ko je uopste rekao da citam knjigeMaGiCa je napisao/la:Evo jos jednog koji cita nenapisane knjige, a ne one napisane.Io_Sono_Interista je napisao/la:a realnost kaze sta se mora osvojit da bi se ispisala istorija![]()
pa covjece pored tih "xy" trofeja,osvojeni su i oni koji najvise vrijede,dakle osvojeno je najvise sto je ikad jedan italijanski klub osvojio,i opet ces pocet pricu kako italijani ne uvazavaju kup
![]()
Jesam li rekao da je to najtrofejnija godina jednog talijanskog kluba - jesam.
Jesam li rekao da je to najbolja godina ikada nekog italijanskog kluba, "najveci uspeh italijanskog fudbala" - nisam. Ti si to rekao.
Tvoj stav je ono sto interovska propaganda serenda iz dana u dan bez trunke kritickog stava. Stvara se slika kao da su se klubovi u Italiji lomili 50 godina da dodju do triplete, sto nije tacno. Kup nikada nije imao veliki znacaj i nikada se sezona nije merila na osnovu njega. A jos je i totalno izgubio draz ukidanjem KPK.
I citaj sta se pise i trudi se da to shvatis, a ne samo po automatizmu da repliciras.
Dokle ljudi da vam se crtaju neke stvari?
niko mi ne mora crtat a narocito ne ti sa svojim pametovanjem da mi "otvoris oci" i da me "prosvijetlis",brojevi i trofeji govore jedno,a kad je sta izgubilo draz,pa sve je davno izgubilo draz,a narocito fudbal,koji je onda cilj ulaganja i mukotrpnog rada ako ne osvajanje trofeja,pa kakav god on bio,a ne da su u pitanju najveci trofeji u klupskom fudbalu,a sigurno ce uvijek biti vrijedniji trofej od toga kako ga ko vrednuje...
ovo nije interovska propaganda,da je bilo koji italijanski klub napravio ovaj rezultat ja bi ga smatrao najvecim u istoriji i ne bih imao obraza ljude ubjedjivat u necija vrednovanja trofeja od toga sto je napravljeno na terenu...
trofeji u jednoj sezoni - INTER(Scudetto,LP,Kup),ostali klubovi u istoriji italijanskog fudbala nisu NIKAD napravili ovaj rezultat,stvari nekad su tako jednostavne da ne moras pametovat da bi nekog u nesto pokusao ubijedit !
zao mi je sto jedan klub ne moze u jednoj sezoni da odigra i osvoji LP,LE,KUP UEFA,KPK,Ligu,Kup pa da ga ubijedim da je Interov uspjeh veci...
zato sto su ovo godine kad se najvise ulaze i kad su igraci najplaceniji odlucio sam od danas da je Inter najuspjesniji italijanski klub ikada