Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
sto mi se cini da mi je ovo rekao recimo @anonimni il @edin da se ne bi smijali...ovako se valja uguravati adminu...jos malo i tamo ste...samo se tabani naziru....osim @pume, on je vec moderator...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
i meni se to čini, vjeruj mi...Papastathopoulos je napisao/la:sto mi se cini da mi je ovo rekao recimo @anonimni il @edin da se ne bi smijali...ovako se valja uguravati adminu...jos malo i tamo ste...samo se tabani naziru....osim @pume, on je vec moderator...

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Papastathopoulos je napisao/la:sto mi se cini da mi je ovo rekao recimo @anonimni il @edin da se ne bi smijali...ovako se valja uguravati adminu...jos malo i tamo ste...samo se tabani naziru....osim @pume, on je vec moderator...

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- Zenichanin
- Kontakt:
neka ostave pertle odvezane da ih mozemo poslije izvuci i poslati za BanovićePapastathopoulos je napisao/la:sto mi se cini da mi je ovo rekao recimo @anonimni il @edin da se ne bi smijali...ovako se valja uguravati adminu...jos malo i tamo ste...samo se tabani naziru....osim @pume, on je vec moderator...

WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
- Ekonomista
- Kontakt:
Papastathopoulos je napisao/la:sto mi se cini da mi je ovo rekao recimo @anonimni il @edin da se ne bi smijali...ovako se valja uguravati adminu...jos malo i tamo ste...samo se tabani naziru....osim @pume, on je vec moderator...
yebo admina,ko njega sisa,mene je ovo nasmijalo pa taman da je ovo napis'o i drinin vuk
Bordo bijeli!
I meni je ono nidje veze, ali eto, adminu se mora smijati, to je veliki vodja Kim. 

- the scouser
- Kontakt:
Ahem, ahem.Marsal je napisao/la:Po nekoj logiKi ako im je Loserpool uvalio petardu mi uopšte ne bi trebali da im ukažemo tu čast i igramo protiv njih.vedofeelgood je napisao/la:Ma samo lagano momci, opusteno. Sad igramo protiv Norwicha, Liverpool im je uvalio petardu, znaci po nekoj logiKi mi bi trebali pobjediti Norwich al eto hajd, vidjet cemo jos, BOD KO KUCA![]()
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
dijalog je napisao/la:neka džekson povede amru za plan Bmaximusdecimus je napisao/la:mogu mu ga i obalit onako usput. kad se već ponižavaju neka idu do krajadijalog je napisao/la:najbolje da odu sušić, osim, barbarez, bolić, baljić, kodro, džeko, spahić, pjanić, ibišević i begović u kakvom mini busu do zagreba i mole ga da zaigra za nas.![]()

Potvrđeno: Manchester United želi Vranješa!
"Da, imate dobre informacije. Za sada ne bih ništa više o tome, vidjećemo šta će biti", rekao je Vranješ.
PostPostao/la harishp dana 21 okt 2012, 18:57
Mora da su ga zamijenili sa Stojanom.

FORZA MARŠAL !!!
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Sheyi je napisao/la:To je to!Marsal je napisao/la:Po nekoj logiKi ako im je Loserpool uvalio petardu mi uopšte ne bi trebali da im ukažemo tu čast i igramo protiv njih.vedofeelgood je napisao/la:Ma samo lagano momci, opusteno. Sad igramo protiv Norwicha, Liverpool im je uvalio petardu, znaci po nekoj logiKi mi bi trebali pobjediti Norwich al eto hajd, vidjet cemo jos, BOD KO KUCA![]()

You'll never walk alone.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
O kako je lepo biti gluuup, pa se uz to još malo i izofirati, i na kraju polizati sve što si pokakio.
Jedan od najboljih postova svih vremena.jose je napisao/la:ako je svejedno, samo nek je na dvije noge, onda:A_d_0 je napisao/la:jooojjj samo sexxxx...meni je svejedno sta god da je samo nek je na 2 noge...to je moj moto...

Postao/la Senaid L.F.C dana 22 okt 2012, 21:21
harisph uzima put pod noge i ide na banovice na 7 dana,vraca se 4 dana Kurban Bajrama

Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
mene su uvijek ucili da kurban bajram traje 4 dana i traje
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
pa ja Ramazanski Bajram traje 3 dana,a Kurbanski 4Senaid L.F.C je napisao/la:mene su uvijek ucili da kurban bajram traje 4 dana i traje
- Donnie Darko
- Kontakt:
Trebali bi svi ovaj avatar stavit.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sa vatrom se ne treba igrati.Donnie Darko je napisao/la:Trebali bi svi ovaj avatar stavit.

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
pa kralju kurban bajram i traje 4 danaFA7 je napisao/la:Postao/la Senaid L.F.C dana 22 okt 2012, 21:21
harisph uzima put pod noge i ide na banovice na 7 dana,vraca se 4 dana Kurban Bajrama4 dana
![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: VensanKasel i 84 gosta.