Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

nerkolfc
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la nerkolfc » 08 jan 2014, 21:22

Dobro igra za sad al' steta za ovu priliku.

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 08 jan 2014, 21:23

Jaooo Edine, pa to si morao pogoditi !!
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

Gumenix
Kontakt:

Post Postao/la Gumenix » 08 jan 2014, 21:23

PROMAŠIO VEČERU.

lolcina
Kontakt:

Post Postao/la lolcina » 08 jan 2014, 21:24

Pravi pocetnicke greske kod ovakvih suteva a to je da pravi otklon tijelom prema nazad kad suta, umjesto da se povije naprijed i "legne" na loptu. Ali to su mu zaboravili reci u Zeljinoj skoli fudbala...
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović

viKK
Kontakt:

Re: Odg: Edin Džeko

Post Postao/la viKK » 08 jan 2014, 21:24

calcio je napisao/la:
stomaklija je napisao/la:Sad nešto kontam ovdje se poredi Džeko i Negredo, kao Džeko je za njega izmislio fudbal :lol: :lol: :lol:
Nije izmislio fudbal za njega ali je bolji i kompletniji igrac. Sto ne znaci da je Negredo los, ako si to mislio.
Ali sad je zabio dva gola i sta sad, najbolji napadac na svijetu?
kako može biti kompletniji od negreda, molim te? spor je kao kornjača, a kretnja ni blizu dobra kao negredova.. barem zasad.

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

Gumenix
Kontakt:

Post Postao/la Gumenix » 08 jan 2014, 21:26

Pa i Yaya T. je bolji napadac od Dzeke.

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 08 jan 2014, 21:27

Yaya je gigant, mogao bi Edin ponešto naučiti od njega. :D
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 08 jan 2014, 21:28

viKK je napisao/la:
calcio je napisao/la:
stomaklija je napisao/la:Sad nešto kontam ovdje se poredi Džeko i Negredo, kao Džeko je za njega izmislio fudbal :lol: :lol: :lol:
Nije izmislio fudbal za njega ali je bolji i kompletniji igrac. Sto ne znaci da je Negredo los, ako si to mislio.
kako može biti kompletniji od negreda, molim te? spor je kao kornjača, a kretnja ni blizu dobra kao negredova.. barem zasad.

Super ste, dajete ocjene na osnovu vecerasnje utakmice. Sad ako Edin zabije 3 komada bice i vama bolji od Negreda. Jao s kim ja diskutujem o fudbalu...

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 08 jan 2014, 21:30

Vala ako veceras ne zabije. Iako igra odlicno, mora dati.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 08 jan 2014, 21:31

calcio je napisao/la:
viKK je napisao/la:
calcio je napisao/la: Nije izmislio fudbal za njega ali je bolji i kompletniji igrac. Sto ne znaci da je Negredo los, ako si to mislio.

Super ste, dajete ocjene na osnovu vecerasnje utakmice. Sad ako Edin zabije 3 komada bice i vama bolji od Negreda. Jao s kim ja diskutujem o fudbalu...
logičan si kao desetogodišnjak. ovo "barem zasad" se odnosilo na dio o kretnji na terenu.. to se uvijek može popraviti. logično da će negredo uvijek biti brži, a kao što sam i rekao, kompletniji.

milomlat
Kontakt:

Post Postao/la milomlat » 08 jan 2014, 21:32

Dragi Allahu, daj nam u Brazilu ovakvog Dzeku, i ni za sta te vise necu molit u zivotu.

Suares, Ibrahimovic, Messi, Ronaldo, Dzeko.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 08 jan 2014, 21:32

Ja ne znam cemu se mi mozemo nadati na SP. Dzeko ce biti ovakav isti, mozda cak i gori na kraju sezone i pred pocetak SP.

Pola prelaznog roka je proslo, on se nije pocesao guzicom. Znaci ne zeli nigdje, lijepo mu.

Ovakvi promasaji ce biti i na svjetskom, jednostavno ne igra, nije u formi. Kad igra ne moze pogoditi bazen, tako da cemo ga i mi ispusiti u zemlji kahve i sambe :(

Gumenix
Kontakt:

Post Postao/la Gumenix » 08 jan 2014, 21:32

Bude li 6,7 u mrezi West Hama a on bez zgoditka :? Negredo.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 08 jan 2014, 21:34

Solidan. Nije nesto dobar, ali nije ni los. Mora biti bolje, pogotovo onaj zicer sto je promasio, ono mu se ne smije desiti.

