Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

pinoglavi
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la pinoglavi » 01 maj 2016, 10:24

ultrasegamega je napisao/la: @pinoglavi
Pa mi smo tad bili u igri za oba trofeja, a sigurno je i Azmir Husic imao uticaja na tu posjetu radi tenzija poslije prve utakmice.
I protiv Radnika ste jos bili u borbi za titulu, i to za onu bitniju. Vidi ne kazem ja da nije mala posjeta u Tuzli, ja bi volio da je pun Tusanj nego je logicno da ime protivnika igra ulogu u posjeti, kako kod nas a tako i na Kosevu i Grbavici i glupo mi je da to predstavljas kao kompleks tuzlaka.
Sukob Azmira i Dine je uticao na vasu vecu posjetu u kupu ali ako mi napunimo Tusanj protiv vas onda je to kompleks tuzlaka i nema veze sto igramo s velikim klubom, dugogodisnjim rivalom itd.?
Nad tobom sunce najljepše sja

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 01 maj 2016, 10:35

ultrasegamega je napisao/la:Slazem se, ali bar Ultrasi drze neki standardni nivo, za razliku od Fukara.
I niko ne prigovara, razgovaramo opusteno. :)
Ne znam da je baš standardni nivo zadnja utakmica kod kuće. Više ih je sad otišlo na Grbavicu nego na tu prije. :|
Njima svaka čast što su onako brojni i na gostovanjima, valja doći iz Mostara u neke gradove koji su podaleko, al' eto ne mogu da se ne zapitam kakva bi im situacija bila da krenu lošiji rezultati i "bura" u/oko kluba, da li bi i tad bio pun kop/stajanje ili ih pola ne bi došlo.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 01 maj 2016, 10:42

Alipasino je napisao/la:U Travniku dobar sir Sloboda ce dobit cir.Nek ste vi nas izbacili iz kupa to vam je istorijski uspjeh.Vas ce Husref prodat protiv svojih oni njemu obecat klupu a za uzvrat ce vas pitice uzet na tusnju.Radnik odmara i vrsi posebne pripreme za vas vi imate 5 utakmica u 30 dana pola vam je igraca iscrpljeno dakle greska glave sa klupe je bila ocita a to je da je iso na oba fronta sa 13 igraca.Pisi propalo.
U vecini si upravu,Sarajevo mora igrat Europu.Zeljo ce ispusit ove godine.
Afera punac je van nase pameti!!!
Zlatan Nalić sin tuzlanski

ultrasegamega
Kontakt:

Post Postao/la ultrasegamega » 01 maj 2016, 10:45

pinoglavi je napisao/la:
ultrasegamega je napisao/la: @pinoglavi
Pa mi smo tad bili u igri za oba trofeja, a sigurno je i Azmir Husic imao uticaja na tu posjetu radi tenzija poslije prve utakmice.
I protiv Radnika ste jos bili u borbi za titulu, i to za onu bitniju. Vidi ne kazem ja da nije mala posjeta u Tuzli, ja bi volio da je pun Tusanj nego je logicno da ime protivnika igra ulogu u posjeti, kako kod nas a tako i na Kosevu i Grbavici i glupo mi je da to predstavljas kao kompleks tuzlaka.
Sukob Azmira i Dine je uticao na vasu vecu posjetu u kupu ali ako mi napunimo Tusanj protiv vas onda je to kompleks tuzlaka i nema veze sto igramo s velikim klubom, dugogodisnjim rivalom itd.?
Mi imamo jos utakmica sa vecom ili jednakom posjetom kao onom protiv vas u kupu, a vama su Sarajevo i Zeljeznicar top i jedino tada je pun stadion i to je cinjenica. Naravno da ne ocekujem istu posjetu kad dodje Drina i kad dodje Sarajevo, ali 60-ak ljudi u navijackom kopu u situaciji gdje ste drugi na tabeli sa realnim sansama za titulu, je bas malo. Mislim yebe se meni, nego mi je cudno.

@Aerials
Pa u Slobodi je idealna situacija bila prije Drine, nije bilo nikakve bure, nego je bila euforija, kao i u Zrinjskom.

Mislim generalno posjete na stadionima su uzasne, valjda ce se popraviti u iducoj sezoni, jer ce biti manje "neatraktivnih" protivnika.

