Druga Liga - grupa Jug

hnkvisici
Kontakt:

Re: Druga Liga - grupa Jug

Post Postao/la hnkvisici » 26 mar 2022, 16:58

slogauskoplje je napisao/la:
22 mar 2022, 17:19
@hnkvisici, nemaš nikakav komentar na gostovanje u Uskoplju? :)

Makar jesmo li lijepo sredili svlačionice...
Još mi je miris svježe boje u nosnicama. :mrgreen:

Svlačionice su top, drago mi je nakon 2015. da ponovno tu gostujemo, iako se nismo u prošlosti nabrali bodova, uz Tomislav vjerojatno meni najdraži gostujući teren.

Što se tiče utakmice, vidjelo se da su obje ekipe oslabljene izostancima, nije bila neka predstava za poželjeti iako smo vidjeli 8 golova, pogotovo drugo poluvrijeme u kojem nikako obranu nismo igrali ni mi ni vi. Mogla su 3 boda otići i na jednu i na drugu stranu, vodili smo dva puta, imali još par zicera, na kraju čupali bod u 90'.

Vidim da ima nezadovoljstva suđenjem s vaše strane, čak je vaš trener poslije utakmice predbacio da smo kupili suce i nije pružio ruku našem treneru. Gledao sam i snimak idući dan, navodno sporan je penal i prekršaj iz kojeg je pao zadnji pogodak. Naravno da sam subjektivan, ali definitivno nam je trebao biti suđen još jedan penal prethodno. A prekršaj u zadnjoj minuti je doveo do ozljede našeg igrača koji čitav tjedan ne trenira i neće biti u konkurenciji za iduću utakmicu.

Ne znam tko vam vodi portal i Facebook, ali malo bi trebao biti objektivniji u izvještavanju. Npr. u jesenskoj našoj utakmici u Višićima, nama je poništen čist pogodak zbog greške pomoćnog suca koji je signalizirao zaleđe i nije nam sviran penal, sudac je dobio negativnu ocjenu, a obje situacije su bile prikazivane na seminaru za suce kao jasne i očigledne pogreške. Pa opet smo se suzdržali od prozivanja i sportski smo čestitali na pobjedi.
www.facebook.com/hnkvisici

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 26 mar 2022, 17:28

U stadion i svlačionice je u posljednjih 2-3 godine uloženo 50-ak tisuća maraka, razlika je drastična za nekoga tko nije bio par godina. Što se tiče Tomislava već dogodine gostujemo tamo kako igraju u Prvoj ligi. :(

Mislim da je ta situacija o kojoj govoriš čist prekršaj, ali izvan šesnaesterca. Penala i prekršaja nije bilo bar po našem viđenju, a čini mi se da je i delegat suđenje ocijenio lošim. Pisao sam već nakon prve naše utakmice, suđenje je jedostavno loše. Ne vjerujem u namjeru, već jednostavno ne znaju. Ipak, sami smo krivi. Primi smo sedam golova u dva kola, puno pogrešaka. Generalno smo obje utakmice odigrali slabo i ispod neke svoje razine.

Uglavnom bila je zanimljiva utakmica, igrom i rezultatom ne možem biti zadovoljni, ali idemo dalje. Sutra je prilika za popraviti dojam.
Sloga Uskoplje

hnkvisici
Kontakt:

Post Postao/la hnkvisici » 27 mar 2022, 20:49

26 mar 2022, 17:28
U stadion i svlačionice je u posljednjih 2-3 godine uloženo 50-ak tisuća maraka, razlika je drastična za nekoga tko nije bio par godina. Što se tiče Tomislava već dogodine gostujemo tamo kako igraju u Prvoj ligi. :(

Mislim da je ta situacija o kojoj govoriš čist prekršaj, ali izvan šesnaesterca. Penala i prekršaja nije bilo bar po našem viđenju, a čini mi se da je i delegat suđenje ocijenio lošim. Pisao sam već nakon prve naše utakmice, suđenje je jedostavno loše. Ne vjerujem u namjeru, već jednostavno ne znaju. Ipak, sami smo krivi. Primi smo sedam golova u dva kola, puno pogrešaka. Generalno smo obje utakmice odigrali slabo i ispod neke svoje razine.

