Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

AA23
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la AA23 » 05 avg 2013, 00:56

RodgersBOSS je napisao/la:Izgleda da je Henry izofiro Wengera pa ovaj odustaje sa slanjem (nebuloznih) ponuda. :mrgreen: A mozda se je i Suarez predomislio jer ga je Wenger izradio za trofeje jer je prosao Emirates kup. :lol: Mada kad skontam vise ni to nemoze garantovat jer niti **** Emirates kupa niste osvojili tri godine. :mrgreen:

http://www.sincearsenallastwonaemiratescup.co.uk/" onclick="window.open(this.href);return false;
:mrgreen:

Pise se " An " Emirates Cup, toliko o gramatici.

Nego 24 igraca otisla, 1 dosao, -23 flopova i panjeva, jos dosta panjeva ostalo a skroz malo buducih WC igraca..
Zao mi je vidjeti ekipu ovakvu, od koga mi gubimo samo kad se sjetim da smo ovakve mogli sa rezervama dobiti i to sigurno po 2:0, ako ne bude kupovao, nek ide, nek ne sjedi dzaba ondje neradeci nista i obecavajuci titule, igrace i onda da promjeni pricu za 180 stepeni.

Propadamo ljudi, propadamo, ovo nije generacija Titija i ostalih, od ovih mladih u nas su trenutno Jack, Gibbs, Ramsey kako treba, Ox mora da radi Theo je mrtvi levat, Jenkinson dosta grijesi, sta se moze, vjerovati u ekipu i da se obavi to pojacanje u vidu Suareza, novo krilo jer nemamo ideje, Ramsey i Jack kad dobiju priliku stvore fenomenalne akcije i prelijepe pasove tako da vezni imamo osiguran.

Cazorla moze igrati krilo i dovesti onda jos 1 novo krilo, imamo mladog Zelalema da igra u buducnosti a smatram da ce Cesc doci sljedece godine tako da cemo biti normalni bar..

DMF fali, onaj igrac koji stoji da svakog izbetonira, da neda disat, da ima kontrolu i da samo salje lopte dalje, takav jedan fali, Kondogbia, Fellaini, Bender i mnogi su tu jos na trzistu ali smo slabi ko ista, Wanyama ode u Southampton, a sva ona prica propada u vodu.

Moramo mnogo stvari da radimo a neke od njih su :

1) Motivacija - igraci su demotivisani, imaju platu, vuku se po terenu, dobro im je a zaboli ih **** za Arsenal nek sam uzivaju, Jack, Ramsey i ovi mladi momci su motivisani i bore se, borbeni momciluci, Gibbs i Koss, Sagna isto, Rosicky takodjer..

2) Dovesti pojacanje - Nama treba jedno IME i WC igrac ujedno, takav je Suarez, takav je Lewandowski, takav je Rooney i mnogi drugi, Sharaawy je takav, kupovanje mladih igraca u ovo doba kad se nemoze poklopiti da citava generacija mladih igraca igra KAKO TREBA, navodim to jer nikad necete vidjet da mladi momci naprimjer : Gnabry,Ox, Miyaichi, Walcott, Jenkinson, da ne grijese, rijetke su odlicne partije..
Zato iskusni i jaki momci trebaju tu, da odigraju te sezone dok ovi momciluci ne budu fit i spremni za pogon.

3) Poceti trositi - Potrositi redovno, ako traze toliko pokusati se izcjenkati malo i onda kupiti, nista drugo ne ostaje, ako se tako posluje JER IMA NOVCA SIGURNO, onda smo u plusu..

4) Zbaciti smece od uprave, tesko ce se to desiti al dokle god su oni tu i ovako poslujemo necemo daleko..

Uglavnom, 2-3 dobra pojacanja bi mogla rijesiti sve, cak i titulu EPL, Suarez bi unio drugu dimenziju, kada gubimo on ce sam preokrenuti mec, takav je igrac, a zamisli kad su motivisani momci kako to ide..

Suarez i jos 2 dobra igraca, TO JE SVE STO NAM TRENUTNO TREBA DA BUDEMO NORMALNI NATJECATELJI ZA TITULU.

