Jos uvijek ima lesinara oko kluba koji ne zele napredak al njih je sve manje. Jako je bitno da je saradnja sa Opstinom i gradonacelnikom jako dobra sto je predsjednik vise puta naglasio u raznim izjavama jer realno to je jedan od prvih koraka ako je sloga u kuci.RobertoBaggio je napisao/la:Evo prvi put sam u ovoj emisiji slušao tog vašeg predsjednika. Načuo sam i prije o tome šta se otprilike dešava, ali tek sad mi je jasan vaš optimizam, kojem se, koliko sam vidio, dobar dio ostatka foruma podsmjehuje. I meni je nerealno da ćete ove sezone napraviti neki ozbiljan rezultat, vidjet ćemo kako ćete proći ovih prvih osam kola, imate tu tri baš jake domaće utakmice, pa će se tek poslije njih moći nešto objektivnije reći o vašim trenutnim dometima, ali razloga za optimizam itekako imate. Ne znam kako vam mimo predsjedinka stoje stvari u klubu, ali čini mi se da morate dati sve da ovoga čovjeka zadržite.staragarda je napisao/la:de ljudi da ne smaramo vise sa posjetom....nego,gledam sad ovu emisiju na OBN oko ulaganja u klubove....MI MORAMO POD HITNO KRENUT STOPAMA SARAJEVA DOK IMAMO PREDSJEDNIKA HUSICA VRUCEG...covjek je milioner,spreman za ulaganja i za razliku od amidze VOLI SLOBODU...probat nesto i sa UG posto su nasi clanovi sad u skupstini dogovorit vezano za promjenu vlasnicke strukture i transformisat klub u dionicko drustvo te pustit dionice Slobode na berzu...nek kupi ko koliko moze a tu bi predsjednik sigurno usao sa vise od pola kupljenih dionica...kad bi se on osigurao ovim aktima i dionicama...SAMO NEBO BI NAM BILA GRANICA....mislim da bi uz pite sigurno igrali glavnu ulogu u PL....plus ne zaboravite da ovaj kanton ima oko 1 000 000 stanovika...ja vam garantujem da kad bi se nasli u ovom plejofu sto sad igraju pite da bi bez problema doslo 30 000 ljudi...pa jbt,nama protiv mrtvog igmana iz konjica dodze 8 000![]()
Sto se tice ostatka foruma ili bilo koga drugoga sta misli o nama to nam je ni iz dzepa ni u dzep.