Uglavnom bila je zanimljiva utakmica, igrom i rezultatom ne možem biti zadovoljni, ali idemo dalje. Sutra je prilika za popraviti dojam.

Dobro smo popravili dojam i mi i vi. 😂😂😂

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 27 mar 2022, 20:54

:oops:

Srećom ovu nisam gledao. U lošem smo ritmu...
Sloga Uskoplje

hnkvisici
Kontakt:

Post Postao/la hnkvisici » 28 mar 2022, 12:54

27 mar 2022, 20:54
:oops:

Srećom ovu nisam gledao. U lošem smo ritmu...
Liga je takva da imam osjećaj da su razlike u kvaliteti između prvog i zadnjeg na tablici skoro pa nikakve. Pojedine ekipe su malo spremnije, pojedine imaju više iskustva, ali ako se "potrefi dan" svak može dobiti svakoga.

Nama fali kontinuitet i iskustvo, jednostavno ne možemo iz vikenda u vikend davati najbolje od sebe, imamo problem s mentalitetom, s karakterom, zbog toga pojedine utakmice kao ovu sa Stocem izgubimo kao da se nismo ni pojavili na terenu. A onda nam dođe dan kada u stanju smo pobijediti Barcelonu. Čudno skroz...

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 04 apr 2022, 19:34

Napokon slavlje nakon četiri utakmice bez pobjede. 5-1 protiv Brotnja, osim ranog isključenja gosti su stigli sa dosta problema...

Ulaganje u infrastrukturu:

slika
slika
slika
Sloga Uskoplje

RASanticeva
Kontakt:

Post Postao/la RASanticeva » 12 apr 2022, 11:35

Pažin ko na traci - 3/3
Mostar u srcu, Velež do groba

Rdje94
Kontakt:

Post Postao/la Rdje94 » 25 apr 2022, 09:10

Rdje94 je napisao/la:
04 dec 2021, 08:35
Polusezona NK Ljubuški

5-6-2 W-D-L 32:27

Par zanimljivosti :

- Najefikasnije utakmice u ligi (4.54 gola po utakmici, skupa domaći i gosti)
- Jedina ekipa koju prvoplasirana Čapljina (13-1-0) nije pobjedila, iako je Čapljina imala 3:0 na poluvremenu.
- Bez poraza u gostima (2 poraza kući od Klisa i Rame)

S obzirom na okolnosti možemo biti zadovoljni polusezonom, 10 igrača je otišlo iz šampionske ekipe od prošle godine, a dosta mladih se afirmiralo u prvu ekipu.
NK Ljubuški

Polusezona

Nastavak prvenstva :wtf: :damn:
0-0-7 W-D-L 3:19

7 vezanih poraza, pali smo sa 4. na 11. mjesto.
Iduće kolo NK Ljubuški igra u Stocu. Ne znam kad ćemo se trgnuti i "ubosti" bodove... :roll:

Čapljina također loša u nastavku. Nakon poraza od Višića, Turbine i Kamešnice izgleda da su odustali od lova na 1. Ligu.

Kako stvari stoje FK Klis će biti prvak ove sezone, sve će biti jasno ako Klis pobjedi Bjelopoljca (u gostima) i Čapljinu (kući) u iduća 2 kola.
Ne znam imaju li ambicije da ovaj put se i konačno (zasluženo) plasiraju u 1. Ligu ?
NK Ljubuški + Millwall = No one likes us we don't care!

hnkvisici
Kontakt:

Post Postao/la hnkvisici » 25 apr 2022, 12:22

Rdje94 je napisao/la:
25 apr 2022, 09:10
Rdje94 je napisao/la:
04 dec 2021, 08:35
Polusezona NK Ljubuški

Par zanimljivosti :

- Najefikasnije utakmice u ligi (4.54 gola po utakmici, skupa domaći i gosti)
- Jedina ekipa koju prvoplasirana Čapljina (13-1-0) nije pobjedila, iako je Čapljina imala 3:0 na poluvremenu.
- Bez poraza u gostima (2 poraza kući od Klisa i Rame)

S obzirom na okolnosti možemo biti zadovoljni polusezonom, 10 igrača je otišlo iz šampionske ekipe od prošle godine, a dosta mladih se afirmiralo u prvu ekipu.
NK Ljubuški

Polusezona

Nastavak prvenstva :wtf: :damn:
0-0-7 W-D-L 3:19

7 vezanih poraza, pali smo sa 4. na 11. mjesto.
Iduće kolo NK Ljubuški igra u Stocu. Ne znam kad ćemo se trgnuti i "ubosti" bodove... :roll:

Čapljina također loša u nastavku. Nakon poraza od Višića, Turbine i Kamešnice izgleda da su odustali od lova na 1. Ligu.

