju neznalice koje se registruju 2. augusta 2008 u 01:50 :mrgreen:

daj čovječe ostavi se datuma registracije...kakve to ima veze. :mrgreen: Ti ili si i sam član uprave, pa ovako nešto pišeš ili si totalno otkinuo. "Veliki uspjeh uprave", hmmmmmmm, nekad se zaista priupitam da li sam glup zajedno sa 90% ljudi na ovom forumu što ne mogu da proniknem u čemu su ti enormni uspjesi :mrgreen:a nije potrebno mnogo mozga kako ne bi uspio vidjeti rezultate tog "uspješnog rada uprave" :mrgreen:

dnalydal
Kontakt:

Post Postao/la dnalydal » 16 jun 2009, 16:12

kobe je napisao/la:Moje zelje za pojacanja su(koliko znam kontaktirani su od starne nase uprave BILI-ali izgleda da cekaju draft i bolje ponude):
1.Stefan Stojčić,1989-bek
2.Aleksandar Mitrovic,1990-bek
Ovaj Stojačić, ako mislimo na istog...onog što je bio u Lionsima, je zaista odličan igrač. Imao sam ga priliku gledati uživo. Prošao je sve selekcije reprezentacija Srbije i zaista se radi o ogromnom šuterskom potencijalu....uz to veoma dobrom u odbrani...

newbie
Kontakt:

Post Postao/la newbie » 16 jun 2009, 16:22

mali stojacic izlazi na draft i spada u redove najvecih talenata srbije ako ne i najveci tako da ga mozemo zaboraviti a po hitno mora doci jos po jedan igrac na 1 i 5 i to iskusan igrac ako se zeli parirati partizanu ciboni zadru c zvezdi.
malo je zaista cudno kako uprava bosne mjenja kurs svake godine.Jedne godine se pojacavamo do same srzi a odmah druge sezone se prica o podmladku stvarno konfuzno.Ako je do tog doslo da zbog finansija se mora prodavati prica o podmladku onda je bas...

dnalydal
Kontakt:

Post Postao/la dnalydal » 16 jun 2009, 16:39

newbie je napisao/la:mali stojacic izlazi na draft i spada u redove najvecih talenata srbije ako ne i najveci tako da ga mozemo zaboraviti a po hitno mora doci jos po jedan igrac na 1 i 5 i to iskusan igrac ako se zeli parirati partizanu ciboni zadru c zvezdi.
malo je zaista cudno kako uprava bosne mjenja kurs svake godine.Jedne godine se pojacavamo do same srzi a odmah druge sezone se prica o podmladku stvarno konfuzno.Ako je do tog doslo da zbog finansija se mora prodavati prica o podmladku onda je bas...
Do toga je doslo vec odavno.....kao forsiraće se mladi igrači, a podmlatka nigdje....ni krive ni dužne gurnu ih u vatru igranja nlb lige od čijeg su kvaliteta oni objektivno miljama daleko, pa se na kraju ipak dovede Ovčina i Ćešković da popune rupe, a mladi ostaju zauvijek mladi i nedokazani i završe u Slaviji, Vogošći, Bošnjaku i sličnim mjestima...
Podmlatka nažalost nemamo. Đurasović, Pašalić, Zimić, Majstorić, Čamđić, Klinac i ostali nisu niti će biti dobr igrači u okvirima nlb lige, već će u najboljem slučaju biti tu samo da ih se ubaci na pet minuta i izgube 2-3 lopte i 1000 ljudi sa tribina ih ispsuje i ispljuje i ubije u njima želju za daljim bavljenjem košarkom. Situacija je takva. Omladinski pogon u katastrofalnom je stanju.....na treninzima radi po tridesetoro djece u isto vrijeme samo da im se pokupe pare, a to što je 15 momaka na jednoj polovici terena dovoljno otprilike da zadanu vježbu uradiš 3 puta i niko ti ne stigne korigovati loš naskok, lošu tehniku šuta ili loš odbrambeni stav...za to nikoga nije briga........pa zaboga čak ni u svlačionici nema dovoljno mjesta, pa se jedan dio momaka presvlači iza koša.........s tim igračima koliko god talentovani bili, nema ko da radi, i tako će i biti sve ove godine pred nama, ukoliko se situacija drastično ne promijeni, a to podrazumijeva sasjecanje u korjenu. Svi napolje i dovesti nove ljude...od čela kluba pa do trenera pjetlića...a ima jako puno ozbiljnih i dokazanih trenera koji bi sigurno željeli raditi i pomoći Bosni da se vrati na stare staze...

