Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

T-MAC
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la T-MAC » 07 mar 2010, 23:15

adnan_nanda je napisao/la:Ja to nisam gledao, prvo cekam vase komentare pa onda ako budu takvi kakvi su trenutno onda i ne gledam, kao sto ce biti u ovom slucaju :mrgreen: nek' moje srce stoji tamo gdje mu je mjesto :D
ma nista strasno ba
slobodno pogledaj,vidi nas svi zivi,puni mladosti i zivota :mrgreen:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 07 mar 2010, 23:25

aj ljudi **** vas pita pa izaberite koja :o joj gledao sam onaj klip nekad prije al bez onog djavola na kraju, i sad prisao monitoru na centimetar dok ponavlja onaj dio i kad iskoci ono crno go*no kod mene srce iskoci, joj kako sam naivan hebem ti mene :mrgreen:
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 07 mar 2010, 23:27

adnan_nanda je napisao/la:aj ljudi **** vas pita pa izaberite koja :o joj gledao sam onaj klip nekad prije al bez onog djavola na kraju, i sad prisao monitoru na centimetar dok ponavlja onaj dio i kad iskoci ono crno go*no kod mene srce iskoci, joj kako sam naivan hebem ti mene :mrgreen:
ne moze covjek odolit
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 07 mar 2010, 23:28

adnan_nanda je napisao/la:aj ljudi **** vas pita pa izaberite koja :o joj gledao sam onaj klip nekad prije al bez onog djavola na kraju, i sad prisao monitoru na centimetar dok ponavlja onaj dio i kad iskoci ono crno go*no kod mene srce iskoci, joj kako sam naivan hebem ti mene :mrgreen:
sta mislis kako je meni bilo.ja bas krenuo da jos malo pojacam,i priblizim se monitoru i onda....
nastavak garant znas :mrgreen:
meni srce jos stopa
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 07 mar 2010, 23:43

dubrava je napisao/la:@KONGO, u nekim Tvojim komentarima se slažem s tobom, u nekima ne (i to je čar foruma), ali sam nesto kod Tebe primjetio. Imam osjećaj da si malo previše paranoičan, previše urota i belosvetskih zavera ti je u glavi :mrgreen: :D ;) nemoj tako čovječe ;)
Djes ba, djes ba :mrgreen:

Drug, mislim da te varaju osjecaji !

Ja ti postavim video gdje prica covijek koji dobar dio svog novca ulaze u bas ove vakcine, i kao neke ''pomoci'' ljudima na ovoj planeti ! Ali poslije svega on kaze, trenutno svijetska populacija je oko 6 milijardi, i uskoro ce biti 9 milijardi ali.......AKO BUDEMO RADILI DOBAR POSAO, sa novim vakcinama,zdravstvom i drugim stvarima mozemo taj broj smanjiti za 10-15 % !

Sad postoje ljudi koji ce ignorisati ovaj njegov stav, mozda ce reci Bil Gates vjeruje u teorije zavjere :mrgreen: , a postoje i oni koji ce se zapitati, i reci ovaj ''gospodin'' je jedan masovni ubica, zajedno sa njemu slicnim bolesnim umovima koji misle da su pravi vladari ove planete.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 07 mar 2010, 23:45

posto smo dobrog raspolozenja evo jedan vic xD
Izasla ovca iz kuce i rekla djeci da ne otvaraju vrata dok ne cuju sifru: sisaj mi sisu!!
Prisluskivo to vuk i cim ovca izadje on pozvoni djecici.djeca ga pitaju za sifru a on ce: sisaj mi sisu. mala ovca: sisaj ti meni k,urac vidim te kroz špijunku!!
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 07 mar 2010, 23:53

eo i od mene jedan, ustvari dva pomalo morbidna:

ufatio sin oca kako nateze pitona (xd) i piat ga sta to radi. kaze otac njemu, sine igrac se "ima mede, nema mede" i tako.
sljedeci dan dolazi sin oci sav uplakan, pita ga otac sta je bilo. kaze sin: "igram se ja ima mede nema mede, medo me pljune i ja mu slomim kicmu :lol:

ili ono, kaze je*e brat sestru.kaze ona njemu: 2buraz, bolji si od tate"
kaze on: "znam, rekla mi mama" :lol: :lol: :lol:

ja sam umro kad sam cuo ovaj drugi

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 mar 2010, 23:53

KONGO je napisao/la:
dubrava je napisao/la:@KONGO, u nekim Tvojim komentarima se slažem s tobom, u nekima ne (i to je čar foruma), ali sam nesto kod Tebe primjetio. Imam osjećaj da si malo previše paranoičan, previše urota i belosvetskih zavera ti je u glavi :mrgreen: :D ;) nemoj tako čovječe ;)
Djes ba, djes ba :mrgreen:

Drug, mislim da te varaju osjecaji !

Ja ti postavim video gdje prica covijek koji dobar dio svog novca ulaze u bas ove vakcine, i kao neke ''pomoci'' ljudima na ovoj planeti ! Ali poslije svega on kaze, trenutno svijetska populacija je oko 6 milijardi, i uskoro ce biti 9 milijardi ali.......AKO BUDEMO RADILI DOBAR POSAO, sa novim vakcinama,zdravstvom i drugim stvarima mozemo taj broj smanjiti za 10-15 % !

