Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

RiNo
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la RiNo » 07 mar 2010, 18:25

QUARESMA 18<<< je napisao/la:
RiNo je napisao/la:
QUARESMA 18<<< je napisao/la: imo sam ja hak, tad sam imao neki antivirus avast, grozan je, ne mogu nista instalirat na comp stalno virus neki, i taj hak hakuje, kad otvorim folder javlja da je virus ne mogu uci, meni dosadi i ja prebacimm na cd taj hak, i izbrisem avast a-virus, instaliram nod32 i nesto zeznem, pojavi mi se bluescreen i pokvarim komp, pa formatiraj ispocetka, i neces vjerovati, osteti mi se taj cd skroz, ne mgou cak u njega uci i propadne hak, i trazi po netu taj i ne mogu naci
pokvario ti se komp nakon sto si izbrisao avast, hah, fakat grozan antivirus...
ti si u ovom postu dokazao koliki si panGlu :roll:
panGlu si ti, za tvoju informaciju, taj hack je naravno imao virus ( koliko sam primjetio ti to nisi ukapirao) i kada sam brisao anti-virus tj AVAST nisam ga dobro obrisao, i poslije toga instalirao sam NOD32 anti-virus, (za tvoju informaciju dva anti-virusa zajedno ne mogu, kad tad ce doci neki problem, ali vidim da ni to nisi ukapirao) "kontas" sada , izgleda da ne -.-"
skontao sam i prvi put, ne znam ta pametujes tu... opet kazem panGlu si
100% sportski i krajnje opušten potpis

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 mar 2010, 18:26

Al opet kad skontas on je jedan od najboljih mladih golmana JSL. :oops:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 07 mar 2010, 18:43

Osnovano Udruženje navijača FC Barcelona u BiH

U prostorijama Sport Centra u sarajevskoj Zetri, u subotu je održana Osnivačka skupština Udruženja navijača FC Barcelona u Bosni i Hercegovini. Sastanak i osnivačku skupštinu je organizovala facebook grupa "FC Barcelona – Bosnia“.
"Inicijativa za osnivanje fan kluba u našoj zemlji prisutna je nekoliko godina, ali nikada nisu napravljeni neki konkretni koraci da se to uradi, iako je to često bila tema rasprava, kako na facebook grupi "FC Barcelona - Bosnia“, tako i po forumima gdje su se okupljali simpatizeri Barce. U Sport Centru se napokon prešlo s riječi na djela", kazao je Senad Hajlovac, prvi predsjednik Udruženja navijača FC Barcelona u Bosni i Hercegovini.

Ovom sastanku prisustvovali su Dino Konaković, direktor Sport Centra i komentator Marjan Mijajlović. Skupštinu čini deset članova a to su: Sanela Brzika, Emir Burić, Admir Ćorović, Jasmin Dragunić, Senad Hajlovac, Edin Kurspahić, Sanjin Sijamija, Jasmin Skuha, Mirza Ustalić te Jasmin Hadžiahmetović.

Hajlovac je dodao da Udruženje planira u što skorijoj budućnosti napraviti članske karte za sve oni koji budu željeli postati članovi fan kluba, a o proceduri dobijanja članskih karata više informacija može se pronaći na Facebook grupi "FC Barcelona - Bosnia“.

Planira se u okviru udruženja organizovati zajedničko gledanje utakmica Barcelone u prostorijama Sport Centra. Osim tih u okviru udruženja biće i ostalih aktivnosti, a između ostalog i kupovina originalnih rekvizita, te mogućnost kupovine ulaznica i organizovanog odlaska na neku od utakmica FC Barcelone.

U toku je registracija ovog fan kluba, kako kod domaćih institucija, tako i kod zvaničnika FC Barcelone. Sjedište ovog fan kluba je u Sarajevu.

:D :D
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Marseille84
Kontakt:

Post Postao/la Marseille84 » 07 mar 2010, 18:49

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 07 mar 2010, 18:58

You are a member of too many Groups.

Ebiga :P
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 07 mar 2010, 19:38

hammers je napisao/la:You are a member of too many Groups.

