takodjer, sve najboljefilip13 je napisao/la:kolege forumaši najdražeg mi pdf sretna vam nova godina

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
takodjer, sve najboljefilip13 je napisao/la:kolege forumaši najdražeg mi pdf sretna vam nova godina
Clutch je napisao/la:takodjer, sve najboljefilip13 je napisao/la:kolege forumaši najdražeg mi pdf sretna vam nova godina
Nas i Kineza milijarda i neštoMElloo je napisao/la:Da nas ima ko kineza Mirza bi imao vise glasova od kraljice
LeBronfan je napisao/la:Ocekivan poraz od Bucksa bez Jamesa, Love i Varejao. Dakle tri igraca iz startne petorke. Jel se zna dokad pauziraju James i Love? I naravno svima sretna nova
Nista cudno. Pa pogledaj koliko Anthony i Bryant imaju.kokuz je napisao/la:Lin 114k glasova![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ma trebe uvest da se na AL ide na osnovu statistike iz te sezone recimo PER ili nesto slicno (naravno podrazumjva se da igrac treba imat dovoljno minuta i utakmica)Greivis je napisao/la:Nista cudno. Pa pogledaj koliko Anthony i Bryant imaju.kokuz je napisao/la:Lin 114k glasova![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma dobro, klupu biraju treneri. Tako da se tu nadju samo 2-3 igraca koji ne zasluzuju da igraju.andro234 je napisao/la:ma trebe uvest da se na AL ide na osnovu statistike iz te sezone recimo PER ili nesto slicno (naravno podrazumjva se da igrac treba imat dovoljno minuta i utakmica)Greivis je napisao/la:Nista cudno. Pa pogledaj koliko Anthony i Bryant imaju.kokuz je napisao/la:Lin 114k glasova![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mslm utakmica je svakako cirkus ali samo sudjelovanje je prestis pa je preglupo da su tu igraci koji imaju sezonu puno losiju od nekog tko nece nastupit
Petorke već izabrane, nema šanse da se ovo promijeni.Puma je napisao/la:Update
Da, to je to, izuzev ako ne bude eventualnih povreda.jose je napisao/la:Petorke već izabrane, nema šanse da se ovo promijeni.Puma je napisao/la:Update
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.