Sad postoje ljudi koji ce ignorisati ovaj njegov stav, mozda ce reci Bil Gates vjeruje u teorije zavjere :mrgreen: , a postoje i oni koji ce se zapitati, i reci ovaj ''gospodin'' je jedan masovni ubica, zajedno sa njemu slicnim bolesnim umovima koji misle da su pravi vladari ove planete.
Naravno da je zavjera, nego šta drugo, nije se valjda tek tako radi reda zbunio.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 mar 2010, 01:29

[youtube][/youtube]

Bravo seljaci, tako treba.

A.C.A.B.

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 08 mar 2010, 02:34

Ovi ''seljaci'' bi trebali biti uzor svima na Balkanu, a i cijelom svijetu ! Treba narod da se digne protiv robovlasnistva modernog doba, koje su nam nametnuli mocnici, preko svojih korporacija.

Hrvatska je zaduzena previse, a posljedice ce tek da slijede. Da slucaj bude gori korupcija je na visokom nivou bas kao i kod nas. Ipak BIH ne moze biti zaduzena previse, jer nema odakle da vraca taj novac. Al' smuci mi se kad procitam kako se nekim strankama nesvidja jer MMF nije odobrio kredit BIH :roll: .

Kredit koji ce nasi ''mocnici'' potrositi za ko zna sto, a gradjani BIH ce generacijama vracati taj novac. Kad hljeb bude 3 KM, a kutija Drine 5KM na primjer onda ce da shvate sta ih je snaslo.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 08 mar 2010, 09:54

Seljaci svih zemalja ujedinite se :mrgreen: :mrgreen: :D

Što se tiče ovih sad prosvjeda seljaka u RH, ja ih podržavam za razliku od prethodnih. Naime, oni samo traže da im se isplate poticaji koji su trebali biti isplaćeni prošle godine. Međutim, koliko god da ima radišnih i marljivih seljaka, opet s druge strane ima lezihljebovića koji kad dobiju poticaj, prvo sto naprave odu u birtiju il prokockaju sve sto su dobili. Dovoljno je krenuti autocestom od Zagreba do Broda pa vidjeti koliko ima neobrađenih livada i oranica. A osim toga, najgore je sto sama drzava ne provodi kontrolu poticaja koje daje. Umjesto da redovito šalje inspektore svaka 3-4 mjeseca da provjere da li je novac upotrebljen u prave svrhe, od inspektora ni I. Isto tako država je kriva što omogućuje uvoz onih proizvoda koje Slavonija sama može pokriti i još izvoziti, a tu je opet riječ o raznim lobijima i naravno korupciji..
NIje sve tako crno bijelo kako se na prvi pogled čini niti su seljaci good guys a država bad guys.

nego, da ne pričam previse o seljacima

Svim ženama, a posebno našim forumašicama, želim Sretan 8.mart :)
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 08 mar 2010, 12:06

sretan osmi mart dan drzavnosti! :D :D

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 08 mar 2010, 12:21

Sretan 8.mart svim damama i sve najbolje !!!

slika
A C A B !

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 08 mar 2010, 12:35

Svim pripadnicima ljepseg spola (posebno forumasicama Lejli i Lilly) sretan 8.Mart.

slika
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 mar 2010, 12:47

@Dubrava

20 ih je završilo na hitnoj, nevjerovatno nasilje policajaca.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 08 mar 2010, 14:15

Sretan 8. mart Dan Zena svim forumasima i forumasicama :mrgreen:
slika
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 08 mar 2010, 14:48

Wonderkid je napisao/la:Svim pripadnicima "ljepseg" spola sretan 8.Mart. :mrgreen:
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 08 mar 2010, 14:52

sretan dan zena svim zenama, i onima koji se tako osjecaju ;)

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 08 mar 2010, 15:15

Ne mogu da vjerujem u to što se desilo, to je kriminal. Mi sumnjamo da je pet igrača igralo pod lažnim imenima ali za dva smo sigurni. Aganspahić i Lučič nisu imali pravo nastupa u ovoj utakmici a igrali su. Kada se završila utakmica, krenuli smo prema svlačionici i vidjeli nekoliko igrača kako iskaču kroz prozor bježeći od nas a to su upravo oni pod čijim su imenima igrali pojedini igrači Žepča

ja kome :mrgreen: :lol: :D
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 mar 2010, 15:18

Phill Jackson je napisao/la:Ne mogu da vjerujem u to što se desilo, to je kriminal. Mi sumnjamo da je pet igrača igralo pod lažnim imenima ali za dva smo sigurni. Aganspahić i Lučič nisu imali pravo nastupa u ovoj utakmici a igrali su. Kada se završila utakmica, krenuli smo prema svlačionici i vidjeli nekoliko igrača kako iskaču kroz prozor bježeći od nas a to su upravo oni pod čijim su imenima igrali pojedini igrači Žepča

ja kome :mrgreen: :lol: :D

Hahaha, pa ljudi moj, šta se to radi. :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.