Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Bravo momci, Zrinjski vas voli...Prijedor je napisao/la:
Nije to kompleks. Željezničar i Sarajevo su najatraktivniji protivnici u ligi i ostali stadioni su obično najposjećeniji kada gostuju ova dva tima.pinoglavi je napisao/la:ali kad se Tusanj napuni protiv Sarajeva ili Zelje to je kompleks tuzlaka?
virtuoz je napisao/la: Liga12 i eventualna Liga10 bi trebale pretvoriti Premijer ligu BiH u najposjeceniju ligu u regionu (nije neka cast ali eto).
Dobro upravu si, ali zar nije bar malo kompleksaski da se pjeva "ja **** samo Zelju i Saraj'vo"? Svi dobiju aplauz, samo ekipe iz glavnog grada psovke. Ali ne bitno.pinoglavi je napisao/la:Ti ne razumijes sta ti ja pisem. To su dobre posjete, jesu li vece nego protiv Slobode u kupu? Nisu. Dobra posjeta je i protiv Slobode u prvenstvu. Ja ti pisem da i vi jednu od najboljih posjeta imate protiv Slobode, i to vam je normalno, ali kad se Tusanj napuni protiv Sarajeva ili Zelje to je kompleks tuzlaka? Jel' imamo kompleks i od biscana i konjicana?ultrasegamega je napisao/la: Nemam zvanicne podatke, ali ako se dobro sjecam dobre posjete su bile protiv Celika, Zrinjskog, Sirokog, Slavije u kupu, ali opet kazem jako losa i turbulentna sezona za nas, puna razocaranja i to je u mnogome uticalo na posjetu na Kosevu ove sezone. Velika ocekivanja, a losi rezultati. Dok prosle sezone, kada smo bili u borbi za titulu koju smo na kraju i osvojili, smo imali prosjek od 10-ak hiljada.
Vi se usli u sezonu sa manjim ocekivanjima od nas, a na kraju ste nas nadmasili rezultatima i stvarno vam je posjeta s obzirom na euforiju koja se osjeti na forumu razocaravajuca s obzirom na velicinu grada.
Posjeta je losa svugdje, losa je i na Tusnju, samo me nervira sto si kroz sve provukao neki kompleks tuzlaka jer se napuni Tusanj kad nam dodju dugogodisnji sportski rivali, a kada Sloboda dodje na Grbavicu ili Kosevo i stadioni budu poprilicno dobro ispunjeni onda je to normalna stvar, to je zbog sukoba Azmira i Dine?
Da je mala posjeta na Tusnju, slazem se, ali po tvojim postovima bi se dalo zakljuciti da u Sarajevu niko ne dozivljava kada Sloboda dodje, ali brojke govore suprotno. I to je normalna stvar, atraktivan protivnik, dugogodisnje sportsko rivalstvo, duel klubova s tradicijom i historijom, a ne neki kompleks tuzlaka ili sarajlija. O posjeti na Kosevu ili Grbavici uopste ne pisem nego samo poredim brojke kada dodje Sloboda sa ostalim utakmicama, ne pisem o tome da li imate dobru posjetu i sto nemate. Pozdrav.
Pa slazem se, ja to i pisem, isto kao sto je Sloboda veoma atraktivan protivnik u glavnom gradu sto nam brojke potvrdjuju.Virtu4l je napisao/la:Nije to kompleks. Željezničar i Sarajevo su najatraktivniji protivnici u ligi i ostali stadioni su obično najposjećeniji kada gostuju ova dva tima.pinoglavi je napisao/la:ali kad se Tusanj napuni protiv Sarajeva ili Zelje to je kompleks tuzlaka?
Ne gotivim ni ja sto se yebe Zeljo i Sarajevo kada ne igramo s vama, ali eto i Manijaci su yebavali malo Sarajvo u kupu protiv nas, a niste ni vi bez nekih ispada sto se tice navijanja, daleko od toga.ultrasegamega je napisao/la: Dobro upravu si, ali zar nije bar malo kompleksaski da se pjeva "ja **** samo Zelju i Saraj'vo"? Svi dobiju aplauz, samo ekipe iz glavnog grada psovke. Ali ne bitno.
Ali meni je upravo to drugo sto si spomenuo zanimljivo recimo, da se ste imali bolju posjetu u 1. Ligi Federacije kas ste pravili one parole "iz pepela se dizemo...". Lijepo bilo za vidjeti. Tad ste se borili za ulazak u Premier ligu, a sada se borite za titulu u toj Premier ligi, vracate dugove, gradite stadion, dobili ste licencu i realno trebalo bi da grmi sve, da je svaku tekmu puno sve.
Ali eto, meni je drago da bar kad ja dodjem na Tusanj, doceka me pun stadion. Bas merak kad je puno sve.
Opcepoznato je da Zvezda i Hajduk napuhavaju prosjek srpske i hrvatske lige. Na kraju sezone cu izvuci tocne podatke,ali ovako od oka Premijer liga BiH je vec sad gledanija od srpske/hrvatske lige bez Zvezde/Hajduka. Cak i sa ta 2 kluba,prosjek obje lige je oko 2500 sto znaci da Liga12,a pogotovo Liga10 imaju realnu sansu nadmasiti taj prosjek.Signore je napisao/la:virtuoz je napisao/la: Liga12 i eventualna Liga10 bi trebale pretvoriti Premijer ligu BiH u najposjeceniju ligu u regionu (nije neka cast ali eto).
![]()
Opet ce Zvezda biti posjecenija nego kod nas cijelo kolo
rodrigo87 je napisao/la:Pjevalo se to jer se derbi blizio, posto nemate takvu slicnu utakmicu, ne mozes shvatiti
rodrigo87 je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.