Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

reds_forever
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la reds_forever » 09 apr 2012, 21:34

Sto se tice rezultata, moze se reci da se pogrijesilo u prelaznom periodu, da je bilo puno promjena, i da treba vremena, ali, meni je najvise zao sto mi se cini da Kenny, kao ni njegovi prethodnici, ne kritikuje igrace nakon losih rezultata. Mislim, OK, treba praviti pozitivnu atmosferu u timu, ali, vala im treba nekad i ocitat bukvicu i dati im do znanja da LFC nije klub gdje ce navijaci biti zadovoljni sa 8. pozicijom na tabeli.
Sto se tice Suareza, ako je istina to da mu buducnost u LFCu zavisi od toga da li ce Dalglish ostati, moze odmah sad preko vrata
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 10 apr 2012, 08:38

Navodno bi Sterling i Coady mogli na klupu danas. Nebi bilo lose jos jednom vidjeti barem jednog od njih. :D
Nad nama nebo ima da gori!

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 10 apr 2012, 10:02

Prije 6-7 kola pričalo se kako Lpool nema šanse da dođe u priliku da sustigne Tot'ham jer oni neće kiksati, a već sada (mjesec i po prije kraja) su ljudi toliko kiksali da ih je L'pool mogao komotno prestići, da naravno nije igrao još gore od Tot'hama ... U ništa zavidnijoj situaciji nije bio Newcastle, pa ljudi sebi stvoriše kakvu-takvu šansu za plasman u LP ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 10 apr 2012, 10:06

Suarez danas ne bi trebao igrati zbog petog žutog kartona? :?
Volio bih kada bi Luis dao bar još dva gola do kraja sezone, pa da ima dvocifren broj golova. :mrgreen: :D
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 10 apr 2012, 10:22

hanniz je napisao/la:Suarez danas ne bi trebao igrati zbog petog žutog kartona? :?
Volio bih kada bi Luis dao bar još dva gola do kraja sezone, pa da ima dvocifren broj golova. :mrgreen: :D
od kad je dosao u europu ovo bi mu mogla biti prva sezona ispod 10 golova.
You are someone else I am still right here

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 10 apr 2012, 11:16

hanniz je napisao/la:Suarez danas ne bi trebao igrati zbog petog žutog kartona? :?
Suarez ima 3 žuta kartona ove godine, tako da nije u problemima sa kartonima. Očekujem jedan hladnokrvni poraz od 3-1 :)
Nadam se da King neće požuriti sa Aggerom jer neka Carre danas u timu da Agger bude 100 % spreman za polufinale. Očekujem danas dosta kombinovan sastav. Volio bih ovakvu postavu na terenu:

-------------Doni--------------
-Flano-Carra-Skrtel-Aurelio-
-----------Spearing-----------
----Henderson----Shelvey---
-Kuyt----------------Maxi----
-------------Carrol------------

Klupa: Jones, Coates, Kelly, Gerard, Downing, Bellamy, Suarez.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 10 apr 2012, 11:20

Poslije ove sezone bojim se da ce Liverpool lagano poceti da tone jos dublje i dublje, sada nam je normalno da zavrsimo 7-8 kao neki sasvim prosjecan tim.. Opravdavamo se time pa oni imaju vise para, lako je njima i tak..
Sta je to sa Newcastleom jel oni imaju vise para? Zasto su ispred nas? Zasto oni imaju kvalitetniji igracki kadar od naseg?

Kenny , Gerrard, Carrager, Kuyt ako ste stvarno legende i heroji pojacajte nas tako sto cete otici.. Jos igraca treba da ode skoro pola tima..

RA.
Kontakt:

Post Postao/la RA. » 10 apr 2012, 12:07

Luis Suarez 10 najbolji igrac Evrope ;)
Carrol vjerovali ili ne 648. :lol: :lol:

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 10 apr 2012, 12:19

RA. je napisao/la:Luis Suarez 10 najbolji igrac Evrope ;)
Gdje nađe to da je Suarez 10. ? Po ovoj statistici koja stavlja Džeku na osmo mjesto, deseti je Falcao.
A za Carrolla smo svi svjesni da je najveći flop ikada, osim 1-2 forumaša, nije mi više ni zabavno da mu se smijem :mrgreen:
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 10 apr 2012, 15:00

mozda juzne amerike al europe sigurno nije... sve veliko sto je napravio je u dresu reprezentacije dok se odlaskom iz holandske lige nije bas previse dokazao u engleskoj. on je sebi najveci problem nesto slicno kao balloteli i ako se ne opameti bice sve gori i gori.
meni ne treba neka lista najboljih igraca da je vidim pa da imam neko misljenje mislim da sam mogu zakljuciti ko je dobar ko nije gledajuci sve te igrace a suarez po meni u ovom trenutku nije ni među 10 najboljih igraca u engleskoj ligi. dobar je kakvih imamo al nije koliko to neki pokusavaju prikazati.
You are someone else I am still right here

