Bit će stolice od utakmice reprezentacije, kad će sreća dolazi repkaNYKnicks Fan je napisao/la:Kada ce konacno postaviti ostale stolice na sjever?
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Zadnja izmjena: Thranduil, dana/u 13 avg 2014, 15:35, ukupno mijenjano 1 put.
sto se tice stolica one su vec na stadionu tusanj u magacinu i cak ima viska 2000 stolica samo je problem neki premaz sto treba da ide ispod njih i navodno se on ceka
Ja sam cuo da neki nagib nije valjda dobar da voda ne moze ici s tog dijela tribine nema valjda pada nekogSARS je napisao/la:sto se tice stolica one su vec na stadionu tusanj u magacinu i cak ima viska 2000 stolica samo je problem neki premaz sto treba da ide ispod njih i navodno se on ceka

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
UG Prijatelji FK Sloboda posredovalo - Sindikat UKC Tuzla kupio sezonske ulaznice

http://fksloboda.ba/vijesti/1290-ug-pri ... e-ulaznice" onclick="window.open(this.href);return false;
E Nevene druze. Postovali smo ga u Zenici, bio je drag, ali i srcan momak, volio je svoju Slobodu. Ostaces u nasim srcima i sjecanjima, pocivaj u miru.
Covjek nekad ne razmislja o posljedicama i to se njima desilo, jos zena, mozda necija majka ili sestra nastrada neduzna. Tuga!
Zrtvama jucerasnje tragedije neka je laka crna zemlja, a njihovim porodicama, kao i Fukarama iz Tuzle iskreno saucesce.
Covjek nekad ne razmislja o posljedicama i to se njima desilo, jos zena, mozda necija majka ili sestra nastrada neduzna. Tuga!
Zrtvama jucerasnje tragedije neka je laka crna zemlja, a njihovim porodicama, kao i Fukarama iz Tuzle iskreno saucesce.
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
-
- Interni moderator
- Kontakt:
jel zna neko koliko je prodano sezonskih do sad...ja sutra aBd idem uzet 2....sjever i zapad za starog...ljudi,nema vece pomoci klubu nego kupovina sezonske..zato to pogurajte kolko ko moze....ja bih licno bio veoma zadovoljan kad bi smo uspjeli prodat od 300 do 400 sezonskih za ovu sezonu....jos jednom pohvala za UG

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
http://fksloboda.ba/vijesti/1291-trening-u-mramoru" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
imal sta za ovaj film,mozeli se pogledati na netu
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Re: $: FK Sloboda Tuzla
ma nista specijalno,uglavnom si sve vec vidio(navijanje + intervju s cirom) i nesto malo privatnih snimaka trojice momaka..ukupno oko pola sata mada rekose bice na yt ekstenzija filma pa vidjecemo.wienultras je napisao/la:imal sta za ovaj film,mozeli se pogledati na netu
Sutra u 5 ispracaj Nevenu i sahrana na Trnovcu

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Meni je ova tekma sa Olimpicom skroz ohladila..jednostavno jos sam pod sokom 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Uvijek dobrodošli u Mramor, nadam se da im je teren bio OK, samo mi je žao što nisam znao za ovaj trening, ali ima i sutra.Zodiac je napisao/la:http://fksloboda.ba/vijesti/1291-trening-u-mramoru

-
- Kontakt:
Kad je SASA GRGIĆ umro utakmica koja je slijedila je bila sa olimpikom sad nasa braca pogidose utakmica koja slijedi je sa olimpikom

- Omerbavarac
- Kontakt:
Drustvo, gdje se sve mogu kupiti ulaznice za kosarku, naravno ako vec nije sve rasprodano?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
imaš kod Mide, maloprije sam ja uzeo triOmerbavarac je napisao/la:Drustvo, gdje se sve mogu kupiti ulaznice za kosarku, naravno ako vec nije sve rasprodano?