Kako stvari stoje FK Klis će biti prvak ove sezone, sve će biti jasno ako Klis pobjedi Bjelopoljca (u gostima) i Čapljinu (kući) u iduća 2 kola.
Ne znam imaju li ambicije da ovaj put se i konačno (zasluženo) plasiraju u 1. Ligu ?
Šta se događa s Ljubuškim? Koliko vidim nije bilo nekih značajnijih odlazaka u igračkom kadru, čak je i došao Bošnjak, ali po rezultatima nikako ne izgleda dobro. Jesi gledao koju utakmicu, jel zbilja tako loša igra kako rezultati pokazuju ili je nešto drugo u pitanju? :hmmmmm:

In other news, Višići su napokon uhvatili priključak koliko toliko, JAKO bitna pobjeda protiv Bjelopoljca nas je dovela u dobru situaciju. S pobjedom protiv Brotnja u idućem kolu bi bili na pravom kolosjeku i u borbi za sredinu tablice. Nadam se da ćemo napokon uhvatiti neki kontinuitet.

A što se tiče Čapljine, nisu ni imali stvarne ambicije za Prvu ligu, čujem da imaju dosta problema unutar kluba, ali nije za javnu raspravu. Klis će sigurno biti prvak, samo ne znam koji je njihov cilj, imaju li uvjete za Prvu ligu? Znam da su posložili sve omladinske kategorije, od početnika do juniora, što zaslužuje svaki respekt, kao i to da jedno dosta malo mjesto iz ruralne sredine ovako dobro radi i kotira u BiH nogometu. Volio bi čak da se okušaju u Prvoj ligi, samo se bojim da im ne bude to prevelik zalogaj, slično kao Tomislavu. U prijevodu, prepošteni su za tu ligu.

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 25 apr 2022, 14:15

Rdje94 je napisao/la:
25 apr 2022, 09:10
Kad vas mi nismo vratili u život, onda ne znam tko će...

Čuo sam za Čapljinu, čak se i neke fuzije spominju. Što se tiče Klisa vidjet ćemo kao i prošle godine kada se odjednom pojavilo u medijima tko ima uvjete za Prvu ligu i tko će igrati doigravanje. Imaju juniore i kadete što se do sada pokazalo kao ključni uvjet. Juniori su im loši, a kadeti još gori što znači da su tu samo kako bi se zadovoljila forma. Mislim da nemaju kapacitet za Prvu ligu, ali neka probaju. Mnoge je koštalo. :D

U Tomislavu još uvijek vjeruju da mogu ostati. Nije stvar u poštenju već se oni ni igrački ne mogu nosti sa ostalim prvoligašima. Oni su i u ovoj ligi prošle godine bili treći, isto bodova kao Sloga. I bez nekih velikih pojačanja se ne može igrati Prva liga i tako bi bilo da je bilo tko ušao, a oni su bili još slabiji.
Sloga Uskoplje

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 25 apr 2022, 15:25

Tomislav igrački i nije jak, ali imaju dobru školu i dobar plan.
Oni se nadaju da će neko gore odustati. Velika vjerovatnoća, Mladost.

Rdje94
Kontakt:

Post Postao/la Rdje94 » 26 apr 2022, 13:44

hnkvisici je napisao/la:
25 apr 2022, 12:22

Šta se događa s Ljubuškim? Koliko vidim nije bilo nekih značajnijih odlazaka u igračkom kadru, čak je i došao Bošnjak, ali po rezultatima nikako ne izgleda dobro. Jesi gledao koju utakmicu, jel zbilja tako loša igra kako rezultati pokazuju ili je nešto drugo u pitanju? :hmmmmm:
Gledao sam jednu, Bošnjak ne igra od polusezone, mislim da su ostali samo mlađi igrači. Par iskusnijih i ostalo mlada ekipa od kojih jedan dio igra u mlađim kategorijama plus ovu ligu.

