FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

merak
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la merak » 12 avg 2014, 11:09

RobertoBaggio je napisao/la:
staragarda je napisao/la:de ljudi da ne smaramo vise sa posjetom....nego,gledam sad ovu emisiju na OBN oko ulaganja u klubove....MI MORAMO POD HITNO KRENUT STOPAMA SARAJEVA DOK IMAMO PREDSJEDNIKA HUSICA VRUCEG...covjek je milioner,spreman za ulaganja i za razliku od amidze VOLI SLOBODU...probat nesto i sa UG posto su nasi clanovi sad u skupstini dogovorit vezano za promjenu vlasnicke strukture i transformisat klub u dionicko drustvo te pustit dionice Slobode na berzu...nek kupi ko koliko moze a tu bi predsjednik sigurno usao sa vise od pola kupljenih dionica...kad bi se on osigurao ovim aktima i dionicama...SAMO NEBO BI NAM BILA GRANICA....mislim da bi uz pite sigurno igrali glavnu ulogu u PL....plus ne zaboravite da ovaj kanton ima oko 1 000 000 stanovika...ja vam garantujem da kad bi se nasli u ovom plejofu sto sad igraju pite da bi bez problema doslo 30 000 ljudi...pa jbt,nama protiv mrtvog igmana iz konjica dodze 8 000 :roll: :roll:
Evo prvi put sam u ovoj emisiji slušao tog vašeg predsjednika. Načuo sam i prije o tome šta se otprilike dešava, ali tek sad mi je jasan vaš optimizam, kojem se, koliko sam vidio, dobar dio ostatka foruma podsmjehuje. I meni je nerealno da ćete ove sezone napraviti neki ozbiljan rezultat, vidjet ćemo kako ćete proći ovih prvih osam kola, imate tu tri baš jake domaće utakmice, pa će se tek poslije njih moći nešto objektivnije reći o vašim trenutnim dometima, ali razloga za optimizam itekako imate. Ne znam kako vam mimo predsjedinka stoje stvari u klubu, ali čini mi se da morate dati sve da ovoga čovjeka zadržite.
Jos uvijek ima lesinara oko kluba koji ne zele napredak al njih je sve manje. Jako je bitno da je saradnja sa Opstinom i gradonacelnikom jako dobra sto je predsjednik vise puta naglasio u raznim izjavama jer realno to je jedan od prvih koraka ako je sloga u kuci.
Sto se tice ostatka foruma ili bilo koga drugoga sta misli o nama to nam je ni iz dzepa ni u dzep.
samo Sloboda

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 12 avg 2014, 12:02

Ako se ovako nastavi ceka nas lijepa buducnost
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 12 avg 2014, 12:19

RobertoBaggio je napisao/la: Evo prvi put sam u ovoj emisiji slušao tog vašeg predsjednika. Načuo sam i prije o tome šta se otprilike dešava, ali tek sad mi je jasan vaš optimizam, kojem se, koliko sam vidio, dobar dio ostatka foruma podsmjehuje. I meni je nerealno da ćete ove sezone napraviti neki ozbiljan rezultat, vidjet ćemo kako ćete proći ovih prvih osam kola, imate tu tri baš jake domaće utakmice, pa će se tek poslije njih moći nešto objektivnije reći o vašim trenutnim dometima, ali razloga za optimizam itekako imate. Ne znam kako vam mimo predsjedinka stoje stvari u klubu, ali čini mi se da morate dati sve da ovoga čovjeka zadržite.
Ma neka se podsmjehuju, uvijek će biti takvih stvari, da Sarajevo zaigra u EL opet će im se neko podsmijavati, takvi smo u svim sferama života, ne samo sporta. I nisi baš toliko ni čitao, ako si negdje vidio da je neko napisao da su nam ambicije vleike, taj se šalio, jer svi mi ovdje dobro znamo kakva je situacija, niti napadamo vrh ni Evropu (možda će se kroz kup pokušat), jednostavno nema potrebe to ganjati kada je dug toliki da ne bi mogli dobiti licencu za Evropu, dakle, prvo i najbitnije za Slobodu je saniranje duga, ostalo će doći za koju godinu aBd.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 12 avg 2014, 12:36

Sa besiktasem petog septembra
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 12 avg 2014, 12:40

Utakmica će se igrati na stadionu Bešiktaša u Istanbulu, a prihod od prodatih ulaznica, kako nezvanično saznajemo, ići će Slobodi i žrtvama nedavnih katastrofalnih poplava u Općini Tuzla
Kolika suma bi otprilike mogla biti :mrgreen: .

solar1987
Kontakt:

Post Postao/la solar1987 » 12 avg 2014, 12:41

Zodiac je napisao/la:
Utakmica će se igrati na stadionu Bešiktaša u Istanbulu, a prihod od prodatih ulaznica, kako nezvanično saznajemo, ići će Slobodi i žrtvama nedavnih katastrofalnih poplava u Općini Tuzla
Kolika suma bi otprilike mogla biti :mrgreen: .

zavisi kolko cemo privuc gledatelja tamo :D
SLANA GARDA PONOS JE GRADA

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 12 avg 2014, 12:44

ma jedno 30.000, ne dolazi Sloboda svaki dan :mrgreen:

P.S. hoćemo tribinu Bešiktaš :mrgreen:

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 12 avg 2014, 12:47

Ako cijena bude makar 10 ojera :opaopa: :opaopa: :opaopa: :mrgreen: .

