RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

hercegovina
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la hercegovina » 15 apr 2018, 15:10

i besmislene su rasprave ovdje oko toga je li bio penal, je li sudija natezao i koliko je procenata sudio, sta je bio na tom i tom gostovanju. mogli smo dati cenera tesnju i iskri i sad bi bili pred ulaskom. jednostavno necemo da udjemo. a price o postenju zajebite, i mušija iz kaknja je vazio za olicenje postenja.
a necu te citirati pastrmka ali sad je 2018 a ti si zapeo negdje u 80-tim i najbolje za tebe je da i ostanes tamo jer ovdje ti se nece svidjeti

Mexico
Kontakt:

Post Postao/la Mexico » 15 apr 2018, 15:15

hercegovina je napisao/la:i besmislene su rasprave ovdje oko toga je li bio penal, je li sudija natezao i koliko je procenata sudio, sta je bio na tom i tom gostovanju. mogli smo dati cenera tesnju i iskri i sad bi bili pred ulaskom. jednostavno necemo da udjemo. a price o postenju zajebite, i mušija iz kaknja je vazio za olicenje postenja.
a necu te citirati pastrmka ali sad je 2018 a ti si zapeo negdje u 80-tim i najbolje za tebe je da i ostanes tamo jer ovdje ti se nece svidjeti
Ja zivim u 2018 isto dobro kao 80-ih samo iz 80-ih 95% ne zivi kao sto je zivjelo ali zato gunjaši koji su šljegli žive ko lordovi sa onim majmunolikim facama. To je problem sto onaj sistem nije davao siromasto nego zivot pristojan covjeka dok 30 godina poslje ljudi u 5 ujutro kopaju po kontejnerima da bi pokusali zadrzati dostojanstvo. Rekao sam ti ne spominji me i ne citiraj. Nemamo nikako iste poglede. Ja pisem iz srca ti sto moras :arrow:
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM

NUSMIR FAJIĆ <3

hercegovina
Kontakt:

Post Postao/la hercegovina » 15 apr 2018, 15:26

Mexico je napisao/la:
hercegovina je napisao/la:i besmislene su rasprave ovdje oko toga je li bio penal, je li sudija natezao i koliko je procenata sudio, sta je bio na tom i tom gostovanju. mogli smo dati cenera tesnju i iskri i sad bi bili pred ulaskom. jednostavno necemo da udjemo. a price o postenju zajebite, i mušija iz kaknja je vazio za olicenje postenja.
Ja zivim u 2018 isto dobro kao 80-ih samo iz 80-ih 95% ne zivi kao sto je zivjelo ali zato gunjaši koji su šljegli žive ko lordovi sa onim majmunolikim facama. To je problem sto onaj sistem nije davao siromasto nego zivot pristojan covjeka dok 30 godina poslje ljudi u 5 ujutro kopaju po kontejnerima da bi pokusali zadrzati dostojanstvo. Rekao sam ti ne spominji me i ne citiraj. Nemamo nikako iste poglede. Ja pisem iz srca ti sto moras :arrow:
pa evo ti si mene citirao i ne znam kakve veze ima ovo sto si napisao. ja sam samo rekao da je sda u klubu trenutno i da ne dezinformises javnost. i da se namjerno nece uci ove godine. i da nije ok da spasitelje veleza nazivas pogrdnim imenima i da njihove zasluge pripisujes drugima, to je odvratno. i mislim da ce doci uskoro do raskola izmedju tebe i uprave :D

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 15 apr 2018, 18:06

Tako je prijatelju. Oni svi znaju, i mogu, ali namjerno neće, jer su takve direktive odozgo da sve izgleda kao savršeno uštimana predstava. Svi mi zapravo nemamo takvu moć rasuđivanja niti posjedujemo oko skauta kakvo ti posjeduješ, te ne primjećujemo koliki potencijal se krije u ovoj ekipi koja više voli da bude dio predstave po selima federacije i igrati za minimalac, umjesto da pokažu koliko mogu i igraju pa minimum po drugoj ligi austrije, belgije, švicarske za 5 puta više novca. Možda, opet možda kažem... možda oni imaju 5 puta veću platu od one koja se vodi kroz papire, možda je ovaj svijet samo Matrix a mi svi imamo mrenu preko očiju... sve je u domenu mogućeg prijatelju..