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 01 maj 2016, 10:52

Samo Mostarcima neka ne pricaju o posjeti... Nas je jucer makar bilo 3000, dok njih ne bude ni 1500...
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 01 maj 2016, 10:55

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Samo Mostarcima neka ne pricaju o posjeti... Nas je jucer makar bilo 3000, dok njih ne bude ni 1500...
Tko je prvi?????? :wave:
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 01 maj 2016, 10:58

hskzmostar je napisao/la:
SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Samo Mostarcima neka ne pricaju o posjeti... Nas je jucer makar bilo 3000, dok njih ne bude ni 1500...
Vi. Cestitam na tome, ali nije jos uvijek gotovo. Opasna je Mladost DK ako sve bude regulara mogli bi vam uzet bod(ove). Tako i mi moramo uzeti Travnik i Sarajevo ako hocemo po titulu u zadnjem koli :thumbup:

Ocajno je da kod vas na stadionu ima oko 1500 gledaoca kada se borite za titulu, a takodjer i kod nas je ocajno da ima oko 3000 gledaoca kada se borimo za titulu :thumbdown:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

ultrasegamega
Kontakt:

Post Postao/la ultrasegamega » 01 maj 2016, 10:59

Realno stadioni koji bi trebali da poprave prosjek posjeta su Kosevo, Grbavica, Tusanj, Gradski u BL i Bilino polje. Robija je u bojkotu i oni imaju opravdanje, dok mi ostali nemamo.
Nadam se povratku Robijasa na stadion, jer mi je uvijek gotivno bilo kada odem u Zenicu na tekmu, a doceka nas pun stadion kao da igra reprezentacija.
Od Pecare i Bijelog Brijega ne ocekujem neku posjetu svakalo, a od ostalih pogotovo.

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 01 maj 2016, 11:03

ultrasegamega je napisao/la: @Aerials
Pa u Slobodi je idealna situacija bila prije Drine, nije bilo nikakve bure, nego je bila euforija, kao i u Zrinjskom.

Mislim generalno posjete na stadionima su uzasne, valjda ce se popraviti u iducoj sezoni, jer ce biti manje "neatraktivnih" protivnika.
Ma ovo što se kod nas dešava se ne može ničim opravdati, stvarno je posjeta slaba kad se pogleda sve što se desilo ove godine.
S drugim dijelom se slažem u potpunosti :thumbup:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 01 maj 2016, 11:05

**** vas posjeta. Isto kao da svako voli doc svaku utakmicu i kao da svako moze odvojit 10 KM.

Poslano sa mog SM-G900H koristeći Tapatalk

virtuoz
Kontakt:

Post Postao/la virtuoz » 01 maj 2016, 11:09

Sluzbeni podaci kazu 2000. S obzirom da je Zrinjski vec bio prvak a vama je ovo najbolja sezona u povijesti,kao i to da Tuzla ima nekih 3x vise stanovnika od zapadnog dijela Mostara, razlika u posjeti i nije tako velika (2986 i 2323).
Kad sve to uzmemo u obzir,rekao bih da je posjeta Zrinjskog u najmanju ruku jednako dobra kao ona Slobode,ako ne i bolja.

Realno,posjeta na svim stadionima je qrac ali vidi se napredak. Liga12 i eventualna Liga10 bi trebale pretvoriti Premijer ligu BiH u najposjeceniju ligu u regionu (nije neka cast ali eto :lol: ).

realancojk
Kontakt:

Post Postao/la realancojk » 01 maj 2016, 11:10

Pazi da ti se ne ponovi Dudelanž ;)
Neko voli meso, neko voli kupus. U biti svi mi volimo sarmu.
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 01 maj 2016, 11:12

ultrasegamega je napisao/la: Mi imamo jos utakmica sa vecom ili jednakom posjetom kao onom protiv vas u kupu, a vama su Sarajevo i Zeljeznicar top i jedino tada je pun stadion i to je cinjenica. Naravno da ne ocekujem istu posjetu kad dodje Drina i kad dodje Sarajevo, ali 60-ak ljudi u navijackom kopu u situaciji gdje ste drugi na tabeli sa realnim sansama za titulu, je bas malo. Mislim yebe se meni, nego mi je cudno.

@Aerials

Mozes li mi navesti utakmice gdje ste imali vecu posjetu nego protiv Slobode u kupu, izuzev derbija?
Nad tobom sunce najljepše sja

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 01 maj 2016, 11:20

zrinjski, ukoliko osvoji titulu, opasno se priblizava zelji po trofejima u bh prvenstvu... cinjenica koja zasluzuje respekt svim objektivnih navijaca... sa moje strane, respekt i nikad vise necu reci nesto lose o vama kao klubu... ;)
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

ultrasegamega
Kontakt:

Post Postao/la ultrasegamega » 01 maj 2016, 11:26

pinoglavi je napisao/la:
ultrasegamega je napisao/la: Mi imamo jos utakmica sa vecom ili jednakom posjetom kao onom protiv vas u kupu, a vama su Sarajevo i Zeljeznicar top i jedino tada je pun stadion i to je cinjenica. Naravno da ne ocekujem istu posjetu kad dodje Drina i kad dodje Sarajevo, ali 60-ak ljudi u navijackom kopu u situaciji gdje ste drugi na tabeli sa realnim sansama za titulu, je bas malo. Mislim yebe se meni, nego mi je cudno.