Wenger je prije pocetka transfer roka rekao da ce dovesti 3 pojacanja, zasad samo 1 i to ne bas dobro ( prvi mec Sanoga nemogu suditi jos )

Toliko od mene.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 05 avg 2013, 00:57

Nema nikakve klauzule, niti je to Suarez, niti njegov agent rekao da postoji niti tvrde. Pere je samo jednom prilikom rekao da bi ponuda od 40m verovatno bila dovoljna, to jos pocetkom jula rekao cini mi se, sto je preimenovano u neku postojecu buy out klauzulu, ljudi od mrava napravili slona...

Echo zna sve, rekli su da nema klauzule, kakav BBC, cije clanke pise ostrasceni navijac Arsenala, Ornstein. A gomila njih se pita zasto Ben Smith, nije podrzao izvore Ornsteina, glavni novinar BBC-a...

Suarez nikako da tuzi klub, mozda nema materijal za tuzbu, a nema ni transfer requesta... :cry:

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 05 avg 2013, 00:58

Wenger je rekao, još mjesec transfer roka, dugo je to... Pa da vidimo.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 05 avg 2013, 00:58

nerkolfc je napisao/la:http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/23566120
4 August 2013 Last updated at 10:37
I odmah u startu rijeci "believes".
Celik!3,2,2.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 05 avg 2013, 01:01

AllGunsBlazing je napisao/la:
I odmah u startu rijeci "believes".

A ima i " former " tako da nema nista danas ozbiljno sa klubom.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 05 avg 2013, 01:02

If the only offer is from Arsenal I would expect Luis Suarez to stay at Liverpool," Purslow told BBC Radio 5 live's Sportsweek programme.

Da ne očekuje ponudu možda i od Reala. :)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 05 avg 2013, 01:04

Paradajz je napisao/la:Nema nikakve klauzule, niti je to Suarez, niti njegov agent rekao da postoji niti tvrde. Pere je samo jednom prilikom rekao da bi ponuda od 40m verovatno bila dovoljna, to jos pocetkom jula rekao cini mi se, sto je preimenovano u neku postojecu buy out klauzulu, ljudi od mrava napravili slona...

Echo zna sve, rekli su da nema klauzule, kakav BBC, cije clanke pise ostrasceni navijac Arsenala, Ornstein. A gomila njih se pita zasto Ben Smith, nije podrzao izvore Ornsteina, glavni novinar BBC-a...

Suarez nikako da tuzi klub, mozda nema materijal za tuzbu, a nema ni transfer requesta... :cry:
e dobro hvala ti sto si nas obavijestio ipak ti si bolje upucen od BBC-a u ovaj problem. Sad taj Ornstein ne valja a gore fanovi Liverpoola navode njega kao izvor na vijest da WEnger nece dati 50 miliona tu su mu dobri izvori informacija? :lol: :lol:

Uglavnom na BBC-u nece prenositi izvore nekog kloca vec one provjerene ti ovog lika opisujes ko nekog kloca u rangu portala goal.com
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Chapman
Kontakt:

Post Postao/la Chapman » 05 avg 2013, 01:06

Bice zanimljivo pratiti ovu situaciju oko Suareza, kao sto rece AA23 koji je napisao dobar post napokon s kojim se mogu sloziti :mrgreen:, dosta toga bi on donio klubu. Ko zna ima jos 25 dana, moze se svasta desiti. S ovom ekipom ne mozemo parirati ovim glavnim konkurentima za titulu i to je to jbg.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 05 avg 2013, 01:07

Pojma nemam sta se ocekuje , ako mora ici , nadam se da ce van Engleske , al' covjek me uvjerava sad kako je BBC pouzdan kad je u pitanju Suarez i to da on zeli ici na sud i ja mu dam njihov najnoviji clanak i sad to nevalja .
Narod vjeruje u ono sto zeli vjerovati , da je CaughtOffside objavio da ce Sule u Arsenal , a BBC da nece , oni bi vjerovali da nesto ima u tome jer je to neko objavio . Pojma ovi novinari nemaju , samo Wenger i Ayre ako se dogovore oko cijene Sule ode , a ako ne onda ce ostati .

