Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- MocMahale444
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Sramoto idi bem ti zemberek, odlazi gori si i od one vlahadije.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- RollingPaper
- Kontakt:
Kako je ovaj doguro do Stutgarta, jos golove daje redovno a u reprezentaciji izgleda ko amater
**** mu Gigović psa. Koji je ovo **** ba, ovaj Gigović je prevara teška, čovjek dva pasa ne može uvezati, a trčkara ko nana kakva, konstitucija tijela ko ko semafor.
Šta će sad uzeti kao izgovor? Hoće li reći ovaj rezervni sastav Nizozemske je u TOP 5 rezevrnih sastava svijeta.
Sve vise mislim da ova budala stvarno slusa sta pise Nodi, pa evo Dedicu je obje krilne pozicije promijenio

ja nisam reko da je bola blentav tako jedini blento ti ostajesImajednabrigada je napisao/la: ↑17 nov 2024, 19:56caffetin je napisao/la: ↑17 nov 2024, 19:40odlicna ideja mogo bi bola pomoci oko ishrane s obzirom da se vise bavi gastronomijom nego fudbalomImajednabrigada je napisao/la: ↑17 nov 2024, 19:30
![]()
Zato jer je fudbalski najinteligentniji naš preprezentativac ikad a sad vise nego ikad nam treba inteligencija, neko ko vidi problem gdje ga obicni laici ne vide i jos je nenametljiv.
Samo steta sto nije u fudbalskim vodama vec ima drugu preokupaciju.
a ako ga mislis za selektora e onda si bas blentav
Blentav?
Pa nismo baš toliko slicni.

menstrual
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Loše Barba, loše
Zadnja izmjena: UrbyEmanuelson, dana/u 19 nov 2024, 21:36, ukupno mijenjano 1 put.
Kontam ja da igramo protiv jacih reprezentacija, da smo tim u pokušaju nastanka. Problem je sto nemamo nista povezano. Nit znamo prvih 6 7 igraca iz prve postave, nit imamo ista uigrano, nit dajemo naznake uigrane odbrane, nemamo akcije nakon prekida. Bas nista.
Ne mozemo mi sebi birat protivnike pa pokazat kako smo dobri. Igrajte protiv novinara jbg.
Ne mozemo mi sebi birat protivnike pa pokazat kako smo dobri. Igrajte protiv novinara jbg.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
**** vas rezultat, mi lopte ne mozemo iznijeti, Tahirovic ne moze dva tacna dodavanja uvezati. Yebem ti fudbal ti yebem Dedic iznosi loptu i bori se kao da je Miske birvsktile
Vrati Ahmedhodzica, Hadzikundica!!! Ako Pjanic moze bar 15 min. idi mu na noge!
Ma da ims Messija Barbarez pojma nems o zivotu
Realno ove njegove postavke su toliko nelogicne da me danima glava boli
Denis Coric bi prije osvojio svjetsko nego barbarez sto ce se plasiraz na euro
Realno ove njegove postavke su toliko nelogicne da me danima glava boli
Denis Coric bi prije osvojio svjetsko nego barbarez sto ce se plasiraz na euro
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 19 nov 2024, 21:42, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Njeg je Ramiz zmaj opiso u svom vicu crne pantole, crne cipele, crna kosulja, kosica zuta, mrsav ko grana, oci su uvaljene. Jedva cekam press. 

mosa lošmi stićko tit-ula!
Kako iko može braniti ovog kockara više
Nažalost mislim da će Barbarez biti najgori selektor ikad u istoriji BiH...a toliko smo ga prizivali
kako ne znasgodrina je napisao/la: ↑19 nov 2024, 21:36Kontam ja da igramo protiv jacih reprezentacija, da smo tim u pokušaju nastanka. Problem je sto nemamo nista povezano. Nit znamo prvih 6 7 igraca iz prve postave, nit imamo ista uigrano, nit dajemo naznake uigrane odbrane, nemamo akcije nakon prekida. Bas nista.
Golman je po meni upitan
Stoperi barisic katic muharemovic
Dedic desno
Kolasinac lijevo
Veznjaci se jos rotiraju
Demirovic na spicu
al imas par mladih igraca u vezi koji mogu "eksplodirati" bajraktarevic, pa gigovic, tahirovic, huseinbasic ...
plus onaj mali iz leverkuzena i licina ako bude nas koji nadolaze i predvidja im se velika karijera ... dodaj tu bazdara i kulenovica kao moguca rjesenja u napadu
tako da ti se vec otprilike ekipa zna
jos da je malog golamana iz salzburga zavrsiti da konkurise za prvog golmana
potencijala ima mozda i vise nego ikad .... ako se stvari poklope moglo bi biti nesto samo je pitanje imamo li strpljenja

menstrual
Igra Lang iz PSV-a, njegova vrijednost je preko dvadeset miliona eura. Igra Brobbey iz Ajaxa a njegova vrijednost je preko trideset miliona eura. Igra Zirkze koji vrijedi blizu pedeset i igra Koopmeiners koji vrijedi više od pedeset. Dovoljno je ovu četvoricu spomenuti i dobio si veću vrijednost nego što vrijedi komplet ekipa BiH.