O smislu rasprave da li je bio penal ili ne ne možeš prosuđivati po svome uzorku. Činjenica je i da su se ispromašivali protiv Iskre kao što je i činjenica da je bio penal, a ovo dvoje nije jedno, niti jedno isključuje drugo ni po kojoj osnovi da bi ti demolirao raspravu nazivajući je besmislenom..
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 15 apr 2018, 18:30

kako je samo lukavo kulovic pogodio volejom precku, kako je on tu zategnuo nogu pod pravim uglom znajuci da nece uci u gol, kakva gluma .. steta sto nemamo vise ovakvih kao hercegovina da nam pojasne kako stvari stoje .. velez nece da udje, sta sve na ovom nakaradnom forumu neces procitat

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 15 apr 2018, 18:44

Dok Zeleni Centar Sport kroji ekipu,nema ovdje napretka
lezVe do bagro

Mexico
Kontakt:

Post Postao/la Mexico » 15 apr 2018, 19:12

dzelllo je napisao/la:Dok Zeleni Centar Sport kroji ekipu,nema ovdje napretka
400 000 duga Dzelo je vraceno. Uprava je tu 20 mjeseci I to ti je 5 igraca kojima mozes davati 4 milje mjesecno. Sabur brate samo sabur. Jos malo i sve pare idu u igracki kadar
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM

NUSMIR FAJIĆ <3

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 15 apr 2018, 19:19

Mexico je napisao/la:
dzelllo je napisao/la:Dok Zeleni Centar Sport kroji ekipu,nema ovdje napretka
400 000 duga Dzelo je vraceno. Uprava je tu 20 mjeseci I to ti je 5 igraca kojima mozes davati 4 milje mjesecno. Sabur brate samo sabur
Volim Velez i pratit cu sta god da se desi i podrzavati svaku akciju ali u zadnje vrijeme sam strasno razocaran odlukama,koje donosi Ibro.Mislim da se moglo umjesto stranaca dovesti iskusniji igraci koji znaju igrati ovu ligu,mislim da bi puno bolje prosli.Iduca sezona je pod moranje.Naravno,maksimalna podrska upravi i hvala na svemu sto su uradili.
lezVe do bagro

IVAN1234
Kontakt:

Post Postao/la IVAN1234 » 16 apr 2018, 14:55

Jeli netko možda bio u Bugojnu .Gledao sam Iskru na pripremama bila je talašika .Vjerovatno ih malo Aca digo dok su bili ravnopravni sa Veležom jedno poluvrijeme . Čudi me da ih Velež nije dobio. A evo 100 me je ljudi uvjerilo da taj Hasić neda bogu.

Mexico
Kontakt:

Post Postao/la Mexico » 16 apr 2018, 18:43

IVAN1234 je napisao/la:Jeli netko možda bio u Bugojnu .Gledao sam Iskru na pripremama bila je talašika .Vjerovatno ih malo Aca digo dok su bili ravnopravni sa Veležom jedno poluvrijeme . Čudi me da ih Velež nije dobio. A evo 100 me je ljudi uvjerilo da taj Hasić neda bogu.
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM

NUSMIR FAJIĆ <3

Mexico
Kontakt:

Post Postao/la Mexico » 17 apr 2018, 13:10

IBRO SRETAN 55 RODJENDAN

SA TVOJOM LJUBAVI I NASOM SNAGOM PONOSNI NA NAS VELEŽ I ZAJEDNO GA VRACAMO

LIGA NEBITNA IDEAL VJEČAN

NEKA NAM SE GROBARI KLUBA NAPUSE KURCA

slika
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM

NUSMIR FAJIĆ <3

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 19 apr 2018, 17:34

Mexico je napisao/la:IBRO SRETAN 55 RODJENDAN

SA TVOJOM LJUBAVI I NASOM SNAGOM PONOSNI NA NAS VELEŽ I ZAJEDNO GA VRACAMO

LIGA NEBITNA IDEAL VJEČAN

NEKA NAM SE GROBARI KLUBA NAPUSE KURCA

slika
:thumbup: :salut: :wave:

IN IBRO WE TRUST. Ni jedan trener nece voditi "sveti"klub sa vise ljubavi,sa vise odricanja,sa vise postovanja,sa vise zelje,i sa vise vjere nego sto je nas Ibraga.Pustimo covjeka da radi svoj posao koji ce sigurno dati svoje rezultate vrlo brzo (dokazo je u Mladosti da zna svoj poso),a nista preko noci ne dolaze.A pusikurci nek nastave da ga dudlaju,i dudlace ga dugo :guz:

P.S.Pozdrav za crvenog amiga iz Mehika :salut: :wave:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Mexico
Kontakt:

Post Postao/la Mexico » 22 apr 2018, 09:57

Pozdrav @rodjak brato moj :salut:

Juce utakmica za pozeljeti. Mostarsko sunce, 6 golova i gomila sansi za Rodjene. Jos jedan dokaz da ova mlada ekipa odigra fenomenalno kad nema pritiska. Kiksevi kuci protiv Olimpica,Bratstva,Zvijezde,Bosne,Capljine su ucinili da se ne borimo za ulazak. Puno prosutih bodova kuci. Ojeda :tokralju:
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM

NUSMIR FAJIĆ <3

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 22 apr 2018, 14:04

Ovo pomalo na nasu stetu govorim jer je bolje da imamo sve manje rivala, ali iskreno: da svaka ekipa ispred vas kiksa po jednom, vi bi bili 3 boda od prvog mjesta. Ako odustanete necete znati sta bi mogli uspjeti kad dodju zadnjih par kola.
Ja sam prije rekao negdje da ce Sloga kiksati jos dvaput, ne znam za druge kako ce im ici.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mexico
Kontakt:

Post Postao/la Mexico » 24 apr 2018, 10:40

slika

POSTATI ŠAMPION KAO IGRAC TRENER I DIREKTOR SVOG TIMA MOGU SAMO VELIKI. PRINČE S NERETVE PONOSU MOSTARA I SVOJIH ROĐENIH

ČESTITKE GOSPODINE NAJVEĆI NA SVIJETU I VRATI SE KUĆI DA **** MAJKE

:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM

NUSMIR FAJIĆ <3

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 24 apr 2018, 12:20

Mokroguz je napisao/la:Ovo pomalo na nasu stetu govorim jer je bolje da imamo sve manje rivala, ali iskreno: da svaka ekipa ispred vas kiksa po jednom, vi bi bili 3 boda od prvog mjesta. Ako odustanete necete znati sta bi mogli uspjeti kad dodju zadnjih par kola.
Ja sam prije rekao negdje da ce Sloga kiksati jos dvaput, ne znam za druge kako ce im ici.
- Sloga neće kiksati AkoBogda.Vi ćete izgubiti u Gračanici i Orašju.Tada će razlika Sloga - Olimpik otići na 9 bodova .Travnik vam je prno u šišu, nije uspio otkinuti Slogi 2 ili 3 boda.Jazuk para ,a baš ste našli koga ćete premirati.
Ja volim FK Tuzla City

High

Post Postao/la High » 24 apr 2018, 13:31

Naravno da neće Sloga kiksati kad Sisadžija sve redom kupuje!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Mexico
Kontakt:

Post Postao/la Mexico » 24 apr 2018, 13:36

sloboda72 je napisao/la:
Mokroguz je napisao/la:Ovo pomalo na nasu stetu govorim jer je bolje da imamo sve manje rivala, ali iskreno: da svaka ekipa ispred vas kiksa po jednom, vi bi bili 3 boda od prvog mjesta. Ako odustanete necete znati sta bi mogli uspjeti kad dodju zadnjih par kola.
- Sloga neće kiksati AkoBogda.Vi ćete izgubiti u Gračanici i Orašju.Tada će razlika Sloga - Olimpik otići na 9 bodova .Travnik vam je prno u šišu, nije uspio otkinuti Slogi 2 ili 3 boda.Jazuk para ,a baš ste našli koga ćete premirati.
Olimpic premirao zadnjeg na tabeli koji je u gostima igrao protiv prvog :tokralju:
Pa reflektore kako su ti to luksi u djetinjstvu pojeli mozak :urnebes: :urnebes:

Iako bez punka nema muzike nema veze hajmo svi zajedno "Tu sam prvu tekmu pogledao ja,pod Bijelim Brijegom zapad tribina" :ljepota:
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM

NUSMIR FAJIĆ <3

Mexico
Kontakt:

Post Postao/la Mexico » 24 apr 2018, 13:49

Kad te rahmetli dedo povede na tekmu ono hajmo mali idemo pola sata-sat prije da ne zakasnimo,ides iz cernice kroz lisku prema rondou a sa stadiona cujes 30 000 ljudi kako forca. Vec zakucan stadion. Sad bi kozu skino sa sebe od dragosti i ove ljubavi koja se prenosi nekoliko koljena od 1922 :ljepota: :ljepota:
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM

NUSMIR FAJIĆ <3

Mexico
Kontakt:

Post Postao/la Mexico » 30 apr 2018, 21:49

Omladina na nebitnoj tekmi u Zivinicama. Kapa do poda momci slika
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM

NUSMIR FAJIĆ <3

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.