FK Željezničar (opšte diskusije)
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Mislim da je bolje da se ne pomjera derbi sa subote na nedjelju, posto je tad godisnjica Vedranove pogibije. Los bi to termin za derbi bio. Sta vi velite?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ja mislim da cete dobiti istok i dio zdenke bez stolica.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Ja kako znam da je derbi 04.10. (Nedjelja) u 15:30.uNbx je napisao/la:Mislim da je bolje da se ne pomjera derbi sa subote na nedjelju, posto je tad godisnjica Vedranove pogibije. Los bi to termin za derbi bio. Sta vi velite?

Zadnja izmjena: arelinho, dana/u 24 sep 2015, 17:45, ukupno mijenjano 1 put.
- kenan_tm87
- Kontakt:
Sudija je poklonio penal, a prolaz bi mozda bio i u produzetku ili na penale. TolikoEvander je napisao/la:Eno DzoleZeljo i dalje tvdi da je penal bio. Kakav djon moras biti?
Svaka cast navijacima Zeljeznicara koji otvoreno kazu da im je sudija poklonio prolaz. Treba biti "musko" i priznati neke stvari, pa makar i nebile u tvoju korist.
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
FORZA ZELJO
To niko ne moze da zna, sta bi bilo kad bi bilo, a produzetaka ionako nema, igrala se 94-ta minuta, kakav bi ti jos produzetak.kenan_tm87 je napisao/la:Sudija je poklonio penal, a prolaz bi mozda bio i u produzetku ili na penale. TolikoEvander je napisao/la:Eno DzoleZeljo i dalje tvdi da je penal bio. Kakav djon moras biti?
Svaka cast navijacima Zeljeznicara koji otvoreno kazu da im je sudija poklonio prolaz. Treba biti "musko" i priznati neke stvari, pa makar i nebile u tvoju korist.

Biti srcem vezan, u tome leži snaga
Na nasoj oficijelnoj pise subota 17:30. Bilo bi bolje da je u subotu al et...arelinho je napisao/la:Ja kako znam da je derbi 04.10. (Nedjelja) u 15:30.uNbx je napisao/la:Mislim da je bolje da se ne pomjera derbi sa subote na nedjelju, posto je tad godisnjica Vedranove pogibije. Los bi to termin za derbi bio. Sta vi velite?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Gledao sam na cometu i utakmica je zakazana definitivno za nedjelju u 15:30.uNbx je napisao/la:Na nasoj oficijelnoj pise subota 17:30. Bilo bi bolje da je u subotu al et...arelinho je napisao/la:Ja kako znam da je derbi 04.10. (Nedjelja) u 15:30.uNbx je napisao/la:Mislim da je bolje da se ne pomjera derbi sa subote na nedjelju, posto je tad godisnjica Vedranove pogibije. Los bi to termin za derbi bio. Sta vi velite?

Odakle ti comet šifra 

Vid' ga što se hvali da ima Komet.

p.s Komet je za utakmicu tačan tek tri dana pred kolo. Znači u sljedeću srijedu će ti on biti relevantan izvor. Do tada kao satnica se uzima ona koja je prijavljena u Savezu pred početak sezone (dnevni/noćni termin).

p.s Komet je za utakmicu tačan tek tri dana pred kolo. Znači u sljedeću srijedu će ti on biti relevantan izvor. Do tada kao satnica se uzima ona koja je prijavljena u Savezu pred početak sezone (dnevni/noćni termin).

Zadnja izmjena: Pappy, dana/u 25 sep 2015, 15:37, ukupno mijenjano 1 put.
Dao mi jedan kolega.lisander je napisao/la:Odakle ti comet šifra

A moram malo. hahahahPappy je napisao/la:Vid' ga što se hvali da ima Komet.![]()

U produzetku bi zabili najmanje dva golakenan_tm87 je napisao/la:Sudija je poklonio penal, a prolaz bi mozda bio i u produzetku ili na penale. TolikoEvander je napisao/la:Eno DzoleZeljo i dalje tvdi da je penal bio. Kakav djon moras biti?

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
ala_juve_tm87 je napisao/la:Protiv Travnika će biti teško izuzetno teško,bez Memije ko god dodje na beka biće propuh,al ipak bih ja stavio malog Šehića, pa kud puklo da puklo.Protiv Sarajeva sam ubjeđen da ćemo mi slavit,oni su se opet ufurali i misle da će prekucat ligu sa novim trenerom,a siguran sam da će nas i potcjeniti,što bih bilo odlično za nas. U zadnja dva derbija smo ih nadigrali baš, na Grbavici nismo imali sreće i izgubili smo bezveze,ali ove godine će sreća biti abd na našoj strani.

Das Ist Walter
šališ se je li tako
? 

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ma demolirali ste nas. Steta samo sto mi sudijama kupujemo stanove po ciglanama.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
grade se eno na otoci novi stanovi ovo gore sve punoFrancescoTotti je napisao/la:Ma demolirali ste nas. Steta samo sto mi sudijama kupujemo stanove po ciglanama.![]()
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Citam temu i morao sam provjeriti da sam na pravom mjestu, da nisam zalutao. Vidim sve neki bordo avatari. 

Jel istina da je kupljena utakmica protiv Olimpika i Travnika?
Pitam samo jer mi je licno rekao jedan gospodin koji je vrlo blizak klubu.
U maniru svoga mentora dr Dabica. Dogovori se sam sa sobom jel imamo ili nemamo pare.Zip je napisao/la:Jel istina da je kupljena utakmica protiv Olimpika i Travnika?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.