neće, dali ovi šupci gol za 3 : 1KB-TM87 je napisao/la:biće 6-0
Brate nemoj se naljutit al tebi sve smeta sto se tice bh fudbala zasto ???KONGO je napisao/la:Jao ko vam daje golove.
i ja sam to primjetioSamo F.K.S !! je napisao/la:Brate nemoj se naljutit al tebi sve smeta sto se tice bh fudbala zasto ???KONGO je napisao/la:Jao ko vam daje golove.
ma neka kongo duva ako mu smeta sta u BIH fudbaluBosnier je napisao/la:i ja sam to primjetioSamo F.K.S !! je napisao/la:Brate nemoj se naljutit al tebi sve smeta sto se tice bh fudbala zasto ???KONGO je napisao/la:Jao ko vam daje golove.
Pa ćalove jedan Mogren iz Crne Gore još uvijek u Izraelu drži nuluKONGO je napisao/la:Kako mi nece smetati kad poredite Austriju iz Beca sa Anderlehtom , a neki konobari iz San Marina daju golove jednom od najboljih BH klubova. To je sramota !
Kako vi mozete biti zadovoljni s' jadnom igrom i nekim nerjesenim rezultatima ? Cak i porazom od 0:5, kao dobro je moglo je i gore
hajde ba razguli, imaš druge forume pa furaj svoju negativu, mi volimo naš bh fudbal kakv god je i pusti nas, brate imaš real, barcu, inter pa prati njihKONGO je napisao/la:A tebi ne smeta nacionalizam, i mrtve glave jel ? Niceg drugog i nema sem toga, zalosno ! Al' vazno je ucestvovati jel da ?
Kome ti govoris za mostarski sarkazam ovi ovdje nisu vidjeli Mostara sa brda sljegli!!!Pirke je napisao/la:To vam ono sto se zove sarkazam. Ako se nevaram, mislim da je Mostarski.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.