@Aerials

Mozes li mi navesti utakmice gdje ste imali vecu posjetu nego protiv Slobode u kupu, izuzev derbija?
Nemam zvanicne podatke, ali ako se dobro sjecam dobre posjete su bile protiv Celika, Zrinjskog, Sirokog, Slavije u kupu, ali opet kazem jako losa i turbulentna sezona za nas, puna razocaranja i to je u mnogome uticalo na posjetu na Kosevu ove sezone. Velika ocekivanja, a losi rezultati. Dok prosle sezone, kada smo bili u borbi za titulu koju smo na kraju i osvojili, smo imali prosjek od 10-ak hiljada.
Vi se usli u sezonu sa manjim ocekivanjima od nas, a na kraju ste nas nadmasili rezultatima i stvarno vam je posjeta s obzirom na euforiju koja se osjeti na forumu razocaravajuca s obzirom na velicinu grada.
Zadnja izmjena: ultrasegamega, dana/u 01 maj 2016, 11:28, ukupno mijenjano 1 put.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 maj 2016, 11:26

Najslabija karika Slobode ove sezone su navijači.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 01 maj 2016, 11:32

Uglavnom Liga 12 ce biti vrh za sve !

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 01 maj 2016, 11:35

realancojk je napisao/la:
Pazi da ti se ne ponovi Dudelanž ;)
Tada smo bili mladi i zeleni što se euro nastupa tiče...Inače, svaki naš klub koji igra pretkola LP i EL ima nekog svog "Dudelangea"...A neki naši klubovi nisu ni imali priliku osjetiti kako je to ispasti u pretkolu LP ili EL a tepaju sebi da su veliki, još uvijek nisu upoznali svoj "Dudelange"...

p.s. 550 000 EURA od gospodina Infantina će biti dovoljno da zacijele rane od mogućeg novog "Dudelangea"...
Zadnja izmjena: PiazzaGrande, dana/u 01 maj 2016, 11:39, ukupno mijenjano 1 put.
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 01 maj 2016, 11:38

ultrasegamega je napisao/la: Nemam zvanicne podatke, ali ako se dobro sjecam dobre posjete su bile protiv Celika, Zrinjskog, Sirokog, Slavije u kupu, ali opet kazem jako losa i turbulentna sezona za nas, puna razocaranja i to je u mnogome uticalo na posjetu na Kosevu ove sezone. Velika ocekivanja, a losi rezultati. Dok prosle sezone, kada smo bili u borbi za titulu koju smo na kraju i osvojili, smo imali prosjek od 10-ak hiljada.
Vi se usli u sezonu sa manjim ocekivanjima od nas, a na kraju ste nas nadmasili rezultatima i stvarno vam je posjeta s obzirom na euforiju koja se osjeti na forumu razocaravajuca s obzirom na velicinu grada.
Ti ne razumijes sta ti ja pisem. To su dobre posjete, jesu li vece nego protiv Slobode u kupu? Nisu. Dobra posjeta je i protiv Slobode u prvenstvu. Ja ti pisem da i vi jednu od najboljih posjeta imate protiv Slobode, i to vam je normalno, ali kad se Tusanj napuni protiv Sarajeva ili Zelje to je kompleks tuzlaka? Jel' imamo kompleks i od biscana i konjicana?
Posjeta je losa svugdje, losa je i na Tusnju, samo me nervira sto si kroz sve provukao neki kompleks tuzlaka jer se napuni Tusanj kad nam dodju dugogodisnji sportski rivali, a kada Sloboda dodje na Grbavicu ili Kosevo i stadioni budu poprilicno dobro ispunjeni onda je to normalna stvar, to je zbog sukoba Azmira i Dine?
Da je mala posjeta na Tusnju, slazem se, ali po tvojim postovima bi se dalo zakljuciti da u Sarajevu niko ne dozivljava kada Sloboda dodje, ali brojke govore suprotno. I to je normalna stvar, atraktivan protivnik, dugogodisnje sportsko rivalstvo, duel klubova s tradicijom i historijom, a ne neki kompleks tuzlaka ili sarajlija. O posjeti na Kosevu ili Grbavici uopste ne pisem nego samo poredim brojke kada dodje Sloboda sa ostalim utakmicama, ne pisem o tome da li imate dobru posjetu i sto nemate. Pozdrav.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 01 maj 2016, 11:41

Sretan Vaskrs svim forumasima pravoslavne vjeroispovjesti, posebno vjecnom statisticaru Pappyu :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.