RodgersBOSS je napisao/la:Izgleda da je Henry izofiro Wengera pa ovaj odustaje sa slanjem (nebuloznih) ponuda.A mozda se je i Suarez predomislio jer ga je Wenger izradio za trofeje jer je prosao Emirates kup.
Mada kad skontam vise ni to nemoze garantovat jer niti **** Emirates kupa niste osvojili tri godine.
![]()
http://www.sincearsenallastwonaemiratescup.co.uk/" onclick="window.open(this.href);return false;
Pise se " An " Emirates Cup, toliko o gramatici.
Nego 24 igraca otisla, 1 dosao, -23 flopova i panjeva, jos dosta panjeva ostalo a skroz malo buducih WC igraca..
Zao mi je vidjeti ekipu ovakvu, od koga mi gubimo samo kad se sjetim da smo ovakve mogli sa rezervama dobiti i to sigurno po 2:0, ako ne bude kupovao, nek ide, nek ne sjedi dzaba ondje neradeci nista i obecavajuci titule, igrace i onda da promjeni pricu za 180 stepeni.
Propadamo ljudi, propadamo, ovo nije generacija Titija i ostalih, od ovih mladih u nas su trenutno Jack, Gibbs, Ramsey kako treba, Ox mora da radi Theo je mrtvi levat, Jenkinson dosta grijesi, sta se moze, vjerovati u ekipu i da se obavi to pojacanje u vidu Suareza, novo krilo jer nemamo ideje, Ramsey i Jack kad dobiju priliku stvore fenomenalne akcije i prelijepe pasove tako da vezni imamo osiguran.
Cazorla moze igrati krilo i dovesti onda jos 1 novo krilo, imamo mladog Zelalema da igra u buducnosti a smatram da ce Cesc doci sljedece godine tako da cemo biti normalni bar..
DMF fali, onaj igrac koji stoji da svakog izbetonira, da neda disat, da ima kontrolu i da samo salje lopte dalje, takav jedan fali, Kondogbia, Fellaini, Bender i mnogi su tu jos na trzistu ali smo slabi ko ista, Wanyama ode u Southampton, a sva ona prica propada u vodu.
Moramo mnogo stvari da radimo a neke od njih su :
1) Motivacija - igraci su demotivisani, imaju platu, vuku se po terenu, dobro im je a zaboli ih **** za Arsenal nek sam uzivaju, Jack, Ramsey i ovi mladi momci su motivisani i bore se, borbeni momciluci, Gibbs i Koss, Sagna isto, Rosicky takodjer..
2) Dovesti pojacanje - Nama treba jedno IME i WC igrac ujedno, takav je Suarez, takav je Lewandowski, takav je Rooney i mnogi drugi, Sharaawy je takav, kupovanje mladih igraca u ovo doba kad se nemoze poklopiti da citava generacija mladih igraca igra KAKO TREBA, navodim to jer nikad necete vidjet da mladi momci naprimjer : Gnabry,Ox, Miyaichi, Walcott, Jenkinson, da ne grijese, rijetke su odlicne partije..
Zato iskusni i jaki momci trebaju tu, da odigraju te sezone dok ovi momciluci ne budu fit i spremni za pogon.
3) Poceti trositi - Potrositi redovno, ako traze toliko pokusati se izcjenkati malo i onda kupiti, nista drugo ne ostaje, ako se tako posluje JER IMA NOVCA SIGURNO, onda smo u plusu..
4) Zbaciti smece od uprave, tesko ce se to desiti al dokle god su oni tu i ovako poslujemo necemo daleko..
Uglavnom, 2-3 dobra pojacanja bi mogla rijesiti sve, cak i titulu EPL, Suarez bi unio drugu dimenziju, kada gubimo on ce sam preokrenuti mec, takav je igrac, a zamisli kad su motivisani momci kako to ide..
Suarez i jos 2 dobra igraca, TO JE SVE STO NAM TRENUTNO TREBA DA BUDEMO NORMALNI NATJECATELJI ZA TITULU.
Wenger je prije pocetka transfer roka rekao da ce dovesti 3 pojacanja, zasad samo 1 i to ne bas dobro ( prvi mec Sanoga nemogu suditi jos )
Toliko od mene.