SanaBosna je napisao/la: ↑16 okt 2020, 02:57
Ocekujem poziv
- Dedic
- Gigovic
- Hasic
- Balic
- Demirovic
Koju su sanse da dovedemo Ivana Sunjica? I Pograncica? Vidi da Su nji Hrvati totalno odpisali,
Pokusati dovesti Maresica, neznam da li iko ima vise informacije o ovi navedeni trojicu.
Sa Pongrancicem sam slusao intervju otvoreno kaze kako od malena gleda Hrv,navija za nju i ima veliku zelju igreati..imao je neku malu povredu ja mislim, pa nije jos debitirao. A i nema mjesta kod nas, krcati smo sa stoperima
Ivan Sunjic rodjeni Zenicanin je odrastao u Zagrebu i prosao sve mlade selekcije Hrv, odigrao jednu prijateljsku za Hrv.
Nije jos dobio poziv radi naravno dobre konkurencije, ali covjek ocito ne razmislja o BiH i ceka poziv Hrv jer ima 25 g vec i nije nikada spomenuio da zeli igrati za nas, da ima neke zelje davno bi on igrao za nas.
Blizi nam je Nikola Katic iz Rangersa od njih koji je i izjavljivao da je BiH njegova zemlja kao i Hrv...ali ocito ds ima zelju dosad bi nam se ponudio nekako i zaigrao bi,jer kod nas bi bio orvi stoper..ocito i on ceka poziv Dalica, koji je trebao doci dosad vjerovatno, ali je ligsmente povrijedio.
Nas najveci trud sada treba biti ulozen na Gigovica i da se on preotme. Valjda mu Dennis nesto sapne na uho.
Poceti uigravati sa seniorima onda Demira, Gazibegovica, Dedica, Hasica, Gigovica abd. i lagano praviri kostur.
Poceti traziti golmana buduceg.
Kad bi se krenulo na vrijeme moze se ocekivati nesto fino od nove generacije, ali mi cemo samo selektora birati pola godine umjesto da ga dosad imamo vec.