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 08 jan 2014, 21:34

Ako ne zabije gol veceras: "Dzeko bio odlican. Samo je gol falio. A to je njemu najmanji problem. Doce golovi kad tad."
Za dvije utakmice: "Dzeko bio odlican. Samo je gol falio. A to je njemu najmanji problem. Doce golovi kad tad."
Za tri utakmice: "Dzeko bio odlican. Samo je gol falio. A to je njemu najmanji problem. Doce golovi kad tad."
Za cetri utakmice: "Dzeko bio odlican. Samo je gol falio. A to je njemu najmanji problem. Doce golovi kad tad."
Za pet utakmica: "Dzeko bio odlican. Samo je gol falio. A to je njemu najmanji problem. Doce golovi kad tad."
Za sest utakmica: "Dzeko bio odlican. Samo je gol falio. A to je njemu najmanji problem. Doce golovi kad tad."
Za sedam utakmica: "Dzeko bio odlican. Samo je gol falio. A to je njemu najmanji problem. Doce golovi kad tad."

Itd, itd.....

Istina je da ne igra lose. Ali realno, jel on uradio nesto da stavi Aguera/Negreda na klupu kada se Aguero vrati? Dzaba napadacu koji treba da bude medju najboljim ta "odlicna" igra bez golova. Upropastava zicere lijevo i desno. I onda neki kazu kako ima neka konspiracija protiv njega i nece da mu dodaju.
Zadnja izmjena: ZgemboAdislic, dana/u 08 jan 2014, 21:34, ukupno mijenjano 1 put.

RnR
Kontakt:

Post Postao/la RnR » 08 jan 2014, 21:34

Kada Negredo postane najbolji igrač i strijelac Bundeslige ili bar Kazakistanske lige moći će se porediti sa Džekom. Trenutno se mogu porediti samo prema trenutnoj formi, sigurno ne po kvalitetu. To što svi vole urinirati po svom je drugi par cipela.

Gumenix
Kontakt:

Post Postao/la Gumenix » 08 jan 2014, 21:35

Mozambik je napisao/la:Ja ne znam cemu se mi mozemo nadati na SP. Dzeko ce biti ovakav isti, mozda cak i gori na kraju sezone i pred pocetak SP.

Pola prelaznog roka je proslo, on se nije pocesao guzicom. Znaci ne zeli nigdje, lijepo mu.

Ovakvi promasaji ce biti i na svjetskom, jednostavno ne igra, nije u formi. Kad igra ne moze pogoditi bazen, tako da cemo ga i mi ispusiti u zemlji kahve i sambe :(
Pape da ima znanje prije svega autoritet igrao bi sa jednim pravim napadacem tj. sada za sada Ibisevic a ne sa dva jer on kobejage igra za gol vise :? protiv Slovacke isto za gol vise sa dva 180 min = 0 kao da je igra sa dva napadaca igra za gol vise, Pape strucnjak.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 jan 2014, 21:36

Opet je sve crno-bijelo. Pa majku mu, može li biti dobar, solidan, ili je uvijek najgori ili najbolji. Stvarno ovu temu treba zaobilaziti u širokom luku.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 08 jan 2014, 21:36

Pa jel' mi gledamo istu utakmicu ljudi? Pa sta se pise rekao bi neko ko ne gleda da Dzeko stoji u 16 metara i ne pomice se. Trci, vraca se odbranu igra vecinom iza Negreda tek se na kraju poluvremena malo to izmjenilo. Imao je asistenciju. On igra dobro zadnjih nekoliko utakmica i to ko ne vidi je zaslijepljen nekom mrznjom prema Dzeki. Negredo je super igrac, al' Dzeko je ovakve stvari radio po terenu dok pola vas nije ni znalo za Negreda. On pocinje ulaziti u formu i izgleda fizicki spreman. I do 6 mjeseca bi trebao biti super spreman da nas aBd uvede u drugi krug jer je on definitivno uz Pjanica nas najbolji igrac.

TakozvaniDijasporac
Kontakt:

Post Postao/la TakozvaniDijasporac » 08 jan 2014, 21:37

Jedan je EDIN DZEKO!!! Ponos BiH!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], jestamaji, soko i 51 gost.