Naši putevi nisu za tako brzu vožnju, ceste prljave, sekunda fali i sa motora padneš. Kad trčiš ili hodaš padneš i zaboli te, kakoo je sa motora kad padneš i sporije da voziš 10 puta. Ljudi smirite adrenalin, ne vodi on ničemu dobrom. Koliko mi je žao ovih momaka, toliko i nije. Normalan čovjek, čovjek koji zdravo razmišlja neće vozit 200km/h.SamoTZ je napisao/la:Nažalost, nije to sekunda i nema te. U ovom slučaju je bilo pitanje dana kad će se ovo desiti. Žao mi je momaka, ali morate biti svjesni činjenice da nema opravdanja za tako brzu vožnju. Mogli su ubiti bilo koga! Tu su osnovna škola, gimnazija, fakultet... Sreća samo da nije školska godina jer su mogli naletiti na grupu od 5-6 prvačića.
Još je gore ako pomislimo da oni nisu jedini. Svaki dan mnogi jure na južnoj magistrali i svi znamo koliko je ljudi tamo stradalo. Zato bi bilo mnogo korisnije da ste ih, ako ih već poznajete, ranije upozorili na opasnosti prebrze vožnje, nego što sad ovdje pišete R.I.P. i slično. Možda biste spasili tri života. Sad je naravno kasno i ne može se vratiti što je bilo, ali se može napisati pismo nadležim, napraviti protest i zahtijevati da se nešto konkretno uradi po ovom pitanju ili bar ukazati ovakvima na moguće posljedice. Tako možda spasimo živote u budućnosti, a od samog R.I.P. nema niko koristi.
Nemojte pogrešno protumačiti, ali ja sam izgubio dvije vrlo bliske osobe na sličan način isto zbog tuđe greške pa sam prilično osjetljiv na neodgovornu vožnju. Ako nisi dovoljno zreo i odgovoran, ne sjedaj za volan i svi smo mirni! Postoje i drugi načini da se pokazuješ po gradu ako već osjećaš potrebu.
Porodicama žrtava moje saučešće.
Tko si može priuštiti, a mislim da svatko tko radi može, treba da uzme sezonsku pa makar došao 2x tokom godine. Ovdje ne mislim na studente, momke koje rade sezonski ili periodično.staragarda je napisao/la:jel zna neko koliko je prodano sezonskih do sad...ja sutra aBd idem uzet 2....sjever i zapad za starog...ljudi,nema vece pomoci klubu nego kupovina sezonske..zato to pogurajte kolko ko moze....ja bih licno bio veoma zadovoljan kad bi smo uspjeli prodat od 300 do 400 sezonskih za ovu sezonu....jos jednom pohvala za UG![]()
Naravno, bravo za udruženje

Moja za ovu sezonu s time da kada se odlučim pogledati tekmu sa Zapada tada ću i platiti ulaz. Neka ne buni broj karte, podijeljeni su Zapad, Sjever i VIP po stotinama.

Btw, svatko tko želi može sekretara Ibrića direktno na mobitel zvati pa dogovoriti kada je čovjek u klubu.
Kome bude trebao mobitel neka se javi na pp.
tuzlanska Sloboda
Ajde care ako ti nije mrsko po jednu fotku sa obje strane, malo kvalitetniju. Nisam vidio kako su na kraju odrađene.zlajci je napisao/la:![]()

http://www.****/vijesti/crna-hronika ... bracajnici" onclick="window.open(this.href);return false; Ovo je dokaz da SLOBODA ima jeke sponzore. IMA SE,MORE SE
kakva šteta 

-
- Interni moderator
- Kontakt:
zlajci hajd na pp mi ostavi broj telefona za sezonske jer sam danas bio i zatvoreno pa da se dogovorim..hvala unaprijed
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
hajde Turci, izgradite nam istok

Husić o meču u Istanbulu: Ovo je veliki iskorak prema Besiktasu
Husić je rekao da će se utakmica odigrati 5. septembra u Istanbulu i prihod od ove utakmice će ići za pomoć ljudima koji su ugroženi od poplava u općini Tuzla.
Predsjednik fudbalskog kluba Sloboda Azmir Husić je uoči prijateljskog meča koji će 5. septembra odigrati protiv turskog prvoligaša Besiktasa, za pomoć stanovništvu ugroženom od poplava, kazao da je to njihov veliki iskorak prema ovom klubu, javlja Anadolu Agency (AA).
"Nama je jako važno da smo ponovo otvorili tu saradnju i za sad je ovo naš veliki iskorak prema Besiktasu. Tako da ćemo nastajati i u budućnosti da ta saradnja bude što veća i jača", rekao je predsjednik tuzlanskog prvoligaša Husić.
Husić je za AA govorio i kako su došli do ideje za prijateljsku utakmicu, te dodao:
"Usljed ovih naših nezgoda koje su se desiloe u Bosni i Hercegovini, načelnik Besiktasa je došao u Tuzlu. Imali smo sastanke povodom ovih poplava. Vama je poznata dva legendarna igrača Besiktasa koji potiču iz fudbaskog kluba Slobode, to su Dževad Šećerbegović i Mirsad Kovačević. Odatle je krenula ideja o odigravanju te utakmice.“
Husić je dodao da će se utakmica odigrati 5. septembra u Istanbulu i prihod od ove utakmice će ići za pomoć ljudima koji su ugroženi od poplava u općini Tuzla.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.