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 05 avg 2013, 01:13

BigBigBang je napisao/la: e dobro hvala ti sto si nas obavijestio ipak ti si bolje upucen od BBC-a u ovaj problem. Sad taj Ornstein ne valja a gore fanovi Liverpoola navode njega kao izvor na vijest da WEnger nece dati 50 miliona tu su mu dobri izvori informacija? :lol: :lol:

Uglavnom na BBC-u nece prenositi izvore nekog kloca vec one provjerene ti ovog lika opisujes ko nekog kloca u rangu portala goal.com
Ja sam upucen jer citam clanak, za razliku od nekih koji procitaju samo "headline"... Ornstein ima insajdere u Arsenalu, toliko on zna, i za to je pouzdan, vec sam rekao to, a za dalje nije ni za onu stvar, i njegovi clanci se svode na gomile nagadjanja. BBC umeo da omasi transfer, samo zbog ovog lika. Ben Smith ga nije podrzao, o cemu dalje da se prica. Covek rekao da mora Arsenal da posalje 50m + da bi Suarez dosao.

A Echo ti je to isto samo za LFC, ljudi imaju insajdere i najvise znaju o klubu, i ako oni kazu da nema klauzule, njima cu i verovati. Jer da ima, Luis bi otisao, da je ima, Luis bi podneo tuzbu, ili zahtev za transfer, bilo sta kako bi otisao, a evo vec nedelju, dve, nista se ne menja na tom planu.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 05 avg 2013, 01:16

Chapman je napisao/la:Bice zanimljivo pratiti ovu situaciju oko Suareza, kao sto rece AA23 koji je napisao dobar post napokon s kojim se mogu sloziti :mrgreen:, dosta toga bi on donio klubu. Ko zna ima jos 25 dana, moze se svasta desiti. S ovom ekipom ne mozemo parirati ovim glavnim konkurentima za titulu i to je to jbg.

Bio sam smiren ;) :mrgreen:

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 05 avg 2013, 01:20

Paradajz je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la: e dobro hvala ti sto si nas obavijestio ipak ti si bolje upucen od BBC-a u ovaj problem. Sad taj Ornstein ne valja a gore fanovi Liverpoola navode njega kao izvor na vijest da WEnger nece dati 50 miliona tu su mu dobri izvori informacija? :lol: :lol:

Ja sam upucen jer citam clanak, za razliku od nekih koji procitaju samo "headline"... Ornstein ima insajdere u Arsenalu, toliko on zna, i za to je pouzdan, vec sam rekao to, a za dalje nije ni za onu stvar, i njegovi clanci se svode na gomile nagadjanja. BBC umeo da omasi transfer, samo zbog ovog lika. Ben Smith ga nije podrzao, o cemu dalje da se prica. Covek rekao da mora Arsenal da posalje 50m + da bi Suarez dosao.

A Echo ti je to isto samo za LFC, ljudi imaju insajdere i najvise znaju o klubu, i ako oni kazu da nema klauzule, njima cu i verovati. Jer da ima, Luis bi otisao, da je ima, Luis bi podneo tuzbu, ili zahtev za transfer, bilo sta kako bi otisao, a evo vec nedelju, dve, nista se ne menja na tom planu.
Uglavnom vjerovacemo ovim ultra pouzdanim Echo ili kako se vec a necemo BBCu jer si ti skontao da ovaj lik pojma nema. Dobro, vidjecemo kako ce se ovo sve zavrsiti.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 05 avg 2013, 01:21

Zanimljivo je što ni jedan simpatizer Liverpool-a ne smije reči da neće otići, nego da se nadaju ;) 8-)

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 05 avg 2013, 01:24

GunnerS je napisao/la:Zanimljivo je što ni jedan simpatizer Liverpool-a ne smije reči da neće otići, nego da se nadaju ;) 8-)
Pa kako da kazem da nece otici , to je nemoguce da se zna .

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 05 avg 2013, 01:25

Ja ne znam kako vam ne dosadi.
Objektivno, Suarez je igrac za ambicioznije klubove nego sto su Liverpool i Arsenal. Njemu je mjesto u npr. Realu, Barceloni ili Bayernu. A moze i neki klub koji ima para pa ce iskesirati 60+ miliona za njega i dati mu platu 10ak miliona. Npr. Monaco, PSG ili City.

