Još mi je miris svježe boje u nosnicama.slogauskoplje je napisao/la: ↑22 mar 2022, 17:19@hnkvisici, nemaš nikakav komentar na gostovanje u Uskoplju?
Makar jesmo li lijepo sredili svlačionice...

Svlačionice su top, drago mi je nakon 2015. da ponovno tu gostujemo, iako se nismo u prošlosti nabrali bodova, uz Tomislav vjerojatno meni najdraži gostujući teren.
Što se tiče utakmice, vidjelo se da su obje ekipe oslabljene izostancima, nije bila neka predstava za poželjeti iako smo vidjeli 8 golova, pogotovo drugo poluvrijeme u kojem nikako obranu nismo igrali ni mi ni vi. Mogla su 3 boda otići i na jednu i na drugu stranu, vodili smo dva puta, imali još par zicera, na kraju čupali bod u 90'.
Vidim da ima nezadovoljstva suđenjem s vaše strane, čak je vaš trener poslije utakmice predbacio da smo kupili suce i nije pružio ruku našem treneru. Gledao sam i snimak idući dan, navodno sporan je penal i prekršaj iz kojeg je pao zadnji pogodak. Naravno da sam subjektivan, ali definitivno nam je trebao biti suđen još jedan penal prethodno. A prekršaj u zadnjoj minuti je doveo do ozljede našeg igrača koji čitav tjedan ne trenira i neće biti u konkurenciji za iduću utakmicu.
Ne znam tko vam vodi portal i Facebook, ali malo bi trebao biti objektivniji u izvještavanju. Npr. u jesenskoj našoj utakmici u Višićima, nama je poništen čist pogodak zbog greške pomoćnog suca koji je signalizirao zaleđe i nije nam sviran penal, sudac je dobio negativnu ocjenu, a obje situacije su bile prikazivane na seminaru za suce kao jasne i očigledne pogreške. Pa opet smo se suzdržali od prozivanja i sportski smo čestitali na pobjedi.