Kako je zasadDevil je napisao/la:Krecemo u samaranje protivnika,ovi moji nesretnici jeste li spremni.![]()
![]()
Sretno svima u prve dve lige u ovoj trecoj sretno samo nama.![]()

Vijdećete vi Grizlija

Već smo 2 gola dali

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Kako je zasadDevil je napisao/la:Krecemo u samaranje protivnika,ovi moji nesretnici jeste li spremni.![]()
![]()
Sretno svima u prve dve lige u ovoj trecoj sretno samo nama.![]()
Ok, nema problema. I ja sam bio 5 dana odsutan od kuće, al eto malo sam brži bio od tebe...__Liedson__ je napisao/la: Evo mene...izvinjavam se što sam zakasnio tipovat,nisam bio kod kuće 7 dana,doš'o sam prije 2 sata,tako da nisam bio u mogućnosti...ovo je prvi i posljednji put da mi se ovako nešto desi i još jednom se izvinjavam @Zagoru i @samiru...
Mi trenutno pogadjamo PSG 2:1,a vi Lille 0:2,bice gusto.spielführer_21 je napisao/la:Grizzliesi vode 2:1 protiv Formule.. Ostale nam još jedna tekma Nice-Lille (O:0,0:1,0:2) a gostima dvije Inter-Bologna (1:0, 2:0,3:1) i PSG-Sochaux (1:0, 2:0,2:1).. Biće čupavo do kraja..
I ostaje 3:2 za Grizlije.. Idemo dalje, ovo je samo prva u nizuDevil je napisao/la:Mi trenutno pogadjamo PSG 2:1,a vi Lille 0:2,bice gusto.spielführer_21 je napisao/la:Grizzliesi vode 2:1 protiv Formule.. Ostale nam još jedna tekma Nice-Lille (O:0,0:1,0:2) a gostima dvije Inter-Bologna (1:0, 2:0,3:1) i PSG-Sochaux (1:0, 2:0,2:1).. Biće čupavo do kraja..
Demonstracija sile - klub osnovan > uzeli kup > treca liga > druga liga, sve zaredom.Admir_Sa je napisao/la:Joj Babinho morat cu te ubuduce vaditi na poluvremenu, pa covjek nije human sekunde
hej 4 odma u gostima, pa Amine mi kad mi dodjemo do prve lige administrativnu zabranu ce nam udaritElegant je napisao/la:Demonstracija sile - klub osnovan > uzeli kup > treca liga > druga liga, sve zaredom.Admir_Sa je napisao/la:Joj Babinho morat cu te ubuduce vaditi na poluvremenu, pa covjek nije human sekunde
deyo je napisao/la:Kakav preokret 1. kolo SportSport.ba lige BH Fanaticos - Gongashi 3:4
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.