Sve i da dodje (a ja nikad nisam vjerovao da ce), za godinu dvije ce praviti probleme da ode u drugi klub. I opet ce nekog ujesti ili napraviti neku drugu glupost i dobiti pola godine zabrane.

Wengeru naravno ne vjerujem, vec godinama i zato ne mislim da ima najozbiljnije namjere sa Suarezom. Sve i da ga hoce dovesti, vjerujem da su mu u glavi cifre, za koliko ga moze prodati za godinu-dvije.
Isto tako ne vjerujem da Suarez ima ozbiljne namjere da dodje u Arsenal. Vjerovatno interesovanje Arsenala koristi da digne cijenu i/ili interesovanje nekog drugog.

Arsenal i Suarez je najvecim dijelom lazna ljubav sa obje strane. Interes, marketing i tako to.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 05 avg 2013, 01:27

kad bi dolazak Suareza riješio sve rupe Arsenala,bilo bi odlično ali ima ih još nekoliko,prvenstveno na DMF.Uskoro ako ne počnu trošiti lovu mogli bi se naći u začaranome krugu.Kad ovih par starijih prođu još 2-3 sezone,a prodaju Koščelnog i još nekog od mlađih,a neće se kupovat,mogao bi Arsenal vrlo lako s takvom politikom iskliznut s top 4 a onda će biti povratak težak.Ova poltika vodi u propast,lagano i sporo.
Zadnja izmjena: Seaman, dana/u 05 avg 2013, 01:30, ukupno mijenjano 1 put.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 05 avg 2013, 01:28

nerkolfc je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:Zanimljivo je što ni jedan simpatizer Liverpool-a ne smije reči da neće otići, nego da se nadaju ;) 8-)
Hočel' Gerrard otići ?!

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 05 avg 2013, 01:32

GunnerS je napisao/la:
nerkolfc je napisao/la:
Hočel' Gerrard otići ?!
Ako trazis od mene da proricem buducnost ne mogu , al' ako hoces da ti dam misljenje ja ti kazem da nece otici . Kao sto sam misljenja da ce Suarez otici , a ustvari pojma nemam hocel' il' nece .
I ocekivao sam da ces potegnuti na taj fazon . Nisam ocekivao nista bolje .

arsengunner
Kontakt:

Post Postao/la arsengunner » 05 avg 2013, 01:45

Danas nije dovoljno reci da si Jak,moras izvalit keŠ da bi ljudi pretpostavili da jesi.
Dzaba ljudima govorit top 4 u Engleskoj je vrhunski rezultat(mislim da su man u, chelsea i arsenal u prvom jakosnom sesiru),i opet,nisam siguran,al mislim da jedino englezi mogu imati 3 predstavnika u prvom jakosnom sesiru.
Ja samo zelim sto vise utakmica tipa Arsenal-Newcastle( 7-3)i protiv onih botova u cupu nemgu se sjetit,al znam da sam uzivo zaradio bruku love na Arsenalu.
Izvali keŠ Wengeru,pčri ga nije tvoj!
Samo WENGER istina je!!!

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 05 avg 2013, 01:53

Arsenal kad daje golove, onda cesto daje vise u jednoj utakmici. Da mogu imati kontinuitet i da daju redovno, to bi vec bila druga stvar. Prosle sezone nisu primili puno, ali opet, kontinuitet fali. Sa jednim iskusnijim napadacom, mogli su pobijediti barem 3:2 danas jer je bilo sansi dobrih, mada penal nije trebao biti ali hajd'. Steta je sto Wenger nece ni "jeftinog" Cesar-a da uzme barem na 2 sezone da WS moze da skuplja iskustvo tj. uci jos vise sa njim i onda WS taman sazrije, Cesar se penzionise i super. Nemam pojma sta AW konta da ce napraviti za iducu sezonu, ali ipak mislim da necemo moci prici ManCity-u iduce sezone. Mislim da ce oni uzeti EPL iduce sezone. Objektivno gledajuci, stvarno su jaki i mislim da ce napredovati i u CL dalje ovaj put. Nadao sam se da ce nama ici u prilog sto ManUtd, Chelsea i ManCity imaju nove menadzere i sto je kod ManUtd onako napeta situacija. Nekako mi onaj portugalac u Chelsea smrdi, suti i muti. Al' sto kazu "In Wenger we trust" :)
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.