zlonamjerne komentare mrkonjicseljaka ne komentiram! ja sam najveci kriticar uprave kada oni rade lose,a kada rade dobro prvi sam da to pohvalim i cestitam na uspjesnim potezima! To sto je Bosna institucija za sve sporstke klubove u drzavi BIH a posebno u manjem bh entitetu,nekoga dovodi u ogroman bijes i tugu,ali sta se moze,dodji u Sarajevu da ti pokazemo sta su ljudi i sta je zivot! Ipak razumijem, ljubomora je cudo!slavko je napisao/la:bosnas_ je napisao/la:Pasalic u Slaviji,konacno,momak je stvarno propaganda od nekog talenta,neka se sada dokazuje u prvoj ligi,njega smo znaci prekrizili za sva vremena,konacno!
Bosna ima jako dobar tim,bolji nego kad su igrali Ikonic,Ovcina,Djordjevic! samo ljubomoran i zlonamjeran covjek,koji se usput registruje na danasnji dan,samo sa ciljem da prosipa svoju ljubomoru moze konstatovati da je ovaj tim Bosne slab! e to druze nece proci,mars ti svog pulena podrzavati u Lukavici,a Bosnu-nekadasnjeg evropskog prvaka ostavi objektivnim navijacima!
Uprava radi sjajno,jos samo jedan pley i to je to! Bice Bosna opet sampion!
ti dobijaš lovu od uprave da ih hvališ.samo još da počneš da skandiraš naprjed uprava a ne bosna.
Gazi Bosno gazi!