Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Uskoro izlazi igra Pokemon GO. Hodaš okolo i skupljaš pokemone, boriš se sa drugima... 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Valjda će Nintendo napraviti i narukvicuUnofficialpage je napisao/la:Uskoro izlazi igra Pokemon GO. Hodaš okolo i skupljaš pokemone, boriš se sa drugima...

Jedva čekam, život mi je napokon dobio smisao

Samo nemam pojma kako će hvatanje funkcionirati

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hoće biti i narukvica. Neće biti skupa, i putem Bluetootha će obaviještavati vibriranjem da je u blizini novi Pokemon ili trener. Aplikacija će biti besplatna, naredne godine bi se trebala nači na tržištu za iOS i Android.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Napokon da san postane stvarnost

Ali ja i dalje ne kontam kako će catch funkcionirati. Ovo je u videu CGI i mapa će biti na mobitelu/narukvici i ti je pratiš do Pokemona i šta onda?Ramsey16 je napisao/la:Napokon da san postane stvarnost![]()
![]()
![]()
Stineš dugme, našao sam

Inače, in-game:

Aaaaaaaaaaa
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Skidam NBA 2k15, provjerim na system requierments i izađe mi da je potrebno Dedicated Video RAM = 512 MB a ja imam 499.9 MB.
Na specifikacijama laptopa stoji "AMD Radeon HD 8400 with 512 MB Graphics System Memory". Ja sam izgubljen totalno.
Da li će moći pokrenuti, šta mislite ?
Na specifikacijama laptopa stoji "AMD Radeon HD 8400 with 512 MB Graphics System Memory". Ja sam izgubljen totalno.
Da li će moći pokrenuti, šta mislite ?
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Koliko je vama godina pa vas Pokemoni jos interesuju ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
I sta izadjes s djevojkom i pazis da ti se slucajno ne zavrati rukav, da ti ne vidi tu narukvicu?

Ne mora se narukvica nositi na ruci, možeš i u džepu. Ali ako bi bio sa djevojkom vani negdje i zavibriralo da je Pokemon u blizini bez ikakvih problema bih izvadio mobitel/narukvicu i "ulovio ga" 

Al moras reci "Poke lopto kreni"Otelo je napisao/la:Ne mora se narukvica nositi na ruci, možeš i u džepu. Ali ako bi bio sa djevojkom vani negdje i zavibriralo da je Pokemon u blizini bez ikakvih problema bih izvadio mobitel/narukvicu i "ulovio ga"

I rekao bihEmirTM87 je napisao/la:Al moras reci "Poke lopto kreni"Otelo je napisao/la:Ne mora se narukvica nositi na ruci, možeš i u džepu. Ali ako bi bio sa djevojkom vani negdje i zavibriralo da je Pokemon u blizini bez ikakvih problema bih izvadio mobitel/narukvicu i "ulovio ga"![]()

Ljudi, u realnom životu možete hvatati Pokemone i usput se kretati, živjeti zdravo, zabavljati i živjeti snove koje ste imali kao dijete. Tako da mene iskreno zaboli što ću izgledati glupo s tom nekom narukvicom

Kad mi se ispred kuce pojavi pokemon
Mislim da bi me djevojka ostavila zbog ovog

[youtube][/youtube]MElloo je napisao/la:Kad mi se ispred kuce pojavi pokemon![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Google se za prvi april zayebavao sa sličnim videom, i to onaj 2014. godine. I gledam ja sad taj video kad isti logo na majici od ljudi kao na ovoj narukvici.
Nenormalna su se imene skupila oko toga, Nintendo, Google, Niantic i neki ljudi koji razvijaju Pokemon franšizu 20 godina

- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
+1 i to ogromniOtelo je napisao/la:Jedva čekam, život mi je napokon dobio smisaoUnofficialpage je napisao/la:Uskoro izlazi igra Pokemon GO. Hodaš okolo i skupljaš pokemone, boriš se sa drugima...
![]()

Koja bi to sminka bila

- schweinsteiger
- Kontakt:
Re: RE: Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Kakav je smisao imati curu,ako necete ici da zajedno hvatate pokemone?EmirTM87 je napisao/la:I sta izadjes s djevojkom i pazis da ti se slucajno ne zavrati rukav, da ti ne vidi tu narukvicu?![]()

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
#miasanmia
Neka kosarkaska igra gdje su kosarkaski evropski klibovi i/ili repke? Zanima me postoji li takva (znam da ima neki basketball manager)
cities skylines preporucio bi svima koji vole takve igre
puno bolji od sim citya

Gdje se može skinuti Shollym patch 2011/12 ?miki_92 je napisao/la:http://www.pes-serbia.com/threads/35492 ... 6%E2%98%86KopLfc je napisao/la:Ne znam stvarno gdje drugo da pitam,volio bih da mi neko odgovori, u vezi shollym patcha za PES 6. To sam igrao davno jos shollym 11 patch preko interneta i nisam par godina... Eh sad zanima me odakle da to sve skinem i ima li upustvo negdje kako se to namješta da se moze preko interneta igrati ?
sve sto te zanima mozes pitati tu
1974---1975---1976---2001---2013---2020
probaj ovdje ili na torrentu kucati, valjda su neki linkovi prezivjeliSaurman je napisao/la:Gdje se može skinuti Shollym patch 2011/12 ?miki_92 je napisao/la:http://www.pes-serbia.com/threads/35492 ... 6%E2%98%86KopLfc je napisao/la:Ne znam stvarno gdje drugo da pitam,volio bih da mi neko odgovori, u vezi shollym patcha za PES 6. To sam igrao davno jos shollym 11 patch preko interneta i nisam par godina... Eh sad zanima me odakle da to sve skinem i ima li upustvo negdje kako se to namješta da se moze preko interneta igrati ?
sve sto te zanima mozes pitati tu

http://www.pes-patch.com/2011/08/pes-6- ... ollym.html
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
@Otelo odes profesoru na usmeni a iza njega lezi Charizard u kabinetu, i ti mu kazes cekajte profesore samo sekundu da ga uhvaitm pa cemo onda xD
Ili uletis kod nekog profesora onako bzvze jer ima pokemona xD
Ili uletis kod nekog profesora onako bzvze jer ima pokemona xD
Trenutno korisnika/ca: GG3, Slatinash_7 i 28 gostiju.