Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Već sam bezbroj puta pisao o transferu Jovetića. Njegova agencija je mašina za pravljenje para i to je jedini razlog Jovetinog prelaska u City. O tome slučaju znam podosta, a nešto iz prve ruke. Svi su znali da se on neće naigrati u Cityju, ali mnogo ljudi je zaradilo na tom transferu.
Džeko i on nemaju nikakve dodirne tačke. Džeko je odigrao popriličan broj utakmica, dao dosta golova i na njega se računa. Sad se opet vratio u igru i opet sve zavisi od njega.
@atribut, mislim da ima revanš utakmica.
Džeko i on nemaju nikakve dodirne tačke. Džeko je odigrao popriličan broj utakmica, dao dosta golova i na njega se računa. Sad se opet vratio u igru i opet sve zavisi od njega.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Da, u polufinalu COC-a se igraju dvije utakmice.
- Romanista10
- Kontakt:
Super se racuna na njega. Sad kad se vrati Aguero sljedecu. Dzeko ako pocne svaku petu ligasku to ce bit uspjeh. A svaku trecu mozda dobije zadnjih 10-tak minuta kao nagradu. Na Dzeku se racuna al za Kapital van i Ef Ej kupove. Osim ako ne pocne zabijat hattrick svaku tekmu sto je ravno 2,3 %. Jedino ako ga trener cuva za Barcelonu. Nema druge.Virtu4l je napisao/la:Već sam bezbroj puta pisao o transferu Jovetića. Njegova agencija je mašina za pravljenje para i to je jedini razlog Jovetinog prelaska u City. O tome slučaju znam podosta, a nešto iz prve ruke. Svi su znali da se on neće naigrati u Cityju, ali mnogo ljudi je zaradilo na tom transferu.
oooOOOooo Mancini oooOOoooOOOOOOO
Dobar je bio covo sto jest jest

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
opet igra ,valjda zabije vcrs TEAM NEWS: Pantilimon, Zabaleta, Kompany (C), Lescott, Clichy; Nasri, Yaya, Garcia, Silva; Negredo, Dzeko
Zadnja izmjena: atribut, dana/u 08 jan 2014, 19:49, ukupno mijenjano 1 put.
Znaci pocinje.
Re: Odg: Edin Džeko
zašto stalno ponavljaš isto? svi smo skontali šta hoćeš da kažeš.Romanista10 je napisao/la:Super se racuna na njega. Sad kad se vrati Aguero sljedecu. Dzeko ako pocne svaku petu ligasku to ce bit uspjeh. A svaku trecu mozda dobije zadnjih 10-tak minuta kao nagradu. Na Dzeku se racuna al za Kapital van i Ef Ej kupove. Osim ako ne pocne zabijat hattrick svaku tekmu sto je ravno 2,3 %. Jedino ako ga trener cuva za Barcelonu. Nema druge.Virtu4l je napisao/la:Već sam bezbroj puta pisao o transferu Jovetića. Njegova agencija je mašina za pravljenje para i to je jedini razlog Jovetinog prelaska u City. O tome slučaju znam podosta, a nešto iz prve ruke. Svi su znali da se on neće naigrati u Cityju, ali mnogo ljudi je zaradilo na tom transferu.
oooOOOooo Mancini oooOOoooOOOOOOO
Dobar je bio covo sto jest jest![]()
( Znao rotirat cetvoricu, Chileanac nezna/ne zeli ni trojicu. Svima je dao pomalo minutaze a niko nije bio jako nezadovoljan. Doveo je City do Titule poslije 50 godina. Igrao je muski sam protiv svih. Latino uprava mu sapunala stolicu, odbila kupiti ijedno kvalitetno pojacanje poslije osvojene titule. Ali on se nije dao. Prkosan do kraja. To je bio taj Covijek, u narodu poznat kao Roberto Mancini. )
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
- Goalgetter
- Kontakt:
Dzeko danas dva komada zabija West Hamu.
Prenos?
arena 4Tulln1 je napisao/la:Prenos?
- Goalgetter
- Kontakt:
Dobro bi nama dosao Javi Garcia, taman trazimo DM. 

ofanzivno protiv Zapadne sunke
Treba prvo jedan zabiti.Goalgetter je napisao/la:Dzeko danas dva komada zabija West Hamu.
Počela je i kišaa ali neka jeee 

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
sop://broker.sopcast.com:3912/143450" onclick="window.open(this.href);return false;bagrcavi je napisao/la:Ima li iko sopcast link
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ovo bi i Adilović zabio 

Zadnja izmjena: Sheyi, dana/u 08 jan 2014, 21:03, ukupno mijenjano 1 put.
sjajna asistencija i sjajan gol Negreda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.