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 16 jun 2009, 16:48

e ja predlazem da se ovaj newbie i ovaj drugi sto se danas registrovao postave za sportskog direktora i direktora,jer ocigledno ljudi znaju ovaj posao bolje od svih ostalih,pa treba nam jedan da vidimo,anderson iz cibone bi dobro dosao,centar,hm dzo vukosavljevic je slobodan moze on ili bader,neso joksimovic je otisao iz hemofarma moze i on,lasme bi mogao popuniti mjesto krilnog centra,kazu i mula bi trebao doci,ili gecevski,ali necemo njega ima lasme,moze i on to solidno pokriti,kelati kazu nece produziti sa unicajom,dobar bek suter mozemo i njega platiti,i naravno mirza ili splitter pod hitno...pa ljudi vratite se u realnost,sta hocete vise,u doba recesije ljudi sklapaju solidnu ekipu,a vi bi hljeba nad pogacom...treba biti zadovoljan s ovim,kazes gledao si jovanovica,onda ili si corav ili nisi dobro vidio,samo te molim da odes na stranicu KS BiH, i pogledas koji je igrac imao najvise asistencija,ukradenih lopti,o kosevima da ne pricamo...hoces da ti kazem zasto nije otisao u olimpiju,zato sto su ga teglili za nos i nasi bili brzi od janeza, i zato sto je vv kod nas..ali ne vrijedi pisati tebi jer ces uvijek naci nesto da kritikujes,a brate nadji ti pare donesi pet miliona eura i ulozi u klub da se gore pomenuti igraci dovedu i da se ne brinemo ni za F4 nlb i da igramo euroligu,jer ocigledno da ti imas neko rjesenje..pogledaj ko je prvak u kadetskoj juniorskoj konkurenciji i sve ce ti biti jasno....

jos jednom bih zamolio ove sa sportsport.ba ili nekog drugog da postavi rezove sa turnira u banjaluci

i by the way zaboravih napisati da onaj debakl od buducnosti u kadetskoj konkurenciji,to su isli nasi pioniri a ne kadeti.....

Ostalo je samo ime.....

dnalydal
Kontakt:

Post Postao/la dnalydal » 16 jun 2009, 17:25

Jedini razlog sto su osvojene te titule je taj sto nijedna druga ekipa u drzavi ksoro da i nema omladinski pogon. dakle situacija ovakva kakva jeste kod nas, katastrofalna, je opet duplo bolja nego u ostalim klubovima. Ali ponavljam jos jednom: Ne smije nam mjerilo biti takmicenje u nasoj drzavi!!! A na vrh mi je glave vise te price o recesiji. Koja crna recesija...naš je sport već 20 godina u recesiji, a ovo sada im došao kao izgovor za neulaganje u ekipu i sve one pare koje su prethodno pokrali...... a ti neno4 izvlačiš moje riječi iz konteksta. Naravno da nisam nerealan što se tiče pojačanja, ali povraća mi se od te politike kluba i priče o "forsiranju mladih igrača", a mladog igrača vidjeli nismo da valja za sve ove godine, Ovakva politika može se voditi od danas do sutra i tako će i klub preživljavati, od danas do sutra, tako ćemo i mi naprđivati na ovom forumu, od danas do sutra i sve ostaje prokleto isto i prokleto u istom mjestu...narednih 15 godina ćemo urlati što se finale igra u maloj dvorani i kako nas široki brijeg dere i kako to da smo u stanju dovesti samo beobasket igrače i neke samoproglašene talente...i onda će se naći neki poput tebe koji će pohvaliti upravu, jer im se omakne nekada Vasiljević, Ivanović ili Jovanović, za koga ćemo još vidjeti kakvog je kova...jer jedno je igrati protiv Hercegovca i Gruda, a sasvim druga stvar protiv Partizana ili Cibone...a on da je mogao otici u Olimpiju i igrati euroligu, sasvim sigurno bi i otisao...cekao bi njihov poziv da je bilo bilo kakvih naznaka...mada ni ta Olimpija vise nij neko mjerilo zadnjih godina...eto čak su spali na Edu Bavčića....

I ja sebe uopšte ne smatram košarkaškim stručnjakom, većsamo čovjekom koji razmišlja svojm glavom i koji je za sve ove godine uspio vidjeti koliko je sati u kk bosna i kuda vodi takva politika kluba....nikuda......i hajde stavi ruku na srce i nabroj ekipe u NLB od kojih misliš da je Bosna u ovakvom trenutnom sastavu jača. Ja kažem Helios i možda Široki brijeg...

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.