Može se svima desiti loš dan-dva-tri, ali izgubiti 7 utakmica u nizu sugerira na neke dublje probleme.
Činjenica da iz ove lige 99% niko ne ispada daje bonus na NEmotiviranost nekih ekipa. :hmmmmm:
NK Ljubuški + Millwall = No one likes us we don't care!

hnkvisici
Kontakt:

Post Postao/la hnkvisici » 26 apr 2022, 14:00

Nije Tomislav igrački jak, ali nije ni toliko slabiji od ostalih konkurenata. Samo nemaju tu "mašineriju", Prva liga FBiH je po mom skromnom mišljenju najnepoštenija i najkorumpiranija liga u Europi. Rekao bi i u svijetu, al možda u Africi neka plemena igraju svoju ligu koja je za nijansu gora.

Što se tiče Čapljine i fuzije, duže godina se spominje neki "ortakluk" s GOŠK-om iz razloga jer grad je premal za financirati dva kluba u Prvoj ligi, a drugi razlog je ujedinjenje omladinskih pogona u jedan kvalitetan i ozbiljan kolektiv koji bi bio dosta konkurentniji. Ipak, ta fuzija je otprilike realna kao i fuzija Zrinjskog i Veleža, prevelik je rivalitet jednostavno. Ali, nikad ne reci nikad, ako se nađe zajednički interes na obje strane može biti svašta. To bi zapravo i imalo dosta smisla i bio bi pozitivan pomak u razvoju nogometa u našem gradu, ali potrebne su godine i jako dobar sportski plan, infrastruktura, a pogotovo kadrovi, sportski djelatnici, treneri itd.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 06 maj 2022, 14:24

Pa nisu slabi ali im je igrački kadar premlad za te lige. Najmlađi tim imaju.

hnkvisici
Kontakt:

Post Postao/la hnkvisici » 06 maj 2022, 16:17

FK Klis vidim izdao priopćenje da će igrati aplicirati za licencu za Prvu ligu. Trebali bi istu i dobiti i nastupiti u play-offu, a tamo ih čekaju Radnički Lukavac (Sjever), Stupčanica/Bosna Visoko (Centar) i vjerojatno Iskra Bugojno (Zapad). Kolike šanse imaju Klišani u takvoj konkurenciji?

Što se tiče Tomislava, sve su prilike da ih dogodine gledamo ponovno u Drugoj ligi.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 06 maj 2022, 17:19

Po meni treća najkvalitetnija ekipa.
Zapad je uvijek najlošije klubove davao i znamo kako je Tomislav razbio Podgrmeča. Protiv Iskre bi bili veliki favorit. Ne samo oni, nego par ekipa sa Juga.

RASanticeva
Kontakt:

Post Postao/la RASanticeva » 06 maj 2022, 20:11

Ništa od Iskre, nemaju podršku općine i odustali su od baraža za 1.ligu FBiH

Najprije tu ulazi bgm Krajina jer Rudar Kamengrad također nema licencu ni uvjete za 1LFBiH

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 07 maj 2022, 20:50

A odakle odjednom u ova krizna vremena u Konjicu toliko finansija da se podrži jedan klub u PL a drugi u prvoj ligi? Mislim ono godinama su bili prosjek i u bolja vremena a sad odjednom bum.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 07 maj 2022, 22:37

RASanticeva je napisao/la:
06 maj 2022, 20:11

Najprije tu ulazi bgm Krajina jer Rudar Kamengrad također nema licencu ni uvjete za 1LFBiH
Ma ne mogu oni ući niko. Najslabija su druga liga ubjedljivo.

RASanticeva
Kontakt:

Post Postao/la RASanticeva » 08 maj 2022, 00:15

ASD je napisao/la:
07 maj 2022, 22:37
RASanticeva je napisao/la:
06 maj 2022, 20:11

Ma ne mogu oni ući niko. Najslabija su druga liga ubjedljivo.
Mislio sam na baraž, ali da slažem se - ni USK ni SBK nemaju neku ekipu koja bi se mogla muški potući za 1LFBiH, a kamoli PLBiH

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.