Eupen - Oostende 2/1
Waasland-Beveren - Westerlo 2/1
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
jos meni treba samo daje gol__EmIr__ je napisao/la:AIK ce da nas povalja ko cunjeve..
Auuuu u 92-oj AIIIIIIIIIIIIIIIK!!!__EmIr__ je napisao/la:AIK ce da nas povalja ko cunjeve..
u zadnjoj ga AIK zabi i to go nidje vezepintol_TM87 je napisao/la:Molde vs Tromso @pm1 (pobjeda domaćina i 3+) kvota je 2.48
AIK vs Gais @1 ili oba daju gol
dr.van nostrand je napisao/la:Elfsborg-Hacken 1 1,75
AIK-GAIS 1 1,75
bravoodr.van nostrand je napisao/la:dr.van nostrand je napisao/la:Elfsborg-Hacken 1 1,75
AIK-GAIS 1 1,75
Zabio Keflavik u 64' min. Obzirom da su to Islanđani, kod njih ti ovo može proći veoma glatko...__EmIr__ je napisao/la:i jos keflavik 3+ i univ.de chile za 195. Sve poslusah vas s foruma AIK, Elfsborg , Ulm, Baker, Honka samo da ovi vikinzi prorade al potesko nesto Bgm 55' 0-0. Ima li jos neko da dijeli moje muke?
Ne treba ni jednima ni drugima, obezbijedili su baraž za prvu ligu... ja sam davno prestao vjerovati u te 'javne' namještaljke.Unknown Genius je napisao/la:Ima li možda neko info za ovaj meč druge italijanske lige Varese - Sampdoria? Vidim da i stranci po forumima pišu da je čista dvica, i ulažu velike novce na Sampdoriju, a i danas u kladionici dva lika uplatiše dosta dobar iznos na taj par...
Vidim brate evo 71' 1-0 hajd nadat cemo seVirtu4l je napisao/la:Zabio Keflavik u 64' min. Obzirom da su to Islanđani, kod njih ti ovo može proći veoma glatko...__EmIr__ je napisao/la:i jos keflavik 3+ i univ.de chile za 195. Sve poslusah vas s foruma AIK, Elfsborg , Ulm, Baker, Honka samo da ovi vikinzi prorade al potesko nesto Bgm 55' 0-0. Ima li jos neko da dijeli moje muke?
A gledao sam tabelu, ali reko da ne igraju nešto u fazonu 3 za 3 ili nešto tako. Ne pratim ni ja ove lafo dojave i tako to, ali eto, čisto da provjerim zna li neko nešto o tome...Virtu4l je napisao/la:Ne treba ni jednima ni drugima, obezbijedili su baraž za prvu ligu... ja sam davno prestao vjerovati u te 'javne' namještaljke.Unknown Genius je napisao/la:Ima li možda neko info za ovaj meč druge italijanske lige Varese - Sampdoria? Vidim da i stranci po forumima pišu da je čista dvica, i ulažu velike novce na Sampdoriju, a i danas u kladionici dva lika uplatiše dosta dobar iznos na taj par...
brate ja mislim da je to onaj play off njihov za 1 ligu tako da nema toga 3 za 3 tj. nema smisla. A Sampdoria je jaca koliko ja znam vjerovatno i najjaca od tih ekipa sto igraju to.Unknown Genius je napisao/la:A gledao sam tabelu, ali reko da ne igraju nešto u fazonu 3 za 3 ili nešto tako. Ne pratim ni ja ove lafo dojave i tako to, ali eto, čisto da provjerim zna li neko nešto o tome...Virtu4l je napisao/la:Ne treba ni jednima ni drugima, obezbijedili su baraž za prvu ligu... ja sam davno prestao vjerovati u te 'javne' namještaljke.Unknown Genius je napisao/la:Ima li možda neko info za ovaj meč druge italijanske lige Varese - Sampdoria? Vidim da i stranci po forumima pišu da je čista dvica, i ulažu velike novce na Sampdoriju, a i danas u kladionici dva lika uplatiše dosta dobar iznos na taj par...
Ma ovo je zadnje kolo, a ako je Sampdorija toliko jaka možda žele da izbjegnu Sassuolo u prvoj utakmici ili nešto tako možda se može ispratiti na manji ulog sa još par ovih prijateljskih što se igraju u subotu... http://www.betexplorer.com/soccer/italy ... hid=862571" onclick="window.open(this.href);return false; Evo i kvota dosta pada, već je na 2.75.__EmIr__ je napisao/la:
brate ja mislim da je to onaj play off njihov za 1 ligu tako da nema toga 3 za 3 tj. nema smisla. A Sampdoria je jaca koliko ja znam vjerovatno i najjaca od tih ekipa sto igraju to.
EDIT: nije jos playoff zezno sam se konto sam posto ce ove ekipe biti u tom da je vec pocelo
Ne zna se koji će Sassuolo biti na kraju. Tako da na tu kartu ne mogu igrati.Unknown Genius je napisao/la: Ma ovo je zadnje kolo, a ako je Sampdorija toliko jaka možda žele da izbjegnu Sassuolo u prvoj utakmici
U pravu si, nisam ni obraćao pažnju da su izjednačeni sa Veronom.Virtu4l je napisao/la:Ne zna se koji će Sassuolo biti na kraju. Tako da na tu kartu ne mogu igrati.Unknown Genius je napisao/la: Ma ovo je zadnje kolo, a ako je Sampdorija toliko jaka možda žele da izbjegnu Sassuolo u prvoj utakmici
Kurcenja radi sam ga zazeleniofelix123 je napisao/la:20:20 Wurzburg - Ulm 2 2,20
Cisto radi sklopa 2 i 0 sam stavio 2![]()
Ulm je uz Brose Basket najbolja njemacka momcad i sigurno ce pokusat napravit break veceras
Zadnja 3 meca
20.05.12 BBL Ulm Wurzburg 77 : 65
28.04.12 BBL Ulm Wurzburg 91 : 65
05.11.11 BBL Wurzburg Ulm 61 : 59
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.