Ovaj me dočekao u krevetu, može biti i da je do toga

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ovaj me dočekao u krevetu, može biti i da je do toga
Dua Lipa bi napunila Koševo 3 dana zaredom bez problema. Nisi ni svjestan koliko raje sluša i zna njene pjesme i koliko će ih ići na ljeto iz naših gradova u Pulu da je sluša.feniksptica je napisao/la: ↑18 feb 2024, 23:36Nema publiku za to. Mislim gledajuci na raja koja bi se tu okupila dzabalama.
Došlo bi ti brate 200 hiljada na njen koncert za NG ili xa vrijeme ljeta dok je SFF.feniksptica je napisao/la: ↑19 feb 2024, 13:16Znam ja šta vi pričate. Na SFF se okuplja raja koja slusa npr Lipu...i to bi bio pun pogodak ljeto je puno je stranaca oke.
Ja isključivo govorim za NG da bi to bio promasajz tad dolaze i neki drugi profili ljudi.
Kosovo albanija
Karte za Dua Lipu se krecu od 100 dolara ili eura pa na vise, njen angazman je circa 6M dolara. Angazovati nju da ti dzaba nastupi za novu je sa svim vjv oko 10M. Zabranjeno Pusenje nastupa za 6-7k pa eto vi uporedite.Licniznanstvenik je napisao/la: ↑18 feb 2024, 23:37ma baš da je dovela Mileta KitićaKajzer10 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 23:32Ta umislila da je na celu New Yorka. Cuj Dua Lipa19vendetta87 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 23:18Benjamina Karić htjela Dua Lipu da angažuje za Novu godinu, pa je zbog propalog dogovora nastupio Laka i Sejo Sexon![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.