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 10 apr 2012, 15:09

Mah, na ovoj listi je i naš Džeko visoko pozicioniran, ali opet ga ne bismo uvrstili u 10 najboljih na svijetu. Uglavnom, gdje trebam potpisati ovo
meni ne treba neka lista najboljih igraca da je vidim pa da imam neko misljenje
?
Suarez samom sebi kopa grob. Kada igrač dođe na loš glas, onda ga ni kranom ne moReš podići. :mrgreen: Konstanta simuliranja, nesportski potezi, povlačenje po novinama i nema te nigdje. Jednostavno, i suci te gledaju drugim očima, protivnički igrači, pa čak i tvoji navijači. Ne znam, ali Suarez u dresu Liverpoola nije opravdao moja očekivanja. Nadao sam se da će biti bolji, al' on je i dalje na istom mjestu - i dalje mi djeluje kao neko kome je bitnija statistika (a ni ona mu ne ide u prilog) negoli dobrobit kolektiva. Dokle god se tako razmišlja, timski sport nije za određenu individuu. :mrgreen:
Nego, kad je riječ o trogodišnjem planu, možda Kenny blefira. :mrgreen: Možda ovako pokušava opustiti konkurente (da sam zloban napisao bih Fulham, Stoke City, Norwich, Sunderland), pa da naredne godine Liverpool bude unaprijed otpisan, a da u stvari oni odrade dobar posao plasmanom u Ligu Prvaka?! :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

RA.
Kontakt:

Post Postao/la RA. » 10 apr 2012, 19:16

the scouser je napisao/la:
Gdje nađe to da je Suarez 10. ? Po ovoj statistici koja stavlja Džeku na osmo mjesto, deseti je Falcao.
A za Carrolla smo svi svjesni da je najveći flop ikada, osim 1-2 forumaša, nije mi više ni zabavno da mu se smijem :mrgreen:
Jes 10 je Falcao a Suarez 11 (pao sa 10og na 11o mjesto)
nezz koji je sajt, Castrol tako nesto, valjda po onom gorivu Castrol :? :? 8-)

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 10 apr 2012, 19:22

Večerašnju utakmicu kao ni protiv Aston Ville ,Wigana i Newcastlea neću gledati jer Liverpool je odavno izgubio kompas u Premiershipu i samo bi se džabe nervirao.Na kladionici sam igrao 1x ,ne znam šta je ovim kladionicama pa je kvota na nas 2.15 ,da se mene pita ,bilo bi 2.20 -3.0-2.80 :?
Očekujem poraz.
You'll never walk alone.

Liverpool8
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool8 » 10 apr 2012, 19:38

Ovo gore iznad mene je mentalitet pravog navijaca. 8-)

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 10 apr 2012, 19:41

Blackburn nas je već jednom dobio, oni su favoriti u večerašnjoj utakmici. Kakva kladionica kakvi bakrači. :mrgreen:

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 10 apr 2012, 19:42

OTNYS_YNWA je napisao/la:Blackburn nas je već jednom dobio, oni su favoriti u večerašnjoj utakmici. Kakva kladionica kakvi bakrači. :mrgreen:

Nije nas dobio, bilo je 1-1.
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 10 apr 2012, 19:44

krajnje je vrijeme da pobijedimo nekoga a to ce se desiti veceras samo ako Kuyt ne bude igrao :mrgreen:

evo pobjede :D

#LFC : Doni, Flanagan, Skrtel, Coates, Johnson, Henderson, Shelvey, Spearing, Maxi, Carroll, Bellamy.

#LFC subs: Jones, Jose Enrique, Agger, Kuyt, Suarez, Aurelio, Carragher

#LFC Martin Skrtel is Captain is Tonight. !!

steta nema Sterlinga :(
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 10 apr 2012, 20:13

Konačno nešto ozbiljnija rotacija u postavi. Naravno, zbog FA Cupa al' opet godi vidjeti nešto drugačije.
Baš kao i @VolimLiverpool, odigr'o sam 1x. Kako god bude, na dobitku sam nekakvom. :mrgreen:
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 10 apr 2012, 20:17

Žao mi je samo Glena što je u timu, jer se tek vratio i bojim se obnove povrede. Bolje da ga je sačuvao za subotu a dao Aureliju oproštajnu utakmicu. Noćas će biti dosta golova.
I da, odluka o 4 odbrambena igrača na klupi je čista budalaština.
Zadnja izmjena: Henderson, dana/u 10 apr 2012, 20:26, ukupno mijenjano 1 put.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 10 apr 2012, 20:18

@Liverpool8
Mnogo hvala ,ne znaš koliko mi znači što si mi ti to rekao :D

Kao što skoro spomenuh ,iako @fera napisa da bi Kenny mogao dobiti otkaz do tog meča sa Evertonom ,od tog naravno neće biti ništa ,tek na ljeto bi mogao otići ,ali opet sumnjam.Meni je svejedno ,ja samo želim najbolje za klub za koji navijam pa sad ...ako znači da King mora ići da bi ustupio mjesto možda Boašu ili nekom drugom ,neka ide.Ali ako osvoji oba kupa kada se uzme u obzir da igramo i za Charity Shield ,onda to i nije tako loše. :)
You'll never walk alone.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.