Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Paraglajder
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Ma sigurno.Carlo je napisao/la:ma kakve izvlakuše molim te? fino kažem kako bi bilo

Evo ja prvi bih rekao da smo očajni iako vodimo. I najmanje još 70% forumaša. Određeni broj bi bio zadovoljan rezultatom i ništa više ne bi spomenuo dok bi samo ti i @Rizo nastavili veličati "Svevišnjeg" na klupi i svršavali bi što imamo 1:1 na Anfieldu.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Kako ovo nije uslo? 

- reds_forever
- Kontakt:
Gerrard stvara super sanse, koje ostali ne mogu realizovati...Kuyt nikako da posalje loptu prema golu kako valja
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Bilo bi dobro da je sad Lucas tu,dok je on igrao igrao je i Liverpool

edit:ma kakav jelavic taj jedva da 2 gola na tekmi EPL a dosao iz lige nivoa Championshipa

edit:ma kakav jelavic taj jedva da 2 gola na tekmi EPL a dosao iz lige nivoa Championshipa
Zadnja izmjena: Senaid L.F.C, dana/u 07 apr 2012, 17:20, ukupno mijenjano 1 put.
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
ne bi sigurno, sto posto ti kažem. evo sad možeš vidjeti kako igramo, stvaramo šanse i igramo li loše? normalno da ne, ali lopta neće u gol. ja ne veličam nikoga osim Boga, a može se reći da podržavam Kennyja.Bertrand je napisao/la:Ma sigurno.Carlo je napisao/la:ma kakve izvlakuše molim te? fino kažem kako bi bilo![]()
Evo ja prvi bih rekao da smo očajni iako vodimo. I najmanje još 70% forumaša. Određeni broj bi bio zadovoljan rezultatom i ništa više ne bi spomenuo dok bi samo ti i @Rizo nastavili veličati "Svevišnjeg" na klupi i svršavali bi što imamo 1:1 na Anfieldu.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- reds_forever
- Kontakt:
Poenta je u tome sto lopta nece u gol nakon ovakvog niza losih rezultata. Ja podrzavam Kennya, ali danas je pritisak na protivnika trebao biti silovit..Zasto to nije takoCarlo je napisao/la:ne bi sigurno, sto posto ti kažem. evo sad možeš vidjeti kako igramo, stvaramo šanse i igramo li loše? normalno da ne, ali lopta neće u gol. ja ne veličam nikoga osim Boga, a može se reći da podržavam Kennyja.Bertrand je napisao/la:Ma sigurno.Carlo je napisao/la:ma kakve izvlakuše molim te? fino kažem kako bi bilo![]()

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
ne igramo lose al nemamo ni jednog kreativnog veznjaka niti imamo i jednog igraca koji zna zabiti gol po meni su i carroll i suarez vrlo losi po top pitanju i normalno da ne mozemo nikog pobjediti jer mozes se ti braniti savrseno citavu sezonu al ako ne das bar jedan gol na utakmici ne mozes osvojiti bodove.
mislim da cemo od 15. imati novog trenera jer sumnjam da mozemo i everton u ovakvoj formi dobiti...
mislim da cemo od 15. imati novog trenera jer sumnjam da mozemo i everton u ovakvoj formi dobiti...
You are someone else I am still right here
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
I to je bila 24.stativa ove sezone ako se ne varam
i 1-1 nakon 25 stative
i 1-1 nakon 25 stative
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- reds_forever
- Kontakt:
Hvala Bogu pa Agger udje....
hajd sad jos jedan pa da padnem na kladionici...
You are someone else I am still right here
zaslužili smo dvije pobjede, a ne jednu, ali dobro je barem smo prekinuli niz poraza.
i neverton je igrao 2:2
i neverton je igrao 2:2
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
1 penal,ponisten gol i dvije stative znaci igra nije bila losa i da kuyt je promasio prazan gol a i golman Ville je 1-2 vadio iz gola a na kraju je i Kuyt izbi.Sve u svemu dobra utakmnica
YNWA LIVERPOOL
YNWA LIVERPOOL
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Ovo sve govori.Carlo je napisao/la:zaslužili smo dvije pobjede, a ne jednu, ali dobro je barem smo prekinuli niz poraza.

Ne'am komentara. Nismo mogli pobijediti ni ekipu sa najlošijom formom u ligi na nekad velikoj tvrđavi Anfieldu, poslije Wolvesa i Liverpoola.
KENNY OUT!
Zadnja izmjena: Bertrand, dana/u 07 apr 2012, 18:00, ukupno mijenjano 1 put.
Greatness dies
nasta vi baciste pare, pa downing i henderson nisu vrijedni dresa liverpola mogli ste za ti 50 miliona kupiti koga ste htjeli

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Uspijeh za redse, remi ko kuća, šteta je što se neće gledati CL već treću godinu zaredom na Anfiledu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
+1emir18 je napisao/la:nasta vi baciste pare, pa downing i henderson nisu vrijedni dresa liverpola mogli ste za ti 50 miliona kupiti koga ste htjeli![]()
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
kuyt nas je koštao pobjedeSenaid L.F.C je napisao/la:1 penal,ponisten gol i dvije stative znaci igra nije bila losa i da kuyt je promasio prazan gol a i golman Ville je 1-2 vadio iz gola a na kraju je i Kuyt izbi.Sve u svemu dobra utakmnica
YNWA LIVERPOOL

živa istinaemir18 je napisao/la:nasta vi baciste pare, pa downing i henderson nisu vrijedni dresa liverpola mogli ste za ti 50 miliona kupiti koga ste htjeli![]()
- reds_forever
- Kontakt:
Ma sve to stoji, ali, ima i ovaj psiholoski faktor. Evo, nakon gola za poravnanje konacno smo poceli praviti prave prilike(uz one 2-3 iz prvog poluvremena) ,ne one gdje lopte odu Bogu iza leđa, nego prilike gdje lopta barem proleti pored gola i vidjelo se da tu postoji zelja za pobjedom, tek je tad podignuta igra na neki visi nivo. E sad, da je ovakva motivacija bila od pocetka utakmice, rezultat bi sigurno bio bolji,bez obzira na nesposobnost pojedinaca...fera je napisao/la:ne igramo lose al nemamo ni jednog kreativnog veznjaka niti imamo i jednog igraca koji zna zabiti gol po meni su i carroll i suarez vrlo losi po top pitanju i normalno da ne mozemo nikog pobjediti jer mozes se ti braniti savrseno citavu sezonu al ako ne das bar jedan gol na utakmici ne mozes osvojiti bodove.
Nisam zadovoljna remijem, ali, kad pogledam situaciju, i ovaj bod je zlata vrijedan...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.