Ebiga :P
Jesam ja rekla da ti ono uclanjivanje nece na dobro izac :mrgreen:
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 07 mar 2010, 19:44

Ljudi danas sam bio na vrhu Bjelasnice, ljepota, pogled nevjerovatan, samo vjetar je.beno nosi :) :) :)

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 07 mar 2010, 20:30

The Game je napisao/la:Ljudi danas sam bio na vrhu Bjelasnice, ljepota, pogled nevjerovatan, samo vjetar je.beno nosi :) :) :)
Bravo, i ja idem svake nedjelje do planinarskog ovog naseg, al' nije to nista kad usporedis sa vrhom Bjelasnice :)
100% sportski i krajnje opušten potpis

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 07 mar 2010, 21:10

[youtube][/youtube]

Istina o smrti Micheale Jacksona :(

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 07 mar 2010, 22:01

QUARESMA 18<<< je napisao/la:[youtube][/youtube]

jaoooooo
srce mi stade
prava ludorijaaaaaa
al nije za one koji imaju slabo srce
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 07 mar 2010, 22:36

HAhaha ja taman u onom trenutku kad se treb'o on pojavit ,okrenem se da pojacam zvucnike :lol: :lol: :lol:

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 07 mar 2010, 22:38

gledo sam ovo al mi je opet srce stalo.

forza
Kontakt:

Post Postao/la forza » 07 mar 2010, 22:40

neka ba quaresma srce ce mi stat ..... jos mi zvucnici pojacani ..... :o
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 07 mar 2010, 22:44

ste vidili smrt majkla dzeksona :mrgreen:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

8. mart odgodjen za 25. April... Razlog: Recesija
Za Lily i lejlu :mrgreen:

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 07 mar 2010, 22:48

Da ne otvaram novu temu, pa sam kopirao sam nekoliko recenica iz ovih vijesti !

Vakcine protiv nove gripe stigle u BiH

Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske /RS/ Ranko Škrbić rekao je danas da je prva količina vakcina protiv novog gripa H1N1, od 30.000 doza, stigla u BiH.

Škrbić je naglasio da su iz prvog kontingenta vakcina uzorci poslati u Institut "Torlak" u Beograd na super analizu, koja bi trebalo da bude završena za dan ili dva, te dodao da će se, kada bude potvrđen test ispravnosti, prisupiti podjeli vakcina i planu vakcinacije.

"Pokušaćemo da građanima skrenemo pažnju da je to neophodno i jako važno, te da je sistem imunizacije nešto što je sigurno jedna od dvije stvari koja je značajno produžila vijek čovjeka na zemaljskoj kugli", poručio je Škrbić.

Samo da kazem da je ovo sve glupost ! Ovdje u Americi su ljudi poslije tih vakcina imali mnogih problema poslije, cak je bilo i onih koji su postali paralizirani. Njihov cilj je da nas uniste, da smanje populaciju....ratovima,bolestima,virusima !

Sta kaze Bil Gates na to, u vezi vakcina i zdravstva slijedi poslije druge minute:
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 mar 2010, 22:52

Kakve vakcine, ne bi ja uzeo to ni da i sada te gripe ima. Nisam mahnit, fuj gamad farmaceutski. ;)

Masoni i njihovi prljavi planovi.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 07 mar 2010, 22:58

@KONGO, u nekim Tvojim komentarima se slažem s tobom, u nekima ne (i to je čar foruma), ali sam nesto kod Tebe primjetio. Imam osjećaj da si malo previše paranoičan, previše urota i belosvetskih zavera ti je u glavi :mrgreen: :D ;) nemoj tako čovječe ;)
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 07 mar 2010, 23:04

**** te Majkl sasrah se živ :o :o :o :o :shock: :shock:
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 07 mar 2010, 23:09

Ja to nisam gledao, prvo cekam vase komentare pa onda ako budu takvi kakvi su trenutno onda i ne gledam, kao sto ce biti u ovom slucaju :mrgreen: nek' moje srce stoji tamo gdje mu je mjesto :D
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 07 mar 2010, 23:14

nista ba samo duh majkl dzeksona al je jezovito :mrgreen: :mrgreen:
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.