Sinan takodjer kaze da Cipetica ceka transfer karijere ali u januaru...

Kad vidim da Sportske . ba nesto saznaju odmah mi hoce nešto biti.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Kako ces se sjetiti neceg sto nije nikad bilo. Taj pokusaj od novinara samo zna suplje bacati.
Super pojacanje za nas A-tim. On i Gigovic bi podigli ozbilnjo kvalitet nase reprezentacije.
Hoce li se htjeti vratiti u rodni grad i drzavu xD
?
Jel njih vodio ovaj trener Mladosti ?Drape je napisao/la: ↑16 okt 2020, 19:28Ahmedhodžić je za njih igrao dok su bili u prvoj ligi a sad su u drugoj.Sindikat12 je napisao/la: ↑16 okt 2020, 19:23Nakon Gigovica ici i po Mujanica (koji je trenutno najbolji igrac Hobra, posudjen iz Malmea)![]()
Šunjić, Balić i Gigović su potencijalni koji bi vjerovatno imali mjesta među 23 igrača na proljeće.ReX je napisao/la: ↑17 okt 2020, 11:04Sunjic, Balic i Gigovic bi trebala biti tri igraca koja ce pojacat konkurenciju za iduce kvalifikacije (nadam se). I prije nego sto me neko citira govoreci da li ih stavljam u prvi 11.. Ne, vec da budu na spisku. Mada Sunjic bi ako izabere nas trebao imati mjesto u startnoj postavi, tu nema dileme.
Ne znam koji bi jos igraci mogli uletiti na spisak ili biti u opticaju tokom 2021. Naprijer Srdjan Babic koji je standardan stoper portugalskog Famalicaoa, 96 godiste. Kao i Sunjic sumnjam da ce on zaigrati za A-repku (doduse) Srbije.
Dzenis Burnic vidim nije zapisao minutu u Heidenheimu, povreda il sta vec? On je i dalje veoma mlad (tek 22 napunio) i mogao bi imati slicnu karijeru kao Bicakcic za kojeg mnogi u tim godinama su mislili da ce biti niko i nista pa na kraju veoma solidna bundesligaska karijera, nazalost pod velom dosta povreda ali to je druga stvar.
Koji su po vama igraci za koje postoje realne sanse da bi mogao odabrati BiH, i koje bi voljeli vidjeti?
Smjesan igrac.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.