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 12 avg 2014, 12:51

ako su im cijene karata k'o cijene na pijacama, onda su po našim standardima :D

Dzanelemi
Kontakt:

Post Postao/la Dzanelemi » 12 avg 2014, 12:54

Kako ce ici raspodjela para, za unesrecene u poplavama i za Slobodu 50/50 ili ?
Zadnja izmjena: Dzanelemi, dana/u 12 avg 2014, 13:04, ukupno mijenjano 1 put.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 12 avg 2014, 13:01

ma vjerovatno ce se nama pokriti svi troskovi + mozda nesto sitno- ostalo za poplave...

tamo se i onako ide najvise da ih kako "izvaramo" za tribinu Beskitas :mrgreen:
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Dzanelemi
Kontakt:

Post Postao/la Dzanelemi » 12 avg 2014, 13:13

ultrasstyle_tz je napisao/la:ma vjerovatno ce se nama pokriti svi troskovi + mozda nesto sitno- ostalo za poplave...

tamo se i onako ide najvise da ih kako "izvaramo" za tribinu Beskitas :mrgreen:
sto se tice institucionalne pomoci Turske to se lahko moze zaganjati, posebno ako je Erdoganova partija na vlasti u toj opstini, samo cete morati skinuti one komunisticke zvijezde sa grbova, oni su ti kontra toga ali bash :mrgreen: ...
Inace od nekih privatnika tesko... ko je s turcima poslovao nije se usrecio znaju to na Grbavici :mrgreen:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 12 avg 2014, 13:16

još nam je ovaj sadašnji grb, nema zvijezde :mrgreen: neka zvijezda sačeka da se tribina izgradi :urnebes:

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 12 avg 2014, 13:18

I ono je modifikovana zvijezda :nedam: ,dakle ne klasicno komunisticka :mrgreen: .

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 12 avg 2014, 13:19

odrekli smo se srpa i čekića, al' zvijezde nećemo :D

Dzanelemi
Kontakt:

Post Postao/la Dzanelemi » 12 avg 2014, 13:22

Zodiac je napisao/la:I ono je modifikovana zvijezda :nedam: ,dakle ne klasicno komunisticka :mrgreen: .
Nista onu komunisticku treba obojiti u bijelo a ono slovo S nakriviti malo na mjesec :P da baca a turcima reci da crveno crna je zapravo kombinacija boja republike Turske i crne zastave Muhameda a.s. :D
Mozda dobijete i citav stadion :mrgreen:

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 12 avg 2014, 13:25

Imamo zvijezdu samo nam mjesec fali :mrgreen: .

slika

bordograd
Kontakt:

Post Postao/la bordograd » 12 avg 2014, 13:39

Možda je off-topic ali moram napisati da sam pozitivno iznenađen napretkom koji Sloboda pravi u svim segmentima u posljednje vrijeme. Sinoć sam gledao emisiju sa OBN televizije u kojoj je gostovao gospodin Azmir i "na prvu" se vidi da je čovjek tu iz ljubavi, da zna kako se pravi posao i da će Sloboda u skorije vrijeme postati primjer uspješnog kluba, u našim okvirima sigurno, a zašto da ne i šire. Sa druge strane jedini je objektivno, realno i bez trunke zavisti govorio o projektu koji je uradilo/radi FKS i zbog toga mu također skidam kapu, za razliku od polupismenih samoprozvanih sportskih novinara i radnika. Samo uz privatni kapital ili neki vid javno-privatnog partnerstva sutra možemo očekivati da se u play-offu europskih takmičenja zajedno nađu Sarajevo, Željezničar, Sloboda, Velež itd.

Stoga Tuzlaci, samo gurajte naprijed, sa ovim čovjekom nema zime za vas to je sigurno!
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 12 avg 2014, 14:20

slika

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 12 avg 2014, 15:13

Zamisli Turci kažu izgradit ćemo stadion ako se alkohol ne bude točio prije tekme :mrgreen:

Zadnja utakmica Bešiktaša kod kuće (prije par dana):
slika
Pobjeda je bolja od orgazma!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.